Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8733-8742 rész

2018. február 03. 10:00 - Gillotte

Nóra azt javasolja Zsoltnak, hogy verjék nagydobra a perét, hadd mondják be a hírek, mert a nagyobb médiavisszhang több kártérítést generálhat. Zsoltnak egyébként továbbra is rohadtul fáj a lába, de szerencsére mindig akkor jön a fájdalom, amikor senki nincs ott, hogy lássa. Szedi rá a botjából előbányászott dugi-Vicodint. Most viszont a bot messze van, úgyhogy Zsolt elvágódik. A később hazaérkező Emília nyalábolja fel, és fekteti ágyba. Zsolt elpanaszolja neki, hogy mekkora szarban van, mert nagyon kéne a pénz a lábműtétére (cöcö…) úgyhogy el kell adnia a Rózsát, ami meg szemétség az öccsével szemben. Emília szerint érdemesebb bevonni a médiát, ha kell, de akkor kártérítést kapni, és így megmaradna a Rózsa. Zsolt azzal megy át Nórához, hogy mindent vállal, csinálják ki a börtönt, és az őrét, aki megverte. Az ügy azonban ennél jóval komplikáltabb, ugyanis ugyebár Emília is abban a börtönben dolgozik, ahol Zsoltot szarrá verték, és írt már a verő-őrről egy szakvéleményt, hogy milyen agresszív. Igen ám, de Emília szakvéleményét meghamisítják a gonosz börtönőrök, és az eredeti csak Emíliánál van meg, amit odaad Nórának, majd jól leissza magát. Az ivászat olyan jól sikerül, hogy kocsiba ül, és indulna a börtönbe perelni. Ahogy sejthető, nyilván elalszik a volánnál, és nem indul neki, de azért jó, hogy Natasa megtalálja.

bk_jan15_19_1.jpg

Gigi nagyon szeretne segíteni a Homeless Hedgives dokumentumfilmben, úgyhogy Ádám megkéri Petiéket, hogy vegyék már be, így Gigi lesz a stylist. Ádámnak sikerül úgy megköszönnie Petiéknek, hogy bevették Gigit, hogy az újdonsült stylist meghallja, és nem esik neki jól. Ádám egyébként nem rosszból tette, csak szerette volna, hogy Gigi gondolatai elterelődjenek a gyerek-témáról. Másnap egyébként Peti és Hanna elviszik Homeless Hedviget egy ruhaboltba, ahonnan a gyökér eladó rögtön kitessékeli őket, mert csöveseket nem szolgálnak ki, tök mindegy, ki fizet, ja, és amúgy filmezni sem lehet – veti oda Petinek. Visszakullognak a Rózsába kajálni, találkoznak Gigivel, aki szívesen csatlakozni a projekthez, most már tényleg. Kiderül, hogy az említett ruhabolt Gigi törzshelye, úgyhogy együtt mennek vissza szépen megalázni az eladónőt.

bk_jan15_19_2jpg.jpg

Egy egész részen keresztül azt kapjuk az arcunkba vágóképnek, hogy egy piros Porsche száguld a városon keresztül. Az epizód végére kiderül, hogy Balázs ül az autóban. Peti nagyon meglepődik, de azért örül régi barátjának, Hanna viszont pofákat vág ilyen ,,ez meg mit keres itt?” jelleggel. Peti el van ájulva, hogy hogy bejött az élet Balázsnak Ausztriában, de ha ott jött be az élet, miért magyar a rendszám? Na mindegy, a végére kiderül, hogy Balázst Miki hívta a Berényi céghez nemzetközi üzletkötőnek. Juli nincs elájulva, mert oké, hogy a gyerek ezt tanulta az egyetemen, de lássuk be, hogy nincs akkora tapasztalata. Balázs továbbáll, hátha Juli lenyugszik, és egy befejezetlen ügyre koncentrál, ugyanis érkezéskor hozott virágot Hannának, amivel nem ért el osztatlan sikert. Az az új terv, hogy elküld Hannának egy régi videót abból az időből, amikor még jártak, és Hanna arra ment haza, hogy Balázs a rózsaszín kötényben főzőcskézik. Na, Hanna most is erre megy haza, és nincs elragadtatva, úgyhogy kiteszi Balázs szűrét.

bk_jan15_19_3.jpg

Juli és Miki folyton veszekednek, nem értenek egyet ebben, hogy legyen, vagy ne legyen dobozos víz. Julinak Mátéra sincs nagyon ideje, és a kissrác ezt eléggé a szívére veszi, pedig szorgalmit vállalt a suliban, és segíteni kéne neki. Semmi különös, a waterlooi csatát kell lemodellezni. Ha egy ilyennel jönne haza a gyerekem nem is tudom, hogy büszke legyek rá, hogy bevállalta, vagy agyonverném, amiért nyilván nekem kell megcsinálnom…még jó, hogy Attila lelkes.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julian Szedo 2018.02.27. 05:24:33

Kerem ismetelten segitseguket .Februar 23 an meg nezhettem a Baratok kozt c sorozatot.Ma mar februar 26 an nem.Ugyanaz a problema elojott Pedig rakattintottam az i re elojott a zold lakat.Hogyan tovabb....Koszonettel varom segitseguket.Azt irtak a kep nem biztonsagos.Idaig az volt?

Julian Szedo 2018.02.27. 05:26:37

E mail cimem jszedo @ gmail.com Irjam talan az E mail cimhez a jelszot is??

Julian Szedo 2018.02.27. 05:28:44

Ismeroseim Tamas Makai Monika Makai Cecilia Makaine Korbuly Illes Gyula Illes Ferenc Illes a beazonositashoz meg a sok ismeros es barat

Gillotte 2018.02.27. 22:51:24

@Julian Szedo: Kedves Julian! Szerintem rossz oldalra tetszett írni, itt a Barátok köztnek csak a tartalma olvasható, nem túl komolyan véve.
Nem tudom, hol nézte eddig, talán az Rtl Most-on? Vagy valamelyik sorozatnézős oldalon? Bárhol is, feltételezem, hogy be kell írni az e-mail címet és a jelszót, amit a regisztráláskor megadott, akkor el kell indulnia a sorozatnak.
süti beállítások módosítása