Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8291-8292. rész

2017. március 07. 12:00 - Gillotte

Ági érzi a vesztét, úgyhogy amolyan idegből rendesen megrángatja a Herrt, amiért arra utaló mondatot írt a tabletbe, hogy Ági okozta a balesetét. A Herr csak mosolyog, s ettől a nő olyan ideges, hogy kirúgja szegény Szamarat, ő meg azt sem érti, hogy miért, hiszen a Herr csak annyit írt a tabletbe, hogy ,,Ági” és ez olyan romantikus! Szamár javasolja, hogy felhívhatnák a nyomozót, hogy ki tudja hallgatni a Herrt, és ez olaj a tűzre Áginak, azonnali hatállyal elküldi a segítőt. Tiszta ideg, erre jönnek rá a proli Novákék vacsorázni, és Stellának illemtanórát tartani. Nehéz eset a kislány, mert folyton a telefonját nyomogatja, Ági pedig ugyebár nincs jó passzban, így mivel a szép szó nem használ, ráförmed, és rögtön el is szégyelli magát, hiszen e kirohanás nyilván nem volt úrihölgyhöz méltó. Novákék elhúznak, Ági pedig elpályázik a keményebb kiadású fivéréhez, hogy tanácsot kérjen: ha a Herr felépül és beszélni kezd, neki annyi, és nem tudja, mi a teendő. Miki szerint csak a radikális módszer vezethet bármire is…

bk_februar21_1_2.png

Luca megjön valami osztálykirándulásról, Milán le is csap rá, a lánynak udvarlandó, de Lucának dolga van, így Milán felmegy gépezni. Félix épp ott van, látja, hogy egy lány van a dologban, így tanácsokkal látja el a fiatalt: legyél érdekesebb, és erősebb, mint a konkurencia. A lányok imádják, ha úgy érezhetik, hogy meg tudod őket védeni! – mondja. Érkezik Emília és Irma, s Félix amúgy mellékesen megkérdezi Irmát, hogy szereti-e a krimiket, mert lesz egy jó a tévében. Irma érti a célzást, és megnyugtatja a lovagot: kártyázik a barátnőivel, úgyhogy üres lesz a kéró. Félix és Emília romantikus vacsorát töltenek hát el, rózsával és gyertyával, egyfajta búcsúvacsora ez, mivel Félix külföldre fog utazni pár hétre. (Csak tudnám, mit dolgozik ez az ember.) A romantikának a csengő vet véget, és az azt megszólaltató Szamár, aki sürgősnek érzi, hogy elpanaszolja Emíliának, hogy elvesztette az állását. Eléggé maga alatt van, pedig a Herr már vallomást is tudna tenni a rendőrségen – ecseteli. Több, mint gyanús ez az egész Emíliáéknak, mert ezek szerint Ági nyilván titkol valamit, amit nem szeretne megosztani a rendőrséggel.

bk_februar21_2.png

Natasa úgy dönt, hogy mégsem volt jó ötlet feladni Hanna helyett a pályázatot, de a postaládából már nem tudja kivarázsolni. Mit van mit tenni, megvárja a postást, aki üríti a ládát. Semmi akadálya, hogy visszakapja a levelet, csak személyi kell hozzá úgy, hogy passzoljon a név a feladó nevével. Ez ugye Natasának nincs, mivel Hanna a borítékon a feladó, úgyhogy a pályázat bizony már elmegy. Natasa az anyjának panaszolja el, hogy hülye volt, aki nem vitatkozik, de szerinte számos kimenetele lehet a dolognak, úgyhogy korai aggódni.

bk_februar21_3.png

Rudi örömzenél a gyerekeivel, pontosabban ő játszik gitáron, a gyerekei meg vadbarom módjára püfölik a dobot. Alíz nem bírja elviselni a ricsajt, és még Tóbiás is holt pipás, mert nála van Bence, és épp elaludt. Alíz elmegy duzzogni, Krisztián vigasztalná, ha tudná, de nem tudja, ugyanis a lánynak az a baja, hogy komolynak hitte a kapcsolatukat, és ez így nem komoly, hogy nem csak kettesben élnek. Mire Alíz újra felmegy a lakásba, a srácok már nyúzzák egymást, úgyhogy elbeszélget a kölykökkel: csak akkor lehet dobolni, ha az engedélyezve van, mert itt dolgozó felnőttek laknak, akik fáradtak, és rohadtul nem hiányzik a ricsaj. Rudi meghallja, úgyhogy elviszi a srácait az állatkertbe, de azért előtte rendre inti Alízt: ,,ők az én srácaim, majd én nevelem őket”. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem így van, de tény, hogy Alíz az utolsó akinek engedném, hogy nevelje a gyerekemet, mert a saját gyerekének a nevelése sem rajta múlott. Mire Rudi hazaér, már igazi örömzene van, Tóbiás trombitázik, Milán gitározik, Kristóf dobol, Krisztián, Luca meg Alíz pedig élvezi. Rudi halál sértődötten veszi tudomásul, hogy míg lakótársai azt csinálnak, amit akarnak, ő és a gyerekei szórakozzanak máshol. Köszöntelek a társbérlet intézményében.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása