Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 8x02 – Az elátkozott

2018. szeptember 29. 14:00 - hektor_

Rick és a haverok csapatokra osztva csapnak le a Megmentők telephelyeire, ahhoz képest hogy az eddigi két rész 80 százaléka a lövöldözésre lett felépítve, egyelőre nem halt meg senki lényeges, és ehhez mindenképp fontos hozzátennem hogy egyik oldalon SEM. Carol a robbantás következtében a Királyék oldalán hempereg a porban a többi alattvalóval, magukhoz térve utánaerednek annak aki titokban kileste őket, a többiek is házról házra járják a feldúlandó fészkeket. 

w1_atmeretezett.png

A következő 15 percben gépfegyverek dallamára járják táncukat a képkockák: puf puf puf paf pufpuf paf puf puf puf puf puf puf puf puf puf futás puf puf pufpufpuf puf puf puf puf puf puf puf paf puf puf puf puf puf puf puf puf puf puf puf valakit eltaláltak ratatatatatatatat puf puf puf puf puf puf hé várd meg Tobint puf puf puf arra nincs idő pufpuf pufpuf pufpuf puf puf puf puf puf puf puf puf puf puf puf ratatatata puf megint eltaláltak valakit puf puf puf puf az máris zombi lett puf puf puf Aaron fiúja hősködik puf puf puf puf ouf puf puf Tobint vállon lövik puf puf puf puf Ericet meg hasba.

w2_atmeretezett.png

w3_atmeretezett.png

w5_atmeretezett.pngDaryl és Rick közben keresik a fegyverraktárat, de nem találják, Tara és Jézus rátalál egy behugyozott csávóra a beépített szekrényben, aki holtbiztos, hogy hazudik a kilétéről, persze Isten Fia mindenkinek előre megbocsájtja bűneit és nem hagyja hogy a lány lelője a férfit, aki természetesen az első adandó alkalommal megragadja a Megváltót és fegyvert nyom a fejéhez. Hát igen, majd legközelebb kétszer is meggondolod, kisfiam, hogy kit váltasz meg. Szerencsére a Messiás azért tökös legény, rövid úton kiszabadítja magát, persze a pacákot így is csak kiüti, majd megkötözve ott hagyja mikor szólnak hogy léc. Morgan egy folyosóval odébb tetszhalottat játszik, csak akkor kel fel amikor már leléptek és kifelé menet mindenkit lelő, aki szembe jön.

w4_atmeretezett.png

w6_atmeretezett.png

Odakinn aztán Krisztusék megtalálják a raktárban bujkálókat, Morgan kezd ismét bekattanni és mikor előkerül, gondolkodás nélkül lemészárolna mindenkit, de Jézus nem hagyja, szeresd felebarátodat ugye. Rick talál egy szobát, aminek a falára Simba születését próbálták felfesteni, a kiságyban pedig egy baba alszik úgyhogy csendben, a csecsemőt nem felébresztve elhagyja a helyszínt. Mindeközben a Királyék megtalálják a férfit aki meglátta őket korábban, de a korábban kieresztett Shiva elintézi a kukkolót, s bár a Megmentők mégis megtudták hogy jönnek, a Király beszédétől az egész napos gyaloglás és stressz után is fellelkesülve vág neki az újabb harcnak.

w9_atmeretezett.png

w8_atmeretezett.png

 Ricket fényképnézegetés közben lepi meg egy férfi, megfordulva leesik neki, hé téged ismerlek, mondja, ott voltál Atlantában, Morales! Igen, de az már rég volt, válaszol a férfi és kattan a pisztoly kakasa.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása