Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7953-7954. rész

2016. június 30. 12:00 - Gillotte

Miki próbálja meggyőzni a vízhordó falusit, hogy egy oldalon állnak, és a fickó mond is egyet, s mást, például hogy az elkerített kútból hordják a vizet a fürdéshez, főzéshez, iváshoz, most meg valami mocsok elkerítteti, és csak pénzért juthatnak hozzá. Miki sajnálja a dolgot, de törvényileg rendben van, így nincs mit tenni. Nóra nem adja fel ilyen könnyen, hiszen emberi életek múlnak azon a kúton. Az ügyvédnő cselekszik: elgurul kocsival a helyszínre, ahol összefut egy vízhordó kisfiúval, és elviszi cserébe azért, ha a kissrác megmutatja, hol lakik az ürge, név szerint Jakab Roland, akivel Miklós beszélt. Hamar beérnek a lakott területre, ahol Nóra pulykák, kacsák, s egyéb baromfik közt átadja szerény ajándékát: pár liter vizet, és egyéb szükséges holmikat. A lakosok mind rámosolyognak, egyfajta megmentőt látnak benne.

bk_junius20_1.png

Zsófi visszaadja Ádámnak Bence ruháját, s közben kiderül, hogy antidepresszánsokat szedett míg elvolt, de már jobban van. Ennek ellenére rettentően szégyelli, hogy otthagyta Bencét, megbocsáthatatlannak tartja. Ennek ellenére megkéri Ádámot, hogy puhatolja ki Tóbiásnál, hogy megengedné-e Zsófinak, hogy meglátogassa a fiát. Ádám megteszi amit tud, elsőként visszacsempészi a szagolgatásra elcsent kisruhát, majd rákérdez Tóbiásnál a Zsófi dologra, de rögtön megtudja a választ, mert Tóbiás hallani sem akar Zsófiról, aki magára hagyta a gyerekét, és erre a szülés utáni depresszió sem mentség, mert semmibe nem került volna elmenni egy dilidokihoz – ahogy ő fogalmaz. Zsófi nagyon összetörik a hír hallatán, így Ádám bekamuzza, hogy Tóbiás csak vele nem akar találkozni, azt megengedte, hogy mikor Ádám sétálni viszi Bencét akkor Zsófi megnézhesse. Ásod a saját sírod, Ádifiú…

bk_junius20_2.png

Irma és Emília álmodoznak az együttélésről. Látszólag Natasa is így tesz, ugyanis még nem mert előállni azzal, hogy esetleg ő Hannához költözne. Eközben megkezdődik az átcuccolás, még régi-régi BK-s időkből mintha rémlene a helyszín, nyitva hagyom a kérdést, hogy honnan. Emília lemegy kávézni, ahol meghallja, hogy Hanna és Ottó arról társalog, hogy buli lesz az új lakótárs, Natasa tiszteletére. Emília meglepődik, szembesíti is lányát a kérdéssel, s hamar eldől, hogy Natasa a barátaihoz költözik, hisz bármennyire is szeretné Emília, mégsem tarthatja egész életében a szoknyája mellett a lányát. Irma nem örül a dolognak, hisz semmit nem tudnak a lakótársakról, de mindegy, majd kiderül, hogy neki van igaza. Beszélgetés helyett inkább indítványozza, hogy nyissák ki a pezsgőt amit a költözés örömére vett, van vörös és fehér is. Emília a vöröset választja, de nem anyjával szeretné elfogyasztani. Oh, csak nem Zsolttal, a jótét lélekkel, aki lefoglalózta nekik a lakást?

bk_junius20_3.png

Alíz dühöng amiért Ági osztja az észt, és tanácsokat ad a kulturált együttélés szabályairól, ráadásul a rég elfeledett hekker csávó és a barátnője is gyanúsak voltak, akik segédkeztek a villában a kamerák felszerelésénél, de Rudi védelmébe veszi, hisz ahogy Ági, úgy ők is csak vendégek Barthánál. Ági jön borzolni a kedélyeket, becsatoltatja a nyakláncát Rudival, s Alíz egyből a plafonon van a féltékenységtől. Ági elindul ügyeket intézni immáron lánccal a nyakában amikor összefut Miklóssal, aki felhívja rá a figyelmét, hogy Alíz és Rudi nem ellenfél, könnyedén meg lehet szabadulni tőlük. Ági hamar elkezdi a hadjáratot, és elülteti a bogarat Alíz fülében a hekker csávó barátnőjéről, s biztatja Alízt, kérdezze meg Rudit, mi volt közte és a csaj közt. Újabb teljesen felesleges jeleneteket várhatunk a következő résztől.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása