Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8773-8782. rész

2018. március 01. 12:00 - Gillotte

Juli nem úgy fogadja a ,,lehetne egy közös gyerekünk!” kérdéskört, ahogy Attila várná, ugyanis nem kitörő az öröm, sőt. Juli jól megvan így is. Attila biztosítja róla Julit, hogy jó, semmi baj, ejtsék a témát, de azért nem úgy tűnik, hogy tényleg nincs semmi baj. Amint hazaérnek, Juli már rohan is az irodába, mert Miki hívja. Máté előtte palacsintát kér, Juli bekeveri a tésztát majd a kisütést Attilának passzolja át, kedvesen. Bemegy az irodába, ahol kap egy csokor virágot Mikitől, és egy bocsánatkérést, hogy mekkora tapló volt, amikor ráparancsolt Julira, hogy vetesse el a gyereküket. Megható háttérzene, csatolniuk kellett volna ehhez a részhez egy zsepit, hogy azzal itassam fel a könnyeimet. Juli majdhogynem meghatódik, mintha nagyon arra menne ki a játék, hogy összeboronálják őket... Ugye megbeszélték, hogy megveszi a Bükkben a házat, ahol üdültek, de Attila eléggé egyedül marad a házvásárlással, mert Juli nagyon készül egy meetingre egy szerb fickóval. Mikivel együtt hallgatják a szlovák hanganyagot, hogy az alapok menjenek, jól elnevetgélnek közben. Miki még egy szerb tanárt is szervezett, de elengedi Julit ünnepelni, hogy másnap aláírják a bükki ház papírjait. Attila rendeli a vacsorát, de Juli közben is a szerb nyelvleckét hallgatja, Attilát piszkosul zavarja, de nem szól érte. Juli néha annyira túlripacskodja, ez a szerbtanulós dolog is, hjaj, de borzasztó volt…

bk_feb12_16_1.jpg

Miki Vilit és Lacit is meghívja inni annak örömére, hogy Bandit felvették Londonba egy mérnöki képzésre. ,,Tanulj Bandi, András lesz belőled!” – mondja Novák szellemesen. Persze az iskola nincs ingyen, de erre van az András-féle alap. Mindenki örül Bandinak, kivéve Balázst, amikor rájön, hogy Bandi ösztöndíját fizetik az András-féle alapból és nem az ő kocsikázását. Petinek panaszkodik is, hogy milyen már, hogy Bandi megkap mindent, bezzeg neki zsebből kellett fizetnie a bécsi sulit, és dolgozni a tanulás mellett. Bandi eközben lelkesen keres szállást Londonban, de mind rohadt drága. Hát kisfiam, társbérletet kell keresni, mit képzeltél?! Novák biztatja, hogy majd az András-féle alap fedezi a szállást meg a tandíjat is, ne fossál. Csak úgy mondom, mint hozzáértő, hogy Angliában van az ún. student loan amit felvehetsz, hogy ne kelljen kicsengetni a tandíjat. Persze tudom, hogy akkor nem lenne konfliktus, ha erről Bandi tudna, de ha ennyi ésszel megy neki mindennek, hogy utána sem néz, nem lesz egyszerű az élet… Na mindegy, Balázs meghallja, amint az udvaron Bandi ecseteli Lacinak, hogy este még céges munkát kell csinálnia, és azt is, hogy Luca azt panaszolja Bandinak, hogy úgy volt, hogy Milánnal elmennek egy jelmezes buliba, de így már tárgytalan, mert egyedül nem fog menni. Kis Berényi rádumálja Bandit, hogy menjen el Lucával, ne veszítse el a csajt egy munka miatt, majd a randi után elmegy Bandi a villába, Balázs korán felkelti, és segít neki megírni, amit kell. Jó sok nyüstölés után Bandi kész tények elé állítja Lucát: odaállít Leonardo de Bandiként egy képkerettel, hogy irány a Fittlabor, ott van Luca jelmeze. Öltözés és indulás a buliba. Persze Milán pont akkor telefonál, mikor Lucának már jobb kedve lenne, és végül ugyan a buliba nem mennek el, de Luca is felöltözik Mona Lucának, és Bandi lerajzolja, tök jól. Ezután hazamennek, és elköszöntek egymástól, Bandi pedig húz a villába elmesélni Balázsnak a történteket. Állna neki a munkának, de Balázs helyette inkább itatja. Beígéri, hogy nem kell félni, reggel felkelti, ami nyilván nem történik meg, Miki töri rájuk az ajtót, mert hát nem szólt az ébresztő, nahát, ilyet! Balázs nem is érti, hogy történhetett ez, még jó, hogy megírta Bandi helyett amit kellett, így remélvén, hogy jó pontot szerez az apjánál. Ennek ellenére Miki nem csak Bandit, őt is letolja, amiért hülyeségbe viszi az unokaöccsét. Elszámítottad magad, Balázska…

bk_feb12_16_2.jpg

bk_feb12_16_3.jpg

Natasának újabb ülése van Novákékkal. Az előző óra végén az volt a feladat, hogy írják le a vágyaikat. Születnek is olyan vágyak, mint nagyképernyős tévé, utazás Párizsba, de Natasa felhívja a figyelmet, hogy ő inkább a szexuális igényeket várta volna. Újabb feladat: a felek vezessenek szexnaplót. Novák ettől teljesen befeszül, pláne, hogy Gizi nagyon idiótán áll hozzá, ő már a szex előtt írná a naplójába, hogy ,,kezdődik a petting”. Laci ezt így írja le: ,,Gizi ma este összebújás helyett naplót akart írni”. Gizi nem hagyja annyiban, beveti a nagyágyút: a szexi fehérneműt. Laci úgy beindul, mint a gép, és meghágja Nováknét.

bk_feb12_16_4.jpg

Ádám és Gigi Giziékhez kényszerülnek, mert Hanna beázik alattuk, úgyhogy meg kell csináltatni a lakásukat. Homeless Hedvig sürgeti Gigit, hogy döntsön, hogy kell-e neki a gyereke, mert ha nem, akkor irány az abortusz, sürget az idő. Gigi őrlődik, minden baja van, fáradt, gyomorfájás, beszarnék, ha terhes lenne! Ádám nem akarna örökbe fogadni gyereket úgy általában, úgyhogy Gigi meg sem kérdezi, hogy konkrétan Hedvigét akarná-e, viszont ő meg nagyon, úgyhogy végül igent mond Hedvignek, aki nagyon megkönnyebbül. Mivel Gigi és Gizi nagyon összebarátkoznak az együttlakás miatt, a szőke elmondja Gizinek, hogy örökbe fogadja Hedvig gyerekét. Gizi szerint nem lenne baj ezt elmondani Ádámnak. Gigi próbálkozik, de Laci hangosan néz meccset, úgyhogy nem egyszerű. Ádámnak is híre van, de kell a tér, úgyhogy megkéri Lacit, hogy menjenek már el este moziba, hogy ők ketten tudjanak beszélgetni. ,,Áá, beszélgetni!” – kacsint Novák. Amúgy nem értem, egy nappali van és két szoba, miért nem lehet a saját szobájukban beszélgetni? Ja, mert arra nincs díszlet! Értem. Novákék tehát elhúznak, és Ádám fejedelmi vacsorával várja Gigit: főtt virsli és pezsgő. Valahol félrementek a Bud Spencer filmek, úgy látom. Ádám kezdi a híreket: ma hívták, hogy egy évig Óceániában fotózhat és Gigivel ketten fél év múlva indulnak, mennyire jó már! Gigi ezek után továbbra sem érzi megfelelőnek az alkalmat, hogy szóljon, hogy amúgy mi a helyzet.

bk_feb12_16_5.jpg

Hanna új projektet vesz a fejébe: nem csak Hedvigen kéne segíteni, hanem a többi homeless emberen is. Keresnek érdekesnek tűnő hajléktalanokat, hogy felöltöztessék és munkát találjanak nekik. Az életrajzok alapján Peti dönt, hogy dokumentumfilm-szempontból melyik lenne a legérdekesebb. Derék. Csak nem önzetlenül megy. Van egy fickó, aki arról ír, hogy egy hajléktalan lapnál dolgozik, de felmondják a bérletet ahol a szerkesztőség van, úgyhogy kampó az egésznek. Még jó, hogy Hanna ezt nem fogja hagyni! Mikor hazaér, egy főzőkanalat (nálunk a faluba’ fakanálnak mondják, dehát mit tudhatom én) talál a kilincsére kötözve, ami egyben meghívó egy főzőtanfolyamra. Név nincs rajta, úgyhogy nagyon reménykedik, hogy Petitől kapta, de sajnos nem, Balázs volt az ötlet szerzője. Hanna a sok tennivalóra hivatkozva nem hajlandó semmire, ami randira még csak nyomokban is hasonlít, de Balázs nem adja fel. Petivel is lecsekkolja, hogy neki belefér-e ha próbálkozik Hannánál, és Peti zöld utat ad. Balázs így átmasírozik Hannához, és megkéri, hogy vegyen fel valakit, aki leszervezi a jótékonykodási baromságait, hogy legyen szabadideje amit majd Balázzsal tölthet. Hanna viszont nem akar szabadidőt, és ahogy mondja: ,,én egy ilyen arrogáns, önző, nagyképű barommal nem megyek sehova!” Hanna, kezdelek megkedvelni!

bk_feb12_16_6.jpg

Zsolt hírt kap Nórától: a börtön hajlandó peren kívül megegyezni és kártérítést fizetni a szétvert lába miatt. 15 millió forintot ajánlottak, dehát ez nem jó, mert a műtét 30 millióba kerül. Persze lehet azt mondani, hogy nem fogadja el, és mégis perelnek, de akkor sem biztos, hogy ennél többet kapna. Esedékessé válik hát a Rózsa eladása. Csak azt nem értem, hogy Alíz megvette Zsolttól a lakást, az a pénz hova lett? Krisztián ugyan nem mondja a bátyjának, de sajnos nem úgy fog menni, hogy áá, nem baj ha elúszik a Rózsa, mert a másik két étterem a láncból hasítani fog, mert közben kiderül, hogy a kezdetektől úgy kell termelnie, mint a Rózsának, vagy ha nem, a Rózsába befolyó többletből kell kipótolni – ergo az elején Krisztiánnak mindenképp veszteséges lesz. Zsolt végül úgy dönt, hogy nem veheti el a bisztrót az öccsétől, úgyhogy perre megy a börtönnel, lesz, ami lesz. Közben Alíz arra biztatja Krisztiánt, hogy vegyen fel a banktól kölcsönt, és abból vegye meg a Rózsát. De miért kell bárkinek megvenni a Rózsát ki tudja mennyiért? Fel kell venni 15 millió kölcsönt, és el van intézve! A Rózsa tuti drágább lenne! Most Zsolt mégis azzal jön, hogy meghirdeti a Rózsát, úgyhogy most hirtelen nem nagyon tudom követni, hogy most tovább is megy a perrel meg el is adja?

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2018.03.02. 10:19:21

"Mikivel együtt hallgatják a szlovák hanganyagot,"
Egyezzünk ki szlávban:)

KapitányG 2018.03.02. 10:53:48

És a műanyagból készült főzőkanalat is fakanálnak hívják? :)
(Szóval: hívják azt főzőkanálnak is...
www.arcanum.hu/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/f-28F2F/fozokanal-2C6C7/ )

Gillotte 2018.03.02. 13:37:16

@RTB: Igen, tudom, úgy emlékeztem, hogy szlovák, aztán kiderült, hogy szerb, de úgy tűnik, nem írtam át mindenhol. A történet szempontjából végülis lényegtelen, úgyis fog tudni magyarul a tárgyaló fél, ahogy ez lenni szokott :D

Gillotte 2018.03.02. 13:39:12

@KapitányG: Jól van na, de az akkor is fából volt :)

RTB 2018.03.02. 13:58:23

@Gillotte: ja tényleg. Kiderül, hogy PEsten járt egyetemre, vagy a dédnagyija magyar volt
süti beállítások módosítása