Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7699-7700-ik rész:

2015. december 12. 11:55 - Gillotte

Gizi és Miki iszogat a kisboltban amikor Laci rájuk tör, nem tetszik neki a látvány, s amint látja, hogy Gizit továbbra sem tudja jobb belátásra bírni ott is hagyja őket. Másnap reggel Laci ismét próbálkozik Gizinél, kezdetnek lehordja amiért úgy néz ki, mint akit kimostak, továbbá jelzi, hogy ma amúgy Gizinek kellett volna mennie a boltba nyitni. Gizi szerint ez is Laci hibája, ha Laci nem csalta volna meg, nem kellene újra innia és elaludnia. Laci kínjában átmegy Bözsihez aki meg is kínálja a bánatos mackót némi maradék palacsintával. Bözsi elhiszi, hogy Laci nem csalta meg Gizit, úgyhogy szándékában áll segíteni, és addig győzködni Gizit a hülyeségéről, míg be nem látja, hogy téved. Bözsi át is megy Gizihez, próbálja meggyőzni, hogy esetleg Laci igazat is mondhat, miszerint nem csalta meg Gizit, de Gizi hajthatatlan. Bözsi kerek-perec megmondja Gizinek, hogy ő csupán azt akarja hinni, hogy Laci megcsalta, hogy tudjon inni, és ha neki ez kell, nem tud rajta segíteni. Dolgavégezetlen ballag a kisboltba Lacihoz, s azt tanácsolja, hagyja kicsit főni Gizit a saját levében.

bk_december9_1.png

Robi éppen rámászna Nórára, de az ügyvédnő nem ér rá, mert a házassági szerződést fogalmazza épp, így kínjában Robi próbál annyi pozitívumot találni a dologban, hogy legalább ingyen van a szerződés megírása, de sajnos nem, mert egy másik ügyvédnek kell hitelesítenie. Ezután Robi reggeli edzésből hazafelé összefut Miklóssal, aki meg is ragadja az alkalmat, hogy felhánytorgassa a készülő házassági szerződést. Emiatt Robi eléggé pokróc hangulatban ér haza, némi unszolás után számonkéri Nórát, aki zavarában oda is égeti a reggelit, de van egy tippje, hogy kitől tudta meg Miki a bizalmas infót. Míg Nóra rohan leszúrni a tettest, Miki kapja el a gangon, élcelődik, hogy Nóra házassági szerződést köt, tán válásra számít? De nem, Nóra nem számít válásra, csupán a modern házasságok így működnek, szerződéssel. Miki azonban kiemeli, hogy közös házasságuk alatt Nóra egyszer sem akart szerződést kötni, mert szerelmes volt, és lám, szükség sem volt rá, mert sosem vitáztak a pénzügyeken. Nóra ezen elgondolkozik, de lemegy a bűnöshöz, aki elárulta Mikinek a szerződés létezését, aki nem más, mint Gizi. Nóra jól leszúrja, Gizi hiába magyarázza, hogy csak iszogattak Mikivel (szigorúan kávét) Nóra teljesen ki van akadva, és megtiltja Gizinek, hogy legközelebb (ha lesz ilyen) elkotyogja a bizalmas dolgait bárkinek.

bk_december9_2.png

Juli és Attila elvannak a nappaliban, Peti és Máté játszanak az étkezőben, Reni a konyhában tüsténkedik: minden idilli. Juli emlékezteti Attilát, hogy jé, 25 éves lesz idén a Berényi kft, rendezhetnének valami megemlékezést, ami extra marketinggel jár. Juli szerint összeállítást kéne készíteni a kft eddigi munkáiból, de Reni bedobja, hogy inkább Mátéról kéne képet készíteni amint építőkockákból épít. Attila megtoldja azzal, hogy ideális ötlet, hiszen a jövő generációt is szimbolizálnák ezzel. Mindenkinek tetszik az ötlet, kivéve Julit. Nem is engedi, hogy Mátét reklám célzattal fényképezzék, de Attila szerint tán Mátét is meg kéne kérdezni, mit akar. Ettől még Julinak cseszi a csőrét, hogy Reni ötlete volt lefényképezni Mátét a kockákkal. Juli pechére Máténak tetszik az ötlet, úgyhogy nincs mese, meg kell csinálni a reklámképet. Máté Peti és Reni közreműködésével felépíti a tornyot Attila teljes csodálatára. Peti gyorsan elviszi Mátét az iskolába, így Reni és Attila magára marad. Attila megdicséri Renit az ötletért, hogy Mátét fotózzák, de Reni aggódik, hogy Julinak annyira nem tetszett, és milyen nehéz neki megfelelni. Attila szerint csak a nyomás nagy Julin, nem kell személyeskedésnek venni, ha nehéz vele, sokszor még Attilának is nehéz megfelelni felesége elvárásainak. Amikor Juli hazatér Reni eldicsekszik a várral, amit építettek Mátéval, Juli rögtön kifogásolja, hogy ők építették, hát Reni nem takarítani jár? Rögtön bocsánatot kér, de Reni megérti, hiszen Attila is mondta, hogy most nehéz Julinak, így mindenkivel türelmetlen. Juli azonban kikéri magának a beleszólást, hisz Reni csak bejárónő, nem lelki tanácsadó, így nincs szükségük a tanácsaira. Juli el, majd nem sokkal később Attila arra jön haza, hogy Reni pityereg az asztalnál. Attila egyből levágja, hogy csak Juli miatt lehetett, de vigasztalja, hogy nincs igaza Julinak, Reni nem csak takarít náluk, ugyanúgy lehet véleménye, mint bárki másnak.

bk_december9_3.png

Juli eközben a Rózsában ücsörög, Gizi megy hozzá sopánkodni amiért elárulta Mikinek a házassági szerződést. Juli szerint Nóra nagyon jól elvan Robival, Miki hiába kárörvend, és legalább Nórának nem kell tartania semmitől míg fel nem vesz egy fiatal lányt házvezetőnek. (Elég volt a problémáidból Gizi, beszéljünk rólam…) Gizi, a tapasztalt megcsaltnak hitt feleség nyugtatja Julit, amíg Attila csak nézegeti a takarítónőt addig nincs miért aggódni. Ez a bizonyos nem aggódás nem tart sokáig, mert Juli hazatérvén egy bontott óvszeres csomagot talál a hitvesi ágyban, és hisztérika módjára szegezi Attilának a kérdést: ,,kivel hemperegtél?”

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása