Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x77 - A tampon-talány

2018. március 06. 10:43 - BBrigusz

Hajni morci, Jancsi sorry, a kiscsaj el, főcímre fel! (jhajjj tiszta Frédi és Béni). Kornél egy kis összeszerelmeskedéssel akarja megspékelni a költözés örömét, de Csipke visszautasítja. Bianca Cével tovább eszi Márk életét, ebben úgyis igazán tehetséges. –Ne foglalkozz Dórával, itt vagyok én!
1.jpg

Piros a Büróban pusztítja a százas zsepiket nagy bánatában Lehel legnagyobb örömére. Márk elindul kutyát sétáltatni, de csak Angéla lakásáig jut. Kornél érkezik a kórházba Jancsihoz, ahol a durcás Hajnival fut össze, aki persze elpletykálja neki élete drámáját.Márk valami óriási céges átverést emleget Angéla Bélától lopott papírjai láttán, Sherlock és Watson in da house. Jancsinak Kornél látogatása során az a zseniális ötlete támad, hogy a hazugságát kamu-amnéziára fogja. Csipke szerencsétlenségére éppen akkor sikerül tampont vásárolnia, amikor Lehel is a drogériában tartózkodik.
2.jpg
Márk és Angéla nyomoz, találnak valami honlapot Apu nevével, valamiféle lóverseny-applikációról van szó, de Angéla szerint kizárt, hogy Apu intézte ezt. Kornélapu bölcs tanácsokkal látja el a fiát, tutkó jól döntöttél fiacskám. Anyu is megjelenik, én még mindig utálom, de ezúttal legalább Angéla rávilágít, hogy mennyire segg, amiért teljesen fogalmatlan és mindent elhisz Bélának, sértődés. Lehel izgatottan várja a mélabús Pirost, hogy elújságolja neki a boltban látottakat, de a csaj most éppen játssza az érdektelent, és elvonul. Anyu elmeséli Angélának, mennyire jófej volt anno Béla, mert nem engedte, hogy bemenjen a házba a gyilkosság után. Ahh már tényleg felbasz, mennyire sík ez a nő, kicsit már túl fogalmatlan is talán.

3.jpg

4.jpg

5.jpgDóra érkezik Márkhoz, de csak Biancát Cével találja otthon, aki beadja neki, hogy Márk lemondta a talijukat, ő meg persze elhiszi. Piros belefut az Angéla-Anyu édeskettesbe, és bedobja a közösbe a kérdést: -Meg tud-e jönni annak, aki terhes?

6.jpg

7.jpg

8.jpgMárk már csak az elviharzó Dórával szembesül, Hajni elújságolja Anyunak a győzelmét. Piros felhívja Lehelt, és elmondja, hogy örök életére lemondott az igaz szerelemről bla bla bla, plíz Lehel, ne csinálj semmit. Kornélaput aggasztja, hogy a fia nem éppen boldog, de a felesége szarik bele, ő már az esküvői menüsort is kitalálta. Márk végül enged Biancának Cével, és próbál vele, Lehel pedig egy babaváró ajándékkal lepi meg Kornélt. Angéla jön Márkékhoz, igazából Kálmánt keresi, de mivel csak a sztárproducert találja otthon, elhogyvoltozza neki az Anyuval történteket. Hajni meglátogatja Jancsikát a kórházban, sorry amiért kiakadt, béke, szerelem. Kornél kibontja Lehel ajándékát, amiben egy óriási kamerával felszerelt macit rejlik.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása