Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7901-7902. rész

2016. május 29. 11:00 - Gillotte

Ági ismét a villában van, kínálja a rég nem látott Gedeont egy kis whiskeyvel, aki szolgálat alatt nem iszik. Az ügyvéd biztosítja Ágit, hogy fel tudja építeni a védelmet és megtesz mindent, amit tud. Még mindig nem tudjuk, ki a gyilkos. Gedeon távozik, Ági hátramegy, s így nem veszi észre, hogy egy kalapos ember lép be a villa bejárati ajtaján. Ági visszarohan, hisz azt hiszi, hogy Liza jött vissza, de megrémülve tapasztalja, hogy a Herr áll előtte. Ági rögtön elkezd rettegni, s van is oka rá, ugyanis a Herr szemében őrült fény csillog: bosszúvággyal jött ide, hogy végezzen azzal, aki megölte a fiát. Nóra csönget, úgyhogy a Herr befogja Ági száját, és kést ragad. Épp csak annyira engedi Áginak kinyitni az ajtót, hogy el tudja küldeni Nórát, arra azonban nem számít, hogy a rettegő nő eltátogja, hogy ott van a Herr, s Nóra mindent ért, úgyhogy tárcsázza Attilát.

bk_majus12_1.png

Tóbiás, Hanna és Bence nagyon családias hangulatban vannak, még puszit is adnak egymásnak távozáskor, szinte sajnálja az ember, hogy esélytelenek egy kapcsolatra. Hanna távozása után Tóbiás felhívja egy tűzoltóságot, és érdeklődik a tűzoltó iránt aki kimentette Petit a tűzből. Sajnos a tűzoltóság nem mondhatja meg a nevét, még akkor sem, ha Tóbiás Peti nevében akarja megköszönni a tűzoltónak a jócselekedetet. Tóbiás szomorúan leteszi a telefont, és átviszi Petinek a személy igazolványát, amit az ismeretlen tűzoltó nyomott a kezébe. Áradozik picit a tűzoltóról, a hős, aki beugrott a lángok közé…javasolja is Petinek, hogy hívja fel a tűzoltóságot, és köszönje meg annak, amelyik megmentette. Peti azt mondja, majd így tesz, viszont most megy, és bocsánatot kér Lilitől amiért drogozott, s a lány megbocsát, sőt, abba is belemegy, hogy újra randizzanak. Peti ezután Ottótól kér bocsánatot amiért kretén volt vele. Ottó megbocsát, és már próbál is életet lehelni Petibe, hogy találjon ki új célokat, és már menni is fog a szekér. Miután Peti végzett a bocsánatkérésekkel hazamegy, úgyhogy Attila felvilágosítja a fejleményekről: találtak bizonyítékot, így Juli kijuthat a börtönből. A diskurzust Nóra telefonja szakítja félbe: azonnali hatállyal hívja Attilát, ugyanis a Herr a villában van, segíteni kell Áginak. Berohannak Mikihez, hívják őt is, hogy menjen segíteni. Mire odaérnek a Herr már lökdösi Ágit, a felvételt akarja látni, s hiába mondja Ági, hogy a rendőrök elvitték. A Berényiék betörik az ajtót, s addig-addig magyaráznak, míg a Herr végre összeomolva leteszi a kést. Tudni akarja, miért ölték meg a fiát, de Attila szerint tök mindegy, bárki lehetett volna a gyilkos, hisz annyi embernek a bögyében volt Robi. Rudi tartozott neki, Miki eleve utálta, a Herrel sem volt jóban, sőt, Robi tudta, hogy a Herr megerőszakolta Ágit. Megérkezik Olívia és Magnum, úgyhogy eljött az idő, hogy együtt nézzék meg a kamera felvételét. A videón látszik amint Liza és Robi a dolgozószobában állnak, s Robi beolvas Lizának amiért gyógyszereket szedő kislány, s az ő, Robi szava sokkal többet ér, mint egy őrült lányé. Ekkor durran el Liza agya, és üti le Robit. Hát, mégis ő volt. Ági összeomlik. Game over.

bk_majus12_2.png

Lacinak nagyon bejön a spirituális könyv, lelki szemei előtt már zarándoklaton van, és megtisztul. Teljesen átalakul Novák szemlélete, szép az élet, szép az idő, Gizi az ő támasza. Lelkesen mesél Vilinek az egyhónapos zarándoklatról, melynek keretében megismeri magát, mennyire jó lesz! Gizi közben Bözsinek mesél, akinek nem tetszik ez a zarándoklat, hát mi lesz Gizivel az egy hónap alatt, és mi van, ha eltávolodnak egymástól emiatt Lacival? Na és a kisbolt, azzal pláne mi lesz! Mikor Gizi és Laci kettesben vannak megbeszélik, milyen hatást gyakorol rájuk a véleményükkel a két öreg, de úgy döntenek, hogy Lacinak igenis zarándokolnia kell, jó lesz az!

bk_majus12_3.png

Tóbiás Hannánál van, elbeszélgetnek a tűzoltóról, ugyanis Tóbiásnak az az ötlete, hogy Hanna írhatna hétköznapi hősökről, így a tűzoltókról is, például arról, aki megmentette Petit. Hanna szerint ez lerágott csont, de végülis mehet egy kört a főszerkesztőnél…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása