Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x02 - JSS

2018. augusztus 23. 10:00 - hektor_

Család ücsörög egy lerobbant autóban, próbálják megjavítani a járművet, míg a lányuk, aki nem más mint Enid, lesben áll az ajtóban. Megjelenik elöl 2 járkáló, apa mennünk kéne, jójó mindjárt megyünk, ekkor feltűnnek hátul is néhányan a zombik, és felharsan az "APA, JÖNN..." kezdetű utolsó mondatok egyike. A harcot kihagyták a jelenetből, így azt is, a kiscsaj hogy menekül meg - egy ideig nézi a kocsiból, ahogy az egyik élőholt az anyjából lakmározik, majd útra kel egyedül.

w00.jpg

Az erdőben egy fának dőlve hallgatja a hörgő hangversenyt, miközben a címadó "JSS" feliratot kaparja a földbe, később kocsit vesz kölcsön egy zombitól, hogy az ablakon lévő piszokba tegye ugyanezt, majd bevacsorázik egy teknőcből, akinek a csontjaiból rakja ki a betűket. Jelentsenek bármit, már viszonylag világos, Enid miért lett ilyen kattant és idegesítő. A kirándulás közben ráakad Rickék fészkére, ahová a kezén koszba vájt JSS-sel kopogtat.

w1.jpg

Carol kedves középkorú kisasszonynak próbálja eladni magát a többi alexandriai hölgynek, sikerrel, még olyat is ígér hogy megtanítja Shellyt kézzel tésztát csinálni, ha lerakja a cigit. Hazafelé megtalálja a lépcsőjén Samet, az halott asszonyverő ifjabb fiát, akinek odaköhögi hogy apád elvert, de meg is döglött, úgyhogy dolgozd fel és húzz el. Mindeközben otthon birkanyírásra invitálja Ront az anyja, a srác persze raplizik,így akarsz beszélgetésre kényszeríteni, mi? Hát, volna miről. Nemakarok. Ok, akkor emeld már fel a karod, ha tudod. A srác nem tudja, az anyja megunván a kása kerülgetését közli hogy apád veszélyes volt, de a kiscsávó annyira gyűlöli Ricket, hogy nem látja a fától az erdőt (a macskás evőeszköz (?) tartó a pulton kiváló darab!)

w2.jpg

Maggie és Deanna a vetésről tárgyalnak, Eugeneék Tarával az építkezésről, közben megismerik az új dokit, Dr.Deniset, aki a doktor minősítést viseli ugyan, de dilidoki, tehát egy szívműtétnél sokra nem megyünk vele. Bár sebész akart lenni azelőtt, de inkább behányt. Eugene oltja, de Tara a védelmébe veszi a lányt, ezek közt még lesz valami, most szólok. Carl tologatja a kishúgát, miközben kilesi Enidet és Ront - ezért a hajviseletért egyébként bármikor feljelenteném. Még Laura Ingalls főkötőjében parádézva sem nézne ki hülyébben, mint most. Valószínűleg összekeverhették a jeleneteket a vágók, Ron anyjánál a hajvágáson neki kellett volna megjelenni. Jó, befejeztem. Haszontalan Gabiel Atya jelenik meg a vállánál, aki még egy pálforduló kérést (Carl tanítsa meg zombikat ölni) is képes úgy előadni, hogy az arcán nyoma sincs semmilyen színészi játéknak. Ok, 3-kor gyere át.

w3.jpgw4.jpg

Carol tartja magát a szerepéhez, süteményt süt és az ablakon át rosszallóan figyeli Shellyt, aki most is cigit pöfékel - e súlyos bűn megtorlása azonnal megérkezik egy férfi személyében, aki a semmiből elugorva egy kövér szablyával kettészeli a nőt. Alexandria többi részén is kitör a pánik, Carlékhoz befut Enid aki le akar lépni, és itt jegyezném meg, hogy Carl haját kár volt hátulról is megmutatni, a többi meg hashtag tinédzserrinya. Carol a kertek alatt kommandózva hallja, hogy egyik reggeli barátnőjét egy Ali babának öltözött faszi megszúrja, mire a férfit egy késsel kiiktatja és ölébe veszi a nőt, de a has sebének súlyosságát felmérve őt is leszúrja. Deanna idétlen fia, Spencer a harangtoronyból kilövi a beérkező kamion sofőrjét, igen ám, csak a kamion úgy karambolozik, hogy a légkürt beragad - tehát ez az, ami az előző rész végén elkúrja Rickék zombiparádéját. Ez a csávó egy követ is képes lenne elrontani.


w7.jpgw6.jpg

Spencer lemászik a kamionhoz, ahol tovább balfaszkodik, mikor Morgan megérkezik a botját pörgetve, majd beleállítva a már zombivá vált sofőr koponyájába. Mi történt, kérdezi a feka, betört egy csoport, aha, megyek segíteni, jössz? Spencer, A Gyökér arckifejezését látva Morgan is csak megvetően bólint, bújj el! Kiérve az utcára talál egy fehér, Khal Drogo méretű férfit, W-vel a homlokán, kezében balta, de mielőtt megpörgetné a botot, Carol érkezik álruhában és hason szúrja a csávót. Hé, mér ölted meg, elvertem volna úgy, hogy lesántul - Carol azonban le se szarja, el kell érnünk a fegyverraktárat!! Morgan berág, HALLASZ ENGEM?Nem kell gyilkolnod, te ezt nem élvezed - jedi trükkel próbálja meg lekapcsolni a nőt, akinek az arcán látszik, hogy legközelebb Morganba is ereszt egy kést, ha folytatja ezt a hippi faszságot.

w8.jpgw9.jpg

Spencerék beültetik Deannát a halott zombi mellé a kamionba, a dokicsaj sebésznek tanul egy szőkén akit még soha nem láttam, Carl lelő egy faszit és beinvitálná Ront a fészkükbe,de az inkább lelép, Jesse halálra ollóz (igazi ollóval, nem úgy!) egy nőt, Gabriel atyát majdnem kinyírják, de hiába drukkoltam, Morgan kihúzza a csávából, Carol eléri a fegyverraktárat, majd fejbelövi Morgan foglyát, Morgant ismét megtámadják de elveri mind az ötöt, majd szépen kéri őket hogy húzzanak a büdös francba, és tényleg elmennek - pörögnek itt az események!

w10.jpg

A csata végeztével Carol hazamegy, és megtalálja Shelly holtteste mellett a cigijét. Az orvosi rendelőben a szőke combartériasérült csaj kicsekkol, mire a doki csalódásában elküld onnan mindenkit, Tara még visszaszól hogy az agyát iktassa ki a halott csajnak, mielőtt feltámad. Maggieék halottnéző körútra mennek, akik eddig izzadtak, mit jelenthet a "JSS", azoknak a fellélegzés egy Carl ajtaja alatti papíron érkezik: Just Survive Somehow (csak éld túl valahogy). Morgant a Rickékkel közös otthonában várja egy W-s, aki egy kézi kaszával támad rá, de Morgan nem képes megölni, inkább csak kiüti és otthagyja ajándékba a mit sem sejtő Rickéknek, ő meg lelép Alexandriából.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása