Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8203-8204. rész

2016. december 22. 11:00 - Gillotte

Peti teljesen magára vállalja a csónaklopást, egyrészt, hogy Natasának ne legyen ebből baja az egyetemen, másrészt, mert ő tényleg csak bűntárs volt. Juli uszítja Nórát, hogy csináljon valamit, hogy Peti megússza, de a srác nem tart igényt a kapcsolatokra, nem akarja megúszni, barom volt, kész. Natasának nagyon tetszik ez a bátorság Peti részéről, hogy magára vállalja az egész balhét.

bk_december14_1_1.png

Ottó visszajön a színésztáborból, és találkoznak Lizával. A lány szemében szerelmes fény csillan, reménykedik, hogy újra van esély a fiúval. Ottó Ágival is összefut, aki érdeklődik a lánya felől, és Ottó jelzi, hogy nem keverni akarja a szart, de mintha Lizának lenne valami baja, pedig nem éreztette vele, hogy gyilkolt meg ilyesmi. Ági megjegyzi, odafigyel a lányára a jövőben. Bizonyára azért emlékeztetnek minket mindig arra, hogy Liza nem százas, mert lesz még valami. Ági rákérdez Lizánál, hogy a Herr miatt rosszkedvű-e de Liza felcsattanva utasítja el a feltételezést is, így Ági sejti, hogy fején találta a szöget.

bk_december14_2_1.png

Újra az udvaron ólálkodik Stella nagynénje, kedveskedik, nyilván a ,,Kedvesség for Dummies” című könyvből tanulta. A nagynéni beszél Novákkal, szépen kéri, hogy hadd töltsön időt Stellával, mégiscsak a rokona, és jelenleg az egyetlen, aki nem börtönben ül. Gizi megenyhül a nő irányában, végülis ő is alkoholista volt, és elmarta maga mellől a lányát, talán a nő is kaphatna még egy esélyt, ha tényleg leszokott a piáról. Novák ebbe nem nyugszik bele, érdeklődik Emíliától, mint pszichológustól, aki szerint le kell nyelni a békát, hisz Stella rokonsága a nagynéni, és ha nem muszáj, nem kéne elszakítani tőle. Nem volt egy eseményekben gazdag epizód, annyi szent.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása