Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7749-7750. rész

2016. január 29. 10:00 - Gillotte

Miki cikizi egy kicsit Nórát amiért csak a férje halála után jut eszébe átvenni a Shcneider nevet, de neki mindegy, lehet Schneider, Szabó, vagy akár Varga is. (Micsoda belső poén, utalván arra, hogy a Nórát játszó színésznőt Varga Izabellának hívják.) Nóra rábólint, majd távozik, s Miki whiskeybe fojtja a bánatát, mert a menők mindig whiskeyvel vigasztalódnak.

bk_januar22_1.png

Nikol meglátta az előző részben ahogy Alíz és Krisztán enyelegnek, és van olyan jófej, hogy feltartja az érkező Rudit egy darabig. A gerlepár végre szétrebben, és Alíz mehet Rudival kajálni.

bk_januar22_2.png

Attila azon aggódok, hogy milyen döntést hozzon, szavazzon Szomszédok János cégének úgy, ahogy meg van szabva, vagy szálljon szembe a hatalommal, hogy az a párszáz ember megtarthassa a munkáját. Juli szerint Ági nem vacakolna a döntésen, de Attila nem biztos benne, hisz Ági néha olyan, mintha segíteni akarna a Herrel szemben, néha meg visszavonja az egészet. Furcsának tartják Ági viselkedését, de visszatérve az eredeti témához Juli szerint nem kéne az egész világ baját Attila vállára venni, de Attila nem akarja eladni az ördögnek a szavazatát. Nem érti, hogy az emberek, vagy éppen a Herr hogy dönthetnek emberek sorsa felett. ,,Szerintem csak nincs szívük” – mondja. Hirtelen jelenetváltással a villában termünk, s a Herr szólal meg: ,,igenis, van szívem”. Szép átkötés. A Herr megbeszéli Ágival, hogy felőle nyugodtan gondolhatja, hogy ő ölte meg Robit, de viselje majd a következményeit. Mennek majd szavazni, de a Herr whiskeyt szeretne inni, úgyhogy majd Ági vezet, s miközben tölt, kifejti Áginak, hogy igazán viselkedhetne úgy, mint egy feleség, és alhatnának közös ágyban. A közös ágyban egyet ért Ági, de semmi másban nem. Viszont a Herr szerint, ha gyereket akar, akkor annak az a módja, hogy a feleség, ez esetben Ági teljesíti a kötelességeit. Ó jaj.

bk_januar22_3.png

Laci elmeséli Gizinek a zseniális ötletét, hogy Tóbiás lesz Vili gyógytornásza, de Vili nem fogja tudni, hogy Laci ötlete volt a dolog, és hogy ő pénzeli Tóbiást. Miki érkezik a whiskeyért amit szokott fogyasztani, már van benne pár kör, úgyhogy nincs túl jó hangulatban. Pipás Lacira amiért azt tanácsolta, hogy Miki ugráljon Nóra körül. Hamár itt tartunk, Nóra posztumusz fel akarja venni Robi nevét, de Laci szerint ezzel nincs baj, hisz Gizi is Novák Gizella az esküvő óta (jó tudni), s hogy nem kéne egy halottat irigyelni, mert ha Nóra kisírja magát és lenyugszik, úgyis visszatalál Mikihez. Gizi közben felmegy Nórához érdeklődni a hogyléte felől. Nóra pont a névváltoztatási papírokat intézi, Gizi meg is lepődik, hisz Nóra már most Schneider-Balogh, miért nem jó így? Csak mert nem. Már csak a személyi igazolvány száma kell, de az irat benne van a bőröndben, amit bekészítettek a nászútra. Az ágy alól előkerül a bőrönd, ami egy melltartó meg egy rongy kivételével tök üres. Hova lettek a cuccok? A cuccok nem kerülnek elő a bőröndből, csak Robitól egy levél, miszerint minek pakolt Nóra ennyi ruhát, ha a nászutat végig az ágyban fogják tölteni. Nóra nagyon kiborul a levél olvastán. (Én is kiborulnék, befizetek egy halom pénzt Ciprusra azért, hogy csak az ágyban legyek...)

bk_januar22_4.png

Nikol Krisztiánt cseszegeti a Rózsában amiért rossz rendelést vitt ki a vendégnek, javasolja, hogy inkább mossa fel a padlót, hátha az jobban megy. Kis Bartha ezt kikéri magának, ő itt üzletvezető, nem az a dolga, hogy felmossa a padlót. Nikol szerint viszont tök mindegy, micsoda, ha dolog van, megteszi (tök jogos!) s ezt megerősítendő kiönt egy löttyöt, hogy legyen mit felmosni Krisztiánnak. Nikol ezután Alízt is elkezdi cseszegetni, aki visszaszól, de azért kiviszi a rendelést a vendégnek. Pontosabban vinné, ha nem bénázik, és nem önti rá a pohár egész tartalmát Nikolra. Az irodában folytatódik leöntős kérdés, Alíz jelzi, hogy Nikol nyugodtan kirúghatja, nem akar ilyen boszorkának dolgozni. Nikol azonban nem akarja kirúgni, nem azért kérte a Rózsa felét, hogy kirugdossa az embereket, hanem azért, hogy visszacsábítsa a fiát, aki nem áll szóba vele, hisz a srác szeretett a Rózsában dolgozni szakácsként, Nikol pedig bele akar tanulni, s jó helyet csinálni a Rózsából, hogy a fia visszamenjen. Alíz ezen annyira meghatódik, hogy Krisztiánnak azt mondja, hogy Nikol olyat mondott, amitől meggondolta magát, úgyhogy próbáljanak meg kijönni vele. Ezután karöltve bocsánatot kérnek Nikoltól aki elfogadja a bocsánatkérést, s egyúttal érdeklődik, hogy meddig titkolózik még a gerlepár? Válaszra nincs idő, mert Rudi jön, s Alízt átölelve válaszol, hogy nem titkolnak ők semmit.

bk_januar22_5.png

Megkezdődik az értekezlet Berényiéknél, szavaznak arról, hogy Attila a szavazatával kirúgasson-e kétszáz embert. Nóra és Laci nincs ott, úgy tűnik, nem mindig kell a jelenlétük a szavazáshoz. A Herr mond egy kortesbeszédet arról, hogy mekkora baromság ilyenről szavazni, mert ha nem megy bele Attila az emberek kirúgásába akkor bukik egy marha nagy üzletet. Nos, ki szavaz arra, hogy Attila a gyár bezárása ellen szavazzon? Természetesen Attila, Juli, a kicsit már bekarcolt Miki (mázli, hogy jókedvében találták) s végül Ági, aki szegény biztos kapni fog a férjétől. A Herr pipás is lesz, de Ági szerint jobb bebukni egy építkezést, mint pofára esni amiatt amit elterjesztenének róluk az újságok kétszáz ember kirúgása után. A szavazás után a Herr vissza is megy a kocsiba, mielőtt felrobban, s Attila négyszemközt megköszöni Áginak, hogy mellé állt, s egyúttal jelzi, hogy félti a Herrtől. Ági azonban megnyugtatja, hogy nincs mitől félteni őt. Hazaérve a Herr kiborul amiért Ági megalázta mások előtt, s talán kicsit túlságosan ,,kinyílt a csipája” Áginak, hogy a Herr szavaival éljek. Továbbá szerinte Ági elfelejtette, mi a házassági közösség, és nem tudja, hogyan érhetné el, hogy a felesége újra kedves legyen vele, és visszaköltözzön a hálószobába, mert zsarolni nem szeretné Ágit. Ági ezt helyénvalónak tartja, s értékeli, hogy a Herr nem erőszakoskodik, ugyanis ha megtenné, Ági kinyitná a száját, s elmondaná mindenkinek, hogy a múltkor a Herr kényszerítette a ,,házastársi kötelességére”.

bk_januar22_6.png

Nóra megnézi az interjút amit Hanna készített Robival Tóbiás megmentése után, s hirtelen elhatározásból összecsomagol, viszi az Apró osztriga című mesekönyvet amit Robitól kapott, s bőrönddel együtt kilép a lakásból. Szóval ezért kellett megszabadulni a kis Trolltól, hogy Nóra azt tehessen, amit akar. Még jó, hogy nem kell dolgoznia.

bk_januar22_7.png

Gizi már megint a pohár fenekére néz és a billentyűzetet ütlegelve dühöng amiért akadozik a net, és nem tud beszélni normálisan Lindával. Kéri a Mackóját, hogy fizessenek elő egy szélesebb sávú internetre, hogy tudjon beszélni Lindával. Laci nem örül Gizi ivászatának, aki már menne partizni, de Laci visszatartaná, s látszólag elégedetlen amiért neje megint iszik.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.01.29. 11:22:58

Ez egy abszurd groteszk. Valami. De legalább Nikol jó fej, ő Zsolt női kiadásban. Amúgy meglepően lazán heherésznek miközben állítólagos gyilkosság történt - bár mernék kisebb összegben fogadni, hogy Robi csak megszédült és beverte a felét a kandallóba szerencsétlenül. Mondjuk András halála sem zaklatta fel a kedélyeket, sem másé. Itt az hogy valaki meghal, börtönbe kerül, összeházasodik, elválik, mással összeáll, az teljesen hétköznapi dolog.

Gillotte 2016.01.29. 11:30:05

@hannamontanna: András halála nevetséges volt ahogy Klaudia lazán bejelentette... Amúgy én Magdi néni visszatérése óta mindig azt várom, hogy valamelyik halott visszajön, mert ha Magdi néni képes rá, ők is! Nem tudom, én el tudom képzelni, hogy Liza a hunyó, bár annyira pihentetik, hogy nem valószínű mégsem, mert akkor fenntartanák a tudatunkban, hogy ő is ott van ám.
süti beállítások módosítása