Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 2. hét

2016. január 18. 12:00 - lulu1.0

Azzal fejeztük be, hogy Milán nagyon be van szarva. Teljesen jogosan, hiszen időközben Konrád is megérkezik és fenyegetően közelít a fiú felé egy injekciós tűvel. Arra, hogy mi van abban, nem kap választ, azt viszont megtudja, hogy Rolandék nem mást várnak tőle, mint, hogy közvetítsen Kata és közöttük, ugyanis egy üzleti ajánlattal élnének irányába. Kata újságírói vénája erősebb a félelemnél, belemegy a találkozóba. Mindeközben Mariann, vagy ahogy az illuminált állapotú férje szólítja kedvesen, nyuszifül, nem engedi bántani a lányát, Borit. Aztán Szabi is megérkezik, mint fő megmentő. A két nő rezegve áll a konyhapultnál, Gyula bá meg összeomlik. Égre - földre fogadkozik, hogy ha a nő visszamegy hozzá, egy kortyot többet, annyit sem iszik eztán. Jön az elvonóra megyek és a többi hablaty, de nem hat meg senkit, ott hagyják a mélységes bánatával.

2_het_1_bekezdes.jpg

Vera láthatóan nem tudja elhagyni önnön frusztrációját csapos párjával kapcsolatban. A régi barátokkal történő sörözés szervezése alatt Szilárdnak nyilvánvalóvá válik, hogy a lány szégyelli a férfit, annak alantas munkája okán. A Macsekban aztán végképp elszabadul a pokol. Vera olyan, mint aki citromba harapott és Kardos dokival masszív iszogatásba, lelkizésbe kezdenek, amíg a többiek dartsozással múlatják az időt. Amikor épp ott tartanak, hogy Vera mi mindenben hazudott és szorong Laci miatt, a férfi mögéjük lép és persze végighallgatja szívének szerelmét.

2_het_2_bekezdes.jpg

Adél apu és Darvas addig-addig beszélgetnek Eszes megkereséséről, hogy eljutnak odáig, még is csak jó lenne egy belső ember, mármint rendőrségi. Vissza is invitálják a Macsekba, hogy újra nekifuthassanak ennek az együttműködésesdinek. Eszes határozott fellépéssel közli az urakkal, hogy mivel elsőre megkérdőjelezték a lehetőséget, így nincs ötvenszázalékos részesedés, a következő buli nyeresége all in az övé, aztán, majd ha ez működik, újra tárgyalják a dolgokat. A két pacák döbbent arccal hallgatja végig a szürke rendőrből összeesküvés elmélet specialistává fejlődött Eszest, aki még egy kegyelemdöfést is bevitt. Távozásakor odabökte, hogy ezentúl meg ne hallja, hogy gyerekekkel végeztetik a piszkos munkát.

2_het_3_bekezdes.jpg

Roland és Konrád boldogan fogadja az érkező Katát. Gyorsan a tárgyra térnek. Kata feladata az lenne, hogy megszerezzen egy terhelő vallomásokkal teli hangfelvételt Nánditól. Tegye ezt úgy, hogy visszaköltözik a férfihoz. Kata abszurdnak véli a helyzetet, mi több lehetetlennek. Aztán amikor Milán megölésével kezdik el fenyegetni, valahogy még is csak lehetségessé válik. Elmegy a férfihoz, de a békülési kísérlet kudarcba fullad. Nándi nem veszi jó néven a visszatérési színjátékot. Dumcsizgatnak érzelmekről, meg, hogy ki és mit hibázott, de nem jutnak dűlőre, végül kitessékeli a lányt.

2_het_4_bekezdes.jpg

Böbééknél egy családi vacsi keretein belül tárgyalják ki a Mariannal és Borival történteket. Ahogy az már lenni szokott, a történések elbeszélése közben elkezdett körvonalazódni, hogy Mariannból minden viszontagság ellenére, volt férje öngyilkossági ötlete előhozta az anyai ösztönöket. Milán viszont ennek hatására agyérgörcsöt kap. Na nem úgy szó szerint, átvitt értelemben. Össze is szólalkoznak az asztal felett galamblelkű édesanyjával azon, hogy ki mit hisz el Gyula bának. Milán konkrétan soha többé semmit.

2_het_5_bekezdes.jpg

Vera, miután Lacival végigveszekedték az estét, nem bírja abbahagyni a bömbölést. Még a reggeli vizitre sem képes összeszedni magát, pedig tudvalévő, hogy Péter főorvos kórházigazgató atyaúristen ettől morcos lesz. Miután az összes kolléganőjével viégignyivákolja a történéseket még Alexának is elmeséli a bánatát. Jóval kezdett. A főorvos barátnőjében annyi empátia van kábé, mint egy krumpliban. Hogy erről tanúbizonyságot adjon, gyorsan Péterhez szalad és ellentmondást nem tűrően közli a főnökkel, hogy kapja le a tíz körméről a picsogó Verát. Péter vállalja a feladatot, de a nagy keménykedés helyett inkább elküldi a lányt a pasijához békülni.

2_het_6_bekezdes.jpg

Barbara korszakalkotó ötlettel áll elő, hintsék el Keller előtt, hogy Kata az összeomlás szélén abortuszra készül. Erre majd Nándi kemény szíve is megpuhul. Ugyan romantikamentesen, de a terv bejött, Nándi visszafogadja Katát. Azért nem hazudtolta meg önmagát. Közölte a nővel, hogy ha rájön, hogy átveri, hogy átállt az ellenséghez akkor bizony vége lesz, mint a botnak. Mariannt sem lehet lebeszélni volt férje megmentéséről. Még jó, hogy Milán ilyen karakán mód képes kiosztani az anyját, de hogy mire lesz elég az a fenyegetés, hogy ha most tényleg visszamegy Gyula bához akkor hozzájuk többé be nem teszi a lábát, az a jövő hét zenéje. Ahogy az is, vajon az frissen érkezett rezidens kisasszonynak sikerül-e elhappolni csapos Lacit, vagy csak azt fogja elérni, hogy Verában felébred a vadászösztön, és komolyan megharcolnak a pasiért.

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása