Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8483-8484. rész

2017. augusztus 06. 10:00 - Gillotte

Ági átkutatja a Herr cuccait, és talál egy albumot, amiben különböző sírkövek vannak, rányomtatva a Herr, Ági és Liza nevével. Hát ez több, mint morbid. Ági mindennek ellenére azt mondja Tóbiásnak, hogy nem talált semmit. Tóbiásnak gyanús, hiszen ha annyira nem volt semmi extra, Áginak miért halálra vált az arca? Mi, nézők sejthetjük, mi Ági terve, ugyanis nem sokkal később egy lőtéren látjuk, amint lőni tanul, ráadásul edzővel! Mire Ági hazamegy, Tóbiás épp elmondta volna Attilának, hogy aggódik Ágiért, meg az egész sztorit, de pont nem tud belekezdeni, hanem bekamuzza, hogy hát csak azért jött, mert szívesen elfogadja Juli állásajánlatát. Most melózhat két helyen, mintha eddig nem lett volna idegileg labilis szegény.

bk_julius12_1_1.png

A Herr hazamegy, fogalma sincs arról, hogy Ági kutatott nála, és intéz egy telefont a sírköveseknek, hogy megrendelné a sírkövet a ,,bátyjának” aki nemrég egy vonatbalesetben halt meg. Ezt a sírkövet kéne hát a ,,bátyja” sírjára rakni. (Tudtommal kell egy év, mire sírkövet lehet állítani, de ez a BK, ne kössek mán’ bele!)

bk_julius12_2_1.png

Stella és Gizi már indulnak is Londonba, bár a kislány kicsit el van szontyolodva, hogy öt hétig nem láthatja az anyját, de Piros nagyon biztatja, majd chatelnek, és amúgy is úgy elrepül az öt hét, mint a pinty! Krisztián sajnos nem így érzi, ugyanis Gizi egyik napról a másikra elhúzott, neki meg meg kell oldania a beosztást mínusz egy emberrel.

bk_julius12_3_1.png

Hiába a szex, Ábel ügyvéd továbbra is fel akarja használni a felvételt, amin Bandi felpofozza Vilit. Az öreg rettentően be van tojva, hogy Ábel behívja őt tanúnak, de meglepetésére nem Ábel hívja be, hanem Nóra. Nem tudom, mitől van így betojva, nyilván ,,be lesz tanítva”…

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.08.07. 08:22:06

" kell egy év, mire sírkövet lehet állítani"
én még nem is hallottam erről. Pl akinek már előre megvan a sírköve, csak nincs rajta halálozási dátum?
kíváncsi vagyok mire fut ki a Herr-es szál

Gillotte 2017.08.07. 20:15:28

@RTB: Igaz, az előre csinált sírkő... Akkor nem tudom, de papám temetése után azt mondták, hogy egy évet kell várni, míg süllyed a föld, és csak utána lehet sírkövet állítani.
Félő, hogy előbb-utóbb vége a Herr-es szálnak, pedig üdítő színfolt a sorozatban!

RTB 2017.08.07. 21:30:23

@Gillotte: Ja igen, ez egy technikai kérdés.
Kb egy hónapja nézem is a BKt, nem csak olvasok. A következő rész, amit hogyvoltozol, az abszolút mélypont lesz

Gillotte 2017.08.08. 12:24:14

@RTB: Valójában most épp a múlt hétfői részt Hogyvoltozom, csak mivel egy időben lemaradtam vele, Sixx nem győzi feltenni a részeket, de hátha itt is behozódik lassan.

RTB 2017.08.08. 15:49:39

@Gillotte: a bírósági tárgyalásos részre gondoltam, az már kinn is van

Gillotte 2017.08.09. 09:39:12

@RTB: Ja igen, hú, az nagyon durva rész volt.
süti beállítások módosítása