Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7869-7870. rész

2016. május 13. 10:00 - Gillotte

Nóra, Emília és Natasa nem akarja elfogadni a Zsolt által kínált fegyvert, bár Natasa eléggé rá van gerjedve a cuccra. Játszani szeretne vele, s Emília tiltása ellenére Zsolt megmutatja Natasának a fegyver használatának csínját-bínját. Zsolt megadja Emíliának a telefonszámát, hogy ha bármi gáz van, tudja hívni. Nem sokkal később Emília személyesen megy le Zsolthoz, ugyanis az ő számlájára írja, hogy a lány teljesen kivetkőzött magából, ugyanis videókat nézeget a fegyverek használatáról. Nehezen, de a bisztrótulaj meggyőzi a pszichonőt, hogy ez a szükséges terápia a Haller-félékkel szemben, és Zsolt szeretné biztonságban tudni Emíliát. Oh, de megható.

bk_aprilis20_1.png

Hanna és Ádám összekapnak, hogy épp ki vigyázzon Bencére, mikor a csaj, akit Ádám fűzött odaállít, és jól beolvas a ,,kispapának” amiért eljátszotta, hogy nem nős. Sajnálatát fejezi ki Hannának, majd továbbáll. Hanna is megy a randijára, együtt tologatják Emánuellel a kis Bencét. Elbeszélgetnek a magányos szülők sanyarú sorsáról, közben a büszke apa a távolban mutat rá egy halom gyerekre, hogy milyen jól elvan a kis Dönci nélküle. Ádám tátott szájjal nézi végig a társkeresés ezen, működő módját. Míg Emánuel hintáztatja a gyerekét Ádám lekapja Hannát a tíz körméről, amiért cikizte őt a babával flörtölésért, miközben Hanna is ugyanezt csinálja. Amint Emánuel meglátja a betolakodót elzavarja. ,,Tóbiásnak lesz néhány szava ehhez!” – így Ádám, mire Emánuel: ,,Éliásnak is!” Végre, már ideje volt elsütni! Ádám rohan is Tóbiáshoz beköpni Hannát, hogy Bencével pasizik. Tóbiás lemegy a térre, megzavarja a Hanna és Emánuel közti idillt. Hanna sürgetné a fickót, össze kéne gyűjteni Döncikét, de Tóbiás kedvesen odamegy, és hamár, mutat egy képet az ő gyerekéről is. Jé, pont ugyanolyan sapka van rajta, és a kabát is ugyanaz. Emánuel sértődötten elvonul, amiért Hanna átverte. A lány később átmegy Tóbiáshoz és bocsánatot kér, de mentségére szóljon, hogy a fickó hitte azt, hogy Bence Hanna gyereke, ő csak ráhagyta. Tóbiás nem haragszik, igazából még jó ötletnek is tartja a babával pasizást.

bk_aprilis20_2.png

Attila visszamegy Julihoz esdekelni amiért az előző látogatáskor azt mondta, hogy ha ő nem látogatja Julit, akkor senki más. Juli eléggé be van rágva, nem bocsát meg, csak tippet ad férjének: hagyja, hogy a cég ügyeit Miki oldja meg, mint már annyiszor tette előzőleg. Attila megy, Juli visszatér a cellájába, s Piros örömmel hoz neki egy újabb kérvényt, amin Juli dolgozhat. Juli még mindig be van rágva Pirosra, amiért nem állt ki mellette, amikor rettegett Marika kicsinálta. Utasítja Pirost, hogy soha többet ne kérdezzen a beszélőről, csak ,,üzleti ügyekről” beszélhetnek. Elmennek fürdeni, ahol a rettegett Marika vadállat módjára beleköt Juliba, hol van az a kérvény, amire vár. Juli előzőleg összegyűrte, úgyhogy most be van tojva, de a hangoskodásra hamar jönnek az őrök, úgyhogy Piros még azt is oda tudja vetni Marikának, hogy nem Juli semmisítette meg a kérvényt, hanem ő. A számla hát ki van egyenlítve Juli és Piros közt, ráadásul Marikát is elviszik másik helyre. A cella nyugalmába térnek vissza, Piros hoz egy jó adag kérvényt, amit meg kellene írnia Julinak, ugyanis mivel Marikát elvitték ezért mindenki maradna. Jópár doboz cigit is kap Juli a már megírt kérvényekért cserébe, aminek a felét Pirosnak ajándékozza, a másik felét pedig beváltják csokira. Kisvártatva meg is érkezik a csoki szállítmány, s Piros és Juli újra kibékül és nincs tabu beszédtéma. Juli elmeséli, hogy Attilának már csak ő maga a fontos, és azt hitte, hogy kibírja a kapcsolatuk, de nem fogja. Ez a kapcsolat egy pillangó, ami lehet, hogy már át is röppent másik virágra – mondja Juli költőien.

bk_aprilis20_3.png

Egy beszédes statiszta kávét kér Gizitől a Rózsában, aki nem ad, hisz épp sztrájkol. Kiderül, hogy az illető az az ember, akinek Zsolt el akarja adni a Rózsát. Miután az ürge tárgyal Zsolttal, Gizi kérdésére megnyugtatóan válaszol, hogy megtartja Ottót és Gizit is, bejelenti mindkettőjüket, sőt, Gizinek az üzletvezetési pozíciót szánja, és baristákat is akar, mert az olyan menőn hangzik. Gizi nekiáll stresszelni, mert tök jó, hogy az új tulaj megtartaná, de még nincs meg az üzletvezetői képesítése, ráadásul a tanfolyamot is lemondta, és Zsolt sem akarja elintézni neki, nyilván, mert frissen szabadult, nem akar okirat hamisítással indítani. Gizi ezt Áginak adja elő, nyilván valami segítség reményében, de Áginak nincs ideje, nem véletlenül kérte a kávét is elvitelre. Gizi Lacinak is elsírja a problémáját, azzal együtt, hogy a Rózsa sem lesz már sokáig Zsolté. Míg mindenki jól elvan a maga lakásában, és elteszi magát holnapra kint, a ház előtt egy fekete autóban két kopasz ember ül, az egyik Haller, aki felteszi a hangtompítót a fegyverére. Ajjaj, lesz itt még kaland!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása