Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8015-8016. rész

2016. augusztus 09. 12:00 - Gillotte

Miki és Juli hazaérnek a kiruccanásból. Miki inna még egy kávét Julival, a közös programot folytatandó, de Juli megy a kis családhoz inkább, viszont előtte leszögezi, hogy az ő kis ,,kalandjukat” ugyebár titokban tartják. Mire Juli hazaér készen van a megvágott videó Attila reklámjához, és idillien nézik meg hárman. Julinak lehet némi lelkiismeret furdalása, ugyanis zavartan nekiáll palacsintát sütni, azt úgyis mindenki szereti. Lemegy a boltba egy hozzávalóért, s közben Miki érkezik szórakoztatni Attilát, aki elmondja öccsének, hogy bízik az újraegyesülésben, mert úgy érzi, jó irányba haladnak a dolgok Julival. Ó Attikám, ha tudnád… Miki egyfajta jelzés értékkel ott hagyja a pulton a joghurtos üveget, amiből Juli kenegette a darázscsípését. Ó, a joghurtos üveg, csak azt tudnám feledni!...

bk_augusztus2_1.png

Laci kampányol amellett Gabinál, hogy Stella mostohája bizony erőszakos a kislánnyal, de mivel a beszélgetés alatt semmi ilyen jelet nem tapasztalt Gabi, ezért sajnos nem tud mit csinálni. Gizi nem örül a hírnek, de nincs idő nagyon kiborulni, mert már jön is a telefon Gabitól, hogy Stella kórházba került. Novák és Novákné rohannak a kórházba, ahol Gabitól kiderül, hogy Stella bevallotta az orvosnak, hogy megverték. Stella már mást mond Laciéknak, azt mondja, hogy csak lódított a dokinak, nem a mostoha verte meg, hanem focizás közben sérült meg, olyan vad fiúkkal játszott. Novákék nem tudják, mi a teendő, hagyják-e Gabit abban a hitben, hogy a mostoha bántotta Stellát, vagy mondják el az új infót, hogy foci közben szerezte a sérüléseit. Végül úgy döntenek, nem mondják el, a sorsra bízzák magukat, és mivel az orvosi szakvélemény is azt állítja, hogy a foltok lehetnek veréstől, így ennyiben hagyják a dolgot.

bk_augusztus2_2.png

A Holmann háztartásban kiégett az égő, a lányok Petit utasítják, hogy cserélje ki, s cserébe Natasa csinál neki egy szendvicset. Hannának feltűnik ez a lelkesedés Peti irányába, de Natasa csak zavarodottan vigyorog, úgyhogy nincs jelentősége ennek a szálnak, csak érdekesség, mindenesetre elhatározzák, hogy elhívják Petit is moziba. Hanna unja a ruházatát, feldobná valamivel. Megtetszik neki Natasa virágos kabátja, felpróbálja, és mivel tetszik neki, és Natasa sem bánja a kölcsönvételt, elindul benne még a megbeszélt mozi előtt, ám Sallai hátulról követi, zsákot húz a fejére, majd egy furgon felé ráncigálja. Fényes nappal elég meredek embert rabolni, de úgy tűnik, ez egy ilyen kihalt park, ahol senki nem lát, és nem hall.

bk_augusztus2_3.png

Ági koktélpartit szervez a bipoláris gyermekekért létrehozott alapítványának. A parti természetesen a Rózsában lesz, hol máshol. Nóra szerint érdemes lenne találni egy pszichológust, csak komolyabban vehető lenne ez az egész egy szakemberrel. Ági átmegy Emíliához megkérni az együttműködésre az alapítványnál, de Emília a kettejük közti korábbi konfliktusokra hivatkozva nemet mond az ajánlatra, viszont ad két nevet, akit Ágit felhívhat az ügyben. Ági megköszöni, és elhívja a koktélpartira Emíliát, majd távozik. Félix váltja, aki korábban a kisboltban Hannán kereste Emíliát, ugyanis a kabát miatt összetévesztette Natasával. Végül egyedül is megleli a pszichológust, aki elmondja neki dilemmáját, miszerint tök szívesen foglalkozna bipoláris gyerekekkel, csak Ágival nem indult jól a kapcsolatuk. Félix szerint egy próbát megérne, úgyhogy biztatja Emíliát, menjen el a partira, és jelezze Áginak a szándékait. Hamár, saját magát is felajánlja, hisz minek menjen Emília egyedül. Elmennek hát együtt, ahol Emília elkapná Ágit, hogy megmondja, szeretne vele dolgozni, de Áginak nincs ideje meghallgatni, köszöntőt mond, amiben örömmel tudatja, hogy két szaktekintély is vállalta, hogy segíti az ügyet. Emília közben odasúgja Félixnek, hogy ő ajánlotta a pszichológusokat, és tuti biztos, hogy Ági fel sem hívta őket. Eközben Ági ott tart, hogy adakozni lehet, és a legbőkezűbb adakozók egyike egy eredeti Köles Géza festmény tulajdonosa lesz. Hamar összegyűlnek a pénzek, így kezdődhet a sorsolás. Vajon kié lesz a festmény? A húzás előtt Félix felszólal, és rákérdez Áginál, hogy a pszichológus szakértők konkrét feladatára az alapítványnál, mire Ági csak hebeg és habog, s Félix továbbmegy: magyarul nincs az alapítványnak egy szakmai terve? Nincs, úgyhogy a másik két fő támogató visszalép, a festmény így Félixé. Elég aljas húzás volt.

bk_augusztus2_4.png

Peti a videóját nézegeti hibákat keresve, de nem talál. Attila elment valahova, csak Julival vannak otthon, úgyhogy Peti megemlíti, hogy tök jó volt filmezni Attilával, olyan volt, mint a balhék előtt, és jó lenne, ha megint a régi kerékvágásba kerülnének a dolgok, Attila eleget bűnhődött már. Juli láthatóan nem tudja, hogy merre menjenek a dolgok a Mikis ügy után. Hát igen, nehéz az, ha három testvérből hárommal is lefekszik az ember…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása