Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7925-7926. rész

2016. június 12. 10:00 - Gillotte

Tóbiás kidumálja magát Kristófnál, így újrakezdésben állapodnak meg a Rózsában, még aznap este. A vacsora jó hangulatban telik, olyan kérdések is felmerülnek, mint a ,,mikor bújtál elő?”, milyen költői. Tóbiás elég rendesen küldi a bort, őszintére issza magát, hisz hamar eljutunk legféltettebb titkához, miszerint soha nem volt még senkivel. Kristófot ez egyáltalán nem zavarja, s Tóbiás ezen reakción eléggé meglepődik. Miért is? Ki tudja.

bk_majus31_1.png

Ági és Rudi úgy beszélgetnek, mintha régóta barátok lennének, Ági elsírja Rudinak a bánatát, miszerint Liza holnap érkezik és tutira börtönbe vagy elzárt gyógykezelésre szorul. Ági ezután Nórával fut össze, neki is elmeséli, hogy Liza visszajön, s Nóra javasolja az összetört anyának, hogy el Emíliához aki börtönpszichológus, talán tud adni tippet, hogy mire lehet számítani. Ági így is tesz, azonnal időpontot kér Emíliától, aki készülődés közben elmondja Ágival való ellenérzéseit anyjának aki szerint csak az Emília baja, hogy Ági jóban van Zsolttal, és esetleg lehet köztük valami. Nyilván baromság, Emília is tudja, úgyhogy ennek szellemében hagyja ott anyját és megy a találkára Ágival. A pszichológus semmi jóval nem biztatja Ágit, mert az alapján amit eddig Lizáról hallott, könnyen áldozat lehet belőle, hiszen általában kipécézik a gyengébbet akit lelkileg és fizikálisan is bántalmaznak. Ezen kívül Liza átveheti a börtön erkölcseit, ami szintén nem jó. A kényszergyógykezelés sem az igazi, hisz nincs cél, mint a börtönben, hogy x év oszt’ jóvan, hanem nem meghatározott ideig kell bent lennie, ami képes elvenni az ember életkedvét. Ági ezután új barátjához, Rudihoz rohan, s kétségbeesve megkéri: szöktesse meg Lizát, ahogy Magyarországra érkezik. A rendőrök elmondták, hogy Lizát őrizetve vették, úgyhogy gondolom nem egyes egyedül fog utazni egy fapados turistaosztályán, és bevárni a bőröndjét, mint a többi utas, de persze, csak úgy meg lehet szöktetni. Már az ötlet is kétségbeejtően ostoba, Ágitól többet várna az ember.

bk_majus31_2.png

Lili megint a padon van, ugyanis kirakták a hostelből, mivel az éj leple alatt lába kélt a pénztárcájának, nyilván a párnája alá kellett volna rejteni, s mivel nem tud fizetni, ez van. Peti ad neki pénzt kajára, majd próbál lakást intézni barátnőjének. Hannához megy aki korrektül befogadná Lilit, de csak holnap után, mert dolga van, addig tízezer forintot ad. Petinek ez nem jó, nehogymár az ex csövesnek ki kelljen bírni még két napot az utcán. Peti ezután Alízt kérdezi, hogy nem lehetne-e Lilit benyomni Kertészékhez, de nem igazán. Ádám jön javítani a hangulaton, megkapta az 5000 font nyereményt, s hamár Peti ott van kéri, szóljon Lilinek, hogy látogassa meg őt Giziéknél, elvégre a fotópályázat kettejük sikere. Peti lelkesen megy is Lilihez aki hallani sem akar semmiféle hálapénzről, legyen Ádámé, ő csinálta a képeket. Peti ebbe nem nyugszik bele, átmegy ő Ádámhoz Lili részéért, de a fotós nem érzi jogosnak a kérést, hisz megbeszélték Lilivel már az elején, hogy Ádám szerez a lánynak kaját és kecót, ami meg is történt, részéről ez volt a fizetség.

bk_majus31_3.png

Juli úgy érzi, eleget pihent, így szeretne visszacsöppeni a dolgos hétköznapkoba. Cég híján ez nem megy zökkenőmentesen, de nem baj, majd az András-féle alap kezelésével törődik. Hát igen, de mi van az alappal, hiszen az is benne volt a cégben vagy mi. Juli átmegy Mikihez érdeklődni az alap sorsáról, s azt a választ kapja, hogy felszámolódott, de Nóra erről többet tud.

bk_majus31_4.png

Miki és Nóra esti koktélpartira várják Jánost és a feleségét. Nóra feladata az lesz, hogy kihúzzon pár infót Jánosnéból, de nem nagyon fűlik a foga a dologhoz, ez már tényleg az utolsó, amiben segít Mikinek – mondja el, már vagy ezredszerre. Lemegy a kisboltba limeért, de csak sárga színben kapható, ami nem az igazi. Összefut Attilával, aki rákérdez, hogy mi van a pénzügyi alappal, s Nóra válasza az, hogy nem tudja, hisz a csődeljárás hónapokig is elhúzódhat. Eltereli a témát a kettejük botlására, de Gizi hamar hallótávolba kerül, úgyhogy inkább kimenekülnek a boltból. Nóra felmegy a citrommal, és egyeztetik a meséjüket Mikivel, mely szerint van némi hibaszázalékuk, hisz eltérő sztorit mondtak Julinak és Attilának.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása