Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tényleg kiszáll a sorozatból a The Walking Dead seriffje?

2018. május 30. 10:32 - Nico Tindeath

6962607_85c8406f3312abc34585bf20cbd33028_o.jpg

Jó nagy gyomrost kaptak a The Walking Dead rajongói ma reggel az amerikai tévés szaklapoknak köszönhetően, ugyanis az a hír járja, hogy

A Rick Grimes seriffet alakító Andrew Lincoln a kilencedik évad után már nem nagyon akar zombikat hentelni.

Az infót először a Collider közölte le, egy elég megbízható oldal, ami a tévés-filmes híreket illeti, és mivel a Deadline Hollywood is átvette, mi is hitelt adunk neki, de vannak fenntartásaink. Ami biztosnak látszik, hogy Lincoln maga kérte, hogy csökkentsék le a szerepét abszolút főszerepről mellékszerepre, és a kilencedik évadban már csak 6-8 részben szerepelne, amivel a távozásnak ágyaznak meg. Ilyen, mármint hogy egy színész besokall, sokkal gyakoribb, mint gondolnánk, és hiába kapnak jó pénzt egy-egy bejáratott, évadokon át eljátszott szerepért, egy idő után már nem elég minden nap felvenni az átizzadt barna inget és morogva zombikat/embereket gyilkolászni. 

Lincoln fizetése egyébként a hatodik évadban 90 000 dollár volt epizódonként, de a 7. évad elejére újratárgyalta a dolgot, és 650 000 dollárra tornázta fel a gázsit - annyira, amennyit a többi nagy kábelsorozat sztárszínészei is kapnak. Szóval 16 x 650 000, azaz 10 400 000 dollárt hagy ott szó nélkül, ami azért nem kevés pénz, és kicsit elgondolkodtató is, mert ezek szerint nem arról van szó, hogy az árát akarja felverni (hova?) hanem tényleg nem akar többé seriffkedni és kész.

Egy sorozatnak úgy kellenek az ilyen események, mint üveges tótnak a hanyatt esés, a főszereplő kiválása nagyon odaverheti a nézettséget, bár a nyolcadik évad végére azért valahol elért egy kvázi nyugvópontra Rick története: elvesztette a feleségét és a fiát, belefáradt a gyilkolásba, erős hátországa van, szóval akár elmehetne favágónak Kanadába Dexter Morgan melllé is, már ha még lennének favágók, ugye. 

Lincoln helyét a kormánynál így Norman Reedus Darylje veheti át, aki az epizódonkénti 550 000 dolláros gázsijával, gondolom, elégedetten rá is bólint majd a főszerepre és az azzal járó fizetésemelésre (egyébként is gyereket várnak a csajával, Diane Krugerrel, ha minden igaz, szóval van helye a pénznek). A képregényekben Rick még él és virul, onnan Kirkman egy ideig nem fogja kiírni várhatóan, bármi is legyen a sorozatban. A TWD-t idén már kétszer egyébként megcsapta ugyanez a szél:

  • Chandler Riggs jelezte, hogy kiszállna, ki is írták Carl nevű karakterét, <<< Baromság, Riggs nem akart kiszállni, hanem kirúgták, nem sokkal azután, hogy közölték vele: még három évben gondolkodnak vele (a fear The Walking Dead-ből valóban önként távozó Frank Dillane-nel kevertük, bocs!!!)
  • Lauren Cohan (Maggie) viszont fizetésemelést kért a 9. évadra, de nem kapott - elment egy ABC pilotba szerepelni, amit viszont berendeltek sorozatra, így a TWD producerei már sajnálhatták, hogy filléreskedtek, hiszen Cohan is csak hat részben fog szerepelni az új évadban.

És ha most valaki arra tippelne, hogy oké, leépítik a sztárokat, készítik elő a befejezést, attól még azért messze vagyunk. A 9. évad már forog, a 10. berendelve, szóval nem kell beszarni, lesznek még zombik a tévében bőven.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melki 2018.05.30. 12:47:42

"Chandler Riggs jelezte, hogy kiszállna, ki is írták Carl nevű karakterét,"

Ez az infó honnan jött? Nekem úgy rémlik, hogy a srác teljesen kikészült amiért kiírták a sorozatból. Tudtommal esze ágában sem volt kiszállni.

Melki 2018.05.30. 12:51:04

"Watching Gimple fire my son 2 weeks before his 18th birthday after telling him they wanted him for the next 3 years was disappointing,"
Forrás: hellogiggles.com/reviews-coverage/tv-shows/walking-dead-maybe-fired-actor/

zuhanorepulesss 2018.05.30. 13:03:08

Berendelve..de..minek? Lapos. Kb a Kormányzós szériáig volt érdekes..azóta szenvednek.

RTB 2018.05.30. 14:48:57

muszáj ezt a TWD-s ömlengést iderakni a kezdőlapra? Nem lehetne a C:C-ny nyomatni?
süti beállítások módosítása