Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x05 – Most

2018. augusztus 28. 10:00 - hektor_

Deanna felmászik a mellvédre, egyik pillanatban még Michonneék suttogása is hallatszik, a másikban pedig már fülsértően hasít a csendbe a zombik hörgése (sosem értettem, hogy van az hogy egyszer már messziről hallatszik ahogy szuszognak, máskor meg már meg is haraptak, mire észreveszed hogy egyáltalán megérkeztek). A távolból egy „NYISSÁTOK KI A KAPUT” üvöltés harsan, a vezető hölgy fókuszál: csak nem Rick rongyol sebtiben a karmolászó ujjak elől? De, bizony, főhősünk még épphogy beugrik a kapun, a hoppon maradt horda szorosan mögötte gyülekezik a vár alatt.

w1.jpg

Rick Király udvart tart a reszkető alexandriaiaknak, a falak kitartanak, Glennék és a többiek majd visszajönnek, mi pedig addig is a minimálisra csökkentjük a zajszintet – adja ki az utasítást üvöltve - villanyt sem kapcsolunk este, hátha tovább állnak. Egyik csaj közbeugat, de Aaron kiáll mártírkodni: a Király és az emberei mindent jól csináltak, Alexandriát meg azért támadta meg az a senkiházi W-s csapat, mert bujtogattam Darylt hogy fosszuk ki a konzervgyárat, aztán otthagytam a táskám mikor csapdába estünk, így követve minket könnyen megtalálhatták a fészkünket. Deanna sokkos állapotban lelép.

w2.jpg

A további 15 perc:

  • Jesse elásná a hullákat, a seriff nem hagyja
  • A helyi közértet a polgárok kifosztanák, úgyis mindjárt megdöglünk, legalább tele hassal tegyük meg
  • Spencer, a Gyökér tököket növeszt és kiosztja a harácsolókat
  • Carlék a falat pingálják az eddig elesettek neveivel
  • Aaron segít Maggienek
  • Spencer alaposan betintázik lopott piából, és az anyját hibáztatja mindenért
  • Carl és a haja Enidről veszekednek Ronnal
  • Denise rinyál Tarának
  • Jessere a frászt hozza egy zombivá vált szomszéd
  • Aaron és Maggie kiszöknek a csatornán át
  • Zombik a csatornában
  • Denise rájön a gyógyítás mibenlétére

w3.jpgw4.jpg

Rick épp a kapu alatt éljenező zombiseregben gyönyörködik, mikor Ron felmászik hozzá hogy beköpje Carl szándékát, melyben kiszökne és megkeresné Enidet – Rick komám, menj és tedd helyre a fiadat, én majd őrködöm, de előtte megtanítasz lőni? A seriff belemegy, ebből még kurvanagy baj lesz. Denise egy lépcsőn lesmárolja Tarát, NA MIT MONDTAM, ugye hogy ugye! Maggie a csatorna utolsó kijáratánál meggondolja magát, terhes vagyok, Glennről nem tudjuk hogy él-e még, azt mondta mielőtt végleg elmegyek, kapsz egy képet rólam – de elégettem, azt gondolva úgysem lesz már rá szükség, ha mégis meghalt, mit mutatok így a gyereknek – pánikol az alagútban, a hangoskodásra meg odagyűlnek a rácshoz a járkálók.

w5.jpgw6.jpg

Deanna az ablakok alatt hallgatózik a sötétben, mikor rátámad egy zombi a semmiből, a nő egy niggerkéssel ejt vagy 30 sebet a mellkasán, A FEJÉT MIÉRT KERÜLÖD EL SZÁNDÉKOSAN, ASSZONY?! Szerencsére Rick épp időben érkezik, Deanna hálásan utal rá hogy hivatalosan is lehetne ő a vezető, a nő már nem bírja ezt a terhet. Maggie és Aaron visszakapja a hitét, és letörlik az emléktábláról Glenn és Nicholas nevét, mialatt Rosita Spencerrel, A Gyíkkal flörtöl a mellvéden, a Király meg épp Jesse légcsövét próbálja eldugítani a nyelvével a garázsban.

w7.jpg

Az utolsó jelenetben Deanna bámulja egy ideig a gyengécske falat, amely elválasztja szeretett városkáját az élőholtak hordájától, majd dühből rácsap párat a karmolászó zombiknak – a fal illesztése pedig pár méterrel arrébb elkezd szépen megrepedni.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása