Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7227-7230 - Vilibá csajozik

2015. január 08. 13:00 - julie0812

1.jpg

Claudia elszörnyedve konstatálja, mivé vált az ő ízlésesen berendezett nappalija. Mindenhol absztrakt festmények és szobrok, a kedven szófája meg sehol. Ezért aztán ölelgetés helyett inkább lecseszi Hannát, mégis hogy lehetett ilyen ocsmányul átrendezni a villát, na meg amúgy is, hogy lehet valaki ilyen slampos, az sem mentség, hogy most dobta ki az ágy. Hát nem tudom, azért Nagyasszonyra is adhattak volna valami csinosabb cuccot ehelyett a kifejezetten előnytelen turkálós pulcsi helyett.

2.jpg

Zsófi és Tóbiás kissé megviseltek a karácsonyi buli után, de Zsófi azért pedzegetni kezdi a gyerek témát. Tóbi visszakozik, nem gondolta komolyan, csak be volt rúgva. Zsófi megbeszéli a Julival a dolgot, de Juli szerint ez egy eszement marhaság. Hát szerintem is. Mindegy, végül Zsófi arra jut, hogy ha Miklósnak vagy Zsoltnak szült volna gyereket, akkor tuti, hogy most egyedül nevelné, úgyhogy inkább szül Tóbinak, mert vele nem szokott veszekedni. Hát ez tényleg nyomós érv. Minden esetre Tóbiás nagyon boldog a hírtől, most már csak le kell bonyolítani az aktust valahogy.

3.jpg

Miklós a főnöki székben találja Nagysasszonyt és nem felhőtlen a boldogsága. Claudia kedvesen megemlíti a hallott pletykákat, Timike utálja az apját, Nórának új pasija van, stb. Miklós megpróbálja kitessékelni az irodából, de végül inkább ő lép le. Úgy látszik, szíven ütötte Claudia megjegyzése, mert gyorsan vásárol mindenfélét Timikének és egy londoni koncertjegyet is kilátásba helyez, ha kibékülnek, de a Trollnak továbbra sem kell semmi az apjától.

4.jpg5.jpg

Enikő kitalálja, hogy szervez egy bulis napot a barátainak. Igaz, hogy elvileg melózna a Rózsában, de Bartha most éppen jó kedvében van, úgyhogy elengedi, sőt Alízt is, menjenek csak, bulizzanak nyugodtan. Az évszázad főnöke. Krisz, Ádám és Alíz nem igazán bíznak Enci kreativitásában és először nem is indul túl jól a közös program, mert focizni mennek, de Ádi és Alíz szívesebben döglene a kanapén. Aztán érkezik egy kis extra, felfújható óriás buborékok, így már izgalmasabbá válik a foci. Szöszi viszont gurulni kezd és kigurul az útra, ahol azonnal elüti egy autó.

6.jpg

Ági bejelentkezik Claudiánál, azért hívta haza, mert szeretné ha segítene neki bosszút állni Miklóson és persze visszaszerezni a pénzét. Claudiának természetesen minden vágya kicsinálni Mikit, de amikor Ági elmondja neki, hogy a pénz eredete kétes, nem akar társulni vele. Ági Robinak kesereg, ezúttal a kiadónál, ahol dolgozik. Robi megígéri, hogy még szorosabbra fűzi a viszonyát Nórával, hátha így sikerül közelebb kerülni Miklóshoz is. Ági pedig megpróbálja Hannát becserkészni, a Rózsában nekiáll ömlengeni Hanna fantasztikus újságírói képességeiről és felajánl neki egy állást a kiadónál.

7.jpg8.jpg

Alíznak semmi baja, épségben túléli az ütközést, ellentétben a heti ismertetővel nem kerül sem életveszélybe, sem kórházba, viszont azonnal totál belezúg a gázolójába, aki állítólag hihetetlenül jóképű (nekem nem tűnt fel) és ráadásul modell. Enikőnek áradozik a pasiról, közben úgy tűnik, Ádámról teljesen meg is feledkezett. Másnap már randizni megy az adonisszal, persze azért megemlíti, hogy neki már van barátja. A hapsi arra ösztönzi a szöszit, hogy vállaljon ő is modellkedést.

9.jpg

Bözsi mamát meglátogatja a régi orosz levelezőtársa, Mása. Csakhogy a nő azt hiszi, hogy Bözsike álmai hercege, mert annak idején Bazsinak olvasta a Bözsit és ötven éve férfinak hiszi. Böske nagy izgalomban van, mert sose mondta meg az igazat Másának. Vilibá felajánlja, hogy majd ő lesz Bazsi, Bözsit pedig a húgaként mutatja be. Működik is a dolog egészen addig, amíg Mása rá nem akar mászni az öregre, ekkor aztán mindent elmondanak neki. Micsoda fordulatok és izgalmak.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.08. 13:05:10

Ez a Mása vonal minek??
Trolltimikét még mindig nem akarja senki megnevelni?
A legjobb viszont Tóbi és Zsófi gyerekcsinálása. Hát ezen behalok. Ennél nem volt jobb ötlet?

julie0812 2015.01.08. 13:19:51

@hannamontanna: Hát erre a Zsófi-Tóbi ügyre én is kíváncsi leszek, de nem hinném, hogy összejön. Nem szokott olyan könnyen menni a BK-ban a gyerekcsinálás, mindig van valami probléma.
Az orosz nő szerintem csak időkitöltés (mint sok minden más is :) :))
süti beállítások módosítása