Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x45 - Legyetek olyan boldogok, hogy....nagyon!

2018. január 19. 17:48 - BBrigusz

Csattan a kamupofon András arcán, Kornélanyu igazi manipulatív drámakirálynő, az ilyet nagyon messze célszerű elkerülni, de szegény Alkohol bácsi éppen besétált a csabdába. –Hogy fogsz Kornélapu szemébe nézni?- kérdezi a nő. –Én csak ennyire jófej vagyok, te meg itten lesmárolsz. Jaj, bicsi-bocsi, esedezik András.

1.jpg


Karola a debil kicsi fiát cseszegeti,- Miért vagy ilyen puhapöcs fiam?. Jancsi szerint az a baj, hogy Hajninak a majmok jönnek be, ő hát meg ugyebár túl jó. Karola segíteni akar, de János nem kér belőle, inkább kakaóra vágyik. ( mély levegő…)

Manfréd érkezik a szalonba, mert Szilvia kupaktanácsot hívott össze kampányügyileg. A promóció a téma, meg az imidzs, aminek reklámarc kell, Mani szerint Angéla lenne a legjobb, Szilvia pedig természetesen saját magát javasolja. Kornélanyu hazaérve elújságolja a férjecskéjének, hogy csevegett egy kicsit Andrással, aki iszonyú jófej és komoly, úgyhogy irány ebben a szent minutumban vissza hozzá aláírni a szerződést. Kornélapu szerint inkább egy vacsi keretein belül kellene, de Kornélanyu szerint nem kell puccoskodni (haha), legyen inkább úgy, ahogy ő javasolta.

2.jpg

3.jpgHajni ismét ruhaválasztási-krízisben van, Karola bunkózik vele egy kicsit, faszt nassolsz randi előtt te liba. Furulyás Péter ismét felbukkan a megbeszélésen, teljes a csapat, indul a meeting. Péter Szilvia oldalán, Mani pedig Angéla oldalán egymásnak feszülnek, mindenki a saját buláját akarja reklámarcnak. Mani kiakad, ami inkább szánalmas mint ijesztő, nem is veszi komolyan senki. Herczegék be is futnak Andráshoz, aki épp betintázva szunyált kicsit, meg is lepi a látogatás.
4.jpgKarola szerint Tomi meg sem érdemli Hajnit, gyorsan lázat szimulál, hogy feltartsa a csajt, akinek a választása egy fekete ruhára esett egy nyakba kötött piros cipőfűzővel. Kevés vagyok én a mai trendekhez. Angéla szerint Mani túlságosan bedurvult, hagyni kéne ezt az egészet, de a Törpe hajthatatlan, szerinte most konfrontálódni kell, és győzni fognak. Karola folytatja a színházat, Hajni még mindig pátyolgatja kitartóan.

Andrást nyomatja a korábbi smár, Kornélanyu szerint ez mindenkivel előfordul, nincs gáz, de azért egy fogmosást meg fürdést eszközölni kellene, mert Bandink bűzlik a piától. Péter és Szilvia megállapítják, hogy Mani rá van izgulva Angélára, épp úgy mint Furulyás úr Gyémánt nagyasszonyra. Jani hazaér, Karola elvonul és átengedi a terepet, aki bele is kezdene a vallomásba, de Hajni elvonul hányni. Péter és Mani kettesben tárgyalnak, mint férfi a hobbittal férfivel, megy a kampány, szavazást kell csinálni, hogy a vevők döntsenek.
5.jpgAndrás épp firkantaná alá a szerződést, amit Kornélanyu VÉLETLENÜL nyakon önt és eláztat. Kornélapunak rohannia kell, így az a terv, hogy Kornélanyu és András go Herczeg-villa aláírni.
Márk jön Angélához, hogy kimagyarázza a MILF-et, akit nem hat meg a duma, de a srác kitartó, csak vetítesz kisanyám, engem akarsz. Adok-kapok, Mani a háttérben hallgatózik, mondjuk neki nem nehéz elbújnia. Szilvia ki van bukva a szavazás ötletén.
6.jpgHajni szétokádta az agyát, biztos a tejszín a ludas. Maninak bejelenteni valója van, hopp, egy lánykérés. Az igen, belehúzott a kispajtás. András magyarázkodik Kornélanyunak, isti-bizti megváltozott, máma csak elengedte magát. – Oszt, akkor hol az akaraterőd?Alkoholista vagy öcsém. Bizonyíts, vodka vagy szerződés?
7.jpgAndrás vodka kilocsol, szerződés széttép, „neszenekedhülyekurva”-tekintet, és lelép. Szilvia kicsikarja magából a legőszintébb gratulációt evör Angéla gyűrűje láttán:- Legyetek olyan boldogok, hogy nagyon!

Kornélapu hazaér, asszonypajtás elmondja neki, hogy Bandi bá’ megint iszik és megfutamodott. András eközben az eláztatott példányt is széttépi, biztos, ami tuti, Kornél hazaér, és szembesül vele, hogy a csávó visszaesett, megy a nagy hűű meg háá. Köszi az eddigieket, én léptem, csá.

8.jpg

9.jpgAngéla önelégült fejjel csenget Márkhoz, nézd a gyűrűmet lúzer.  Gratulálok a kis gazdag törpéhez, szia. Hajni a nagy hányások közepette csinál egy terhességi tesztet, ami mit ad Isten, pozitív. Drama is all around us.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása