Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8339-8340. rész

2017. április 15. 10:00 - Gillotte

Zsófi elújságolja Ádámnak, hogy Gigi 50-50 alapon beszállna a galériájába, úgyhogy neki csak 20 milliót kell állnia, juhéjj! Úgy tűnik, jól fizet a gyes, ha így munka nélkül ennyi megtakarítás van. Ráadásul még azt is kitalálja Zsófi, hogy szerez egy bébiszittert Bencének arra az esetre, ha nem érne rá vagy ő, vagy Tóbiás. Elég hamar elkezdi az interjúztatást, és ennek Gigi láthatóan nem örül, úgyhogy megvárja a bébicsőszt, és elújságolja neki, hogy Zsófi már őt választotta, úgyhogy bocs kislány, majd természetesen magát ajánlja be Zsófinál, ő szívesen vigyáz Bencére, kár lenne még egy szereplőt felvenni emiatt.

bk_marcius28_1.png

Alíz és Krisztián külön-külön érzik magukat rosszul a nézeteltérés miatt, aminek nagyon úgy tűnik, hogy szakítás lesz a vége. Alíz Ádámnak sír, Krisztián pedig Rudinak nem sír, de hát mit csináljon, ezek szerint nem házasság-párti. Mondod ezt azután, hogy fél éve még vadbarom módjára güriztél, hogy valami szigeten rekedt fekete lányt (hoppá, még a nevére is emlékszem, Yolanda!) elvegyél némi pénzért cserébe. De persze, nem vagy házasságpárti… Krisztián átköltözik Rudi szobájába, hogy legalább a szoba ne legyen közös Alízzal, hamár a fedél, és a munka az.

bk_marcius28_2.png

Margó, Tóbiás anyja lemondja a Bencére vigyázást, mert dolga van, de nem mondja meg fiának, hogy mi az. Tóbiás persze belelovallja magát, nem tudja, mi lehet a titok, amit anyja nem mond el, csak nem beteg?! Nyilván nem, csak Tóbiás túlaggódja, ezzel nyugtatja az anyja is. Mindegy, váltsunk témát, Margó lerohanja Alízt, hogy tisztítsa meg az auráját, és szabaduljon meg a Krisztiánnal való kapcsolatának emlékétől, hogy könnyebb legyen az elengedés.

bk_marcius28_3.png

Ági szeretne távol maradni otthonról, úgyhogy kér Mikitől némi extra feladatot. Azt kapja, hogy szervezzen meg egy vízkóstolót pár partnernek. Julinak nem esik jól, hogy kihagyták a szervezésből, viszont az az ötlete, hogy összeállít egy prezentációt, hogy lássák a partnerek, hogy a vízen kívül miben utazik a kft. Előadja az ötletét Mikinek és Áginak, de a kollégák egyöntetűen leszavazzák, mert ez most a vízről szól, nem arról, hogy a cég milyen építőanyagokat használ az egyéb projektekhez.

bk_marcius28_4.png

Kristóf apja, Frédi a parkban sétálgat, mikor meglátja Kristófot, amint kocog. Egy fa mögé bújik, mi nyilván láthatatlanná teszi, de ó fájdalom, nem működik a fa, úgyhogy Kristóf meglátja, és ó persze, beszélgethetnek majd, de most siet. Tóbiás helyettesíti az apa társaságát, és ez arra jó, hogy a fiatalok meglássák, ami várható volt: Frédi és Margó kéz a kézben sétálgatnak a parkban. Nyilván a háztól pár méterre található parkban kell randizni, úgy biztos titokban marad.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása