Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8487-8488. rész

2017. augusztus 08. 10:00 - Gillotte

Elérkezett a tárgyalás napja, de Bandi nyugtalan, ugyanis nem találja az apjától kapott órát, ami kabala, anélkül tuti szívás lesz a bíróságon – látja szegény gyerek a vesztét. Mindenki megjelenik a tárgyaláson, a felperes, a bírónő, Bandi, Vili, Miki… csak az ügyvédek, Nóra és Ábel nincs jelen, ugyanis az átszexelt éjszaka után úgy elaludtak, mint a sicc! Az ügyvédek olyan csapzottan érkeznek a tárgyalóterembe, hogy rossz nézni. Előkerül a felvétel, amin Bandi felpofozza Vilit, úgyhogy behívják Vilit is, hogy Nóra kérdezgesse. Nóra próbálja beleadni az öreg szájába a szavakat, de mivel nem volt előre megbeszélve, hogy mit kell mondani, Vili elmondja, hogy igen, rosszakat mondott Bandi anyjáról, de már hetekkel azelőtt, nem a pofon napján. Innentől gyakorlatilag vége mindennek, Vili Ábel kérdéseire is csak hebeg-habog. Ábel megállapítja, hogy úgy tűnik, Bandi akárcsak Vilit, a sértettet is előre megtervelt szándékkal támadta le, és végülis igaza van, persze Bandika, ,,a mi kutyánk kölyke”, neki drukkolunk, de tényleg agresszív tud lenni. A bírónő szerint Bandinak előzetesben a helye, mert ki tudja, hogy a második tárgyalásig nem durran-e el az agya. Nóra magán kívül kerül, sírva térdepel a bírónő asztalára, még azt is elmondja, hogy azért nem készült fel rendesen, mert etikátlanul viszont kezdeményezett a felperes ügyvédjével. A bírónőt ez nem igazán érdekli, és annyira, de annyira kínos még nézni is, hogy inkább nézzük, mi történt még!

bk_julius14_1_1.png

Alízék indulnak a nászútra, Alíz a nagyanyjával csináltat szendvicset, igen felnőttesen. A könnyes búcsú, és az utolsó közös kávézás ki-ki párjával elmarad, mert Sáriék hamarabb odamennek a találkozó helyére – ami persze a ház udvara -  és örülnek a látványnak, hogy Krisztián és Tóbiás viszik a bőröndöket, nyilván ez annak a jele, hogy Alízék kamuból házasok.

bk_julius14_2_1.png

Natasa bemegy dolgozni a KisSzékbe, hogy ne kelljen otthon lennie, és Rudi bókol neki rendesen, Ádám meg is jegyzi neki négyszemközt, hogy talán vissza is lehetne venni a nyomulásból, nehéz időszaka van Natasának. A lány ennek ellenére igényli Rudi társaságát, elmondja, hogy összebalhéztak az anyjával, úgyhogy Rudi felajánlja neki a lakásban a kanapét, azon még van hely.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása