Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer 2x11 - Stewardess Interruptus

2017. március 23. 13:00 - Szencsike

Eljött a nagy pillanat, amire a Deckerstar rajongók leginkább vágynak! Luci és Chloe végre elérkezett a várva várt csókjukhoz. Romantika a maximumon, Luci még szabadkozik, hogy a burger-krumpli vacsi mellé nincs ketchup, de kit érdekel, egyre közelít az ajkuk egymáshoz és… Nem lesz csók. Egy csábító vadmacska érkezett szexre vágyakozva Luciferhez. A hölgy Jana, a légikisasszony, aki abban is benne van, hogy Chloe legyen a harmadik, de nem jön össze. Lucifer őszintén meglepődött az érkezésén ás mentségére szóljon, nem számított a váratlan vendégre. Hiába kérleli Chloét, részéről már elszállt minden romantikus érzés, amit az elmúlt percekben megosztottak, sőt még örül is, hogy Jana itt van, mert így legalább nem fog elkövetni egy hibát. Chloe el, Lucit a vadmacskája csábítaná tovább, de Luci részéről ez a járat már elment.

1.png

Reggel, Chloe-lak, készül Trixie reggeli rántottája, de kislány fellázad, müzli kell, Mézi hagyta, hogy ilyet egyen és neki ez kell, nem a tojás. Határozott kislány, anyu most az egyszer enged, ez amolyan kárpótlás az elmaradt esti meséért. Biztos megint dolgozott, tippeli a cuki leányka, de nem, ez most egy vacsora volt Luciferrel. Mint egy randi, virággal, gyertyákkal és meztelenkedéssel? Na, Chloe egyből tiltakozik, de érkezik Mézi, lerakja elé az újságot, nagyon büszke magára valamiért. Chloe rossz cikket olvas, Mézi nem a város vízellátásáért aggódik, így megmutatja a lényeget. Holtan találták az Igazgatót! Chloe elküldi a kislányát, nem gyereknek való  percek következnek, így Trixie Chloe szigorú pillantása után mehet pakolni. Sajnos Mézi hiába örül, hogy a mocsok megkapta a méltó és nagyon fájdalmas büntetését, nem állnak egy oldalon Chloéval. Szerinte az igazi büntetés az életfogytiglani börtön lenne és az sem lehet jobb nála, aki elkapta a faszit. Chloe el, Mézi egyedül bosszankodik, hisz ő aztán tudja mi történt az Igazgatóval de lakótársa-barátnője túl tiszta ehhez a műfajhoz. A démonka előveszi a müzlijét egy kis vodkával és jókora adag feldúltsággal keverve eszi meg.

2.png

Lucifer-lak, még mindig feldúlt az ő lelke is, pia-zongorázás enyhíti a feszültségét. Sajnos Anyus betoppanása is kikezdi az idegeit, egyrészt azzal, hogy megjelent, másrészt ő mit sem sejtve Luci morgósságának okáról, Chloéról akar beszélni. Látva Luci mérges reakcióját, egy ügyes manőverrel inkább azt mondja, hogy meggondolta magát Chloét illetően. Mindent megtett, hogy Chloe elforduljon Lucifertől, de megértette, hogy ez nem fog megtörténni, így inkább támogatja a kapcsolatukat. Rossz az időzítés, Luci már tönkretett mindent ami történhetett volna, egy utaskísérő segítségével, úgyhogy mindegy. Nem, nem mindegy, Chloe már bizonyította, hogy Lucifer számíthat rá, lehet most Luciferen a sor, hogy bizonyítsa ugyanezt Chloénak. Ügyes, Anyu, nagyon ügyes. Luci megfogadta a tanácsot, a gyilkossági helyszínen is bizonygatja Chloénak, hogy nem történt semmi, és ő lesz a legmegbízhatóbb ember, akit csak ismer. Chloe részéről nincs miről beszélni, de Lucifer folytatja, a szikra már fellobbant köztük, ne hagyják kialudni, és nem nézeget holmi utaskísérők után. Nos, ezt bebukta, ugyanis a halottunk Jana. A  nyomok alapján a lányt nem rabolták ki, mert megvan minden papírja a és pénze, a mobilját még keresik. Luci látta utoljára élve, a lány öt perccel Chloe után már el is ment, Luci pedig a Luxban folytatta az estéjét. De hiányzik az az öt perc, bármi történhetett. Hah, Luci még mindig azt hiszi, hogy Chloe azt hiszi, hogy lefeküdtek, de nem, ő nem gyorstüzelő, hogy öt perc alatt végezzen, ez sértés számára. Különben is, ha lefeküdtek volna, a lány reggelig el se ment volna… Chloe keresztkérdései elég keményre sikerednek, Luci volt aki utoljára élve látta, de ő sem bizonyul hasznosnak, ugyanis egyáltalán nem ismerte a lányt, ők csak dugtak, ennyi. Meghozták a lány mobilját, elég durva hangú sms üzeneteket kapott, egyikben arra kérik, hogy a Lux-os balféket hagyja a fenébe és jöjjön el hozzá. Lucinak nem esik le, de Chloénak igen, hogy őt kellett volna Janának ejtenie este.

3.png

A rendőrségen Dan beazonosította a szám tulaját, Andy Kleinberg valami gazdag számítógépguru, majd küldi a címét. Viszont Dant meglátogatja az immár feldobott Mézi, most abban reménykedik, hogy hátha Dan is vele együtt örül az Igazgató kivégzésének, hisz mégis ketten intézték az ügyet. Dan nem örül, nagyon mérges lett Mézire, hogy mindezt a rendőrség kellős közepén kell megtárgyalniuk, és oké, Dannek kevesebb fenntartása van ezzel mint Chloénak volt, de nem akar ünnepelni, és hagyja békén a továbbiakban. Irány a Kleinberg-villa, újgazdag szokás szerint itt minden nap egy nagy medencés buli. A barátok és az ismeretlen ismerősök közül eléggé kirí a zord Chloe, de Lucifer pont beillik a partiarcok közé, a megszokott fekete öltöny helyett most fehérben van. Szegénykém még mindig a nem-történt-semmi-Janával sódert nyomja, miközben egy rakás  fürdőrucis maca mereszti rá a kiéhezett pillantásait. Chloe azon agyal, hogy ez a buli illik igazán Luciferhez, neki az a legjobb szórakozás, ha Trixievel lehet. Lucifer hisz az ellentétek vonzzák egymást elméletben, de kár a gőzért, Chloe kemény dió. Egy hapi próbál flörtölni Chloéval, Luci azonnal ugrik, a hölgy foglalt, de a nyomozó csak legyint, amúgy Andy Kleinberget keresik. A fickó nagyon ajánlja magát, de ha Andy kell, akkor legyen ő, és elküldi őket a napozók felé. Kleinberg először sztriptíztáncosnak hiszi Chloét a rendőrjelvény miatt, de téved, ez igazi. Jönnek a kérdések Janáról, igen, látta este, mert ő volt beosztva a gépére dolgozni, illetve szórakozni is hívta. A faszi tegnap este tucatnyi csajnak küldött dugásra hívó sms-t nem épp irodalmi stílusban, Luciferhez képest nem egy bugyinedvesítő a fazon, de ha valakinek ez kell… Kleinberg alibijét két csaj is tudja igazolni, kérdezzék őket, majd angolosan távozik, de előtte felveszi a fehér zakóját. Chloe figyelmét nem kerüli el a hasonlóság, de Luci szerint Kleinberg öltözéke olcsó utánzat. Chloe üzenetet kap, újabb gyilkosság, ugyanazt a fegyvert használták, mint Jana esetében.

4.png

Az új áldozat egy férfi, és Chloe csak félig-meddig poénosan megjegyzi, hogy remélhetőleg Lucifer vele már nem feküdt le, de ebbe most beletrafált. A Raj nevű fickót már viszik is, Chloe eddigi egyetlen nyoma az, hogy Lucifer mindkettővel kamatyolt és erről a halottról sem tud semmit. De tud, csak túl mocskosak az infók, ahhoz, hogy elmondja. Chloénak erre beugrik, lehet Lucifer valamelyik ex-szeretője a gyilkolászik, Charlotte Richards volt számára az intő példa, hogy mire lehetnek képesek. Csakhogy ő nem az exe! Mindegy, Dan próbálja egy másik szálon összekötni Janát és Raj-t, addig ők figyelmeztetik a partnereit, hogy veszélyben vannak, és kikérdezik őket. Lucifer ennek örül, legalább lesznek akik megdicsérik őt. Chloe az elmúlt 8 hét neveit kéri, Luci egy nagyobb jegyzetfüzetet ajánl, mert hosszú lista lesz. Nem tudom, hogy a rendőrségen volt-e valaha ennyi dekoratív és könnyű kalandokra kapható hölgy és egy-két férfi, de most aztán tele van velük a kapitányság. A csajok féltékenyen bámulják meg egymást, amolyan „Ezt is meghúzta?!” pillantással. Dan is rég látott itt ennyi nőt, és amúgy férfiasan elismeri Lucifer teljesítményét.  Igaz, Lucifer szerint még kevesen is vannak, mert visszafogta magát mostanában, de még ő sem tudja elképzelni, hogy a szeretői egymást öldösik. Most csak ennyi nyomuk van, talán kiderül valami más is. Meg amúgy is, az emberek őrült dolgokat képesek megtenni a másikért, sőt néha még szakítás után is  éreznek a másik iránt valamit, még akkor is, ha nem szabadna, de lehet mindezeket nem kellett volna hangosan kimondania, igaz Lucinak nem esett le, hogy Dan miről beszél. A vallomásokat Chloe veszi fel, egy nagyon viccesen összevágott jelenetben több vallomás alapján rakja össze, hogy Lucifer bizony mindegyiküknek maradandó élmény volt, de mindez csak szex volt, a legjobb szex, amit valaha átéltek. De Chloe lelkét az legalább megnyugtatja, hogy érzelmileg egyikühöz sem került közel, senkit sem kínált krumpli-burger romantikus vacsorával. Egyem a szívét, hát csak számít neki! Viszont mindegyikük számára ez csak egy jelentéktelen, ám emlékezetes kaland volt, egyikük sem látta utána Lucifert, nem is keresték, nem is akarták keresni, és másokkal sem vesztek össze miatta. A kint hallgatózó Lucifer hiúsága pedig nagy ütést kapott, hogy ennyiszer hallotta, hogy egyiküknek sem jelentett semmit.

Dan is érzi a helyzet cifraságát, de nézze a jó oldalát, egyikük sem gyilkos. Nem, mert egyiküknek sem éri meg miatta gyilkolni, elkeserítő... Az utolsó tanú mindkettejük nagy meglepetésére Anyu/Charlotte Richards. Kerek-perec közli Chloéval, hogy eleinte tényleg ártani akart neki, de belátta, hogy tévedett. Lucifer teljesen más, mikor vele van, Chloe jó hatással van rá. A többi nő semmit se jelent neki, de Chloe igen, csak gondolja át. Luci és Dan elég elborzadva hallgatják a vallomástételt, bár egészen más okból. Dan megígérteti Lucival, hogy titokban tartja Chloe előtt a Charlotte-affért, aki persze beleegyezik, ha nem nyúl többet Charlotte-hoz, neki sem hiányzik egy mostoha-Dan. Lássuk Doktor Lindát és Mézit, a Dokinéninek ebédszünete lenne, de  a démonka inkább kiönti neki  a szívét, senki sem akarja elismerni, hogy klassz dolgot tett. Dokinéni diagnózisa az, hogy másoktól keres önigazolást, de magának kell rájönnie, hogy milyen értékes ember. Az ember szó túlzás persze, de Mézi néha sokkal emberibben viselkedik mint a többi ember. Egy szó mint száz, Mézi klassz csaj! Vissza a rendőrségre, van egy nyom, a Kalandok mindegyike emleget egy furcsa kis kukkolót, állandóan Lucifer után koslatott, elég ijesztő volt.

A kukkoló neve Suki Price, de Lucifer nem emlékszik rá, hiába kapta meg a képét. Gondolkodik, hogy mikor feküdhettek le vajon, de lehet ez is csak egy jelentéktelen kaland a sok közül. Lucifer úgy látszik morális válságban van, de legalább egy lehetséges nője talán gyilkolhatott érte. A nő lakása nyitva van, hát nem kicsit fura a hely, mert minden tele van a Luciferről és a nőiről készült lesifotókkal. Ennek végre örül az érintett is, legalább valaki törődik vele! A fotók mellett Lucifer formájú plüss babák is vannak, nagyon oda lehet érte ez a lány. A képek között Chloe megtalálja saját magát is, valaki már tud valamit. Miss Suki egyébként egész eddig a vécén volt, majd szívrohamot kap, mikor onnan kilépve meglátja imádata tárgyát, ő egyébként egy ázsiai geek-forma csajszi, Lucifer biztos benne hogy nem feküdt le vele. A csajszi imádja Lucifert, ő vágyai tárgya, és mindenkit megfigyel, aki Luci mellett feltűnt, így Jana és Raj nevét is felismeri. Raj is utaskísérő volt, de a csóka meleg, Jana néha nála sírta ki magát. Jana két nappal ezelőtt, vagyis a vacsiesten tűnt fel Lucifernél utoljára, de Luci szigorúan leszögezi, hogy nem történt semmi. Suki ezután egy új Lucifer-babát is varrt, a pizzafutár segített feltenni a mandzsettagombokat, amiket meg is néz az igazi Luciferen és meg is szaglássza őt. Chloe a fotón szereplő harmadikra kérdez rá, ő a pilóta, talán tud valamit. Remek, ő lesz a következő tanú, Suki maradjon a városban. Ő aztán sosem fogja elhagyni Lucifert, soha!

 

Anyus és Ámenka szövögetik a terveiket egy finom eszpresszó mellett, Anyus nagy kedvence az íz, a szex mellett ez a másik legjobb emberi dolog. Ámenka csak fintorog, szülők és a szex… A hazajutási tervük Lucifer és Chloe kapcsolatán alapul, össze kell őket hozni, ha már a kedves Atya így rendezte a dolgokat, aztán úsznak az árral. Rendőrség, a pilóta neve Tim Pickman, priusza van, korábban nagy légitársaságoknál dolgozott, de most gazdagokat visz privát gépeken. Legutolsó útjain azokban a városokban járt, ami tipikus drogcsempész központok. Talán Jana és Raj rájött, hogy csempész, megzsarolták, ő pedig megölte őket. A pali kb. egy órán belül elhagyja az országot a következő útja miatt, sietni kell. Lucifer a hajmeresztő vezetés közben a rajongóján gondolkodik, nem is ismeri őt, mégis imádja. Chloe közben az életéért kapaszkodik, de hála a jó égnek megmaradnak és a pilótát is elkapták. Sőt, Tim kifejezetten örül, hogy zsaruk kapták el, már azt hitte meg akarják ölni. Tim jogosan aggódott, két legjobb barátja meghalt, és lehet egy veszélyes palinak dolgozik. Csak annyit tud, hogy Burtnek hívják és rengeteg anyagot csempész az országba. Ehhez a Janához hasonló fiatal lányokat használja fel: elcsábítja őket, pénzt ajánl a melóért cserébe, utazás, amire csak vágynak. Jöhet a kérdés, hogy Tim mire vágyik, hát cicamenedéket akar létrehozni. Drogproblémák miatt szétcsúszott és volt egy macskája, de bármilyen magható, a párosunkat nem érdekli, maradjunk a tényeknél. Jana próbálta őt is beszervezni Burthöz, de nemet mondott. Jana utolsó útján eltűnt egy csomag, talán Burt azt hitte, Jana lopta el, és megölte, de nem nála volt, hanem Rajnál, de nála sem találta, így most jön Tim. Lucinak van egy terve: ha meg akarják találni Burtöt, csak játsszák el, hogy megvan a csomag. Ez jó, de olyan kell, aki ismerte Janát. A legutóbbi úton Tim, Jana, Andy Kleinberg és egy új utaskísérő volt velük, akit Burt nem ismerhet.

16.png

A kamukísérő Mézi lesz, Chloe vázolja a szitut, mi lesz a feladata, aki már csak azért is vállalja, mert a felébresztett klassz énje bármit megtenne a barátaiért, még köszönetet sem vár érte. Lucifer-lak, Ámenka érkezett, mesterien szövi tovább  Anyus hálóját, tovább erősíti Luciferben azt az elhatározást, hogy Chloéval igenis érdemes komolyan venni a kapcsolatot. Ehhez egyedül csak az kell, hogy Lucifer higgyen jobban önmagában. Lássuk az akciót, egy bárban vagyunk, Dan ücsörög a bárpultnál, a szexi utaskísérőnek öltözött Mézi huppan le mellé, jobb az álcájuk, ha úgy tesznek, mintha flörtölnének egymással. A megfigyelő kocsiban Chloe és Luci ülnek, a benti páros minden egyes szavát hallják. Ez azért lesz kínos, mert az önbizalomtól duzzadó Mézi Dan-en is segíteni akar, akit gyötör a lelkiismeret-furdalás, mert lefeküdt Charlotte Richards-szal. Chloe álla a földig zuhan, Dan is elbukott, nincs már olyan pasi aki ne feküdt volna le Charlotte-tal. Luci jelentkezik, ő nem is akar vele lefeküdni, de Chloéval már igen, és reméli összejön, ha sikerül bizonyítania, hogy értékes ember. Ha Chloén múlik köztük semmi sem lesz, múló fellángolás volt csak, de nem is kell neki több. Nem illenek össze, nem is akarja, hogy köztük bármi legyen, és most az a legfontosabb, hogy megoldják az ügyet. Kiküldi levegőzni Lucifert, mert most aztán van min gondolkodnia.

