Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8579-8588. rész

2017. november 07. 12:00 - Gillotte

Novákék nagyon kiborulnak, amiért Piros el akarja tőlük venni Stellát, Gizi sír, Laci üvölt. Gizi természetesen ezoterikus oldalról közelíti meg: mivel folyton aggódtak amiatt, hogy Piros esetleg elveszi tőlük Stellát, ezért bevonzották, ezért történt ez. Laci egy dolgot akar bevonzani, Nórát, majd ő megmondja a tutit! Az ügyvédnő rossz hírekkel szolgál: nem reménytelen a helyzet, de tény, hogy Pirosnak van esélye visszaszerezni Stellát. Nóra azt javasolta, hogy peres út nélkül kéne ezt elrendezni, ezért Giziék megpróbálják, de Piros azt javasolja, hogy kérdezzék meg Stellát. A kislány legnagyobb meglepetésükre azt válaszolja, hogy az apjával akar találkozni - aki amúgy börtönben van.

bk_szeptember18_22_1.png

Nóra eldicsekszik Ábelnek, hogy valamilyen Anett az ügyészségtől meglátogatta, hogy javasoljon neki egy bírói pozíciót. Ábelnek gyanús a dolog, úgyhogy találkozik ezzel az Anettel, aki mint kiderül, nem más, mint a felesége, csak az a deal kettejük közt, hogy mivel a nő pozícióján és hírnevén csorbát ejtene egy válás, Ábel csak emiatt vele marad, de ettől még randizgathat nőkkel. Ábel szeretné távol tartani egymástól a két nőt, ám Anett eléggé eltökéltnek tűnik, vacsorára hívja Nórát, és a magyar jog atyaúristenét, s Nóra vinné Ábelt, ám amikor kiderül, hogy ki lenne a vacsorán, a férfinek hirtelen eszébe jut, hogy nagyon sok a munkája, úgyhogy Nóra végül Mikit viszi. A vacsora jól telik, ám vacsora után, amikor Ábel elmegy a házból, Miki meglátja, hogy egy jegygyűrűt húz az ujjára, és rohan Attilához, hogy mi a teendő, ha Nóra pasija házas. Miki Nórának nem szól, hogy ne kavarjon, de azért Ábelnek jelzi, hogy tudja a titkát. Ábelt nagyon nyomasztja, hogy hazudik Nórának, és mivel jobbnak látja, ha tőle tudja meg Nóra, hogy nős, átmegy hozzá, ám legnagyobb meglepetésére ott van a felesége, Anett is. Nóra érzi, hogy van valami a levegőben, úgyhogy Ábel elmondja, amiért amúgy is ment: nős, és a jelen lévő Anett a felesége. Anett elmegy, Nóra elküldi Ábelt, de a férfi később visszamegy, s megkéri Nórát, hogy legyen ő a válóperes ügyvédje, s ez Nórát nyilván meghatja. Hát Ábelnek sem kell a szomszédba menni pofáért, de ha Nóra szerint ez romantikus, akkor tőlem… Az ügyvédnő így együtt marad Ábellel, de ezzel keresztet vethet arra, hogy Anett az ajánlásával segítse azt a bírói előmenetelt. Mivel a nő Nórának nem tud betenni, betesz a férjének. Megzsarolja: ha tényleg elválnak, ő el találja mondani, hogy Ábelnek valójában nincs meg a büntetőjogi vizsgája, és a diplomáját pénzért vette. Hoppá!

bk_szeptember18_22_2.png

Alíz és Kristóf újra bepróbálkozik a banknál a hitellel, és mivel Kristófnak jobb munkája van pár napja, ezért meg is kapják, úgyhogy Alíz megveheti Zsolt lakását. Ilyen még egy Disney mesében sincs, hogy pár napja van melóm, és már kapom is a hitelt, de mindegy. Aranyosan örülnek neki egyébként, Kristóf emelgeti Alízt, Asztalosné, így meg úgy, még az is megfordul az ember fejében, hogy összejöhetnek majd – mert ilyet speciel még nem láttunk. Ennek ellenére Tóbiás és Kristóf átköltöznek Zsófi lakásába, ami ugyebár üres, de Kristóf felveti, hogy mivel neki sok időt kell a csokigyárban töltenie, mi lenne, ha leköltöznének oda, Tóbiás pedig a csokigyárban dolgozna pénzügyi tanácsadóként – hiszen a Berényiéknél is hasonló funkciókat lát el, és élvezi. Tóbiásnak nem tetszik az ötlet, hogy kiszakítanák a jól megszokott életéből, úgyhogy bedurcázik, ahogy ezt szokta.

bk_szeptember18_22_3.png

A hetet feldobandó, Rudi ruhátlan felsőtestét mutogatják, pedig Krisztián pont, hogy felöltöztetné, de hiszen minek, ha egyszer végre nincsenek mások, lehet meztelenül ülni a kanapén. Ja nem, Sári ott van, de takarít, úgyhogy nem sok vizet zavar. Valami azonban mégis megzavarja az állóvizet: érkezik a hír, hogy Nikolt kiengedték a börtönből. Gyors zárcsere, és Krisztián rohan Alízhoz a hírrel, ugyanis Nikol legutóbb őt és Lucát kapta el (én erre egyáltalán nem emlékszem, úgyhogy csak Krisztián elmondására hagyatkozom) úgyhogy Alíz Lucát is Ádámhoz költözteti, ott szerinte nagyobb biztonságban vannak, mint Bözsinél.

bk_szeptember18_22_4.png

Bandi nem hordja a Mikitől kapott új órát, hiszen az nem az apjától van, Mikinek rosszul is esik, és amikor megemlíti, Bandi rögtön tónust vált: nem, tök jó az az óra, épp csak vigyázni akarok rá, azért nem hordom! Bandi sokat jár a Fittlaborba edzeni, majd edzés után kényelmesen kólát fogyaszt, lime-al. Milán, a recepciós rá is kérdez, hogy mi a helyzet, s Bandi rámondja, hogy meg akar erősödni, hiszen a veszély olyan helyről jön, ahonnan nem is gondolnád, van, hogy a nagybátyád képében, aki egy rohadt gyilkos. Milán kis híján összecsinálja magát, elmondja Petinek, hogy Bandi elég ,,para” volt, jelentsen ez bármit is, úgyhogy ő inkább kivesz egy hét szabit. Peti perszehogy rákérdez Bandinál, hogy mi a helyzet, mire Bandi azzal válaszol, hogy Milán elvett pénzt a kasszából, ő ezt látta, és Milán nyilván ezért kért szabit. Peti nyilván, hogy lecsekkolja, hogy Milán lop-e, és szerencsére átmegy a srác a vizsgán, ugyanis egy fillér sem hiányzik a kasszából.

bk_szeptember18_22_5.png

Vili hívást kap a tószomszédjától, hogy az unokái ott horgásztak, a kifogott halat megették, és hányással kerültek kórházba. Vili teljesen kikészül, amiért szegény gyerekek az ő halától lettek rosszul. Dehát nem kéne random tavakból kifogni a halakat, ilyen egyszerű, gondolom nincs kitéve egy nagy tábla, hogy horgászni szabad. Újabb információk szerint tele volt sittel a tó, de Novák szerint ez nem elég a mérgezéshez, inkább olaj lehetett vagy valami mérgező anyag. Vili rohan Nórához érdeklődni, hogy mi a teendő. Nóra nem kábít szép kilátásokkal, hiszen ki kellett volna táblázni, hogy nem szabad horgászni, ez már veszett fejsze nyele. Nóra azt mondja, legrosszabb esetben két év letöltendőt is kiszabhatnak gondatlanságért. Vili annyira kikészül, hogy veri a víz, szorít a szíve, nincs jól. Bözsi sikeres kreszvizsgájának még tud örülni, aztán nem bírja tartani magát, és összeesik. Bözsi a nappaliból jön ki, amikor meglátja a padlón fekvő Vilmost, és rögtön kiált Gizinek az udvarra, hogy hívjon rendőrt. Mivel most végezte az eü. tanfolyamot a jogsihoz, megállapítja, hogy Vilinek nincs légzése, ezért nekiáll szívmasszázst alkalmazni. ,,Nyomom-felengedem” – mondja, pedig Csuja Imre is tanította, hogy a Stayin’ alive zenéjére kell, de mindegy, hiszen ha nincs légzés, a garatot kell átjárhatóvá tenni, és lélegeztetni, nem a szívet nyomkodni... Na mindegy, a módszer beválik, Vili magához tér, jönnek a mentők is, és szívrohammal kórházba szállítják.

bk_szeptember18_22_6.png

A Bandis vonal itt nem ért véget, csak gondoltam, a végére hagyom a izgalmasabb részt. Bandi tárgyalni megy Mikivel, s felhívja rá nagybátyja figyelmét, hogy eléggé aluledzettnek tűnik, nehezen ment a lépcsőn. Miki szerint ez baromság, úgyhogy Bandi javasolja, hogy bizonyítson Miki a Fittlaborban, amire a mit sem sejtő nagybácsi rábólint. Bandi ezután a KisSzékbe megy, ahol Peti épp elkészül Natasa melegszendvicsével, aki olvas, és nem figyel, Peti pedig táblára ír, ő sem figyel. Milyen jó, hogy Bandinál éppen van egy gyufásdoboz, s benne egy döglött csótány, amit Natasa szendvicsének társaságába tesz. A lány sikolt, s míg tart a pánik, Bandi elveszi a lány táskájából a Fittlabor kulcsát. A tulajok persze bepánikolnak, úgyhogy Peti másnapra rovarirtást szervez, így kinyitni sem tudnak, de végülis nem tragédia, úgyis lesz az a dokumentumfilm-fesztivál, amire benevezte a filméjt. Bandi pont így tervezte, üres lesz a Fittlabor, így Mikivel csak ketten lesznek. Szépen lenyomnak pár fekvőtámaszt, aztán Bandi meghívja nagybátyját egy italra a KisSzékbe. Miki a szokásos Rózsába menne, de Bandi csak kierőszakolja a KisSzék tetőtéri nyugalmát. Míg ők fent vannak, Luca a Fittlaborba megy, mert randit beszéltek meg Milánnal, és Ádám is ott van, mert egy jegy Peti filmfesztiváljára a pultban maradhatott. Hogy velük mi történik, a jövő hétre marad, de Bandi odafent nem marad tétlen. Felülnek Mikivel a KisSzék korlátjára bámulni a Gellért-hegyet, s Bandi felveti a kérdést, hogy vajon az apja is ilyen magasról zuhant-e le. Miki szégyelli, hogy Bandit ez még mindig bántja, kérdezi, hogy mit tehetne még, hogy a fiú megbocsásson neki. ,,Mondjuk éld át, amit apu!” – mondja Bandi, és egy laza mozdulattal lelöki Mikit. A terv az, hogy megfogja, hiszen ezért gyúrt, és egy darabig tartja is. Miki könyörög az életéért, s Bandi nem is akarja elvenni, ám az izzadás okozta csúszással nem számol, úgyhogy Miki a mélybe zuhan, Bandi pedig teljes frászban van.

bk_szeptember18_22_7.png

bk_szeptember18_22_8.png

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.11.08. 12:48:49

kalandfilm, romkom, thriller, dráma, krimi egyben. Fantasztikus ez a sorozat - így, egyben hogyvoltozva:)

Gillotte 2017.11.17. 22:55:13

@RTB: Jaj, de köszönöm, hogy nem tolsz le a lemaradásért!
süti beállítások módosítása