Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint Zombi 1x03 - Philly Feast

2015. október 09. 11:00 - Zirowe

Hol is tartottunk? Ja igen, Ketreckére kiélezett rész. Szóval flesbek keretében megtudjuk, hogy ő régebben a testéből élt, bár az aktus elkezdése előtt elővesz egy sokkolót előjáték gyanánt, aminek a kuncsaft nem nagyon örül, ahol a semmiből előbukkanó plusz két kannak sem. Csávókámat gyorsan lenyomják és szépen kirabolják. A kanok vezére ki is oktatja Ketreckét, mert nem csinálta jól a dolgát, a büntije pedig egy kis sokkolás a karjában. A jelenben közben csapatunk megérkezett Philadelphiába, ahol valaki már a Szabadság Harangját is felpakolták egy teherautóra. Ha usákok lennénk, akkor ez biztos jelentene valamit számunkra, de nem.

01.jpg

Mivel egy harang bármikor jól jöhet, ezért elkötik az autót és folytatódik a kirándulás. Ketrecke továbbra sem rajong a „küldetésért”, főleg mert Mörfi megissza suttyomba mindenkinek a vizét. Miközben vitatkoznak majdnem frontálisan ütköznek egy másik autóval, aminek az a következménye, hogy a harang elszabadul és szétnyom jó pár z-t. Közben Polgi jódolgában steaket grillez a kutyuspajtival és teljesen átérezzük a szenvedését eme apokaliptikus időkben.. Máshol is folyik a nagy steak sütögetés, a rész elején látott Vezér osztogatja a kaját egy éhes kis csapatnak, miközben a családról és az összetartásról beszél. Kivakarlak a geciből, ugye?! Idehozlak, akkor fűt, fát ígérsz, igaz?! Na, ez a helyzet itt is kb. Viszont mindenki szomorú, mert hiányzik Ketrecke ahhoz, hogy tökéletes legyen a családi idill. Már kezdenék is a kajálást, de a nyugalmat a kerítésre kötött z-k morgása és a múltkori rész motoros hulla haverjának érkezése zavarja meg, aki közli a jó hírt: megvan Ketrecke!

02.jpg

Ezalatt Mörfiék csapata az utolsó falatokat eszik, minden elfogyott, szóval kéne találni kaját meg valami kommunikációs eszközt, hogy felvegyék a kapcsolatot Polgival. A csapatot már Vezérék vizslatják a távolból, biztos teleportáltak, azért értek ide ilyen gyorsan.. Doki megpróbál letépni a falról egy parabola antennát, hátha azzal kapcsolatba tudnak lépni Polgival, miközben pedig kiderül az is, hogy 10.000 még nem látott soha pornót. Ezt a hiányosságot sajnos már nem tudják kitárgyalni, mert megjelennek Vezér emberei és üldözőbe veszik Ketreckét, aki egy röpke futás után és egy csapatnyi éhes z segítségével lerázza őket. Közben egy rendőrautó segítségével sikerül felvenni a kapcsolatot Polgival, de nem tart sokáig az öröm, mert Vörit elrabolják Vezér emberei, Polgi meg most megint szomorú, mert nincs kivel dumcsizni, csak a kutyus.

03.jpg

De Polgi nem adja fel olyan könnyen, ezért megpróbálja bemérni, hogy honnan érkezett a hívás és sikerül felvenni a kapcsolatot az éppen akkor odaérkező Mekkel, aki meg nem érti hova tűnt Vöri és megtudja Polgitől, hogy talán nem a z-k, hanem valaki más vitte el a csajszit. Vöri már Vezérék kecójában tér magához és azonnal fenyegetni kezd, hogy ha nem engedik szabadon, akkor nagy szívás lesz majd, ha a többiek ideérnek és kiszabadítják. Vezért ez annyira meghatja, hogy zongorázni kezd neki. Ismét a családról kezd el prédikálni, hogy mennyire fontos az, és ő a család feje, aki vigyázz mindenkire, és a család tagjainak mind hozzá kell járulniuk valamivel a nyugodt élethez. Vezér szerint amint egy új jövevény megtapasztalja a család szeretetét és önzetlenségét, soha többet nem akar elmenni. Egyáltalán nem hangzott pszichopatásan. Ezalatt Mek tájékoztatja a többieket a történtekről és kérdőre vonja Ketreckét, hogy mi a répa folyik itt?!

04.jpg

A vallatást egy roham z zavarja meg, ami tökéletes alkalom arra, hogy Ketrecke megint elfusson. Ezalatt Vörit ribivé pimpelték a család női tagjai, miközben Vezér megint grillezik. Vórenék utolérik Ketreckét, aki hajlandó végre elárulni, hogy mi a stájz, és elmeséli a család sztoriját meg hogy ő többet nem fog visszamenni oda, mert Vezérnek elment az esze és szörnyű dolgokra veszi rá a családtagokat, ami nem gyilkosság, se nemi erőszak, annál sokkal rosszabb, de Ketrecke ezt ki se meri mondani.. Közbe Vöri nagyon stíröli a placcot, próbálja kideríteni, hogy milyen perverz állatokkal hozta már megint össze őt a sors, az egyik „szobában” meg olyan csini kis kínzó eszközöket talál, hogy szerintem azonnal be is nedvesedett.. Az egyik lepedő alatt viszont egy ficánkoló lábat is talál, ami egy összevarrt szájú faszihoz tartozik, mögötte meg még több megkötözött emberke.

05.jpg

Szóval ezek kannibálok. Hogyan nem kapták el a z vírust, ha elvileg minden fertőzött? Egyszerű, ha úgy veszed le a húst, hogy a gazdija még él, akkor nincs para. Érzem a logikát, ahogy dolgozik bennem, de még nem emésztettem meg. Na mindegy, szóval indul a mentőakció,ezalatt pedig Vezér magyarázza Vörinek a dolog szépségét, miközben éppen feni le a húst az egyik csóka lábáról, de Vörinek továbbra sincs gusztusa ehhez. Amíg folyik az etetés megérkezik a komuna ajtajához Vóren faszija, aki Vöri hollétéről érdeklődik. 10mp-jük van, mielőtt elszabadulna a pokol, ezt pedig egy csettintéssel jelzi, mire az egyik családtag kap egy fej mörszit, hála 10.000-nek. Erre már Vezér is előbújik kést tartva Vöri fejéhez és cserét ajánl fel, persze Ketrecke kell neki, de Vórren faszija hajthatatlan, mire Vezér füttyszavára előkerül az adu ász: .50 kaliberes fegyó, a tárgyalásokat ezennel berekesztem. Mielőtt még Vórren faszija maga alá fosna belibeg Ketrecke, aki önként ajánlja fel magát Vöriért cserébe, ami a csapatnak egyáltalán nem gyere be, de azért Vörit elfogadják érte.

06.jpg

A többiek elégedetten lépnének már tovább, de Vöri ezt nem tudja szó nélkül hagyni, hiszen vissza kell azonnal menniük Ketreckéért, és most egyedül Vóren ért vele egyet. Kis vita, és már a kanok is mellé álltak, szóval indulhat a nagy ötletelés. Ehhez szükség lesz Polgi segítségére is, AM frekvencián kéne zenét nyomatni elterelésképpen, hogy a z-k megőrüljenek, ők pedig ezt kihasználva megmentsék Ketreckét. Közben Ketreckéért jön egy újabb kuncsaft, aki Doki álruhában és gyorsan tájékoztatja a csajszit a helyzetről. Mondjuk az azért érdekelne, hogy hogyan keltik hírét a házi bordélyháznak, ha minden egyes kuncsaftot foglyul ejtenek, de ez már nem az én bajom. Miközben Doki és Ketrecke szexelést tettet megszólal Polgi zenéje a távolból, ami már Vezér figyelmét is felkelti, de hiába tör rá Ketreckéékre, csúnyán alulmarad és jól szájba sokkolózzák. Ezalatt már Vórenék is megjöttek a zenét bömbölő kocsival, mögöttük z hegyek. Áttörik a kaput, 10.000 pedig leszedi az .50 kaliberest, ezután már gyerekjáték elvinni Dokit meg Ketreckét. A z-k pedig lakomát rendeznek Vezérékből. A részt sajnos megint Polgi monológjával zárjuk, amire továbbra se kíváncsi senki.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.10.09. 20:35:59

ez nagyon beteg rész volt, én majdnem behánytam a családfő húsraktárától...
süti beállítások módosítása