Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Call Saul 2X05 – Rebecca

2016. augusztus 26. 09:00 - Bruti

Meglepő a felütés, hiszen Chuckot látjuk, ahogy egy villanykörtét teker be!!! Csoda, gondolhatnánk, de másodpercekkel később kiderül, hogy csak egy flashbackről van szó. Éppen vacsorához készülődik a feleségével, amire meghívták Jimmy-t is. Chuck már előre mentegetőzik az öccse miatt, sőt egy jelet is megbeszélnek arra az esetre, ha gond adódna. A tesó érkezik egy karton sörrel, és hamar belopja magát a nő szívébe néhány ügyvédes viccel. Chuck már hótt ideg, jelez is, de az asszony kifejezetten élvezi Jimmy társaságát. A hitvesi ágyban még szóba kerül, de egyértelmű, hogy Chuck már régen is szégyellte valamiért az öccsét.

vlcsnap-00002_3.jpg

Este van, de Jimmy még mindig az irodában dolgozik, majd felhívja Kimet, de csak a rögzítő válaszol. Már éppen indulna, mikor megjelenik az irodában Erin a gyakornok. Hamar kiderül, hogy a csaj ilyen okostojás típus. Mindent jobban tud, kijavít ezt-azt, beleszól ebbe- abba, és felajánlja, hogy most segít átnézni Jimmy dolgait. A férfi finoman közli, hogy ő most inkább menne haza, de a csaj hajthatatlan, szóval beleegyezik, hogy átnézzék a dolgokat, csak előtte bemegy az irodájába. Amíg a csaj vár, ő összekapja a cuccait és lelép.

vlcsnap-00004_3.jpg

Lassan éjfél, de Kim is dolgozik. Két gyakornok srác óvatosan pedzegeti, hogy lassan menni kéne, mert azt hiszik, hogy Kim ellenőrzi őket, pedig erről szó sincs. Jimmy csörgeti, de nem veszi fel, így a férfi bemegy az irodába. Az az ötlete támadt, hogy Kim perelje be a HHM-et, de a csaj lehűti: semmi értelme nem lenne, ráadásul, ki adna neki azután munkát. Ez öngyilkosság a karrierjére vnézve. Abban egyeznek meg, hogy mindenki maga mászik ki a szarból, úgy ahogy tud.

vlcsnap-00003_3.jpg

Reggel Erin, a tegnapi okostojás, már az irodában várja Jimmy-t, aki elkezd ugyan magyarázkodni, de aztán inkább belevágnak a melóba. Kim közben arra használja fel a pihenőjét, hogy végigtelefonálja ismerőseit és valami munkát hajtson fel a HHM-nek, de egyelőre ez nem jön össze.
Mike a menyével telefonál. A csaj elújságolja, hogy meg van az áhított lakás, medencével, meg minden, szóval az unoka boldog. No, ha boldog, akkor Mike is az, de még nem tudja meglátogatni, mert a fele úgy néz ki, mint egy lila beáztatott kétkilós buci. Érkezik Jimmy is, és érdeklődik, hogy mi lett az arcával, de az öreg csak egy lesújtó pillantást vet rá. Jimmy és Erin egy időpontért jöttek, de, hogy az nem egy hónap múlva legyen esedékes, rafkósnak kell lenni. Jimmy előhúz egy plüssmedvét és ezzel próbálja lekenyerezni az ügyintézőt, aki hajlana is a dologra, de Erin kikapja a kezéből és kényszeríti a tisztességes eljárásra.

vlcsnap-00005_3.jpg

Kapunk egy kis zenés összefoglalót Kim szenvedéseiről, meg arról, hogy próbál felhajtani valami ügyet az iroda számára, hogy visszakerüljön a mézes bödönbe. Aztán egyszer csak beüt a tuti meló, egy ismerőse visszahívja, hogy érdekelné Mesa Verde bankot az ügyvédi munkájuk. Kim alig tudja visszafojtani az örömét. Másnap már ő és Howard az ajtóban várják a bank vezérigazgatóját. A megbeszélés kifejezetten sikeres volt, úgy néz ki, hogy nyélbeütik az üzletet, de Kim hamar pofára esik, mert Howard visszaküldi az iratvizsgálóba. Este Howard egy üveg piával állít be Chuckhoz és elújságolja neki a nagy hírt. Egy negyedmillió dolláros üzletet hozott nekik Kim, így van mire inniuk. Kora hajnalban Chuck úgy dönt bemegy az irodába, úgy jobban tud dolgozni, ah nincs elektromosság. Összefut az éppen haza készülő Kimmel, és előad egy történetet neki Jimmy-ről. Az apjuk miatta vesztette el a boltját és valószínűleg ebbe halt bele. Ettől függetlenül Jimmy jó ember, csak állandóan bajba keveredik. Mindenesetre megígéri, hogy beszél Howarddal és elsimítják ezt az iratvizsgálós büntit.

Mára még egy jelentünk maradt. Mike éppen a reggeliét költi egy kávézóban, mikor megjelenik az öreg Hector Salamanca. Leül Mike-hoz, és mint öreg az öreggel megpróbálja elsimítani az unokaöccse ügyét. Elismeri, hogy forrófejű a fiú, meg rá is fér a börtön, de a nyolc év kicsit sok lesz neki. Az az ötlete, hogy Mike mondja azt, hogy a fegyver az övé volt, így a srácot nem fegyveres rablásért ítélik el, hanem csak verekedésért. Ezért a segítségért ötezer dollárt ajánl fel, majd magára hagyja Mike-ot.

vlcsnap-00009_1.jpg

vlcsnap-00010.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása