Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 47. hét

2015. november 23. 12:00 - lulu1.0

Cirkusz és csók, dráma és csók, moralizálás és csók. Péter és Alexa Vera kapcsán tanakodnak, mi legyen a lány büntetésével. Alexa szerint nem kellene érdemiekben foglalkozni az üggyel, s bizony szemet kellett volna hunyni a csók felett, nem pedig feljelentgetni. Előre vetítette, hogy Viktor bizony így még Kellert is megelőzi majd a népszerűtlenségi listán. Böbe az őrület határát súrolja, Bandi szerint. Tehát nem az új konyhabútort, nem is az új padlót, az őrület határát. Ez biztos valami új és hamarosan divatossá váló takarítási módszer. Miközben ezt csinálja, kifejti, mennyire megsértődött azon, hogy a gyerekek kvázi kitették a szűrüket.

47_het_1_bekezdes.jpg

Betty elmeséli Barbarának, hogy mivel jár az, hogy ha egy gengszter felesége. Nem ám csak a korlátlan bankszámla, nem-nem! Bizony a mocskosságok feletti szemhunyás is teljesen természetes kéne, hogy legyen. Betty ilyentén őszinteségét Barbara újabb aggodalma váltotta ki, mégpedig annak kapcsán, hogy a lány elmesélte nővérének, az újságírói rácuppantak Nándira és meg fogják tudni az összes féltve őrzött titkát. A kórházban mindeközben Elvira és Gyöngyi Verát támogatva felmondással fenyegetőzik. Hatékonyan. Pongrácz doki széttépi az írásba foglalt fegyelmit.

47_het_2_bekezdes.jpgBarbara és Kata szövetségre lépnek. Kezet adnak arra, hogy megpróbálják rávenni a fiúkat, ne utálják már egymást ennyire. Kata Szilasit zsarolva próbál információt szerezni arról, hogy élete párja valóban visszavonulót fújt e a veszélyes hulladék projekt kapcsán. Szilasi Nándihoz rohan és színt vall, elmondja, hogy hibázott amiért zsarolhatóvá vált, de jóvá teszi, mert Ő egy hű szolga, soha nem fordulna a főnöke ellen. Nándi egy picit habzik, hogy hú meg ha, aztán előáll a tuti ötlettel. Szilasi kémkedjen mostantól neki, Katáról. Szerencsétlen pasi nem fog unatkozni, a kétfelé jelentés marha fárasztó.

47_het_3_bekezdes.jpgMisi és Orsi a kisboltban titkon igyekszik összepakolni Böbe levesezőjét konyhatechnikailag, ezalatt Bori és Szabi meg azon igyekszik, hogy a művelet színterétől távol tartsák az asszonyt. Egész jól csinálják, bár nehéz lehet elviselni a hömpölygő cinizmust, ami Böbéből folyamatosan és megállíthatatlanul árad feléjük. Jajj de fogja majd emiatt szégyellni magát, amikor is rájön milyen áldott jóságok ezek a gyerekek.

47_het_4_bekezdes.jpgVera közli Csapos Lacival, hogy gyors neki a tempó. Teljesen begőzölt attól, hogy jött a férfi és rápakolta a mérhetetlen szerelmét. Mit fog most ezzel kezdeni? Az sem segíti a tisztánlátásban, hogy Dóra és Zoli szerint Laci ugye csak egy csapos és nem hozzá való. Verának kétségei támadnak, Elvira viszont azt tanácsolja, hogy ne hagyja magát elbizonytalanítani. Nem is hagyja. Észhez kap és szánja-bánja, hogy ilyen idióta és előítéletes volt.

47_het_5_bekezdes.jpgLátszólag Roland és Nándi támogatja a barátnőik békülési kísérletét, de csak látszólag. Mindent ott folytatnak ahol abbahagyták. Hiteles műsort ad le mind a két oldal, amikor szívük hölgyei elhagyással fenyegetik meg Őket, ha nem békülnek. Még egy négyes randiba is belemennek. A csajok naivak. A pasik szövik a cselt itt is ott is. A lépéselőny ismét Rolandék térfelén jelentkezik, ugyanis sikerül elhitetni Nándiékkal, hogy ez az egész békülősdi annyira felzaklatta Konrádot, oly mértékű balgaságnak tartja, hogy nem átallott Rolanddal közölni, nem ért egyet az ötlettel. Pimaszsága látszólag éket ver a két pasas közé, és Roland száműzi maga mellől egy időre hű csatlósát, kedvenc nagybátyját.

47_het_6_bekezdes.jpgSzilasi és Keller az éj leple alatt elhelyezi a veszélyes hulladékot a tóban. A terv szerint másnap érkeznek az önkormányzat által kirendelt búvárok az évi tótakarítás elvégzése okán, s mit találnak majd? Hordókat, halálfejeseket. Érthetően be fognak pöcceni, feljelentés meg minden. Roland megy a sittre. Keller és Szilasi szerint felettébb mókás, hogy számtalan dolog miatt lecsukhatnák ugyan, most mégis ártatlanul fogják meghurcolni. Két apró bökkenő merül fel. Az egyik, hogy a hordók közül egy szivárogni kezd, a másik, hogy Szilasi teljeses joggal érdeklődik, mégis, hogy fogják elhitetni Katával a hamarosan napfényre kerülő csúf-környezetszennyezős történet kapcsán, hogy Ők bizony ártatlanok, mint a ma született bárány. Nándi szerint nem lesz ezzel baj. Na, most Nándi vagy nem ismeri a női nemet, vagy csak totálisan nem érdeklik a következmények, konkrétabban, hogy Kata miben, hisz avagy nem hisz majd.

47_het_7_bekezdes.jpgBöbe hajlamos a végletekre. Ahogy az várható volt, rájött, hogy mindent a családnak köszönhet. A levesező beindult, a fél város odacsődült, hurrá. Újabb izgalom van kinézőben, amikor Bori egyszer csak eltűnik s látszólag nyomtalanul. Az utolsó részben Szabi és Milán már gondterhelt arccal kezdenek bele a közös aggódásba. Viktor, Dóra felpiszkálására még egy utolsó nagy dobással beszélgetni invitálja Csapos Lacit, és megkéri, hagyja el Verát. Egy nagy pofon lesz a jutalma az ötletéért. Amikor azt gondoljuk, ezt már nem lehet fokozni, a négyes nagy kibékülős jelenetnél először Barbi, majd Kata omlik a földre, pulzusuk minimális. Látszólag Rolandot és Nándit is meglepi a nem várt esemény. Mialatt mentőt hívnak asszonyaikhoz még gyorsan elültetik a bogarat a fülünkbe. Olyan mintha megmérgezték volna Őket… Izgi lesz a jövő hét.

 

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása