Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8369-8370. rész

2017. április 29. 09:00 - Gillotte

Novákék dilemmáznak, hogy szóljanak-e Stellának arról, hogy szabadul az anyja, mert mi van, hogy ha nem rögtön Stellát látogatja meg. Végül amellett döntenek, hogy elmondják neki, de felkészítik, hogy lehet, hogy nem jön rögtön az anyja, mert munkát keres, dolga van, asszimilálódik. Stella ennek ellenére rögtön kiül az udvarra, és várja az anyját. Gizi amint alkalma van, megkérdezi Ágit, hogy a továbbiakban is áll-e, hogy fizeti Stella tandíját. Ahogy várható volt, Ági tagadja, hogy erről egyáltalán szó volt, de egy fél évi tandíjat felajánl fájdalomdíjnak. Másra kell a pénz, nekiáll eladó ingatlanokat nézegetni Portugáliában.

bk_aprilis20_1_1.png

Ági idegesítően nevetgél a semmiségeken, úgy meg akar győzni minket arról, hogy a Herr testét látta a hullaházban. Egész élethű, de én azért a biztonság kedvéért nem hiszek neki. Jókedvében még azt is megengedi Lizának, hogy Ottónál aludjon. Hú, már itt tatunk? Örülnek a fiatalok, hogy végre Rudi testőrködése nélkül lehetnek, még szerelmet is vallanak egymásnak, oh, de romantikus!

bk_aprilis20_2_1.png

Emíliához is eljut a Herr halálhíre, úgyhogy az Erzsébet híd hátterénél finoman elmondja Félixnek, hogy meghalt a régi barátja. A várttal ellentétben Félix eléggé kiborul, és vallomást tesz Emíliának: ő vitte el a Herrt a villából, ő tehet a haláláról. Na ezt fejtsd ki a következő részben!

bk_aprilis20_3_1.png

Tóbiás leteremti az anyját, amiért kombinál Ádámról és Gigiről, hiszen semmi köze hozzá. Persze Margó megsértődik, úgyhogy hazamegy (amiről még nem derült ki, hogy vidék, vagy valahol Pesten van az a haza, mert ő is csak néhanapján jelenik meg, szóval akár vidék is lehetne). Tóbiás Ádámmal is megbeszéli a dolgot, aki szerint igazából mintha Gigi keverné a szart, legalábbis fura, hogy Zsófi feltétel nélkül hisz neki, mert tény, hogy Gigi félreérthetően viselkedett Ádámmal, mégis Margó jön ki ebből rosszul, aki látta a dolgot.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása