Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8655-8664 rész

2017. december 21. 10:00 - Gillotte

Nóra legnagyobb megrökönyödésére Ábel nem látja egyértelműen, hogy a fia nyomul Nórára. A kedélyek lenyugszanak kicsit, majd az ügyvéd úr belátja, hogy agyatlan lépés volt egy pillanatig is kételkedni Nórában, úgyhogy elzavarja a fiát az anyjához lakni, lakásfestés ide, vagy oda. Persze a srác bepróbálkozik azzal, hogy Nóra simult hozzá, de Ábel nem hagyja magát, hazaküldi a fiát, lakjon az anyjával, míg tart a festés. Szegény Nórának ezzel még nincs vége a sztorinak, ugyanis Ábelné Anett toppan be azzal, hogy hallott a történtekről, és feljelenti Nórát kiskorú szexuális zaklatása miatt. Szerencsére, mint mindig, Miki most is Nóra mellett áll. Eközben Ábelné okítja az édes kicsi Mirkót, hogy megfingatjuk kicsit Nórát amiért elvette tőlünk apát. Mirkó nem érti, hogy miért csak ilyen szexuális zaklatás dologgal lehet ezt megoldani, de Anett mindent megmagyaráz: mert csak!

bk_nov13_17_1.jpg

Alíz egyből Krisztián nyakába ugrik, amint meglátja, úgyhogy szerintem még az ő fejezetük sincs teljesen lezárva. Miután Alíz elmegy örömében pizzáért, Krisztián megmutatja Rudinak az egy marék hirtelenjében felmarkolt ékszert, amit Nikoléktól csórt a túszsága alatt. Hát szigorúan tarthatták! Emília figyelmezteti Rudit, hogy mivel Krisztián előkerült, így Emília a megbeszéltek rá eső részét teljesítette. Most jön az a rész, hogy Rudi szakít Natasával. Rudi megpróbálja, de amellett, hogy ő nagyon boldog Natasával, Natasa is nagyon boldog vele, úgyhogy mégsem szakít. Szerencséjére Emíliának kisebb baja is nagyobb annál, hogy rákérdezzen, megtörtént-e a beígért szakítás, ugyanis neki Nikol ígéri be, hogy ha nem akar többet üzletelni, akkor nyugodhat békében. A tapasztalt Rudi szerint ebből nem lehet csak úgy kiszállni, hanem fokozatosan kell, elsőként kell egy parókaszalon, ahol megejthetik az üzleteket. Rudi és Krisztián pillanatokon belül megszerzik valami ismerős nagyanyjának a bezárt parókaszalonját, milyen mázli, hogy be is van rendezve. Krisztián négyszemközt megkéri Emíliát, hogy próbálja már meg eladni azt az ékszert is, amit Krisztián csórt el Nikoléktól a fogság alatt. Emíliának egyáltalán nem fűlik a foga ehhez az egészhez, és még a lányának is hazudnia kell emiatt az egész miatt, ugyanis Natasa vezethet egy kutatást az egyetemen, úgyhogy pezsgőt bontana az este, de őszinte sajnálatára Rudi, és az anyja sem ér rá. Emília kéri Rudit, hogy tolják el a dolgot, de nem lehet, úgyhogy Natasa rettenetesen megharagszik az anyjára.

bk_nov13_17_2.jpg

Gizi ad kulcsot, úgyhogy Milán és Luca zárás után a Rózsában esnek egymásnak, Luca még meg is lepődik, hogy Milán mennyit fejlődött az első alkalom óta. Luca hamar választ kap a kérdésre, ugyanis az anyját megy látogatni a Bartha-lakban, ahol meghallja, hogy Rudi azt a sztorit ecseteli Petinek, amikor Milán elment egy prostihoz gyakorolni. Luca felelősségre vonja Milánt, de a fiú emlékezteti, hogy mivel Luca Ádámon gyakorolt volna, el volt keseredve, és azt tartotta a legjobb megoldásnak, ha leckéket vesz szexből. Luca igazat ad, úgyhogy tabula rasa, mehet minden tovább.

bk_nov13_17_3.jpg

Anett és Miki elmennek randizni a Rózsába, mert hova máshova. Ha a Mátyás király tér kivételével kihalna a Föld egész populációja, a Rózsa akkor se menne csődbe. Jól érzik magukat, ám nehezen tudnám elhinni Mikiről, hogy ez a nő a zsánere.

bk_nov13_17_4.jpg

Laci és Gizi ugyebár megkapják a jogot, hogy árusítsanak Stella iskolájának a büféjében. Viszont ketten nem tudják megoldani, hogy legyenek a Rózsában, a boltban és a büfében is, úgyhogy megkérik Pirost, hogy némi anyagi juttatás fejében segítsen be nekik néha. Az első nap meg is történik a balhé, Stella ugyanis a barátnőjével érkezik, aki nem tudja kifizetni a szendvics árát, úgyhogy Piros odaadja neki féláron. Naná, hogy Stella egyből meghívattatik a kiscsaj szülinapi bulijába. Sokan vannak, úgyhogy érkezik Gizi is, visszatér Stellával az előző kislány, aki véletlenül lever egyet az előre odakészített málnaszörpös poharakból, ezzel teljességgel eláztat egy tálcányi szendvicset. Gizi nagyon ráripakodik, hogy milyen kis ügyetlen, Stellának ég a feje rettentően, és ahogy a gyerekeknél ez lenni szokott, rögtön megutálja mindenki Gizi miatt.

bk_nov13_17_5.jpg

Attila közben kis híján maga alá csinál, amint meghallja, hogy az üzem pont ott épülne, ahol a Herr el van földelve. Attila próbálja mondani külön Mikinek és Julinak, hogy nem kéne megejteni ezt a beruházást, de szerintük Attila nem ért hozzá, így elhajtják. Nórának igazából tök mindegy, de azt javasolja Attilának, hogy ha ennyire nem ért egyet Mikiékkel a terjeszkedésről, hívjon össze egy tjggyűlést, ahol megszavaztathatja a tagokkal hogy mi legyen. Attila nem tud hát mást csinálni, az a terve, hogy felhívja Ágit.

bk_nov13_17_6.jpg

A gonosz Barna ugyebár meg akarja megának szerezni a Berényi céget, és ezt úgy tervezi, hogy ráveszi Gigit, hogy mint tulajdonos, adja oda neki a földterületet, amin a bepalizott Berényiék építenék az új üzemet. Barna Tóbiáson keresztül próbál belső infókhoz jutni, és ezen infókat határozott udvarlással próbálja megszerezni. Egyelőre infót nemigen, csak kulcsokat szerez az irodába, amikor Tóbiás épp nem figyel. Az éj leple alatt beoson a Berényiék szent székhelyére, elhelyez egy tollban elrejtett mikrofont, s amikor végez kulcscsörgést hall, úgyhogy elbújik az asztal alatt. A feldúlt Attila lép az irodába, hogy onnan hívja fel Ágit. Elmondja neki, hogy hatalmas a gáz, mert Mikiék üzemet akarnak építeni, és nyilván oda, ahol a Herr szagolja alulról az ibolyát. Utasítja Ágit, hogy azonnal jöjjön haza, akit jövő héten várhatóan újra fogunk látni. Mindenesetre Barna elég nagy ütőkártyát kapott a kezébe ezzel az infóval.

bk_nov13_17_7.jpg

Ottó és Hanna továbbra is összejár szexelgetni, és felmerül a kérdés, hogy nem kéne-e elmondani Petinek. ,,Áh, ráér” – mondják, nekiállnak smárolni, de hoppá, a nyitva maradt lakásajtón ki lép be? Naná, hogy Peti! Nyilván jó látnia, hogy a legjobb barátja és a volt barátnője (akihez valószínűleg még mindig gyengéd szálak fűzik) itt nyalják egymást, el is vonul sértődötten. Natasának panaszkodja ki magát, aki emlékezteti, hogy Peti sem kért engedélyt Hannától, hogy összejöhet-e más lánnyal, akkor fordított estben ez miért elvárás? És hát ja, úgyhogy Peti kénytelen nyitni Ottó felé, és megemészteni, hogy lyuksógorok lettek.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása