Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Oltári csajok 1x41 - Ki vagy, Doki?

2018. január 13. 10:00 - BBrigusz

Angéla tüsténkedik a szalonban, amikor érkezik aprócska hódolója, hogy esti randira invitálja. Egy különleges helyre mennek majd, ahová elegánsan kell felöltözni. Hajni faggatja Karolát az apakeresés eredményéről, egy közösségi sajnálkozás keretében Karola már a halálra készül. Piros túl van pörögve, és a kórház weboldaláról próbálja kideríteni, hogy ki volt az a csini doktornéni, akit Kornél ölelgetett.
1.jpg

András ismét iszik, hívja is Kornélt, hogy kibaszták a munkásszállóról és nincs hova mennie. Hajni az Enikős szakításról kérdezgeti Janit, cseszteti is egy kicsit, hogy szerelmet kellene vallania a titkos hölgyének. Angéla összefut Márkkal, kis adok-kapok után elhencegi, hogy Manival este egy elit étterembe mennek.
2.jpgKornél kopog Piroshoz, Angéla kocsiját kéri kölcsön, Piros meg gyökér. Hajni virágot kap Tomitól, a netes csávó, aki lemondta a múltkori randit. A sznob étteremben Manfréd nagy király, saját asztala van, mivel résztulajdonos, Angélának nem is kell több, oda meg vissza van. A háttérben Márk kémkedik, ezt még Piros is megirigyelné. Lehel a kórházban sertepertél, megtalálja a dokinénit, és egy csokor virággal próbál infot szerezni, de csak annyit tud meg, hogy semmi nincs a csaj és Kornél között. Le is nyúlva a virágot, mondván átadja annak akinek valójában küldte Kornél.
3.jpg
4.jpgJani a Büróba toppanva irigykedve vesz tudomást a csokorról, Lehel meg próbálkozik a kórházban, de nem jut közelebb a rejtély feltárásához. Angéla Manfréddal bájolog a rááándevún, Márk a háttérből sasol. Nem értem miért nem lehetett a rivális csábító szerepére egy normális méretű pasit találni, de mindegy, röhejes az egész.

Kornél pattog  a munkásszállón, oszt’ mir rúgjátok ki Andrást? Mert nem tartotta be a házirendet, és iszik, nagy szart, mondja Kornél, Andrásbá’ sunnyog. Márk egy béna próbálkozással próbálja rávenni a pincérnőt, hogy öntsön rá egy pohár bort Manira, de nyilván kudarcba fullad a próbálkozás.

Kornél magához költözteti Andrást. Érkezik Jani, bandázni akar a fiúval, irány Janiék kecója. Márkhoz egy régi ismerős csatlakozik az étteremben, mint menő producer karolta fel őt anno, a pincérnő meg menten kedves hangnemre vált és elkezdi a smúzolást. Janihoz egy futár csenget, ajcsit hoz Hajnalnak, úgyhogy Jani rögtön bevágja a creepy-t. Ennél a pontnál a férjem rápillant a monitoromra, és Kornél láttán felteszi a teljesen jogos kérdést: „Ennek a fiúnak miért csináltak ilyen hajat?” Megtörténik velem az, ami éves átlagban nagyjából kétszer, és nem tudok mit mondani, mert őszintén halvány lila fingom nincs, ki gondolta úgy, hogy ez az elbaszott Son Goku-frizura bármilyen szinten is menő.
5.jpg
6.jpg
A pincérnő nyallerkedik kicsit Márknak, akinek éppen kapóra jön a luvnya, és rögtönzött kooperációt javasol. Jani puffog a bonbon miatt, Kornél szerint no para, mert ez jót tesz Hajni önbecsülésének. Piros csatlakozik Andráshoz a Büróban, és elsírja neki a doktornénis bánatát. András kamuzik, a dokinéni az ő orvosa volt, hangzik el a hazugság, ja akkor fasza minden.

Az étteremben a pincérnő dalolásba kezd, egy kissé sem burkolt célzásokkal teletűzdelt dalt Maninak célozva, ami természetesen nagy kacajt vált ki a többi jelenlévő vendégből is. Hajni is befut, örömködik a bonbon láttán, Jani duzzog. András kampányol egy sort Pirosnál, hogy Kornél mennyire odáig meg visszáig van érte, és állandóan róla beszél, Piros meg persze el is hiszi, lelép, András meg a nagy örömködésben vedelésbe kezd.
7.jpg
8.jpg
Angéla próbálja offolni Márkot, de ő hirtelen hős szerelmes lovag lett, és csábos pillantások kíséretében biztosítja a csajt arról, hogy még nincs lezárva köztük a téma. Kornélnak összeáll a kép Janiról és Hajniról, biztatja is kicsit, hogy vallja be neki, ne baszakodjon tovább. András elmondja Kornélnak, hogy Piros látta a kórházban, a srác kiakad. Lehel érkezik Piroshoz, aki már éppen meg van nyugodva, hogy nincs itt több titok, de gyorsan kapja a felvilágosítást. Szomiság ismét.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása