Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7679-7680-ik rész:

2015. november 30. 10:00 - Gillotte

Rudi találkozóra megy Fasírttal, aki minden múltbéli konfliktust feledve ajánlatot tesz Rudinak egy jó melóra. Részleteket nem kap Rudi, csak azt, hogy sokat fizet a meló, de ez csak annyira elég, hogy érdekessé tegye a dolgot, úgyhogy gondolkodási időt kér.

bk_november25_01.png

Ádám elpakolja az utolsó cuccait Hannától aki ezt könnyekkel küszködve nézi végig. Laci meglepetten konstatálja, hogy Ádám beköltözik hozzájuk, hisz Gizi nem említette neki. Eléggé kiborul, Ádám inkább lelép, és eközben Gizi kioktatja Lacit, hogy Ádám az unokaöccse, és a segítségre van szüksége akkor segíteniük kell neki. Laci kiköti, hogy maradhat, de csak ha fizet lakbért amiről Gizi hallani sem akar. Mikor Ádám visszatér segítséget kér Lacitól a mosógép elindításához, de Laci egy szalmaszálat nem tesz keresztbe Ádámért, sőt, meg is jegyzi, hogy vendég, úgyhogy használjon mindenből annyit amennyit akar. Ádám nem az az élősködő fajta, úgyhogy átmegy a kisboltba és vesz magának öblítőt és mosószert, továbbá kilátásba helyezi, hogy ő márpedig fog lakbért fizetni, akkor is, ha Gizi nem várja el tőle. Hazatérve épp berendezi a hűtőt, s hamár ott áll, Laci szódát kér a hűtőből, de Ádám helyette belga apátsági sört ajánl. S lőn, Laci meg van véve, Ádám maradhat addig, ameddig akar. A fiú visszavonul pakolni a nappaliba, beállít a kencés Vali és beszél Lacinak a csókról és az otthagyott harisnyáról. Ádám persze meghallja és ejnye-ejnye tekintettel várja Lacit a nappaliban.

bk_november25_02.png

Liza azon kapja apját, hogy telefonál, rá is kérdez, kivel beszélt, de a Herr nem mondja meg, hisz meglepetést szervez Áginak. Hogy teljesen működjön a meglepetés megkéri Lizát, hogy ne legyen otthon egy kicsit. Pénzt is adna neki, de épp nincs a tárcában, úgyhogy Liza bemegy az irodába, hogy Ágitól kérjen. Ági eközben az irodában némi biztatás után elpanaszolja Julinak, hogy a Herr gyereket akar. A témát egy telefon és Liza is megzavarja, és kikuncsorog némi pénzt Ágitól, kell mozira vagy koncertre, a lényeg, hogy ne legyen otthon, mert a Herr meglepetést szervez Áginak. Eddig sikerült tartania a száját Lizának. Pár lakással arrébb Nóra azzal várja haza Robit, hogy átgondolta a dolgot, és ne menjen át Robi Mikihez segítséget kérni az lagzijukhoz dukáló terem megszerzéséhez, mert az a fontos, hogy összeházasodjanak, nem az, hogy hol.

bk_november25_03.png

Hanna összefut Alízzal aki a vetkőzéses táncra készülődik jelmezekkel. Hanna elmeséli, hogy Ádám elköltözött, úgyhogy kínjában javasolja a ,,Bokros Ádám volt csajai” klub megnyitását. Alíz a lakásba hazatérvén vázolja Krisztiánnak, hogy mire van szükség a sztriptíz táncossá változáshoz: gyanta és barnító krém. Krisztián a gyantát hamar űzi Alíz gondolataiból, a barnítóból viszont nem enged a lány, úgyhogy neki is áll barnítóval lekenni Kriszt. Rudi arra a látványra tér haza, hogy Krisztián tetőtől talpig barna, s egy nagy röhögés után elcipeli Alízt szobára, Krisz pedig hoppon marad. (Pontosabban barnán). Miután újra egyesülnek az erők, Rudi elmondja Krisznek, hogy találkozott Fasírttal majd bement Zsolthoz, és Zsolt látni kívánja öccsét. Krisz be is megy Zsolthoz, majd visszatérvén közli Rudival, hogy Zsolt be van rágva amiért Rudi baromságokba menne bele Fasírttal. Ennek ellenére Zsolt azt javasolja, hogy találkozzon Rudi Fasírttal, mert van egy terve.

bk_november25_04.png

Ági hazatér, s kiderül, hogy a Herr meglepte egy otthoni masszázzsal. Miközben Ági masszíroztatni siet a Herr melléönti a pezsgőt, Ági mondja neki, hogy nyugodtan vegyen ki zsepit a táskájából. A Herr így is tesz, s a zsepitartóban a zsepik mellett megtalálja Ági fogamzásgátlóját is. A kényeztető masszázs után Ági kiszúrja, hogy nincs meg a fogigátló, a Herrhez fordul a kérdéssel, hol van? A Herr nem teketóriázik a válasszal: lehúzta a vécén. Herrné kis híján kitér a hitéből (többezer forintos tablettáról van szó, jóhogy kiakad…) de a Herr szerint nem tudott mit tenni, mert csak felülbírált egy rossz döntést, és hamár a tenyerén hordozza Ágit igazán szülhetne egy kisbabát akire büszke lehet. Ágit nem elégíti ki a válasz, hisz a Herrnek nem kisbaba kell, hanem egy ,,díszállat” akit Robi helyett tud szeretni. A felek külön vonulnak lehiggadni, Ági ezalatt felhívja Nórát és felajánlja a villát az esküvő helyszínéül. Ági ezután eldicsekszik cselekedetével a továbbra is pipás Herrnek, mert szerinte a villa felajánlása az esküvőhöz jó alap, hogy elássák Robival a csatabárdot. A Herr kikéri magának, hogy az ő házába a beleegyezése nélkül buli legyen szervezve, Ági rákontrázik, hogy ez marhára nem a Herr háza, hiszen Ági szerezte Klaudiától. A Herr erre éktelen haragja gerjed (tényleg) és ökölbe szorított kézzel ráordít Ágira…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása