Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marseille 1x03 - Krokodil

2016. augusztus 11. 12:11 - robág

Gerard hazaérkezik egy kisebb kastélyba. Gondolom már csörögtek neki, hogy kiderült a turpisság, mert meg sem lepődik a szanaszét szórt dolgokon. Jókedvű óvodásként, uzsonnástáskáját lóbálva érkezik meg a két síró nő mögé. Finoman letolják, mert nem árulta el magától a rossz hírt…most magyarázhatja a bizonyítványát. Bár ugye, politikus…gondolom hozzá van szokva. Kicsivel később, a konyhában Gerard előkapja a telefonját (amin láthatjuk, hogy ő is szereti a netflixes sorozatokat :D ), egy újabb névtelen üzenet érkezett, valami korábbi támadásról. Ettől szegény ismét befeszül, annyira hogy hirtelen ír egy ki vagy? üzenetet a küldőnek…csóri…ha fel akarná fedni magát, gondolom nem név és szám nélkül üzengetne.

kepernyofoto_2016-08-10_19_14_00.png

Szőke Párizsba ment, a pártközpontba, most ő tárgyal a pártot vezető nőcivel. A nő rögtön elárul mindent, amit Gerard mondott, Szőke meg lakkozza a helyzetet. Előad egy viszonylag érzelmes magánszámot a gyermekkori szenvedéseiről, hogy ő ebből meríti a politikai erejét. Körülbelül annyira hihető, minthogy Donald Trump egyszercsak majd feltűnik Röszkén ételt osztani a menekülteknek.. De a nő bedől neki…igazi láncdohányosokra jellemző, búgó mély hangon közli vele, régen Gerard és ő szeretők voltak…de át lett verve…ezért egyfajta bosszú gyanánt Szőkét fogja támogatni. Szőke igazán gyermeteg módon bizonygatja, hogy ő bezzeg nem olyan, mint a marseille-i polgi, de ez annyira átlátszó, hogy szerintem még ő sem gondolja, hogy ez be fog jönni…vagy mégis??? Igen! A következő rövid jelenetben azt láthatjuk, ahogy a hasra fektetett nőt döngeti a már jól ismert, Rocco Siffredi-től ellesett arckifejezéssel (szem becsuk, száj összeszorít…a nyelv óvatos kinyújtogatásával). Gerardnak is hátulról kellett volna próbálkoznia…

kepernyofoto_2016-08-10_19_17_31.png

Babaarcú újdonsült cimborájával, Alival sunyít egy autóban valami jómódú környéken. Ha mindenigaz egy merdzsót néztek ki, amit meg akarnak lovasítani. A tuti kis számítógépük segítségével ez sikerül is, de ahogy mennek elfele, pont sikerül belefutni a zsarukba. Na, de nem hiába van ott Baba, elvégre afféle sofőrnek szerződteték, az ő feladata, hogy lerázza a zsernyákokat. Ali teljesen be van gazolva az üldözés alatt, hihetetlen, de megint a gyújtogatással fenyegetőzik. Lassan ez lesz majd a védjegye. Egy ügyes farolást követően Baba lerázza a fánkzabálókat, minekután Ali annyira örül, hogy egy-két skúlót is randomra beleereszt az éjszakába, ezzel csipetnyi dél-szláv hangulatot kölcsönözve a francia városnak. A rejtekhelyre érve kiderül, hogy a merdzsót Baba fogja megkapni, hogy ne legyen feltűnő a gettóban, feketére festeti, ahogy a kormányzati kocsikat szokták.

kepernyofoto_2016-08-10_19_19_38.png

A Széparcú kiscsaj várja a milfezésből visszajövő Szőkét a reptéren. Elmeséli neki, hogy anyu beteg - amit Szőke persze már tud, ugye, de hát, ő is politikus révén arca sem rebben. A kiscsaj a helyzetet kihasználva megpróbál Szőke szájába kerülni a nyelvével, de ő lerázza…úgy tűnik, csak a negyven feletti nőkre bukik…vagy csak még nem javult meg a műszer…már a korábbiakban is láthattuk, hogy lassan eljön az ideje a kék tablettának. Ezután egyenesen az irodájába megy, ahol találkozik az elején megismert egyik ellenzéki vezérrel, felteszem megpróbálja a keblére édesgetni. Egy kis hazudozás, mocskolódás, hangzatosan,  nem megalapozott hátterű dolgok emlegetése, ahogy ilyenkor szokás. Szőke kilátásba helyezi, hogy micsoda habzsi-dőzsi lesz, ha majd ő kerül pozícióba.

kepernyofoto_2016-08-10_19_21_05.png

Gerard közben hazaér a palotába, ahol kicsi lánya rögtön letámadja, hogy mi az, hogy merészel újból politizálni. Heves vitába kezdenek arról, hogy ki hanyagol el kit, közben anyu morózusan teázik…de aztán sunyi módon ő is támadásba lendül. Hát persze, hogy otthagyja őt, mondja anyu, minden politikus így szokta. Nekiül csellózni, de pár akkord után szegény csak fals hangokat tud kicsalni a hangszerből…a betegség halad előre. Az embernek a szíve szakad meg. Anyu eztán kifejti, hogy neki persze az esne a legjobban, ha férjeura csak vele lenne elfoglalva, de ugyanakkor az is fontos, hogy felnézhessen rá (lássuk be, Gerard pocakját figyelembe véve ebből a szempontból nincs nehéz dolga), ergó pozícióban legyen. Most Gerard megy az ellenzékihez, egyenesen a házához, amit rögtön le is fitymál, hogy milyen kicsike. Aztán kiderül, hogy ő nem engedélyezte a bővítését régebben…szegény, nem valami jó indítás. Beszélgetésük során fény derül arra, hogy anno egy csónakban eveztek (gondolom, amikor Gerard súlya még kb. fele ennyi lehetett, különben simán rögtön beborulnak), a szakállas manus volt a pénzügyi felelős. Ezen ténykedésével kapcsolatban egy kacsintás mellett Gerard elejti, hogy ha nem lát valamit, az nem jelenti azt, hogy nem is tud róla…hoppá…ebből még szívás lesz.

kepernyofoto_2016-08-10_19_23_36.png

Széparcú Kapuccsinóval enyeleg a tengerparton. Úgy tűnik mégsem felejtette el teljesen azt az éjszakát. Ha nincs szőke, jó lesz egy barna is, gondolom. A kicsi Csinó nehéz gyermekkorát taglalja. Még az is kiderül, hogy egy költő veszett el benne, verseket írogat a lelkem. Ezen információmorzsán fellelkesülve Széparcú felveti, hogy ússzanak egyet. Ez vagy valami új szleng, vagy őt is jól átverték, kihasználták gyermekkorában az úszóedzéseken, mert ő egészen mást ért az úszáson, mint amire elsőre gondolnánk. Csinó úgy játszik rajta, mint egy hangszeren…háttérben egy oriáskerék…nem egy kovifilm, na, de azért nem rossz. Gerard megszívta, konkrétan azért kell néznie Szőke arcát még egy ideig, mert egy olyan pozicíóba nevezte ki korábban, ahonnan nem tudja csak olyan simán kipöccinteni. Baba a lopott merdzsóval várja szerelmét, Széparcút. Egy romantikus helyre viszi, ez pedig nem más, mint a teherkikötő. Elévődnek egymással, mint két gyermek, aminek a végén Baba egy óvatlan pillanatban, egy kobrát is megszégyenítő gyorsasággal próbálja lesmárolni, de a csaj nem hagyja magát, az ő lelke már Csínóé…vagy a Szőkéé…ki tudja.

kepernyofoto_2016-08-10_19_25_04.png

Szőke és egyik milf szeretője, a városi képviselőnő, próbálják behálózni az újság igazgatóját, ahol Széparcú dolgozik. Szeretnék, ha írna róluk illetve Gerardról ezt-azt, aztán majd csak úgy öntik a pénzt az újsághoz, mint eszetlen arab milliárdos a dollárokat a frissen vásárolt focicsapatához. De úgy tűnik nem hagyja magát, azt mondja a pocakos polgi tényleg jót akar a városnak. Szerintem csak nagyobb sztorira vágyik…tudjuk jól, hogy az újságírók a saját anyjukból is sztorit csinálnának, arról van szó. Gerard kiteszi az asszonyt a dokinál, hogy az dilibogyókat írasson fel magának, majd nagyon rosszul felvezetve csak úgy érdeklődik a szerecsen sofőrtől, hogy mellesleg tudja-e, hogyan kell utánanézni annak, ki küld az embernek névtelen üzenetet. Amikor a sofőr elkérné a készüléket, berezel, és mondja, hogy inkább nem, nem fontos…nyuszi… Új helyszínre megyünk. Ez feltehetőleg egy börtön, egy szőke banya ül a zárkában, hirtelen rátörnek az őrök, olyan tekintettel kutatják át már a vc-t is, hogy látszik, ha itt nem találnak semmit, jön a testüregvizsgálat. De a lefolyóban csodák, csodájára rálelnek egy zacsiba tekert mobilra, amin pont a Gerardnak küldött utolsó üzenet látszik. Hoppá!

kepernyofoto_2016-08-10_19_28_21.png

Gerard ismét felkeresi az ellenzéki politikust. Zsivány ember a mi Gerardunk. Egy csomó papírnak nézett utána a régi pénzügyekkel kapcsolatban, ami ha napfényre kerül, a korábbi pénztáros muksó nagyon rosszul jönne ki belőle…persze Gerard is. Még az a szerencse, hogy talál egy olyat is, amit hozzá egyáltalán nem lehet kötni, ezzel jól megzsarolja a másikat. Matt. Ezután a szerecsen segítségével kiszivárogtatja a fentebb emlegetett csalásokat, amiket korábban nem akart bolygatni. A szerecsen megkaparta egy kicsit Szőke múltját és úgy érzi nem stimmel valami. Lehet az egész árvaházas, szegénylegényes sztori csak kamu.

kepernyofoto_2016-08-10_19_29_15.png

A párizsi pártfőhadiszálláson rosszul fogadják a kiszivárgott híreket, a milf politikusnő haja is teljesen zilált (vagy még Szőke óta ilyen, nem lehet tudni). A pénztáros a média előtt mossa kezeit, gondolom ez így lett lezsírozva Gerarddal, aki pedig hirtelenjében lemond minden pártpozíciójáról, hogy csakis a választásokra koncentrálhasson és ne kelljen résztvennie ebben a fertőben. Hogy ehhez legyen elég bátorsága, előtte jól betép. A szerecsen kideríti, hogy Szőke hazudott egy csomó dologban, többek közt a születési idejét, illetve helyét illetően, az érettségijéről nem is beszélve, a hányattatott árvaházi sorsnak meg nyoma sincs. A faterjét nem tudni ki, de az anyja meglátogatta időnként. Zárásként Szőke vonatozik valami vacak hely felé, falfirkákkal van tele minden. Végül, a börtönben köt ki, a szőke banyánál, akivel összeölelkeznek!!! Gondolom ő lehet az anyja, bár abban a korban van, amikor Szőke megrohamozza a nőket, szóval majd kiderül!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása