Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 8x01 - Megalománia reloaded

2017. október 20. 11:00 - Chat Géza

Mintha csak tegnap lett volna, hogy elmentek szünetre a real life aranyásók, akik nem pénzes faszik tárcáit és bankszámáit kopasztják meg, hanem az Alaszka tájegységét szétbarmolva bányásszák ki az aranyat. Ez is egy munka, ezt is meg kell valakinek csinálnia, én meg már harmadik alkalommal is nagy lelkesedéssel közvetítem Todd Hoffman, Parker Schnabel meg bjasza alatt érthetetlenül mormogó redneck 24 karátos kalandjait, ahogyúzik, hajtják a szezon végi 5000 unciás álomgázsit.

ke_pernyo_foto_2017-10-20_8_16_23.png

Parkerék kezdéskét körberöhögik Hoffmanék tavalyi teljesítményét, amit titokban biztos a szánalmas.hu szponzorált. Ez viszont mit sem változtat a tényen, hogy megint fogadtak, de most 100 unciában, azaz 100 ezer dollárban, tonnányi forintban, hogy idén melyikük lesz a jani. Parker persze, hogy magára fogadott, úgyhogy a további váltott kezes herevakarás helyett lehet is dolgozni, mert nincs az az isten, hogy Hoffman előbb kezdjen el aranyat kitermelni. Elméletben ez egyszerű, de a gyakorlatban ott megy az úristenezés a földbe fagyott Nagy Vörös mosó körül, amit két markolóval se tudnak kiásni. De annyira próbálkoznak, hogy lángszóróval olvasztják ki a földet és úgy imádkozzák ki végül. És innentől kezdve minden simán megy. Víz is van, az adagoló príma, a futószalag megy, mint az álom... de héló, hát a rázópad nem ráz! MI A KU..., ja, hogy valaki elfelejtette bekapcsolni, akkor oké. A biztonság kedvéért telefonon megüzenik Hoffmannak, hogy náluk már megy a buli. Mondjuk három nap munka után az egyik rakodógép spontán kigyullad. Persze nincs nagy gáz, csak át köll menni a szomszédba érte.

ke_pernyo_foto_2017-10-20_8_14_04.png

Hoffman is közli a srácokkal, hogy idén is kitűzi az 5000 unciás álomhatárt, amibe tavaly nagyon csúnyán belebukott. Ezt a remek hírt még azzal tetőzi, hogy ha nem lesz meg, illetve, ha Parker többet termel, mint ő, akkor 100 unciát is kénytelen lesz leszurkolni. Még el se kezdtek dolgozni, de Hoffman fia már kuncsorog, hogy több feleséget akar, egyedül akarja vinni a Vörös Szörnyet. Hát legyen. Kap két hét próbaidőt, aminek azelején az apja a markolóban ülve szívatja szerencsétlent, hogy direkt/véletlenül a rossz futószalagot emelgetve centizget és zúzza le végül. De kapásból meg is kell hoznia egy nehéz döntést, merthogy az egyik mosónak a víztározó kis gödröcskéjéből valahova elfolyik a víz, és ez így nem maradhat ugye. Mi se egyszerűbb ennél, a másik víztározóból egy medret ásva átvezetik az iszapos vizet, oszt jó lesz. Oszt jó is lett. Csak a gépek állnak még üresben. De már a kicsi Hoffman is üzen a kamerákon keresztül Parkernak, hogy fölkötheti a gatyáját, mert most aztán három mosóval szállnak be az 5000 unciás pöcsméregető versenybe.

Egy rövid közjáték erejéig az egyik víztározóba be kellett iktatni egy átereszt, és ekkor elhangzott, hogy:

200 lyuk kifúrás Freddie Dodge-nak való feladat.

És Freddie fülig érő vigyorral ballag egy gépfegyverrel az áteresz felé, amit a szó legszorosabb értelmében elkezd szitává lőni.

ke_pernyo_foto_2017-10-20_8_15_12.png

Tony Beats élete most sem egy akciódús kalandfilm: összehívta a cslaádot, hogy elmondja, mi az idei cél. Az, hogy azt a rohadt kettes kotrót leúsztassa végre a helyére. Ehhez már meg is van az engedélye, a tavaly megheggesztett uszály se rohadt szana széjjel, csak egy gond van, hogy Gene Cheesmannek sajnos jobb dolga akadt, és a szerződésében nem szerepelt, hogy ezt Tony leszarja, akkor is nála kell melóznia. Itt van Sheamus, aki egy legenda a környéken. Szerepelt is már a műsorban, nem idegen az ipse, de neki is ezer dolga lenne amúgy, viszont rápillant a kotróra. Kicsit kéreti magát, de kis szakmázás után egymás kezébe csapnak, hogy akkor üsse kavics, segít 160 km-t lwutaztatni ezt a rozsdás szörnyeteget.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása