Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x07 – Azután

2018. szeptember 30. 12:00 - hektor_

Rick még mindig a dobozában izzad, mikor rányitják a fedelet és kivetik a cella sötét bűze után a napfényben fürdő Fufru elé, egy fotózásra. A seriff egy szál alsógatyában, a majdnem kibukkanó herékkel, hátrakötözött kézzel is méltóságteljesen húzza ki magát: na, most akkor csatlakoztok vagy sem? Fufru válaszra sem méltatja a viccet, mert ezt csak annak szánhatta, kattint párat a polaroiddal, majd Rick mehet vissza a félhomályba.

w1.png

Júdás az óljában csücsülve táblázatot kezd vezetni az általa tudott vagy tudni vélt dolgokról, a cellák kitöltése gyanítom jól ment, mert rövidesen átballag Dwighthoz az ismereteivel fenyegetőzni. A sebhelyesarcú meg se rezzen mikor árulással vádolják, varjú mondja hollónak hogy fekete, ugye, ha ekkora túlélő vagy, apukám, mondja, jobb lenne ha befognád és kivárnád amíg a Menedék összeomlik – mert össze fog, és ha a nyertes oldalon akarsz akkor állni, ne ugrálj.

w2.png

Odakint a zombik továbbra is verik az ajtót, a tetovált nyakú lány szerint egy napjuk lehet még hátra, mielőtt betörik. Doktor Carson behívja az arra sétáló Júdást Gabriel Atyához, aki koporsópózban húzza a lóbőrt a betegszoba egyik ágyán, nem harapták meg, csak ledöntötte a nátha. Júdás papolni (bocsánat) kezd arról, hogy a tiszteletesnek nem bocsát meg, mert ő is bűnös abban hogy ide jutott a Menedék - legszívesebben úgy megtaposnám ezt a szarházit, hogy többé a cerkáját ne tudja felemelni vizeléshez, nemhogy a fésűt. A doki balra el, ekkor a plébános magához tér a delíriumból és próbál a lelkére beszélni a hajbárónak. Később, már a szobájában Negan egyik felesége is megjelenik valami megjavítandó rádióról számonkérve az árulót, ott hagyva valami megígért üveg piát – megmondom őszintén erre a szálra egyáltalán nem emlékszem korábbról, hogyvolt.

w3.png

Közjáték: Az alexandriai csapat, amelyik nem bírta a seggén ülve kivárni hogy a Neganék vs. Ezer Zombi harcban melyik oldal kerekedik fölé a másiknak, a kertek alatt vitatkozik a tervről hogy hogyan segítsék elő az utóbbi győzelmét. Rosita nincs benne a buliban, így ő mártírkodva hazakullog, míg a többiek elindítják az akciót.

w4.png

w6.png

Negan az audienciacsarnokban biztosítja Júdást a jóindulatáról, aztán mikor kezet akar fogni vele, ez a barom azt hiszi hogy pápai csókra nyújtja a kacsóját, és meg akarja csókolni a jobbját - nyilván nem véletlenül volt így beállítva a dolog, a vezér jót vihog utána a saját viccén. Júdás később kiveszi a koporsóból Sasha ipodját és MacGyverként parádézva a tetőn összeszerel egy korhű drónt, amire ha ráköti a lejátszót, talán el tudja terelni vele a zombikat az ablakaik alól. A terv egyébként nem lenne szar, ekkor viszont:

w5.png

Némi szócséplő pöcsméregetés után Júdásnak mégis sikerül elindítani a zenélő drónt, mielőtt azonban a lent pocoló zombik ujjongva elkezdenék énekelni a refrént, D belelő egyet a nótarepülőbe és fuccs az egésznek. Pontosan ugyanekkor Darylék is bevetik magukat, a furgon belehajt a Menedék oldalába, a zombik így bejutnak végre az épületbe, a köcsedék Júdás meg jobb híján Gabriel Atyának kezd el óbégatni a csávó betegágya mellett, miszerint ő hűséges marad Neganhoz és továbbra is csak a saját épségére kíván gondolni. A fent elmondottakkal ellentétben mikor a vezér színe elé járul, kussol arról amit Dwight árulásáról elköphetne, majd elszalad a karámjába inni, bömbölni, aztán hányni.

w7.png

Ricket kiengedik a dobozból, igen, megint ugyanaz az ötlet, egy fémsapkás járkálót eresztenek rá, persze a seriffet már nem lehet ilyen húzásokkal becsalni az erdőbe, alap hogy összekötözött kézzel is legyakja egyedül a zombit, a három őrt, meg ráadásnak a fegyveres Fufrut is. A térdre kényszerített szemétkirálynő most már alkudna, azt hogy Rick a korábbi tapasztalatok fényében miért megy bele másodszor is a kamuba, ráadásul full egyedül, azt sosem fogom megérteni, de a lényeg hogy egy képkockával később a seriff immár felöltözve mászik fel az egyik őrtoronyba.

w8.png

Ha meg is lepődött azon, hogy a korábban az embereivel ott hagyott állomás tök üres, az semmi volt ahhoz képest, mikor a tetőről megpillantja hogy a Menedék oldalából kiáll egy furgon és egy lélek sem kószál a korábban zombikkal csurig töltött helyen.

Címkék: 18+ twd
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBrigusz 2017.12.09. 09:47:30

Velem van baj, ha màr szinte azon izgulok, hogy mikor követkuzik be Eugene vagy az elbaszott Milla Jovovich-klón lassú és fájdalmas halála?:D
süti beállítások módosítása