Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8297-8298. rész

2017. március 09. 14:00 - Gillotte

Rudi a párizsi csodaparkba akarja vinni a kölkeit. ,,Anya le fog padlózni!” – kiáltják boldogan a srácok. Fején találták a szöget, anyjuk nem lát a pipától, úgyhogy felmegy Rudihoz, és megbeszéli vele, hogy hogy is van ez, hogy iskolaidőben Párizsba akarja vinni a gyerekeket. Az egyik gyerek – a csodaszép nevű Vendel – bukásra áll matekból, de nem baj, jön a jófej apja, aki mindennek ellenére elviszi Párizsba. Úgyhogy Rudikám, sehová nem viszed a kölyköket, sőt, te mondod meg nekik, hogy vissza az út, nem akarok én a szaranya lenni – mondja Réka, a volt feleség. Itt nem áll meg a dolog, ugyanis nincs többet olyan, hogy Rudi elhordja a gyerekeket, hanem menni kell szépen a bírói végzés után, és hétvégenként házhoz mehet Rudi két órára. Ha hosszútávon bírja, és bizonyítja a rátermettségét, akkor lehet többről beszélni. Hú, kemény asszony Rudiné!

bk_februar24_1_1.png

Liza battyog hazafelé az éjszakában, oké, hogy az anyja eltiltotta otthonról, de már későre jár, így hazamegy. Szamár kullog mögötte, és hiába mondja, hogy csak a Herr barátja után érdeklődik, Liza inkább elfut előle. A lány hazaér, és anyja azzal a hírrel fogadja, hogy a Herr eltűnt, ami nagy gáz, úgyhogy jobb, ha senki nem tudja meg, mert abból is csak a balhé lenne. Találgatnak, hogy mi történhetett a Herrel, lehet, hogy Szamár csinált vele valamit, azért is követte Lizát? A találgatást egy elektronikus képeslap érkezése szakítja félbe, amit Liza kap. Lehet találgatni, kitől jött!

bk_februar24_2_1.png

Nóra magányos, temeti magát, de Juli szerint korai, mert olyan jól néz ki. Mindenesetre egyedül megy le rosézgatni a Rózsába, ahol Ottó rákérdez, hogy most kér valamit, vagy majd akkor, ha megjön a partnere. Ja, hát partner az nincs, és nem is lesz. Ottó megint a netes társkeresőt reklámozza, mintha díjat kapna utána, úgyhogy javasolja Nórának, hogy regisztráljon be, és a lábujjain is pasik fognak csüngeni. Nóra így tesz, letölti az applikációt, és folyton jönnek az értesítések felajzott húszévesektől. Nórának erre nincs szüksége, úgyhogy átcsönget Mikihez borozni, ám bánatára az exférj pizsamában nyit ajtót, álmából ébredvén. Bocs Nóra, de heti kétszer ki kell aludnom magam, mert megdöglöm, majd máskor – röviden és tömören így szól Miki válasza, úgyhogy Nóra picikét sértődötten elvonul. Nagy baj lehet, ha már Mikihez megy magányában.

bk_februar24_3_1.png

Máté is a Wittenberger suliba akar járni, ahová Stella, kár, hogy ő közben meggondolta magát, mert biztos nem jár majd Ágihoz illemtanra a suli miatt. Csak Máténak mondja el, hogy mi bántja annyira, mert Ági fenyegetése miatt a felnőtteknek nem meri. Hát Máténál sincs biztonságban a titok, már nem akarlak elkeseríteni…

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fox6969 · https://faszacuccok.hu 2017.03.09. 21:13:34

Az egész barátokköztről nincs más véleményem, mint hogy ilyet a szájukba: faszacuccok.hu/termekek/egyeb/erotika/penisz-alaku-szivoszal.html
süti beállítások módosítása