A bárba közben bejött egy férfi, Dan átül máshova és onnan jelent Chloénak, Mézin a sor. A pali Burt néven mutatkozik be, Mézi már viszi is szobára a tagot. A démonka bűbájosan játssza a mit sem sejtő lánykát, de a csomagot Burt nem fogja megkapni. A pali ugyanis nem Burt, Jimnek hívják, őt csak felbérelték, hogy játssza el ezt a szerepet.  Az igazi Burt Lucifert találta meg, aki iszogat egy közeli kapualjban. Burt ugyanaz a pali, aki még az epizód elején Andy Kleinberg buliján flörtölgetett Chloéval. Dan és Chloe berontanak a hotelszobába, ott a büszke Mézi és a taccsra tett pali várja őket, ömlik belőle a szó. Aki felbérelte őt, látott kint egy magas öltönyös hapit, így került Jim a képbe. A magas öltönyös Lucifer lenne, felismeri a buliból a tagot, aki rajta keresi a csomagot. Tudta, hogy Jana Lucifernél volt a halála előtt, lerakhatta nála a csomagot, hát most visszaadhatná. Jana valóban nála volt, de nem történt semmi köztük és nincs nála semmilyen csomag. Azt hiszi, valamilyen drog miatt ölte meg Janát, de Burt tagadja, sokkal komolyabb cucc miatt halt meg az a ribanc. Na, erre Lucifer begurul, ő is csak üres ígéretekkel csábította Janát, de egyikük sem adott neki igazán semmit. De tény, hogy Burt rossz ember, Lucifer pedig még rosszabb. Felvillantja az ördögi arcát, Burt sikoltozva hátrál, közben Chloéék is megérkeznek, Burt már annyira kikészült, hogy maga kéri, hogy tartóztassák le.

 

Burtöt elvtték, Dan most lelkizne a hallottakról, de Chloe maradna a tárgynál, ő drogügynek hiszi az esetet, és Burt ezért túl sokat kockáztatott. Dan szerint lehet csak a hírnevét védte, hisz valaki lopott tőle, rá akart ijeszteni a többiekre. De hol a csomag? Nos, a csomag szintén egy ismeretlen repülőtéren van, egy hangárban. Egy kalapos férfit és egy beteg, rémült Andy Kleinberget látunk, ő csórta el a csomagot, mert kellett a pénz. Kinyitotta, de nem drogot talált benne, hanem vérrel teli fiolákat, egyik eltört és egy kicsi rácsöppent Andyre. A kalapos arcát nem látjuk, de megfojtja Andyt, aki lehet amúgy is meghalt volna, olyan rosszul nézett ki. Egy szép reggel Lucifer a kedvenc tengerpartján ácsorog, látszik, hogy töprengett, miután végeztek az este. Chloe érkezik, lekövette a telefonját, így találta meg, és dolgozni hívja őt, mindenféle szikrák és pillanatok nélkül. Lucifer részéről sincs már több szikra, tényleg különböznek, de ha Chloe is benne van, akkor szívesen dolgozna vele tovább. Meg amúgy is, Chloe sokkal jobbat érdemel nála. Chloe kezd összezavarodni, Lucifer megmagyarázza. Chloe önzetlen, imádja a gyerekét. Olyan valaki kell, aki tudja, hogy a kemény külső mögött érző szív van, hisz a gyilkosságok helyszínei mindig összetörik a szívét. Olyan, akinek bejön az uncsi második keresztneve is, a Jane. Vagyis egy olyan valaki kell neki, aki legalább ugyanolyan értékes ember mint maga Chloe, és Lucifer nem ilyen. Mi ez, ha nem az a bizonyos pillanat, amit egy ilyen szép vallomás okozhat. Chloe ezek után ad egy csókot Lucifernek… A dalok.

Címkék: lucifer
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.22. 10:07:51

Mézi jelenetei minden egyes részben annyira überfaszák, folyton meg kell néznem többször is, imádommmm.
süti beállítások módosítása