Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x02 - Most három pasi jut két nőre (18+)

2016. május 02. 21:46 - szabóZ_sixx

Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni.

A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről: 


szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye az, hogy az alpinista koccan-e a szoláriumos csajjal ruhában is, vagy jobbra el, és meg se áll a reptérig, mert inkább a szürke magyar hétköznapok, mint a szerelem egy nővel, aki mosolyogva azt mondta egyenesen a kamerába, hogy ha nem engem választottál volna, hát kaptál volna egy nagy maflást.

sixx: Az első adásban Dzsozi, az alpinista rátalált Petrára, a szoláriumi asszisztensre, és miután két napon át pucéron méregették egymást, a jutalmuk az lett, hogy mehettek felöltözve randzni. A műsor főcíme továbbra is kibaszott hosszú, két perc, és spoilerez is a későbbi epizódokból. A hogyvolttal együtt 3 perc megy el a nettó 45 perces műsoridőből.

sixx: Na, lépkednek egymással szemben ruhában, egészen addig, míg a homokba letett pallóból nincs egy útelágazás, ez mindkettőnek van.

sixx: Ha itt a delikvens nem egyenesen megy tovább, hanem a csónakhoz, és inkább valami helyi ladyboyt keres magának az éjszaka hasznos eltöltése végett, akkor nem lesz randi. És egymáshoz mennek! Öröm, bódottá! Nagy kő esik le az alpinista szívérűl. Petra meg amúgy is verést helyezett kilátásba, ha nem őt viszi, jól járás a köbön. Azt mondjuk nem értem, hogy kerülnek át arra a mólóra, ami a vízben árválkodik, csak úgy, belebaszva az öböl közepébe, de mindegy.

szabóZ: Hát együtt maradnak, a boldogság olyan mosolyt csal az arcukra, mint egy éves szoláriumbérlet, de olyan szalonba, ahol lelkiismeretesen, havonta cserélik a csokicsöveket. Petra boldog, Dzsozi meg azt hiszi, hogy megtalálta az igazit: a kérdés már csak az, hogy az érzések kitartanak majd egy esős hétfő délután, a Kálvin tértől keletre is.

sixx: Dzsozi úgy érzi, rátalált A Párjára, és Petra is boldog, hát a Viasat egy kurva rendes cég, hogy ezt a két galambot így egymás mellé rendelte, köszönet innen is.

szabóZ: Megérkezik Sanyi, akiről két dolgot tudunk meg rögtön: hogy 41 éves, és hogy a nőket hölgyeknek hívja, pont azzal a hangsúllyal, ahogy csak szvingerezésben megöregedett, őszes halántékú területi képviselők mondják.

sixx: Vissza a szigetre, ahol Kloé és Anett unatkozik fasztalanul, ezen segítendő jön Sándor, aki úgy mutatkozik be, hogy

Sándor vagyok, a hódító.

sixx: A parton közben Kloé sikoltozik, mint akinek villával szedik ki a pinájából a brillt, pedig nem, csak leszedett a fáról két kókuszdiót, ill. lelándzsázta, és ennek örül, mert egyébként éhen vesznének, gondolom. Anett le is bassza, hogy ne már, és ha a fejedre esik, de Kloé még életében nem csinált ilyen izgalmas dolgot, és az adrenalin a fülén folyik ki.

screen_shot_2016-05-02_at_15_44_12.png

szabóZ: Egy kérdésem van: hogy a francba nem ég le mindenki segge, amikor egész nap ott fekszenek a verőfényben, és bámulnak bele abba a napba, mint megannyi grillcsirke, a légkeveréses sütőbe?

screen_shot_2016-05-02_at_16_05_24_1.png

sixx: Alexander ebben a pillanatban lép a partra, a rettentő vihogást akár félre is értheti, de nem teszi, inkább aszongya, Kloé + Alex = szerelem, mert Kloénak szépek a csöcsei, és darázs a dereka. Alexander informatikai értékesítő, azaz PC-boltban eladó. Kloé az ideálja. Elhangzik egy zseniális kérdés:

Mivel jöttél, hajóval? (Anett)

screen_shot_2016-05-02_at_16_05_44_1.png

sixx: Az sem rossz, amit kérdez Alex:

Miért nincs rajtatok ruha?

sixx: Alexander azzal folytatja, hogy ő a kedvesen megbízható latin macsó, ami nem tudom mit jelent, verjenek agyon egy szívlapáttal, de akkor sem. Szeret pucér lenni, és tüzes. Ha bejön neki egy nő, udvarol, és ha addig udvarol, amíg bír, akkor a nő úgyis beadja a derekát. Ez szerintem elég egyszerű terv.

screen_shot_2016-05-02_at_15_45_58_1_1.png

sixx: Kloé szerint Sándor magas, de ezen kívül igazán érdekes dolog nem nagyon van benne, és nem az esete. Szegény Alex. Anettnek sem jön be, mert öreg (41), és Koéához illik, aki öreg, gazdag pasikra megy, vagy valami ilyesmi. Alex olasz szavakat pakol egymás után, és leteszi a farka előtt eddig tartott két zacskót, nem nagy kaland ami van, de hát nem a méret a lényeg.

screen_shot_2016-05-02_at_16_06_23_1.png

p>sixx: A kaland kezd egyre kínosabb lenni, a csajok szinte menekülnek Alex elől, aki a hintába beülve kiböki, hogy

Hányingerem van a hintában, mert fel-alá hintázik.

sixx: Alex, a hinták már csak ilyenek, mondhatná Hujber Feri, a narrátorhang, de nem mondja. A faszi a denevérektől is fél, jóhogy, ennek orvosolására (tele a sziget a bűregerekkel), összebújna valamelyik csajjal, de azok ennek annyira nem örülnek. A beszélgetés kínos és erőltetett, nem tom ki írta, de ne foglalkozzon ilyesmivel tovább. Kloé lekeni Alex hátát naptejjel, aki live tweeteli a mozdulatokat, és mintha célozgatna arra, hogy a faszát is tessék kicsit bekrémezni, de Kloé éppenhogycsak oda nem hány a strandágyra, annyire nem akar ilyet csinálni.

screen_shot_2016-05-02_at_16_36_43_1.png

szabóZ: Kloé bekeni Sanyi hátát, de a seggét kihagyja. Gondolom a nap nem süt oda, ahova nem illik.

sixx: Hujber Feri újabb csábító érkezését jelzi, úszva jön, Patrik, értékesítéssel foglalkozó félvér zenész, pucéron bír lenni gond nélkül, a haja fura, jól ki van pattintva és tetovált. A lányok az afrikai származására buknak. NEM ÚGY. Ha bejön neki valaki, akkor megküzd érte, ez biztató remélem lesz egy izmosabb iszapbirkózás Alexanderrel a hódítóval.

screen_shot_2016-05-02_at_16_40_16_1.png

sixx: Közben a parton uszizás van, Kloé és Alex az utóbbi szavai alapján a tenger közepéig úsznak be, Anett meg inkább marad a parton, mert nem akarja a gyertyát tartani. Alex szerint Kloé egy sellő.

sixx: Nu, jön egy harmadik pali, Bence, sportoló, és a természetes csajokat szereti, de nem állnak tőle az extrém dolgok sem. A pucér társkeresés illik a személyiségéhez, ami különösen vicces felhangot kap a következő jelenetben, mert egy nő sincs a parton, csak Patrick, a másik kani. Fancsali arcok mindkét fejen. Bence nem faszit akart a parton, de ez van.

screen_shot_2016-05-02_at_20_41_53.png

sixx: Mennek a parton és kitalálják, hogy majd kiválogatják a jónőket, és kész. A nők közben a hálóhelyen hagyják, hogy Sanyi idegesítse őket műolasz baromságokkal. Kloé vinnyogva röhög, lehet makogva élvez, mint egy mókus.
szabóZ: Bence kimondja, hogy hölgyek, és ő is azzal a hangsúllyal mondja, hogy tudjuk, hogy bulát ért alatta.

szabóZ: Először Patrick és Bence nem találják a csábítás partját, és inkább csak egymásba botlanak: a zsákokkal takargatják magukat szégyenlősen, mint egyszeri KDNP-s amikor betéved a melegfelvonulásra. Gondolom így jelzik, hogy ők nem erre szerződtek, itt nekik szilikoncsöcsöket ígértek, és nem mellszőrt.

szabóZ: Jön John Patrick és Bence is, mind a ketten értékesítők, vagyis kimondhatjuk: a tökpucéran párkeresés kifejezetten népszerű a sales-esek között.

Örültem Bencének, mert egy faszinál már szebb vagyok. (Patrik)

szabóZ: Patrik csak annyit mond Bencére, hogy legalább lesz olyan férfi a szigeten aki csúnyább nála. Elegáns gesztus, az fix.

screen_shot_2016-05-02_at_20_43_16.png

sixx: Itt vagyunk megint, a két szerencsétlen újfiúnak azt találták ki a szerkesztők, hogy cserkésszék be a csajokat plusz Sanyit. Ez annyira mű, hogy szavak nincsenek rá. Anettnek persze tetszett a dolog, mert egyszerű szegény, mint a bot. Lógó farkú bemutatkozás, szevasztok, Patrik vagyok, én meg Bence. Bencének Kloé jön be jobban, nem csodálkozunk, természetes csajokat kedvel ugye. Kloénak Patrik gyerek.

screen_shot_2016-05-02_at_20_44_47.png

sixx: Bence amerikaifocizik is, válogatott szinten, ami azért itthon nem olyan nagy kaland. Sanya közben féltékenységi rohamot kap,mert Kloé bencézik, így elviszi Anettet egy kis beszélgetésre, hátha a lepattanó bejön. Patrik is bolti eladó, csak mondom, és gyúr. Sokat. Kloé jól érzi magát a két csajjal. Sanyi nyavalyog Anettnek, amivel nehéz imponálni, és amikor Anett aszongya, hogy Sanyi szőrös, akkor a faszi besértődik.
szabóZ: Sanyi tényleg kezd olyan lenni, mint az az idegesítő osztálytárs, aki kockás füzetből olvassa fel az előre begyakorolt poénokat: Kloé menekülne, de inkább csak vihog. Gondolom sejti, hogy az nem társkereső reality, hogy azt ülvölti, hogy Kiszel Tünde kezét csókolgasd, te kretén.

screen_shot_2016-05-02_at_20_53_20.png

sixx: Kloé kitalálja SPONTÁN, hogy fessék be egymást és magukat, mint valami 1923-as amerikai filmben a bennszülöttnek sminkelt lengyel statiszták, ehhez fogkrémet használnak. Sanyinak ez a marhulás nem jön be annyira, Kloé viszont nagyon élvezi a dolgot, három faszi akarja megdugni, és ez JÓ. Sanyi olyan féltékeny, mintha a két csak szeméremdombjára a CS.S. (Csak Sanyi) lenne varrva, de nincs. A beöltözéses-kifestéses izének csak vége lesz már egyszer, és a dobot is elveszik Kloétól, ja, és Patriknak sem engedik többé, hogy énekeljen. Remélem.

screen_shot_2016-05-02_at_20_57_59.png

szabóZ: Sanyi úgy csajozik, mintha projekt lenne óraelszámolással, hatékonyságnövelő tréninggel, meg persze bónusszal a végén. Ha Kloé nem jött be, mert inkább mással, vagyis inkább bárkimással ismerkedne, hát ráröpül Anettra, mint vak vércse a négyrotoros drónra. Elhívja a lányt a nyugágyra ismerkedni, de úgy igazán romantikusan. Első bemelegítő kérdés: mégis mi a faszért nem jövök be neked? Anett szerint ez picsogás, ráadásul Sanyi még szőrös is, vagyis ebből nemhogy kefe nem lesz, de még naplementében unottan andalgás se nagyon. Komolyan, ennél jobban csak akkor taszíthatnák egymást, ha kiderülne, hogy Anett DK-s, Sanyi meg a gój motorosoknál döngeti az árja Babettát.

sixx: Este kaja, a társalgás olyan természetes fordulatokkal zajlik, mint ez:

- Te mit is csinálsz? (Kloé)
- Egy nemzetközi sportmárkacégnél vagyok értékesítő munkatárs. (Bence)

screen_shot_2016-05-02_at_20_55_46.png

sixx: Kloé mindenesetre úgy viselkedik, mint egy 14 éves kiscsaj két deci meggylikőr után, és még este is megy a hupákolás, alvás meg sehol.

szabóZ: Igen, jól hallották: Patrick, azt mondta a lányoknak bemutatkozásul, hogy kicsit homokos. Bence erre azzal emelte a tétet, hogy ő nem buzi, de tényleg kicsit homokos. Höhö, mármint tényleg, meg tengerpart, föveny, homok, érted.

sixx: Reggel Sanyi panaszkodik, nem aludtam bazdmeg, pofáztatok. Bence kókusszal tart amerikaifutball-edzést. Meztelenül fura a foci. Bohóckodnak. Kloénak bejön, hogy Bence nem egy tök. A focizást elnézve eszembe jut az összes rossz amerikai film, amiben bennszülötteket mutattak, azok sikongattak úgy Kolombusz láttán, mint a hülyegyerekek.

sixx: Bence és Patrik a tus alatt a csajokat vesézi ki, de kamuznak egymásnak, és nem árulják el egymásnak, ki jön be jobban, Kloé vagy Anett. A csajok kenegetik magukat és megbeszélik, hogy Anettnek egyik faszi sem kell, mert válogatós. Kloénak a félvér bőr olyan, mint a drog, Bence viszont vicces, Sanya meg öreg, ó jaj, kit választanak majd? Mert az lesz a vége úgyis. Kloé egy kört megy még Sanyinál, mi a baj? Semmi, beléd estem bazdmeg, te meg leszartál. Ez milyen hatékony már, Sanyi, add el a dumát pénzért, nagy kereslet van rá. Sanyiról most tudjuk meg, a 35. percben, hogy lábfetisiszta, el is mondja, hogy nagyon odáig van a lábaktól, de nem lesz merevedése, nyugi.

szr_20160313_6207.jpg

sixx: Jön a csábítás könyve, és ezzel egy feladat. Bence háta közben szarrá égett. A könyvben feladat van, a két csajnak a parton kell összeaknia valami kagylófüzért, és a nyertes majd dönthet valamiről. Anett nem foglalkozik a játékkal, Kloé bezzeg melózik, és nyer is, a dolga: két társát el kell küldenie a szigetről, nahát, én azt hittem, felásatják vele a kertet.

sixx: Bence, Patrik, Sanyi és Anett agyal a parton, Kloé a távolban egyedül mereng, majd leszáll az éj, és jön a döntés. Anettet nem akarja elzavarni, Patrik bejön neki, de nem annyira, Bence nem volt szimpi, Sanyi meg a latin lover. És akiket kirúg: Anett és Sanyi, marad a két fiatal csődör. Sok vagy, mondja Kloé, és kínban van, aztán elköszön.

szabóZ: Figyelem, Kloénak valami csillog a csúnyájában! Talán egy kisméretű diszkógömb? Napelemes LED-lámpa? Vasúti fénysorompó szabadjelzésre állítva?

screen_shot_2016-05-02_at_21_11_46.png

sixx: Na, akkor Anettnek és Sanyinak meszeltek, de mire kimondjuk, hogy de kár, egy újabb pasi érkezik, Máté jön, a bármixer, aki laza. Barna csajokat szeret, bögyöseket, és szerinte a pucér társkeresés a világ legjobb dolga a szeletelt kenyér után. A táborba bérve lefekszik aludni, nesze neked bemutatkozás. Máté egy gyökér. Jövő héten meg dráma lesz, és két újabb csaj gyön.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:36:27

az olasz porn... vagyis a dj eléggé viszi a müsort

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:38:39

a müsorban a legjobb csöcse Patriknak van

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:39:18

Naná, hogy a dj jobban tetszik a fiúknak

Kartontigris 2016.05.02. 22:41:07

A lóarcú lány és a tokáskiscsaj megbeszélik, hogy Sanyi csúnya fiú.
Hö...

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:43:59

ez a szerencsétlen sanyi már megbánta hogy jelentkezett, amig a többiek elvannak, neki már csak a régvolt fiatalságát sirató hüppögő recskázás marad.

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:45:51

Pácsókám: Heninek sztem bejönne a Sanyi, miért nem ide jelentkezett?

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:47:39

Bencének Kloé tetszik, Kloénak Patrick tetszik, annak Anett és Anettnek senki. Plusz még ott van Sanyi, akinek már mindegy lenne, csak luk legyen

Kartontigris 2016.05.02. 22:47:59

@Chuck Νorris:
Annak a faszinak olyan pusztító dumája van, hogy vadászkutya legyek, ha nem direkt küldték be, bohócnak!

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:50:39

Söndör, a bűr! Csak az számít Kloénál!

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:51:56

Rusz-lee hozza a nagykönyvet!

malevil2050 2016.05.02. 22:52:33

Ez is nagyon langyi, ez a művi pucésrcsigaság ,mehet a többihez.

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:52:51

a narrátor amugy hetero?
bár.. végülis nem számit

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:54:35

@Chuck Νorris: Nem tudom, nem mutatják szerencsére :-)

Menjen Sanyi és Anett!

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:57:15

na bazmeg a hülye kurva kibaszta a kedvencemet
legalább ezt se kell néznem :D

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:59:06

olasz pornosdj showwá alakul a müsor :)
na jön a laza bármixer focista

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:59:10

@Chuck Νorris: Lehet, hogy Pákó és Szakáll elkapják az este a szöszit :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 23:00:00

de milyen riválisrol van szó? komolyan nem vágom. nincs is födij, csak béna pasikkal kell flörtölgetni :)

Chuck Νorris 2016.05.02. 23:01:00

és akkor most egy hétig semmi, csak5x megismétlik a mai nagy semmit :D

Kartontigris 2016.05.02. 23:03:37

Nincs ezzel a heti egy órás adással baj, csak ne lett volna 40 perc reklám benne, érdemi tartalom meg kb. 3 perc.

alsophila grahami 2016.05.02. 23:09:10

látom, mindenki ide menekült ;) két kérdésem is lenne egyből: Hujber vajon miért ilyen herélt hangon narrál, és ez az Anett, akit éppen most paterolt haza a benga olasz dj, csak engem emlékeztet az édenes fura csajszira, - nevére nem emlékszem, de vele volt az a bizonyos abúzusos incidens, és pont ilyen fogyaték módon beszélt, mint az Anett - aki úgy mondja fel a kis összekötő szövegeit, mintha tábláról olvasná..?

alsophila grahami 2016.05.02. 23:11:46

különben, mi itt a cél, mit lehet nyerni, az tudható?

Chuck Νorris 2016.05.02. 23:12:01

@Kartontigris: igazad van. lehet ezért érzem kevésnek.

Chuck Νorris 2016.05.02. 23:12:34

@alsophila.grahami: dughatsz egyet a szerelem szigetén.

alsophila grahami 2016.05.02. 23:16:23

@Pácsó Ármándó: ugye? és még a szlovéniai tanya-túlélőshowra mondtuk, hogy soha nem történik benne semmi... ehhez képest jócskán felértékelődik. :D

szellemlanyka 2016.05.02. 23:17:20

Már megint miből maradtam ki. Nem szabad este olvasni, mert így mi marad a reggeli zuhany utánra? :)

alsophila grahami 2016.05.02. 23:23:11

@Chuck Νorris: képzelem, erre hogy tolonghattak a jelentkezők xDD

szellemlanyka 2016.05.02. 23:30:41

@Pácsó Ármándó: Uh, köszi. Na majd a céges gépről, ha a kezeim közé kaparintom. A saját gépem szerintem túl prűd hozzá, vagy csak nem bírja a videókat. :)

fideszes Bróker kormány 2016.05.02. 23:43:07

Tök mindegy mekkora a kivándorlás, jó látni, hogy a gyökerek száma változatlan marad.

Zephyrous 2016.05.02. 23:54:04

Az ok, hogy Viasat hd nincs, de hogy még webre is sd-ben teszik fel, elszomorít így 2016-ban... szépen szemkifolyatós, annyira pixeles a kép.

Lady Scarlett 2016.05.03. 06:22:36

Ezek a pasik nagyon bénák kinézetre. Nem, nem a farkukra gondoltam, az szinte nem is látszik. Amúgy tényleg ennyire mocskos a szájuk? Humorérzék? Jófejség? Agy? A fene az igényeimbe, tudom. De ez így nem szórakoztat.

Miről szól ez a műsor azon kívül hogy frusztrált, szégyenlős magukat másnak mutató emberek eljátszanak mások által rájuk osztott ciki szerepeket?

Legalább történne valami...ez eddig nulla.
Ha azt hiszik a készítők hogy majd egy négyes -hatos gruppen (vagy egy megjátszott erőszak)megdobja a nézettséget, csak szólok, hogy a fizetendő büntetési tételt is.

Gatinho 2016.05.03. 08:11:52

@Lady Scarlett: A csajok is bénák.

bElannaTorres 2016.05.03. 08:26:49

van egyáltalán nő a földön akinek bejön ha a lábujjait nyalják?

Amúgy Sanya tényleg úgy viselkedett mint egy 60+os.

burke 2016.05.03. 08:32:02

ezek kapnak brómos teát?

sunblind 2016.05.03. 09:01:30

Állat ez a dupla liveblog. A Formátum viszont iszonyat vérszegény. Vajon kihúzza-e majd a gödörből, ha jönnek a rendhagyó karakterek, a slagfaszú albínó, a komplexusos plusszájz modell, az aspergeres kvarcjáték-világbajnok. A sima hülye az ruha nélkül is csak sima hülye, csak még feszeng is.

randomuser1 2016.05.03. 09:17:50

ááá, a netes poresz végleg megölte a tévés pornó műfaját!

DeadEnd · http://dend.blog.hu/ 2016.05.03. 09:22:21

'sixx: Bence amerikaifocizik is, válogatott szinten, ami azért itthon nem olyan nagy kaland.'

Azért 3 osztály, 25 csapat és kb 3000 igazolt játékos azért már egy elég komoly bajnokságot jelent és nem olyan könnyű beverekedni magad a válogatottba.

Összehasonlításként pár más sportág igazolt játékosainak száma. (Régi adat, csak a nagyságrend érzékeltetése végett)
Sportág Összlétszám (2011)
Atlétika 5456
Cselgáncs 2305
Evezés 1730
Kajak-kenu 3118
Kerékpár 861
Kézilabda 31613
Műugrás 153
Ökölvívás 1012
Öttusa 613
Súlyemelés 715
Torna 2351
Úszás 6100
Vívás 1600
Vízilabda 5044
Vitorlázás 3963
Sportlövészet 3981
Tenisz 5738
Asztalitenisz 6177
Birkózás 6930
Triatlon 1530
Íjászat 3518
Kosárlabda 16222
Röplabda 7008

2016.05.03. 09:27:46

Már csak jó nőket kéne a műsorba tolni, kivenni a faszikat, eredjen el az eső és birkózzanak meg az iszapban a betevőért és jó is lenne a műsor.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 09:33:04

@Lady Scarlett: a világ tele van ilyen "Sándor vagyok, a hódító" szöveggel ismerkedő krapekkal.

oszt jónapot 2016.05.03. 09:36:40

Aztakurva milyen amorf teste van az összes picsának.

Köksal Baba 2016.05.03. 10:06:11

Nekem nagyon tetszik a műsor, ilyen ronda embereket ritkán látni!

csalezlopez 2016.05.03. 10:55:56

hol a fekete hajú szolis csaj?

Serrin 2016.05.03. 11:11:00

Bence melyik csapatban játszik?

2016.05.03. 11:36:23

@bElannaTorres: ajaj, az igaz, hogy a mellbimbóhoz, nyakhoz, fülhöz képest kevésbé erogén zóna, de találkoztam már nővel, akinek bejött. Bár neki gyakorlatilag az egész teste egy erogén zóna volt.

A lábujjszopás amúgy nem arról szól, hogy a nőnek élvezze, hanem hogy a férfinak ettől áll fel.

2016.05.03. 12:07:22

@Lady Scarlett: a csajok is rettenetesen amorf lények ebben a műsorban, nem csak a férfiak

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.05.03. 12:45:38

@csalezlopez: megették a kannibálok,fejére esett egy kókiszdió, elragadta egy kalmár

Void Bunkoid 2016.05.03. 13:16:44

@DeadEnd: a különbség az az általad felsorolt sportszakágak, meg az amerikai foci között, hogy a felsoroltak mind olimpiai sportágak, állami támogatással, no meg ha netán meg is nyersz ezen sportágakban egy olimpiát, onnantól kezdve automatikusan felvesznek BÁRMINEK egyetemre (felvételi nélkül), meg irdatlan juttatások, külön nyugdíj is utána, satöbbi.

Az amerikaifoci meg - legalábbis Magyarországon - csak egy saját zsebre menő, meglehetősen költséges társasjáték, ráadásul normális pálya sincs az országban.

tomfree 2016.05.03. 13:36:07

Az igaz hogy egy részt sem láttam, de nem is nagy baj, elég itt a blog. Mit lehet nyerni amúgy?

Magentax 2016.05.03. 13:46:20

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Igen, nekem is Nóri jutott mindig az eszembe erről az Anettről.
Amúgy meg, női szemmel nézve elég randa szegényke. Akkora hasa van, mintha félidős terhes lenne. Egy 50+ nőnél elmegy ekkora has, na de Anettka még csak 26 éves.
Egy sótlan, unalmas kis szerencsétlen, jobb is, hogy kiesett, sokat nem tett hozzá a műsorhoz.

Magentax 2016.05.03. 13:52:03

Kíváncsi lettem volna, mi a forgatókönyv, ha Kloáka nem Anettet, hanem vagy Bencét vagy Patrikot dobja ki másodikként. Akkor vajon ki kit hívott volna randizni?
Nem előre totál megírt sztori, mi?

2016.05.03. 13:57:59

@bElannaTorres: sokkal több mint hinnéd!

2016.05.03. 13:59:17

@Magentax: kb. Nem is értem az ilyen,hogy mer levetkőzni!?

Magentax 2016.05.03. 14:03:01

@asshole71: tudod, van az a pénz.... :))

2016.05.03. 14:03:42

@Kartontigris: a lényeg az volt,hogy vetkőzzön, nem az, hogy milyen a kommunikációs készsége!

bElannaTorres 2016.05.03. 15:08:15

@asshole71: jah persze
sok lábnyaló ezzel hitegeti magát:D

bElannaTorres 2016.05.03. 15:10:22

@karandash: tudom csak igyekeztem a másik oldalról megvilágítani. amit ugye a lábnyaló magasról leszar.

bElannaTorres 2016.05.03. 15:21:40

@Magentax: van rajta egy kis plusz, de az ilyen lányok direkt nem fogynak mert akkor eltűnik a mellük. nem egy nagymellűtől hallottam ezt úgy volt melle, hogy rajta volt vagy 10 kiló plusz. De még mindig jobb mint az amikor kövéren sincs semmi ...
Nekem inkább a sótlansága nem jött be, értem én hogy ilyen típus, de minek megy ilyen műsorba akkor? Húzni a száját ? :D :D
azt otthon is lehet, bár biztos máskülönben nem jutott volna el ilyen helyre.

uluk4i 2016.05.03. 16:04:10

@Magentax: "Egy sótlan, unalmas kis szerencsétlen" kérdés, hogy ki kasztingolta Anettet, mer szinte ki van zárva, hogy a válogatón brillírozott, itt meg lefagyott...

bElannaTorres 2016.05.03. 16:07:26

@uluk4i: szerintem azért tették be őt, mert sok fiú állította, hogy neki a természetes és visszahúzódó csaj jön be. Csakhogy nem :D

Blázser Bozsó 2016.05.03. 16:10:42

"lehet makogva élvez, mint egy mókus. "
- Te sixx! Mikor dugtál mókust? Vagy ilyeneket nézel szabadidődben? :-)
Költői kérdés volt, igazából nem akarom tudni...

uluk4i 2016.05.03. 16:27:02

@bElannaTorres: Anett mentségére legyen mondva, négy ilyen dildó csávó mellett én is visszahúzódnék a szeppukuszobába

uluk4i 2016.05.03. 16:28:14

@Blázser Bozsó: helókám, klasszikust idézett, te meg szaván akarod fogni? ez milyen dolog mán? Elő az Idétlen időkig-et és tessék ismételni...

DeadEnd · http://dend.blog.hu/ 2016.05.03. 18:28:36

@Void Bunkoid: Van is igazság abban amit írtál és vannak tévedések is.
Az amerikai futball teljesen legális és hivatalos sportág ma Magyarországon. Rendelkezik országos sportági szakszövetséggel a törvénynek megfelelően, melynek működése és átláthatósága példa lehetne egyes tradícionális sportágak részére. A sportág a NOB és MOB által elismert.
Ennek megfelelően pontosan ugyanazok a szabályok érvényesek a többletpont és aut. felvételre vonatkozóan.

Tehát, ha sikerül olimpia aranyérmet szerezned, akkor be is sétálhatsz bármelyik egyetemre. (Megj,: 2016-ban biztos nem fog menni, mert most nem olimpiai sportág)
DE nyugalom VB 1-3 helyért is jár a fenti "jutalom". (Megj: nem esélyes)
De felnőtt és felnőtt alatti első utánpótlás korosztály részére szervezett országos bajnokságon elért legalább 3. helyezésért 15 többletpont jár, amelyet csak abban az esetben kaphat meg a jelentkező, ha az arra jogosító eredményt legkésőbb a jelentkezés évét megelőző 8 éven belül szerezte.

És valóban nem ad az állam puszira évi több százmilliós működési támogatást és több milliárdos stadiont. Itt az van, amit a csapat 50-100 tagja meg tud valósítani. Mi nyírjuk a füvet, festjük a lelátót, javítjuk az öltözőt. És tagdíjjakból tartjuk fent az egyesületeinket.
Komoly és ténylegesen megvalósuló programokra, fejlesztésekre pályázat útján kaptunk hozzájárulást . (pl.: Székesfehérváron új pálya, Egerben pedig több éves ifjúsági és közösségi sport program)

Void Bunkoid 2016.05.04. 10:13:50

@DeadEnd: +1

no, ezt nem is tudtam, hogy valóban bejegyzett. Viszont a támogatás hiánya szomorú (miközben harmincezres futballstadionokat építgetnek, amikbe jár hétvégenként ötszáz ember...), ellenben az összefogás a csapat(ok) részéről igen dicséretes. Csak így tovább!

bElannaTorres 2016.05.04. 13:01:54

csak annyi még, hogy szerintem nem rossz a szereplőválogatás eddig, nagyokat lehet nevetni. Külön jó hogy berakták sanyát, az az őszinte döbbenet az arcán mikor a csaj megmondta neki hogy irritáló :D
hát ideje volt már hogy megtudja, nem olvassa a jeleket, figyelembe se veszi, paraszt módon nyalja a másik lábujját, ezzel bőven túlment egy határon egy olyan világban ahol a másik vállát nem foghatod meg anélkül, hogy elsőre az a másik ne lepődne meg. és elsőre érezné azt kényelmetlennek. Emellé jön még az öreguras udvarlása.

Querelle 2016.05.04. 13:24:18

@alsophila.grahami: Hujbernek egyszerűen ilyen rossz a hangja, ide egy Galambos Péter kellett volna.

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:17:39

Nézi valaki? Van már gurolósfocista is :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:25:26

Vagyis bent van, de nem jutott tovább eddig, mert Kloé lehülyézte :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:27:56

Jön egy szőke, pornóból él, a szerelmet keresi. Jön egy fekete is. Olyan kisgömböc :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:29:41

Ja, John Patrick is marad tartalékba, a kapafogú amcsifocis ment Kloéval a szerelemszigetre.

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:32:24

"Amikor Bence hátat fordított, új oldalát ismertem meg" by Kloé :-)

A Kisgömböc szakács. A szőke bébisintérkedést vall be a felnőttfilmezés helyett :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:35:13

A szőke vaságyastól 35kg. NapközisÖdönke simán felborítja.
FocisMáténak a fekete tetszik.

Pienaar 2016.05.09. 22:35:32

Máté, te egy egyszerű eset vagy :-DDD Riszpekt Kloénak, talán azért nem a csokifiút vitte magával hogy ne jöjjön rá a kufircolhatnék a kamerák előtt
A pornóstyúknak legalább kidomborodik a csűnyája, lehet hogy a napi öt reszeléstől :)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:40:10

A sátoraljaújhelyi feketecsecsek tulaja elnyomja a szőkét. SzőkePetrának a Csokifiú tetszik.

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:42:25

@Pienaar: Máté hogy felkapta a vizet :-) Bence csak 1fokkal szebb az ördögnél :-)

Pienaar 2016.05.09. 22:46:59

@Pácsó Ármándó: Aztán még Kisgömböc is beszólt neki ugyanígy, hát beszarok :-D
Mondjuk tény hogy Józsi hozzá képest értelmiségi volt, Sanya meg egyenesen álomfaszi

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:52:14

@Pienaar: Nagyon focista :-)
Kloénak se kellett KapafogBence.
Na, a szőke mindjárt bevallja, a pornót :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 22:56:01

John Patrick a "Pocak" FocisMáté szerint :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 23:00:55

A szőke csaj nem olyan buta. Mátét érdekli a felnőttfilmezés.

Pácsó Ármándó 2016.05.09. 23:03:56

Ez egy társadalmi dráma és tele van mély gondolatokkal. Csak átverés, hogy meztelen valóságshow :-)

Pienaar 2016.05.09. 23:10:55

Egész érdekes rész volt. Bár ez csokilegény nem tudom hogy melyik bolygóról röppent ide, valóságshowban pooornóóós???? Ne máááár, fúúúúúj :-D

Knapp75 2016.05.10. 00:10:37

@Pienaar: Elmondta, hogy miért akadt ki:
"Biztosan tudod, én konzervatívabb típusú ember vagyok."

Furák ezek a konzik...

Lady Scarlett 2016.05.11. 08:02:41

@karandash: Agyilag is. Több tökösebb pasi kellene (nem ilyen Sándor félék) és kevesebb lenne a nyafi meg a hiszti.
Olyan nőt amúgy nem találtak a készítők akin nincs sehol tetkó? A fene se tudja, de nekem nem jön be a tetovált bőr.

Lady Scarlett 2016.05.11. 08:03:49

@Pienaar: Napi 5 és hány órán keresztül?! :-DDDD
süti beállítások módosítása