Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x28 - Nincs új a nap alatt

2016. szeptember 24. 17:38 - lulu1.0

Azzal kezdjük a pénteket, hogy nincs hang, majd azzal folytatjuk, hogy Bencus oltogatja Sebestyén vezetéknevű kollégáját. Az apropó a szokásos f*sz méregetés, vagyis a melyikünk tud jobban sóműsort vezetni kérdéskör. Sejthetően csak az mosolyodott el a sokat megélt poénon, aki véletlenül kapcsolt az ominózus pillanatban a csatornára, soha nem látta még a fent említetteket műsort vezetni, továbbá a Való Világ powerd by Big Brother felkonfok színes-szagos-villódzó-béna-rajzolt alakokkal lebutított képi világa annyira lekötötte a figyelmét, hogy nem nyomott reflexből a távirányító léptető gombjára.

1_4.jpg

Ismét kiválasztunk, ismét be kell állni valaki mögé támogatónak. Nem lövök le nagy poént azzal, ha már most elárulom, ugyanaz lett a csapat elosztás, mint a pancser és góré héten. Dina mögött felsorakozottak: Vivi, aki szerint Dina egy aranyos lány, attól függetlenül, hogy mocskos a szája. Lóri, akinek indokolnia sem kell, hiszen mindenki tudja elfogultságának okát. Soma, aki hálás azért, hogy Dina megsimogatja a fejét, amikor sír. Mici, aki az első pillanattól öribarinő, és cukormázba forgatott tevagyakisszerelmem vallomással támasztja alá a fentebbi állítását. Ezt követően jön a csukott szemmel cuppogás, egymással szemben történő ugrálás majd az ölelés, ami az ifjabb korosztály egy rétegének (ezen belül is a női nem képviselőinek) jellemző kelléktára ahhoz, hogy kifejezzék egymásnak, és a világnak: kedvellek. Tivy azért áll Dina mögé, mert a kishúga, oszt kész. Zsolti meg azért, mert egyrészt Dávid még mindig nem feküdt le vele, másrészt volt valami megállapodás, hogy ha Dina nem Evelint viszi ki párbajozni, akkor őt fogja támogatni. Dávid kapja Attit, Evelint, Zseraldinjót és Krisztiánt, aki azzal az indoklással él, hogy a kinti életben is támogatja a gyengébbet. Persze, nem úgy értette, de az ellentábor rögtön lecsapott, mint a vércse.

2_2.jpg

S ha már a madaraknál tartunk, Atti, mint főnixmadár a hamvaiból, úgy kel életre. A gyereknevelős héten is törekedett arra, hogy elhitesse velünk, nem csak egy biodíszlet. Tény, hogy többeket megijesztett azon viselkedésével, ami jó néhány Gyilkos elmék részt is képes lett volna kiszolgálni, de legalább volt aktivitása. Most támogatói hozzáállásból mutat nekünk példát és megpróbálja magát kampányfőnök pozícióba helyezni:

„A kampányt azt meg majd én mondom”

3_2.jpg

A kortes beszédre gondolt a lelkem, de nem baj. Krisztiánnak saját bevallása szerint lesznek ötletei. Dávid riadt feje arról árulkodik, hogy nincs erről meggyőzve. Vivien állítása szerint Dávidnak megváltozott a nézése meg a járása, ráadásul kimerült a karaktere. Mindezt a wellness szekcióban tárgyalják Zsoltival. A fiú, akitől mindig számíthatunk valami veretes konklúzióra, most láthatóan katatón állapotba került, épp, hogy csak a nyálát nem csorgatja elégedettségében. Meg kell hagyni, hogy a lány egész szakszerűen masszíroz talpat, határozottan megkívántam. A talpmasszázst, nem Vivit!

4_2.jpg

Tivy századjára is betolja a nedves villalakók megszólítást, amikor érkezik egy-egy levél, de senki sem röhög, ezt követően megpróbálkozik a felolvasással, amiből meg ez lesz:

„A hierc…, na még egyszer, a HIERHIA hét véget ért..!”

Nézem ezt az arcszerkezetileg is butuska fiút, hallgatom, ahogy az artikuláció és Ő vért és verejtéket nem kímélve megküzdenek egymással, és nem értem. Nem értem, hogy Zseraldinjó mit eszik rajta. Egyre biztosabb magyarázatnak vélem, hogy Ő az a terézanyu típusú nő, aki nem a remek génállományt – biztonságot, tehát nem a megfelelő örökítő anyagot keresi egy férfiban tudat alatt, sokkal inkább az elesettek és a bénák megmentésére tette fel az életét. Tivy egyébként még mindig felolvas, és újra belegabalyodik egy bonyolult szavunkba:

„…miután végeztél a teendőiddel, megválto…, megválasztha...,”

Lóri lesz az, aki végül megszánja és elárulja neki a megfejtést, amit az ország már egy emberként üvölt a tv képernyője előtt: MEGVÁLHATSZ bassssssz. A Kazinczy szépkiejtési verseny utolsó nehéz szava természetesen a természetesen volt, mi más? Mondjuk a pincérjelmezt is úgy mondta, mint ha én azt mondanám, diundisön. Valami ilyet halhattunk:

PÉCÉJELMEZ, majd pedig érkezett a már fent említett, többedjére is angol kifejezésként dekódolt TERMÉSÖN, ami ember nyelven annyit tesz: természetesen.

Mindez alatt Lóri és Dina, és valószínűleg azok is, akiket épp nem mutat a kamera, nem győzik a szemüket nyomkodni, hogy valamivel eltereljék a figyelmet arról, ez már nekik is vérkellemetlen. Ha ez a jelenet egy pillanatra Lóri kedvenc olvasmányává válna, történetesen egy képregénnyé, valami ilyet láthatnánk a fejük feletti buborékokban:

Lóri: Édes istenem! Legyen már vége ennek a levélnek, könyörgöm!

Dina: A faszom, hogy nem tudod kinyögni, geciiiiii!

Általában elmondható, hogy vannak humán és reál beállítottságú emberek. Általában. Aztán itt van nekünk az az orbitális közhely, hogy a kivételek erősítik a szabályt. Tegye fel a kezét, aki már ebből a felvezetőből összetette, hogy Tivy nem csak nyelvtanból antitálentum, de a matematika sem barátja. Újabb büntiként le kellett írnia kétszázszor, hogy a büntetésem visszavonásig tart. Szerencsétlen több oldalról megközelítette a mennyiség realizálását, de sehogy sem akart kevesebbé válni.

„Tízszer húsz…kabaré geci…kabaré bazdmeg…”

„Hányszor kétszáz az tízszer húsz?”

Zsolti megpróbálta leegyszerűsíteni, neki, azzal, hogy a kétszer százas elosztást javasolta, de nem lettek előrébb. Egy ideig még ment a tízszer húszazás, majd valami bekattant és váltottunk:

„Tízszer tíz???”

A Tivy-vel szemben ülő Zseraldinjó válasza, miszerint ez bizony száz, láthatóan megnyugtatta a kis beteget.

Közbevetés: Tivy szerint neki vannak kint rajongói, akiknek példát lehet mutatni azzal, hogy letesz egy asztalra néhány tányért meg poharat. Egy egyszerű világ egyszerű ikonja ő, na.

A nap második felében a szerkesztők elékezettnek látták egy sorverseny lebonyolítását, ami meglehetősen sablonos elemekből állt össze, ám a srácok láthatóan élvezték. Kiderült, hogy Soma szereti az imitált aktus mozdulattokkal történő lufi kipukkantást, mert úgy érzi, az ilyen esetekben a fizikai fölény érvényesül.

„Nagyon gyorsan futottam, szaladgáltam és jól szét tudtam durrogtatni a Micit.”

Vivi is jól érezte magát a feladat alatt, szinte gyermekként. Van bárki is, aki ezen még meglepődött?

Közbevetés: Azért érdekes meglátásai lehetnek arról, mivel is játszik egy gyerek, úgy egyébként.

6_3.jpg

Az egyre ziláltabb fejekből arra lehet következtetni, hogy egy idő után, a nagy hévben, már senki sem tudja bizton, hogy a férfi nemi szerv melyik végén áll. Löknie kell, avagy pucsítani. Erre bizonyíték, a vége össze pacsizáskor lezajlott magasröptű párbeszéd:

„Dina: Zsolti, szép volt!

Zsolti: De, hát te basztál engem!

Dina: Nem fájt? Mert nekem kurvára fájt!

Zsolti: Hú, én imádtam!”

A következő etap az öltöztetős játék, aminek az a lényege, hogy időre rád cibálnak mindenféle talált ruhadarabokat. Dávidnak elszorult a vérkeringése, Dinának meg leállt a légzése. Nincs benne több. Újabb feladatuk a méltán undormányos bogárevés volt, ami most valamiért nagyon felkapott az RTL háza táján. Minden olyan műsorában, ahol versenyezni kell és a szereplők nem énekelnek, vagy táncolnak, beépítik, mint elemet. Most ez vagy a low budget, vagy a mérhetetlen kreativitás. Mindenki döntse el maga.

7_3.jpg

Megtudhatjuk, hogy a bogarak íze a burgonyasziroméhoz hasonlatos. Dávid tökösen, rezzenéstelen arccal hajtotta végre a feladatot, Dina a hányingerrel küzdve, de szintén megugrotta. Záró akkordként az előző szériákból szintén ismerős, teleshop-os feladatot kapták a versenyzők, amelyben Dina és Dávid tárggyá avanzsál és a kispajtások dolga pedig nem más, mint az értékesítés. Tény és való, hogy jobban csinálták, mint ebben a jelenetben:

Címkék: való világ vv8
165 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.09.24. 21:29:41

@lulu1.0: Én gyarló, a VV8 alatt a Groupamában leszek, Újpest drukkerként. :-) Most van félidő. A végét csaptad csak össze, az eleje teljesen okés, de ez a teleshop még tartogatott volna megírni valót. Köszi, hogy te vagy az első a bagázsból, akinek van önkritikája. Respect!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.09.24. 21:30:11

@Berber Oroszlán: csipeget ? tiszteletben tartva plátói érzéseidet, de engedelmeddel, Dina a villa Rusty-ja. /brad pitt az ocean's elevenből/ :))

dRm 2016.09.24. 21:35:20

Na mivan negativaaaaak??!!!!?!!?
Eddig csak olvasgattalak titeket de most már en is hozzászolók a fejleményekhez. Igaz csak pár részt láttam eddig de szerintem a sztori nagyjából megvan.
Ekkora fajankót mint a tivi mar rég nem láttam.
Ja meg feltelepítettem az alkalmazást, hogy szavazzak a Dinára. Trash realitybe trash szereplőt, nem?!

dRm 2016.09.24. 21:36:31

Alekosz különben ezt is simán nyerte volna. Bár még megnyerheti ha beküldik. Én reménykedem benne.

Berborosz 2016.09.24. 21:51:19

@dRm: Szívemből szóltál, tesó.

plüssnyuszi 2016.09.24. 22:06:16

Jó estéket! :-)
(A Saul fiáról átkapcsolni a VV8-ra... hát na...)

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.24. 22:09:12

@plüssnyuszi: Nincs az a pénz.

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:10:19

David ki van segitve ezekkel a gyokerekkel

FrNo90 2016.09.24. 22:10:30

Szegény Mádl Ferenc, ha megérte volna, hogy ő lesz az első politikus, akinek a neve elhangzik egy valóságsóban. :D

plüssnyuszi 2016.09.24. 22:12:16

@naezjó?: az tuti :-)

Az már milyen, hogy Evelin falusi suttyózza Dinát? Mi ez a városi gőg?

naezjó... 2016.09.24. 22:14:15

@Commodore: ez aztán a mennyei összecsapás!

pomac 2016.09.24. 22:14:53

@plüssnyuszi: nincs az a pénz amiért megnézném :D nem is láttam még de nem is vagyok rá kíváncsi

genevieve 2016.09.24. 22:15:35

na most erősítik dinát?

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:15:38

Jolvanmar, ez uncsi. Felszopo-show?

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:16:17

@genevieve: annyira idegesito ez az al-cukiskodas

naezjó... 2016.09.24. 22:16:51

ne építsék már fel Dinát, egyszer jön ki a sufnibarlangjából, hogy nem párizsis cafatok és bazdmegek fityegnek a szája szélén, egyből ő a kis érzelmes hercegnő.

Almaka 2016.09.24. 22:17:23

@genevieve: Na de ki az aki beveszi ezt?

plüssnyuszi 2016.09.24. 22:19:19

@pomac: pedig fontos film, elképesztő filmes technikával.
Azért van abban valami báj, hogy VV topicban beszélünk (pontosabban én beszélek) a Saulról. :-)

Más: Krisztián udvarlása mennyire komoly? Teccöl gecó :-)

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:19:57

Kedves retekklub-szerkik bekaphattyatok!!4!4

Schlomo Goldberg 2016.09.24. 22:21:50

Annyira kínosan szar már az egész, nem is tudok mit mondani.

genevieve 2016.09.24. 22:21:55

@Almaka: nem tudom erőtolják...

vivi tényleg nagyon jó:-) most alapozza meg a karrierjét:-)

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:23:50

Viviiiiiii :DDD siiirok!!!!

MacákékIcukája 2016.09.24. 22:25:45

@genevieve: ez a vivi show tultett az egesz szar dina-nepszerusitesen, nem kicsit tolta meg david szekeret

genevieve 2016.09.24. 22:26:25

@naezjó?: mint VV9 vezető, vagy belvaló vezető, stb.

genevieve 2016.09.24. 22:27:13

@MacákékIcukája: remélem is:-)

vissza akarom kapni vivi-t a fan klubba:-)

naezjó... 2016.09.24. 22:28:59

@genevieve: én a vvZsófi-rágógumi - bbÉva keresztmetszetbe helyezném el jelenleg, helyezéstől függően.

Schlomo Goldberg 2016.09.24. 22:35:06

cayennemici kocsisoros násztánca

Schlomo Goldberg 2016.09.24. 22:37:17

Ha Vivi nyeri az erotikus táncversenyt akkor a többi nőstény elég frusztrált lesz

genevieve 2016.09.24. 22:40:15

nocsak, krisztiánnak tényleg bejön evelin?:-)

naezjó... 2016.09.24. 22:44:15

Dina új oldala, szexi, Dina új oldala érzelmes, mennyi van még ebben a hölgyben úristn! chickenkiller szóhoz sem jut, kösz RTL.

Almaka 2016.09.24. 22:46:25

Soma fel volt mentve matekból, akkor tényleg nagyon büszke lehet az érettségijére.

Schlomo Goldberg 2016.09.24. 22:46:25

cayennemici nem tudja feldolgozni hogy nagyon hátul végzett :)

genevieve 2016.09.24. 22:47:21

mici kérdezi, hogy miért jó másoknak, ha őt stuffolják?:-)

ja, visszanyalt a fagyi:-)

plüssnyuszi 2016.09.24. 22:51:37

@genevieve: aztán nyílt konfrontációnál meg remeg az egész csávó és jön az aduásszal: "majd egy párbajon megbeszéljük" :-)

naezjó... 2016.09.24. 22:52:18

akkor Zsoltika, itt az őszinte pillanat a böllér vallomásra...

plüssnyuszi 2016.09.24. 22:56:02

@MacákékIcukája: Micivel kéz a kézben :-)

Láttátok Atit Zsóti és Mitzi párbeszéde alatt? Tiszta ideg

genevieve 2016.09.24. 22:57:15

@plüssnyuszi: szerintem atinak meg mici jön be:-)

Cérnahuszár 2016.09.24. 22:59:21

@Almaka: annak oka van ha fel van mentve, a discalculia szemét dolog.
így kezdem érteni hogy nagy dolognak tartja az érettségijét

xukxuk 2016.09.24. 22:59:23

Hát ez nagyon gyenge. Majd jönnek a doktorok és elmagyarázzák a semmit.

Rémület 2016.09.24. 23:08:33

Mekkora rakás szar volt ez a mai már megint. Asszem én feladom.

plüssnyuszi 2016.09.24. 23:16:20

@genevieve: az lehet, de valszeg Atinak _bárki_ bejön lassan :-)

@Rémület: tök igazad van, elég unalmas vót a mai műsor is. De sajna ettől a garnitúrától sok izgalom nem várható. Mondjuk én várnék egy jó kis hajtépést, Evelinből és Dinából ki is nézem. :-)

MacákékIcukája 2016.09.24. 23:21:57

Bv-ben megint Dinat nyomjak, ez hihetetlen

genevieve 2016.09.24. 23:22:49

krisztiánt miért nem rakják be az öfikbe?

MacákékIcukája 2016.09.24. 23:23:39

@genevieve: aranyos volt ahogy enekeltek, lattad?

genevieve 2016.09.24. 23:27:21

@MacákékIcukája: igen, ezért kérdeztem

bár ma beadták, hogy gyúr:-) szóval csinálnak ők sok mindent egész nap ....

genevieve 2016.09.24. 23:28:44

ki kapott dina után legtöbb szavazatot, mici?

MacákékIcukája 2016.09.24. 23:28:54

@genevieve: igen, ezert kell kizavarni dinat. Tobbiek is helyet kapnanak az ofikben :) A mainak a fele is csak ra ment el, hihetetlenul unom

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 23:30:38

Látom elég sokan eljátsszák, hogy nem tudják hogyan működik egy szavazós játék. Tök mindegy, hogy ki, mikor kire szavaz, a szerkesztők azt hoznak ki győztesnek és annyival, akit akarnak. Egyetlen pozitívuma az egésznek, hogy már nem emeltdíjas SMS-el nyúlják le a hiszékeny nézők pénzét, hanem ingyen megy a szavazósdi. és Hajrá Dina csakazértis! :-))

genevieve 2016.09.24. 23:35:41

@MacákékIcukája: csak azon gondolkoztam, hogy ki lehet majd a következő kiválasztott?
ha dina jön

genevieve 2016.09.24. 23:36:41

@MacákékIcukája: csak azon gondolkoztam, hogy ki lehet majd a következő kiválasztott?
ha dina jön vissza akkor ő evelinre teszi a jelét megint, ha dávid akkor kire teszi a jelét?

MacákékIcukája 2016.09.24. 23:40:56

@genevieve: sztem Ati vagy Mici lesz a kovetkezo... de elobb varjuk ki a parbaj eredmenyet. Lehet hogy hetfotol mar nem fogom nezni :D
@Majom1Parádé: ez neked miert faj? Szavazok es szavazni kell, mert sosem tudhatjuk biztosan es ha van beleszolasom, hadd dontsem mar el en h melyik idiotat akarom nezni, ennyi.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.09.24. 23:44:51

@MacákékIcukája: Nem fáj, csak megjegyeztem. Senkit nem szeretnék lebeszélni arról, hogy szavazzon akire szeretne. Én is szavazok, aztán, ha mégsem ő nyer, akkor bosszankodom, ennyi. :-)

MacákékIcukája 2016.09.24. 23:47:04

@Majom1Parádé: elegge ugy tunt az elozo hsz-edbol :) egyebkent ezt mindenki tudja mar, hogy siman befolyasolhatjak a szavazatokat... nekunk nezoknek marad a probalkozas es a remenykedes, hogy megsem :)

genevieve 2016.09.24. 23:50:52

@Majom1Parádé: én nem szavazok, csak egy régi vv-nél szavaztam egyszer :-)

ez a mostani nem érintett meg....még:-)

Funk You 2016.09.25. 00:28:27

@Majom1Parádé: nem biztos, hogy megéri nekik belenyúlni a szavazásba. nézettségre (és ezáltal persze minél drágábban eladható reklámidőre) megy a játék. több nézőt veszthetnek, ha belenyúlnak és olyat küldenek vissza, akit a többség nem akar látni. új nézőket viszont nemigen tudnak szerezni. ettől persze még belenyúlhatnak, csak szerintem nem logikus.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 01:12:35

@windsor: Dina Buta, mert hiába második lett bent a műveltségi vetélkedőn (12 pont, Evelin romajány 5 pont) annak akarod látni.
Amíg fiatal ányok döntik el ki nyerjen X faktort, lehet kappanhangú, a "jópasi"-ra megy a legtöbb szavazat..
Nő nem nyerhet, eddig se nyerhetett, soha nem is fog, ugyanezért.

GoHardLikeVladimirPutin 2016.09.25. 01:14:04

Na mi van, a fasz...pó Hódos Hajnika nagyon eltűntél ribi, nem jött be a cigó Ancsa beújjazása? :))) Talált 1 impotens hülye RTL-s vénembert a a kis cigórüfke?!
Kiherélt Kolosi, meg a patkány mestere Vitray Zsé hamarosan már történelem...de azért imádkozzanak, nehogy beteg legyek, mert akkor tárazom is az AK-t....ti liberális férgek, tetvek, nyüvek, országnyomorító idegenszívű barmok, most nem nektek áll a zászló....nem lehetne a VV-be meg az egész retekklubba benyomatni egy kis Zyklon-B-t? :)))
Nem baj, égett már az M1, fog még a Retek is, JÓ nagy lánggal, Kolosi nyilvános meglincselésére meg vendégeim vagytok lipsi génhulladékok....
Halottak vagytok libsi állatok, csak még nem tudjátok...

mobilos perpetuum 2016.09.25. 01:21:16

@windsor: Lemaradt nő nem nyerhet Való Világot sem. (Tuja Robin naná, hogy bejött a tinilányoknak)

Funk You 2016.09.25. 01:41:24

@mobilos perpetuum: ez nem feltétlenül igaz. a Big Brothert kétszer is nő nyerte a nézők szavazataival. + az X-faktort két legutóbbi szériáját is.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 01:56:44

@Funk You: Ez igaz, mondjuk úgy, hogy a "jópasi" effektus attól létezik. Másrészt kíváncsi lennék a kor- és nem-összetételre, kik töltötték le az applikációt.
A csatorna végezhetne ilyen felmérést, de nekik nem érdekük, hogy ezt mi is tudjuk.

mobilos perpetuum 2016.09.25. 03:10:49

2016 09 12- i összefoglalóból egy példa, hogy Dávid milyen tanácsokkal látta el Vikt a párbaja előtt. Szó szerinti kijegyzetelés: (néhol nem érthető részeknél kihagyás)
Viki: úgy éreztem, hogy te szavaztál nekem mostanában a legnagyobb bizalmat, és ezt valamelyik este eljátszottad,és hát úgy éreztem, hogy veled szeretnék beszélgetni
Dávid: - Hát, köszönöm szépen. Izgulsz amúgy nagyon?
V. Nem .... de amikor el fogok kezdeni készülni, (eszik közben, ezért nehéz kiérteni, mit mond) meg amikor ki kell majd mennem, nagyon ideges fogok lenni. Meg amikor el kell majd pakolnom
D. A pakolás az rossz, ja. Nem tudod... (itt egymás szavába vágnak, nem érthető, mit mondanak még)
V. Nem érzek semmit. Egyszerűen nem ke...
D. Az a durva hogy én se. Mert összességében azt mondom, hogy őneki sokkal több van a rovásán . Az tény. (Dávid is eszik, emiatt nehéz érteni). Mert amit ő csinált, az tényleg ... amit az ilyen szép fiúk csinálnak, hogy a lányokat megvezetik, és akkor felhasználják a saját céljukra.
V. Akkor most őt százszázalékosan őszintének látod?
D Most, ebben a pillanatban igen. De nem lesz ilyen végig.
V. Szerintem sem.
D. Most igen, mert most látszik rajta, hogy most betojt.
V Igen, és most...
D Megijedt.
V Ideig-óráig lesz csak ilyen.
D. És most tényleg neki annyira jól látható test-beszéde van szerintem, nagyon látható rajta... nem tudom... nem néz az ember szemébe, mikor olyan ... elpillant, az a pislogás, az is olyan egyébként... tök árulkodó. És most azt láttam, hogy tök őszinte
V Nem fog ilyen maradni.
D. Nem. Szerintem sem.
V Főleg, ha visszajön. Erőt fog neki adni.
D Nem tudom, hogy ez a Dinával való kapcsolat mennyire lehet őszinte, vagy sem, mert most tényleg azt láttam, hogy mintha őszinte lenne a viszonya, de csak azért, mert itt vagyunk a négy fal között. Dinát, azt (be?)hülyítette teljesen mostanában...
V Figyelj, bármit csinál itt a Lóri, Dina mindig vissza fog hozzá menni.
(Itt egy bejátszás következik, ahol Lóri egy "Sorry" feliratú párnát ad Dinának)
V ... (nem érthető) ... Mindig azt mondták a szüleim, meg mindenki, hogy nagyon nagy szívem van
D De akkor ebben a vonalban kellene valahogy elindulni.
V És a Való Világ egy célom volt. Egy idő után céllá... hogy mondják ezt? Mindegy, célom lett a Való Világ
D Ez nem cél, ez csak...
V (közbeszól) Nekem az volt. Az egy cél... figyelj, addig volt cél, hogy ide tényleg bejussak. Itt vagyok, és ha holnap kiesek, akkor megint nem tudom, mi lesz...
D Nem, ha netán kiesnél, akkor is már itt voltál, és te már túl mentél egy szimpátia-szavazáson, tehát a nézők is úgy gondolták, hogy te vagy olyan érdekes karakter, hogy még itt legyél. Tényleg, mikor megkaptad a hét jelet, és utána, ahogy viselkedtél, ahhoz rohadtul kell lelkierő, és...
V ...
D És valahol megvan, csak nem jó használod
V Én nagyon erős lány vagyok.
D Hát látom.
V Én nagyon.
D Ezt tudd kamatoztatni, ezeket az energiákat akkor tedd bele abba, hogy kiemelkedjél ebből.
V Most érzem, hogy elkezdtem kötődni egyes emberekhez. Annyira sajnállak(sajnálom?) amúgy... (sírni kezd)
D (átöleli) Vissza fogsz jönni, jó? Azért kell visszajönnöd...
V (ketten beszélnek egyszerre, Viki sírva, nem érthető) ... mit gondolnak rólam (a villában)
D Itt mindenki mást gondol félóránként
V De ez annyira szar: És te is olyan embernek hittél, amilyen nem is vagyok. Hát ez a helyzet, most nem akartam lelkizni, de kijött belőlem
D Kell egy picit, ki kell adni egyszer
V Én azt hittem, hogy ezt a játékot végig lehet csinálni. Egyébként végig lehet, de nagyon nehéz.
D (fejét rázva) Nem lehet, nem lehet
V Miért gondolod?
D Nem tudom van-e olyan erős... biztos, hogy van... valahol... de ahhoz nagyon-nagyon erősnek kell lenni, hogy ezt valaki végigcsinálja. Mert valahol, egy normális ember, akinek vannak érzelmei, érzései, akinek vannak kint kötődései, az ezt nem bírja ki.

Riportszobában Viki: Dávid nagyon aranyos volt, megvigasztalt, igyekezett hasznos tanácsokkal ellátni, úgyhogy abszolút azt láttam rajta, hogy őszinte, és érdekli az, amit én mondok neki.

Ismét a beszélgetés:
V : Egyébként, ha ilyen lett volna az elejétől a Lóri, akkor jóban lennék vele
D Pont azért mondtam, hogy most tiszta lappal indítottam, megadtam a bizalmat, de figyelek rá, mert vetélytársak lehetünk, nemcsak úgy, mint játékos, hanem hogy kábé egyforma kaliberű pasik vagyunk
V hát, remélem kint... (innen nem érthető)
D Menjünk?

A beszélgetést azért tartottam fontosnak most felidézni, mert jól mutatja, hogy fogalmuk se volt: a nézők tudták, hogy Lóri és Evelin majdnem szex jelenetében inkább a lány volt a hibás, le is feküdt volna simán.
Második tanulság, ez, amibe Viki kapaszkodott, nem ellene irányult. Simán csak azt képzelte, hogy Lóri meggyengült, a nézők megutálták, azért, mert megcsalta" Dinát. Azt hitte ez elég lesz a párbaj-győzelemhez.
Harmadik tanulság: Dávid annyira megvigasztalta (!) Vikit, hogy inkább elbizonytalanította: Ezt a játékot végig se nagyon lehet csinálni.

Komeszka 2016.09.25. 04:04:43

Ki menjen vissza a Villába a Való Világ 2. párbajáról? www.easypolls.net/poll.html?p=57e2fbd7e4b05c9a411b1bea

Komeszka 2016.09.25. 04:07:04

@Funk You: Ha Dina megy vissza, akkor belenyúlnak. Viszont akkor lesz bazmegelés keményen. Mondjuk lehet, leszarják.

Komeszka 2016.09.25. 04:09:20

@Cérnahuszár: Szerintem elcsalják. Nagyon ment Dinácska felszopása az összefoglalóban és a belevalóban is.

Komeszka 2016.09.25. 04:13:31

@mobilos perpetuum: Nem ezt mondta Dávid. Azt mondta valójában, hogy egyedül (!) nem lehet végigcsinálni a játékot. Szerintem hallgasd végig még egyszer, mert ezek szerint úgy tettél bele egy csomó energiát a begépelésbe, hogy pont a mondandó lényege sikkadt el.

Komeszka 2016.09.25. 04:23:18

@Majom1Parádé: Bár a Dina szerintem takarodhatna haza, ettől függetlenül a többiben egyetértek veled. Csak akkor minek kell eljátszani ezt a felszopást? Meg, hogy a nézők döntenek. Adjanak kiegyensúlyozott anyagot, aztán küldjék vissza Dinát, ha nagyon akarják. De ez a göbbelsi magasságokba törő propaganda, erőltetés nagyon átlátszó. Hiszen már Rákosi elvtárs is megmondta, amikor a TSZ-ekbe vidáman belépő paraszti tömegekről számoltak be neki hű talpnyalói:"elvtársak, azért a saját propagandánknak ne dőljünk be!"

mobilos perpetuum 2016.09.25. 07:44:05

@Komeszka: Igazad van, Pont akkorra elfáradt a figyelmem.
Viki: "Én azt hittem, hogy ezt a játékot végig lehet egyedül is csinálni."

Egyénként sorry, amiért túl hosszú szöveget szúrtam be, néhol később még szerkeszthető a szöveg, ez már ilyenre sikeredett.
Magam is kíváncsi voltam, hogy így elemezve, mennyire okos, vagy nem okos Dávid.
Alapjában együttérző, jó meglátásai vannak. Tud hatásosan beszélni.
Szerintem Lóri is jó színész, aki akkor a mártírkodást hibátlanul előadta.
Viki, nem tudom, hogy képzelte "egyedül végigvinni" a játékot. Még anno az összeférhetetlen kategóriás VV6 Attila is kénytelen volt barátkozni jó ideig másokkal.

pávör dragonfruit (törölt) 2016.09.25. 08:09:29

@plüssnyuszi: Jó volt a film

mobilos perpetuum 2016.09.25. 08:17:08

@Komeszka: Másik helyen valaki egyenesen azt állítja, hogy Evelin szerkesztői utasításra nyomta azt az undorító szövegét.
Mindig is el volt szállva magától. Trágársága sem kisebb, mint Dinának, csak kevesebbszer látjuk, azért tűnhet úgy.

Cérnahuszár 2016.09.25. 09:33:30

@Komeszka: mi van ha azért nyomják ennyire dinát, mert rosszul áll?

akin gondolkodom az mici
tegnap igencsak megállta a balhét, ha tud változtatni a játékán, az szimpi
végiggondolta hogy nem jön ki jól belőle ha magára pakoltatja a jeleket és van önuralma is ha akarja

mobilos perpetuum 2016.09.25. 10:28:24

@Cérnahuszár: Úgy ahogy Rákosi elvtárs. @Komeszka hozzászólásában. Bárkire hivatkozhatunk, vagy vannak tabu személyek?
Nálam Evelin a legalja a VV8-nak. Nem akarja valaki megdugni, és két centiméteres f***-ról ordítozik. Ha az becsúszott volna, lehet, hogy a méret se zavarja.

MacákékIcukája 2016.09.25. 11:00:29

@Funk You: ez egy teljesen jo es logikus gondolatmenet, tetszett :)

Berborosz 2016.09.25. 11:38:51

@Funk You: Most nem fognak belenyúlni, nem lesz rá szükség. Elmondtam már, most újra mondom:

Nem kell a csatornának Dina, mert nem hozta az elvárt szexet.
Nem szavaznak a (főleg női) szavazók Dinára a szép Dáviddal szemben.

Tehát a szavazatokat most úgy lehet megmutatni a közjegyzőnek, ahogy tényleg alakultak...

BAZINGA2 2016.09.25. 13:53:31

Nagyon sok nézőt elveszített az RTL Dina miatt. Az ismétlések jóformán nézhetetlenek, java részt ki van sípolva a káromkodások miatt. Nem lehet tudni, miről van szó. Ha belenyúl a csatorna és Dinát küldik vissza, még több néző megy át másik csatornára. Én nem szavazok egyikre se, de mindenkinek jobb lenne ha Dávid menne vissza! Akkor, talán valóban elkezdődne a játék!

diómió 2016.09.25. 15:22:24

Sziasztok! Nekem ennyi volt.Ha lesz VV9, és lesz benne egynél több értelmes ember, aki a káromkodáson kívül is ismer szavakat,akkor találkozunk.

BAZINGA2 2016.09.25. 17:13:56

@diómió:
Egyetértek! Én is úgy vagyok vele, ha ma este Dinát vissza juttatja az RTL, mert kell nekik ez mocsok beszéd, (a nézőknek nem kell!) akkor ennyi volt, bay bay Való Világ!!!

2016.09.25. 21:25:49

@PeniValdes: Szép estét Istennőm. :) Ne haragudj, dolgoztam ma, 12 órát. Szóval moletty megkergült. :))

OriginalBlackMamba 2016.09.25. 21:33:14

Nahát, nahát, nem működik az appon a párbaj fül...
süti beállítások módosítása