Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8521-8522. rész

2017. szeptember 07. 13:00 - Gillotte

Tóbiás végül enged Ádám zsarolásának, és odaadja neki a galériát, hogy kiállítsa a vackait, de áll a bál amiatt, hogy Kristóf beköltöztette a húgát, ugyanis érthető okok miatt senki nem bízik a nőben. Kristóf hajlana arra, hogy a húga tényleg összebalhézott a férjével, de Alíz rábeszéli, hogy játsszák továbbra is a boldog párt, mert nem a végén kéne elrontani ezt a több hete tartó nyűglődést. Krisztián és Tóbiás nyomja a műsort rendesen arról, hogy egymásnak szívecskés csokikákat csempésznek az uzsonnás dobozukba, mert az olyan cuki, de amint lehetőség van rá, dühöngenek egy sort Kristófnak, amiért odavitte lakótársnak a hülye húgát.

bk_augusztus8_1.png

Miki tárgyal az Axel cég tulajával, és Juli is arra jár valami sütiért, úgyhogy Miki marasztalja, és ledumál a cégvezérrel egy olyat, ami mindkettejüknek megéri: nem nyomják rá az összes vizükre ennek az Axelnek a logóját, de gyártanak csak ennek a cégnek vizet, csak a cég logójával, sőt, a legújabb, áfonyás ízesítésű vizet csak ennél a boltláncnál lehet kapni. Nyilván ráharap az ürge.

bk_augusztus8_2.png

Hanna és Ottó megérkeznek Judittal a lakásba. Felmerül a kérdés, hogy hol bujtassák Juditot, mert azért vannak olyan pillanatai, hogy nem tudja ki ő, és hol van, úgyhogy Hanna egy állandó ápolónő jelenlétét javasolja. Peti számonkéri Hannán, hogy hogy a fenében van az, hogy kirúgták a német újságtól, és erről elfelejtett szólni Petinek. A lány beavatja, hogy Judit veséjére hajtanak gonosz emberek, és valójában nem rúgták ki, csak úgy tesznek, mintha, hogy aki után nyomoz, az azt higgye, hogy nem szimatol utána senki. Kíváncsi lennék a ,,nyomozó” és az ,,újságíró” közti különbségre ebben a sorozatban. Mindenesetre Peti haragszik Hannára, és Ottóra is, amiért ő sem avatta be, csak ,,lelépett a csajával”. Ottónak nincs most ideje ezen aggódni, reggelit készít az anyjának, aki jól van, mindenre emlékszik, úgyhogy Ottó nyugodt szívvel elmegy tusolni. Judit szándéka szerint befejezné a reggelit, ám egy ponton leteszi a tojásokat, és ,,Miklós” felkiáltással elhagyja a lakást.

bk_augusztus8_3.png

Vili nézné az esti vetélkedőt Bözsivel, de neki nincs kedve, mert minek tudni a választ, ha úgysem nyernek semmit, hogy elmehessenek valahova. Jaj, már megint itt tartunk. Vili azt javasolja, hogy menjenek el a halastóhoz, és Bözsi ugyan nincs elájulva az ötlettől, de azért rábólint. Vili elkéri Lacitól a kocsiját, mert ők eladták a régi verdát, úgyhogy nincs semmi, de cserébe Novák autójáért beígér neki egy frissen fogott pucolt halat a tóból. Hamar itt a másnap, lehet menni a tóhoz, Vili már nagyon rá van gerjedve a horgászatra, de megállnak kávézni valami víznél, és Bözsi sétálgatni akar, különben durca van. A séta megvan, irány a halastó, csakhogy Vili belelép egy gödörbe, és kimegy a bokája…

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.09.07. 14:06:45

Ez a két kamukapcsolat egészen röhejes

kisbutters 2017.09.07. 19:40:13

@RTB: Van akár egyetlen egy mozdulat ebben a műsorban ami nem röhejes?

Gillotte 2017.09.14. 10:23:57

Az egész sorozat kezd ténylegesen gáz lenni, már iszonyatosan fáraszt :S
süti beállítások módosítása