Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Finding Escobar's Millions 1x05 - The Good Life

2018. január 08. 11:00 - Scott Pilgrim

Folytatjuk a kincsvadászatot, de újabb falba ütközünk. Kiásnak a srácok egy hordót El Oronál, de teljesen felzabálta a természet, szóval pontosabban egy fémhordó szétmállásnak indult darabjait találják meg. Ergo volt ott valószínűleg pénz, de a nagy felismerés, hogy versenyt futnak az idővel valószínűleg, mert felzabálhatja mindet az anyatermészet idővel. Egy biztos, a dzsungel nem a legjobb hely keresgélni, mivel semmi nem húzza ott olyan sokáig a vízben és a mocsárban. Úgyhogy úgy döntenek, hogy inkább olyan helyekre koncentrálnak ezentúl a srácok, aminél kisebb lehetett a valószínűsége, hogy rajtaüthetett a rendőrség, az első ilyen pedig La Manuela. Pablo sokat nyaralt ott, be is építette a környéket és háza is volt ott. Előtte csak a csodás táj volt ott, meg a folyó, és egy darab út. A környék gondnoka körbevezeti őket, ami azért hasznos, mert a kezdek óta ugyanaz a gondnok. Ott kiderül, hogy öt évig épült a hely, Pablo csomó mindent átépíttetett, ami éppen nem tetszett neki. Fura, hogy az ember, akinek végtelen erőforrásai voltak, öt évbe került átépíteni egy nyaralót.

vlcsnap-error953.png

Aztán kiderül, hogy voltak falak, amik nem tetszettek neki, ezért elé épített mégegy falat a gondnok elmondása alapján, ami több, mint gyanús. A gondnok kissé fura, azt mondja először, hogy nem sokat volt Pablo ott, majd megmutatja Escobar egykori hálószobáját, ahol sokat aludt. Szóval Dougék hívják a szakembereiket feltérképezni a terepet műszerekkel. Megállapítják, hogy bizony több duplafal is el lett rejtve a helyen, de semmi izgi. Ezen a ponton a srácoknak kicsit kezd elegük lenni, hogy a forrásaik össze-vissza beszélnek, és ezért nehéz elválasztani a tényeket a mítosztól. A következő célpont Cartagena, mivel szinte az összes forrásuk említette valamilyen formában. Ott Escobarnak van egy szigetcsoportot, aminek Rosario a neve. Félreeső hely, nem a kartell epicentrumában van, ideális lehet. Viszont a mai napig nagyon megy a környéken a narkóbiznisz. Már csak azért is, mert közel van a határhoz, így csempészéshez ideális. Egy Juan nevű helyi, aki ismeri a környéket és az embereket, lesz az emberük. Többen segítenek még, de ők csak kendővel az arcukon hajlandóak, szóval elég para környék. A spanyolok anno építettek a szigetre két tornyot ágyúkkal felszerelve, a kettő közé pedig egy kilóméteres alagutat, amit anno elég aktívan használtak drogcsempészésre. A helyiek szerint viszont az alagútban csak drogot rejtettek el, pénzt soha. Megnéznek egy szigetet is, amiről nem lehet eldönteni, hogy tényleg Pabloé volt-e, és a feleségének építette, vagy csak egy random ház volt, ráadásul a műszerek se mutatnak semmi érdekeset.

vlcsnap-error239.png

Doug kezd egyre frusztráltabb lenni. Szükségük lesz mégegy forrásra, és Juan el is vezeti Dougot egy Chema nevű fickóhoz, aki nem csak hallott drogügyletekről a környéken, de részt is vett bennük. Doug közben nyilvánvalóvá teszi Juannak, hogy elege van a pletykákból, tényekre van szüksége, szóval nem kéne rabolni az idejét. Chema a legjobb forrásnak bizonyul, pontosabb képet fest az ügyletekről, mint Popeye. Rengeteg infója van és megbízhatónak tűnik, nagyon sok részletet mesél, elhelyezve mindent térben és időben. Beszél a tengeralattjárókról is, amiben csempésztek, például pénz is volt a tengeralattjárókban, egynek pedig a helyét is tudja, hol tanyázott, úgyhogy másnap reggel neki is vágnak. Felkutatják a környéket műszerekkel, majd fémet érzékelve leküldik a búvárokat, de ők csak egy hajó akksiját találják. Ezzel ott is hagyják Cartagena-t, mivel semmire nem jutottak itt sem. Doug utoljára találkozik Popeye-jal, akinek szerinte sikerült kiérdemelnie a tiszteletét annyira azzal, hogy végigkutatta az összes tippjét, hogy mostmár bedobja a nagy nevet, mint forrást: Jose Gonzalo Rodriguez Gacha, avagy A Mexikói, Pablo korai üzletitársa, aki segített neki felépíteni a kartellt. Messze nem keresett annyit, mint Pablo, de még így is a világ egyik leggazdagabb embere lett, és egy igazi szociopata. Egyszer megölte egy drágakőbánya tulajdonosát és átvette a bánya irányítását. Úgyhogy a fináléban azon a nyomon indulnak tovább a srácok.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása