Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x23 - Hangos nyögések és klikkesedés (18+)

2014. december 09. 08:17 - candyperfumegirl

723-01.png

Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk, ami rohadtul idegesítő, különösen mióta minden szegmens előtt ÉS után is kötelező jelleggel elsüti az „egészen elképesztő” szófordulatot, már szinte visszasírom Horváth Éva pajkos spontaneitását. Na de vágjunk is bele az események hihetetlen izgalmakat ígérő sodrába, vagyis Ádina nyelve hogyan találta meg az utat Basszájba mandulájához. (Fentebb a buli előtti készülődés egy jellegzetes momentuma)

723-02.png

723-03.png

Mikulássapkás bulika van napirenden, aminek a prológusában Ádina azon sír 12kernek, hogy nem kéne Laciba belehabarodnia, mert az árt a játékának, de a tetkós seggnek nehéz ellenállni. Még ezt is szívesebben hallgatom, mint azt, ahogy Jabba műkönnyeket erőltetve önsajnál, a nőknek ő nem kell, mert kövér és ronda. Ezúton is üzenem neki, hogy ennél sokkal nagyobb probléma vele, hogy egy creepy nyomulós fasz, ami százszor visszataszítóbb, mint a pluszkilói. Jöjjön a lényeg, némi pia meg ölelkezés után Basszájba és Ádina hirtelen egymásnak esnek, smárolnak a földön, a kanapén, a fotelban, Macin fekve, majd a vasalódeszkán, ami le is szakad alattuk. Persze lehet, hogy csak a Vikácsu elviselhetetlen vérnyogása keltette decibelt nem bírta a cucc, ami érthető is, aki hallja, az kényszeresen kárt tenne magában. Többiek eközben agyfaszt kapnak az irigységtől, de hogy miért, azt ők maguk sem nagyon tudják. Közben Ádina űbercuki riportjait vágják be, olyanokat mond, hogy „a Laci olyan vadul, férfiasan csókolt, a hajamat is megfogta.” Lámpaoltás után vízszintesben folytatódik a móka, tapogatózás megindul mindkét oldalról, és Ádina nem veszi észre, hogy olyan hangosan nyög, hogy senki nem bír tőle aludni, Ádám szemei előtt például lepereg az egész élete közben. És itt szabadul el a pokol.

723-04.png

Ádina ugyanis hirtelen kipattan az ágyból és kiront a nappaliba, el Basszájba farkától minél messzebbre, de pont a megfelelő két emberbe botlik, a talán éppen egy laza nyugiszobás kufircról visszatérő Kazalba és Komiszba. Fannika rögtönzött pöcökbizsergési szaktanácsadást tart, nem szégyen az, ha dugtatok - ő csak tudja. A hálóba visszatérve Ádina idegrohamot kap, mert a gyengeelméjűek a nyögéseit parodizálták, és egy olyan öt perc következik, amiben több a „faszomatbazdbeg”, mint a levegővétel. A baráti kurvaanyázás közben Plasztikból tör ki igazán az úrinő: „KI A FASZT ÉRDEKEL, KIVEL BASZOL BASZDMEG, CSAK MÁSOKRA BASZDMEG LEGYÉL MÁR TEKINTETTEL BASZDMEG!” Bármilyen hihetetlen, Kazal még erre is képes rádobni egy lapáttal, amikor a riportban azt mondja, hogy Ádina

olyan papírzacskós lány (WTF?!),

mert nem olyan szép, mint Dóri, de maradjunk annyiban, hogy ezen a ponton bukott meg végérvényesen ez az érvelés.

723-05.png

Térjünk rá a fontosabb vonulatra, a frontvonalak megrajzolására az első párban mentén, ugyanis this is the point of no return a VV7-ben. Ádina ma sziporkázik, párbaj előtt ölelkezős-barátnős stílben mindkét csajt biztosítja arról, hogy visszavárja, amiért persze le fogják kétszínűkurvázni, viszont jelenleg ő az egyetlen ember az egész villában, akinek biztosan nem lesz szopás a párbaj végkimenetele. Folytatást tudjuk, Vikácsu arcára ráfagy a „nemhiszemelbaszdmeg” kifejezés a stúdióban, Zsu beszambázik az ajtón, és a világ legalpáribb ugatása veszi kezdetét. Ordenáré Röné bebiztosítja, hogy ő legyen a következő kieső, mert elmeháborodott módon üvölt és az zsigeri gonoszsággal kurvaanyázik, és Kazal is kiveszi a részét a jóból, miközben Miss Kiskun tökéletes lelki nyugalommal hajtogatja a fejére a lila kendőt. Mert nem fogják fel ezek az egysejtűek, hogy ezt a párbajt ŐK vesztették el Vikácsuval, és nem az egyetlen értelmes mondat összerakására is képtelen Miss Kiskun volt olyan mérhetetlenül szimpatikus az applikációt nyomkodóknak.

723-06.png

A százalékok is elhangzanak, és ez elpusztítja a maradék agysejteket is Ordenáré és Kazal fejében. Fúriák elvonulnak, hogy Zsu ágyát felgyújtsák, Jabba és Komisz azt sem tudja, milyen rendezvényen van, sokkal érdekesebb viszont a Zsu mögött felsorakozó kis klikk, akik alig bírják visszafogni a vigyorgást. MILF párbaj előtt célzott rá, hogy Dani és Ádina mellé be lehet majd szervezni Ádámot és Lacit is, és már ott is nyüzsögnek körülötte, sőt, Robin is feltűnik a kép bal sarkában. De a legszebb az, hogy a következő snittben Plasztik siet csontig benyalni Kiskunnak, tiszta lap címén. Jabba, Komisz és Kazal tehetetlenül füstölög a nyugiban, Ordenárét nem látni, szerintem agyérgörcsöt kapott. Megalakult hát a MILFisták és az agyhalottak bandája, és köztük a demarkációs vonal, Vikácsu pedig szerintem még mindig ott ül abban a szűkre szabott székben, és azt hápogja, hogy „ezt nem hiszem el."

723-07.png

723-08.png

Címkék: 18+ vv7
760 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morcz 2014.12.10. 00:00:48

elkezdődött a "folytatjuk..." innen is gratulálok a szerkesztőknek...
Istenem de jó is volt amikor a VV1-t 0-24 lehetett nézni és több kameráról....

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:01:15

@kamilla123: pacsit! ;) nálam is Dani van a toppon, és rögtön utána Ádina, és aranyos is volt ez a mai, meg szívhez szóló, de mégis egyet kell értsek veled, igazságtalan ez a többiekkel szemben, mert ilyen - szociális alapon - MILF is jó okkal van bent, de ez a játék nem erről kellene hogy szóljon, semmiképpen - mármint, senki ne jusson sportszerűtlen előnyhöz, és ha próbálkozik is ezzel valaki - mint ma Ádina - a szerkiknek kéne figyelniük az egyensúlyra, és NEM betenni az öfibe /ezt egy kicsit nehezményezem/.

egyemakisszíved 2014.12.10. 00:01:26

@verkli: Az Ingát vagy az Urat? Nem mindegy. :)

kamilla123 2014.12.10. 00:01:59

@Morcz: ennek még egyszer nem dőlök be :-S már tegnap és azelőtt is alig aludtam, mert vártam, hátha lesz vmi. Most megyek aludni, majd vki közvetítsen please:-)

beacska 2014.12.10. 00:02:13

@Morcz: csak Fannyval vitatkozom (a többiven nem feltétlen értek egyet, de nem akarlak meggyőzni)...vhogy anno Iza is ilyen karakternek indult anno, én mégis kb. 10. napon érzetem benne vmi többet. amiben azóta sem csalódtam, egy szerethető kislánynak tartom...ezzel szemben Fanny nagyon sodródik az árral. Persze lehetne a fiatal korára fogni, de az én szememben egy ostoba punci az egész lány...amiből persze millió futkos a világban, de nekem nem bejövős. én egy sznob értelmiségi vagyok ;)

Mirocska 2014.12.10. 00:02:15

@Morcz: Isten ments! Mikor aludnánk? :-DD

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:02:49

@beacska: Dolgozott valami sörözőben Pesten nem?Vagy már otthagyta?Feketén is lehet melózni és is meg más is csinálta ezt amíg nincs valami.Emberek ezrei élnek rosszabb körülmények közt betegen segélyen közmunkán,Soroljam?Ő meg itt....Minek itt sajnáltatni magát?

beacska 2014.12.10. 00:03:15

@Morcz: ugyeee? olyan édesek ;)

csincsilla72 2014.12.10. 00:04:04

@beacska: hasonlóan érzek én is.
Zsuzsa és Dóri nekem is semleges, Dani és Edina nagyon bejön, Fannit és Renátát a mentőben is ütném, Denisz és Maci egyszerűen csak végtelenül antipatikus, utóbbi engem is taszít. Laci inkább nem bejövős, Ádám és Robin nálam is nulla.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:05:35

@mosca.della.frutta:

Dehogyisnem, abszolút előfordulhat, hogy tényleg ennyire sötét, magam is úgy fogalmaztam, feltételesen, hogy esetleg lehet ilyesmi is. De ez már feltételezne valami minimális, a papucsállatka szellemi színvonalát legalább elérő (ha meg nem is haladó) intellektust, amivel tudna belül, pszichésen konfrontálódni. Úgy is mondhatnám, hogy megengedőleg, esetlegesen - mint lehetőség, csupán - számításba vettem Rikács vonatkozásában, mert ilyen jó fej vagyok amúgy.

hogy a sutyerák Baukónak meg minemű fosféleség ömlik ki aktuálisan az etetőjén, azt jómagam pont leszarom, és ezt is tanácsolnám a kedves egybegyűlteknek.

beacska 2014.12.10. 00:05:37

@lukacstoncsi: közmunkán??? vicces kedvedben vagy mámmma???

Igen, lehet feketén is melózni, maradjunk ennyiben... HA télvíz idején a vendéglátásban vki bizalmat előlegez neked. HA....

Juan Cuadrado gyönyörű haja 2014.12.10. 00:06:47

Szavazás

Egyetértesz Zsu csapatával, miszerint Renire kell tenni közösen a kiválasztó jelet?

vote.pollcode.com/67318672

Gia 2014.12.10. 00:08:21

@Szgege: De ezzel Zsuzsáék sem értenek egyet,ha jól vettem ki...

Mirocska 2014.12.10. 00:09:54

Szerintem nyugodtan megszórhatják Renit, őt nem fogják a nézők megsajnálni.

Morcz 2014.12.10. 00:09:57

@kamilla123: jó éjt!

@beacska: a sznob értelmiségin felröhögtem. Én is úgy érzek vele mint Izával kapcsolatban, ezt jól látod. :) Pl egyes riportszobai stb. megnyilvánulásai nagyon is összeszedettek és jópofák, amikor nem zsigerből tolja. További pozitívum, hogy nem dohányzik.

"ugyeee? olyan édesek ;) "

Igen! A múltkori BV-t is csak miatta+Éva miatt néztem. tök jó műsorvezető páros lennének. :D

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:09:57

@beacska: nem vicc kérdése.annyi a követője majd segít neki valaki ha ennyire szeretik nem?mindenesetre én nem tenném ki az ablakba a nyomorom már bocsánat.max a barátoknak szólnék de nem a facebookon ís nem így.és talpalni kell vidéken és pesten is.egyébként hajdúsági, nem nyírségi.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:10:29

@csincsilla72:

"...Fannit és Renátát a mentőben is ütném,"

Jáááájjj, ilyet csak nagyon óvatosan ám, mert jön az az epéspuszi, vagy mézescsók, vagy kiafaxom terézanyapótlékutánzatse, és csúnyán fog nézni.
Az meg maga a borzalom.

csincsilla72 2014.12.10. 00:10:39

@Szgege: Sintért ki a halál sajnálná meg?

verkli 2014.12.10. 00:11:25

Jogos. Azért én vettem pár Ádina részvényt gyorsan, még nyomott áron.

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:13:23

Amúgy Teó és Alexa is vendéglátózik.Nekik miért sikerült?Az ő arcuk is ismert.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:13:29

@bobby.ewing: még fel találnák venni a káromkodás repertoárba, gondolván, hogy ez is valami kutyázás xDDDDD

Mók_Ica 2014.12.10. 00:13:40

@kamilla123: @Gia: nem tudom, hogy amatőr színész vagy sem, mindenesetre legalább két retek produkcióban már játszott hasonló karaktert... a gyanú árnyékában (vagy vmi ilyesmi) és az éjjel-nappal budapestben...

nem mellesleg jókat és érdekeseket mondott a lakókról és a munkájukról.... sajnos nem volt idő, hogy mindenkit végig vegyenek....

baukó éva elég mereven ül a műsorvezetői székben, az az érzésem, hogy úgy érzi ebből a szögből a legelőnyösebb a kinézete és nem mer mozdulni :))) nem való neki ez a műfaj....

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:15:27

@Mirocska: egyetértek, ő lesz majd - ha meglépik a cinkosok - a szabályt erősítő kivétel, amitől aztán végképp összezavarodnának az agyhalottak :PP

Morcz 2014.12.10. 00:15:30

@Mók_Ica: lehet hogy Évának csak bele kellene jönnie, egyébként szerintem fejlődik, jó értelemben. Pár pozitív megerősítés vagy tanács segítene neki.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:17:00

@csincsilla72:

Tőlem felesleges, mert én enyhén szólva nem haragszom, a savanyúsmár vagy büdipusszancs vagy kicsoda hülye dumáját meg majd elrakod magad ahová való (gondolom).

Amúgy meg én is ütném őket ambulánsan, naná. :-)))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:18:52

@Morcz: Innia kéne megint akkor nem lenne ilyen merev biztos:D Bár mattrészegen ordenáré.Igaz józanul is ha kicsit kilengetik az ingát nála(ami nem nehéz).Csak egyszer kell mondani neki Andi mennyivel nyerte a Celebvagyokat tuti szétveri a stúdiót :-))))))))))))

Mók_Ica 2014.12.10. 00:19:07

@Morcz: lehet, hogy igazad van.... kicsit az egojából kellene még kevesebb.... túlságosan előtérbe nyomja a saját véleményét, ami itt nem kellene.... mondjuk au is ezt csinálja, csak lazábban :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:19:35

@mosca.della.frutta: Kamillával eddig is teljesen egy húron járt az agyunk, már-már azt hittem néha az ő kommentjeire, hogy azokat én írtam, most már két véleményegyező komment társam van. Annyit mondanék még, hogy sztem a szerkik több favorit vasat is tartanak a tűzben jelenleg négy darab, a hármas döntőbe jutásra esélyes karaktert látok (Dani, Edina, Laci és Dóri), mögöttük a show felelősök jönnek (Denisz, Fannika és Zsu). A töltelék karakterek Vikcsu (már kiesett), Reni, Ádám, Maci és Robin. Sztem a nép hamar felejt, Edinát most azért hozták helyzetbe, mert sanszos a következő fordulós párbaj résztvevése, és nem akarják a véletlenre bízni a döntést....

Mók_Ica 2014.12.10. 00:20:18

@lukacstoncsi: ha erre készülsz, be kell készíteni jó előre a nyugi-páleszt :))))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:21:24

@VV Erőlegény: Zsu mint show felelős?Ez ugye vicc?Egy mísz picsa akiből az RTL mártírt csinált.Jelenleg ezt hozza.

Mók_Ica 2014.12.10. 00:21:58

@VV Erőlegény: szerintem nem olyan rossz, hogy még nincs egyértelmű favorit, ilyen szempontból a vv7 jobb, mint a vv6 :)))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:22:33

@Mók_Ica: Én nem készülök semmire, valamit félreolvastál Ica:D

Morcz 2014.12.10. 00:22:57

@Mók_Ica: szerintem bele fog jönni, én drukkolok neki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:24:56

@lukacstoncsi: Zsu azért show felelős, mert puszta jelenlétével motiválja a show felelősöket! :-)

Morcz 2014.12.10. 00:25:06

most direkt nincsen on...?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:26:42

@Mók_Ica: A VV6 nálam teljesen kimaradt, a VV7-el visszatérő vok! :-)

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:27:18

@lukacstoncsi:

Aha, szóval maga a RTL csinálta, nem pedig a benti véglények, akik kalákában öntötték rá a szart. Lehet hogy nem ugyanazt az adást nézzük.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:28:19

@csincsilla72: baszki :) majdnem szó szerint így gondolom én is, egyetlen kivétellel - nekem PVC az elképesztő (by Lila;) mértékű ordenárésága miatt inkább ellenszenves, mintsem neutrális, és ebben csak megerősített az is, amikor szinte azonnal elkezdett puncsolni Kiskunnak, amint visszatért a győztes párbajból...

Morcz 2014.12.10. 00:29:35

@mosca.della.frutta: nem puncsolt, felmérte az ellent. :D

SugarPigLia 2014.12.10. 00:29:35

@Morcz + 1 ( a lakók listàjàra).
Vhogy èn is így èrzem Zsút. Nem utàlom csak nem szimpi ès kész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:32:37

@mosca.della.frutta: Ma a Főnök is Dórit nevezte meg főesélyesnek a Belevalóban, pedig ő számomra nyílvánvaló, hogy nem egy vidéki színész, hanem valamilyen pszichológus lehet.

SugarPigLia 2014.12.10. 00:35:04

Nem azt kellene mondania mindig, hogy "te mèg nem vagy èdesanya", hanem inkàbb a felelőssèget kellene hangsúlyoznia. Amúgy az èdesanyasàgot ki kell èrdemelni a gyerektől-erre nem ez a megfelelő terep...

Morcz 2014.12.10. 00:35:34

Asszem én mára feladom, jó éjt.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:36:32

@SugarPigLia: Zsut elárulja a metakommunikációja, de ha stílust vált és kitart mellette, akkor eljuthat ugy a hatodik-hetedik helyig, és ott pont azért fog kiesni, mert beleszürkült a töltelékszereplők szintjébe. Ha viszont vált, és újra bevállalós lesz, akkor a népharag fogja kivinni.

SugarPigLia 2014.12.10. 00:39:29

@VV Erőlegény: Azt vhogy nem szeretnèm, ha újabb pàrbajról visszajönne.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:43:51

@Morcz: eh, dehogy, egyszerűen tehetségtelen ehhez és kész, rajta nem segítene az égvilágon semmi, ha inna, képtelen lenne egyszerre az adásmenetre, a vendégre, a szkájpolókra, és a fejében duruzsoló hangra koncentrálni - jelzem, ez szemmel láthatóan még színjózanul se nagyon megy neki.

tudomásul kéne venni végre, hogy ez egy szakma, ahová nem elegendő egy dekoratívabb külső megjelenés, lásd Kiskun esetét a helyi zsebtévével: ő is pontosan olyan merev, mint a Baukó, hiába tud olvasni a súgógépről, attól az még simán sz@r, amit csinál, mert nincs hozzá tehetsége, ahogyan Baukónak, és anno az Anikónak sem volt (szinte fájt nézni!)

aztán ott volt pl még a VV5 idején a számomra cseppet nem szimpatikus Valkó Eszter, akit sokan nem kedveltek, de tény, teljesen profin és pörgősen letolta a Belevalót, vágta kit, hogyan kell lereagálni, hogy ne üljön le a műsor, szórakoztató is legyen, de meg se bántson senkit, satöbbi - rajta aztán percig nem érződött ki az erőlködés, a szerencsétlenkedés, lerítt róla, hogy neki nincs ugyan csini külseje, de tehetsége a szakmához, na az megvan! később Olivérrel együtt is vezették a kiesése utáni Belevalókat, nah, nekem azok voltak a kedvenceim, azokon legalább lehetett röhögni, voltak jó kis poénjaik, gegjeik... (sóhaj)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:45:41

@Morcz: hát, úgy is mondhassuk - ezek szerint legalább kevésbé agyhalott, mint a gengje :P

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:47:01

@VV Erőlegény: dettó :) még ebben is egyezünk (csak azt ne mondd Kamilla, hogy te is!;)

SugarPigLia 2014.12.10. 00:47:41

Daniról nem ugrik be senkinek ÈdenHotel Broki?

egyemakisszíved 2014.12.10. 00:52:57

@VV Erőlegény: A Főnök urat én inkább egy nyugdíjas hivatalnoknak, vagy üzletembernek nézem, aki sok marhaságot látott már életében, aki fiatalon színész szeretett volna lenni, és most kiélheti magát az RTL műsoraiba kerülve. A VV-be beküldött „idegeneknek” úgy rémlik, tényleg van közük ahhoz, amit játszanak a villában (katona, rendőr, sportoló, színész stb.). A Főnök úr a legjobb munkásnak is Dórit látta, ez inkább csak az ő szimpátialistája, nem is nagyon akart mondani senkit.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:56:44

@VV Erőlegény: ez nekem is feltűnt már, akarom mondani, Kamilla és te szinte mindig azb én gondolataimat írjátok ("szinte" nem is kell oda;), sokszor azért nem is kommentelek, mert már mindent leírtatok helyettem ;) nem mondom, kényelmes ;) de mindenek előtt nem rossz ez a kis pozitív megerősítés, hogy többen vagyunk hasonló meglátásokkal (értékítélettel?) itt, aminek - mondhatni - nagyon "örvendezem" ;) na de tényleg :)

többivel is egyetértek, valszeg Ádinát gondolják következő kiválasztottnak, és ráerősítenek kicsit, nehogy kiessen (persze nem fog, enélkül sem), és szerintem nem is ő lesz megszórva jelekkel, mert ahhoz már kevesen vannak a feketék, szerintem Sintér lesz az, vagy valamelyik töltelék fickó... de még erősen kérdéses, hogy megmernek-e egyáltalán szórni valakit a fehérek, mert ők belülről simán félhetnek, hogy majd az is visszajön, mint Kiskun (pedig nem!)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:01:13

@SugarPigLia: az ki is volt? ott annyian voltak egyszerre játékban, hogy a folytonos rotálás miatt csak az alaparcok maradtak meg nekem, és azok is leginkább az első szériából...

Veder1 2014.12.10. 01:01:33

Úgy látszik Laccci megvette a bótot.

mr sleepy 2014.12.10. 01:04:52

@Vödör: jabba inkább beáldozta a szuperképeségét csak azért hogy ne keljen dolgozni nem hiszem el szánalom

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:05:22

elszámolás napja van, azaz mindenért fizetni kell!
konyha Ádám, Zsuzsa, Dani, Laci
számolnak ez így 500 forint szól Zsuzsa
ami ezren felül van az mind ide
Ádám "consiléz"i Danit? Lacit?
Zsuzsa nem evett, de kibírja
nap végére marad 9700 forint, villakrajcár - tér észhez Ádám
figyeljük, hogy mennyit kapnak a többiek Zsuzsa konspirál
kizárt hogy összegyűjtik - mondja Dani
ha megvan a 20.000 akkor feltétel nélkül csatlakozhatunk
maffiafilm hangulat van Laci szájában talán van is egy fogpiszkáló, az image végett és úgy is néz ki mint a cosa nostra egyik behajtólegénye alsó Szicília alsó részén

SugarPigLia 2014.12.10. 01:07:40

@mosca.della.frutta: A 2. szèriàban Edinàval alkottak egy pàrt. Persze össze is jöttek estènkènt, ès inkàbb a leànyzó szerelmesedett Brokiba, mint fordítva. Ők nyertek vègül. Semmi èrzelem nem làtszott az arcàn SSKK.

Onereality 2014.12.10. 01:10:40

most nezem a mostot
jujjj, az a tanar a legrosszabb iskolai elmenyeimet idezi, az a pedo-josagos-negedes hang brrrrrrr

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:16:56

@SugarPigLia: ó basszus, nem hiszed el, de pont azt akartam még beírni neked, mielőtt megláttam a kommented, hogy bár a Broki fedőnevű édenes nem ugrik be most így, de arra az értelmiségi fickóra viszont rohadtul emlékeztet 12ker, aki megnyerte a 2. szériát a hosszú barna hajú lánnyal... xDDD na szóval, igazad van, tényleg van némi hasonlóság, de még a szövetségese is stimmel, eléggé kiskunos.... csak a szerelmi szál hiányzik - még! - könnyen lehet, hogy azt későbbre tartogatják, amikorra már Zsu karaktere beszürkülne (vagy nem;)

Onereality 2014.12.10. 01:17:09

bucsu vikkancstol:
edina: meg mindig szabadkozik, meg hogy milyen nagyszeru ember volt... - nem egy musort nezunk
denis: hatalmas erot adtal, meg konnyezik - wtf???

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:18:16

ehető és túléljük
nem veszekedhetünk, csapatmunkáról van szó, Robin ha szarul vagyunk, akkor néz rám, néz rám szól Zsuzsa, akinek a győzelem nem csak esélyt adott, hanem arcmimikát és metakommunikációt is
pénteken pizzanapot tartanak - egyezik meg a banda
száztizenhét alatt sikerült azért összeeszkábálni ugyanennyi másodperces streamet, óriási siker ez a streamkészítők világában, berkeiben, között

SugarPigLia 2014.12.10. 01:21:27

@mosca.della.frutta: Vajon MissKiskun kèpes lenne èrzelmeket színèszkedni? A kèrdèsem termèszetesen költői :D. (Bàr most kimondottan aszexuàlisnak tűnik anyasàg.)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:22:59

@Onereality: hát, én meg azt hittem, hogy ilyesmi figurák csak a rendszerváltás előtti időkben léteztek, a földrajz tanárom volt ilyesmi retró arc,, de ő már akkoriban is annak számított; nem gondoltam, hogy ilyesmi emberkék még ma is futkosnak szerte az országban... (6-os szériát mondom, kihagytam, így engem a látvány kissé sokkolt elsőre, "úgymond";)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:35:27

@SugarPigLia: a kérdésed rejt némi ellentmondást, ha színészkedik, akkor képesnek kell lennie, különben nem színészkedik - ahogy odabent kommunikálják a feketék -, amúgy, miért ne? ez játék - mondjuk erezegyedszerre -, ahol bármi eszköz belefér a taktikai (tudom, szitokszó;) repertoárba, pont ez ne férne bele, ha pl. Ázott Eb alap-eszköztárában a "digidugi" (szájmunka és egyebek) simán benne van? mérjünk már azonos mércével! amúgy jah, aszexuálisnak tűnik, gondolom azért, mert a számára szexuálisan vonzó pasi már kívül van a vella falain, és mert a szakadatlan lek*rvázása miatt olyannyira ráfeszült a "tiszta erkölcsű" anyuka imidzsre, hogy ha esetleg a későbbiekben mégis ráfanyalodna Danira, akkor is csak jó idő elteltével engedne neki - mondjuk, taktikából? mondjuk, mert miért is ne? - ahogy Ádina, Ázott, és az elején PVC megtehette, úgy ő is, simán.

Onereality 2014.12.10. 01:37:33

Dori: en nem vagyok a munka hose, az az igazsag... :)
ez egy prostinal hogy realizalodik vajon?

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:37:52

Nos én eddig bírtam, DDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEE
megosztok veletek egy titkot, amit a VVben hallottam és ha elpusztul a Föld még megmentheti az élteteket szeretteitekével egyetemben. Tehát ha látod, látjátok, hogy pusztul a föld irány a piramisok
"ha az egész föld elpusztulna a piramisok megmaradnának"
ezt Dr. Mitudomén és Dr. Vanegynőakisokatkutat Ezutánia is megerősítette, valamint Dr. Izé is publikált a témában.Ha nekem nem hisztek. Hallgassátok meg:

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-tortenelem-kamu-a-piramisokat-a-foldonkivuliek-epitettek

látható hogy ilyen fair tanácsot nem kaphattunk volna, ha nincs Dóri életem, életem dob ki a régi életem, köszi!

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:38:43

@SugarPigLia: pont most köszönsz el? nemá! ;) de akkor jó éjt neked is, majd holnap folyt. köv. ;)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:40:55

@Ay Mama, Que paso: "szól Zsuzsa, akinek a győzelem nem csak esélyt adott, hanem arcmimikát és metakommunikációt is..." LOL ez nagyon-nagyon..... xDDDD (vonyítok)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:44:47

@Onereality: hát hogy ő a passzív fél (mondjuk, ez nem feltétlen lehet előny ebben az üzletágban, gondolom... de aztán az is lehet, hogy ennyi műanyaggal az ember testében már aktívkodnia sem kell, elég csak odatartania a technika csodáit az ügyfélnek..?) :P

Onereality 2014.12.10. 01:46:10

@mosca.della.frutta: :)
a Zsu tenyleg nem eros erzelmek kommunikalasa, mimika, gesztusok teren :)
engem megteveszt, hogy ugyanazt a bamba, kisse ijedt arcot vagja, akar kurvazzak, akar udvarolnak neki, ezt igazan meg nem fejtettem meg, hogy korrelal ez az ertelmi kepessegeivel :)

SugarPigLia 2014.12.10. 01:47:17

@mosca.della.frutta: Csak vicceltem :). Szerintem is jàtèk, ahol majdnem minden megengedett. Tudom, hogy Dani nem vonzó szàmàra, ès nagyon màssal nincs is olyan viszonyban, amiből kalakulhatna vmi. Viszont Edina esetèben sem gondoltam, hogy mèg lesz a plàtói szerelemnek folytatàsa. Nem köveznèk meg senkit, de a mostani szèriàhoz kèpest mindegyikben kevesebb szerelmi/szexuàlis szàl volt.

SugarPigLia 2014.12.10. 01:52:39

@Onereality: Lehet, hogy nèmi botox nehezíti a mimikàjàt. Annyira nem mozgatja a felső ajkàt, mintha pici szilikon oda is jutott volna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:12:17

@beacska: "...Vörös István és a prognózis..."

Értem, miről beszélsz ( Sic transit gloria mundi) Most meg már úgy hívták az új zenekart, hogy Redless. Ezzel együtt CSAK ÉLNI SZERETNÉK (amúgy Ádinánk is ezt mondta), meg A lámpát, ha gyújtok és társai - mondjuk ez már más súlycsoport. És koncert ide vagy oda, a klasszikusok örökké élnek. Bennem legalábbis.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:22:40

@kamilla123: "... teljesen őszinte volt a csaj, csak ezzel tényleg félig megnyerették vele a VV 7-t..."

Szerintem nagyon előreszaladtunk. Hosszú ám az út. Amit érdekesnek találtam, az az volt, hogy hiába beszélték meg hárman, hogy milyen taktika lesz, jött a Ba@sz..ba, és félresöpört mindent, átvette a kezdeményezést. Először is azonnal maga alá sorolta a cinkos bt-t, mintha ő találta volna ki és az övé lenne. Másodszor nyomást gyakorol, hogy tegyenek egységesen Sinesre. Ez egész más, mint a mit megbeszéltek, Őt nem fogják olyan könnyen tologatni a sakktáblán, mint ahogy képzelték. Kíváncsi leszek...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:40:46

@beacska: "...Dóri nagyon ügyesen igyekszik semleges maradni...."

A bűnözés és a szexipar között húzódó keskeny mezsgyén lavírozó prostik mindig rafináltak, megvan a magukhoz való eszük - PVC szó szerint ezt mondta a Főnöknek - és mindig a rövidtávú érdekeiket nézik. (muszáj nekik, létkérdés). Nem mennék lovat lopni velük.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:44:44

@Onereality: szerintem csak ráfeszül arra, hogy ne hozzák ki a sodrából, én még ennyire se bírnám, pedig azt gondolom magamról (simán, naná!;) hogy önkontroll terén jó vagyok, de amit vele leműveltek az elmúlt hetek alatt, az egy öszvérnek is sok lenne.

de aztán könnyen megeshet, hogy SugarPigLia mondta meg a tutit, és tényleg machináltak nála is valamit a szája környékén - bár, ilyen alig látható töltésnek nem szoktak ilyen utóhatásai lenni, még az is lehet, hogy születetten ilyen :P nekem amúgy az a legfurább benne, hogy a megjelenése alapján (főként, mikor szépen meg van csinálva az arca, meg nem trógerül van felöltözve, mert ebben is olyan kis ... hogy is mondjam, egyszerű ízlése van), szal mindig várom, hogy intellektuálisabban nyilvánul meg, amikor kinyitja a száját, és olyankor mindig (MÉG mindig!) visszahőkölök, hogy olyan lassan forog a nyelve, vagy az agya, nem tudom, de nekem nem lenne beszélgető partner az biztos, mert két mondat után az agyamra mászna, valahogy nem bírom a lassú felfogást... nem sznobkodom itt, csak idegesít, és disszonáns hatást kelt valahogy bennem beszéde és a megjelenése (kb olyan érzésem van tőle, mint amikor lát az ember egy minden szempontból top pasit, és megszólal valami fertelem tájszólással... hát, tiszteletem a vidéken élőknek, de, ez nekem illúzióromboló; vagy mikor egy szép lányból dől a trágárság... kognitív disszonancia;)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:49:43

@SugarPigLia: igen, de mindegyikben volt, és azokban egy közös jellegzetesség biztosan megvolt, hogy minimum egy közülük azt a tipikusan idegörlő, rétestészta nyúlósságú nagy közös nyűglődést hozta, heteken-hónapokon át, amitől én spec a falat kapatram (Ági/Lorenzo, Ágica/Leo, Gigi/Jerzy, Sittes/Sehi)... ebben legalább ez nincs, hallelúja!! xD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:51:02

@beacska:
Nekem senki nem tudja bebeszélni, hogy ma, Budapesten egy huszonéves fiú nem talál munkát - ha : tényleg dolgozni akar. De ha a retek büfében vagy a Parlamentben akar vízhordó lenni, akkor nehéz lesz neki. Ha meg nézték a vendéglátósok a VV6-ot, akkor kétlem, hogy az éttermükbe bevásárolnának egy ilyen probléma-forrást, aki alig tud uralkodni magán.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:54:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezt mondta? elismerésem a nyíltságáért; amúgy miközben olvastam, nagyban bólogattam magamban, hogy milyen jól látod... :D komolyan ő mondta?? ilyen választékosan, kerek mondatban, és semmi bammeg? nem tudom elhinni ;)

ő-szinte 2014.12.10. 02:57:26

szakadok, jó a poszt ;-)))))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.10. 03:00:49

na de most én köszönök el, lejárt a műszakom (nem, csak álmos vagyok), további jó szórakozást minden jelenlevőnek! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 03:12:30

@mosca.della.frutta: "...mindig várom, hogy intellektuálisabban nyilvánul meg..."

Ezt érzem én is, mikor megszólal. Olyan, mintha az énektanárom akarna valamit előénekelni, és hamis lenne. És ez úgy fáj az ember gerincében. Vagy amikor egy nagydarab férfi megszólal magas, sipákoló hangon. Szvl, hogy nem adekvát - legalábbis a várakozásnak. Lehet, hogy a többiekben is ez kelti a hamisság, őszintétlenség érzését?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 03:17:34

@mosca.della.frutta:
Ha PVC-re gondolsz, ebből ő csak annyit mondott, hogy nem túl okos, de megvan a magához való esze. Erre mondta a főnök, hogy tehát az Akadémia rendes tagja nem lehetne, de LEVELEZŐ TAGJA igen. Mire PVC : Hát, igen. Csak azért nem dobtam el az agyam, mert sztm PVC nem tudja, hogy mit jelent az, ha valaki az Akadémia levelező tagja. Gondolta, egy levelet ő is meg tud írni :D:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 06:53:46

@verkli: Aham, köszi. Tehát nem pszichológus, hanem RTL amatőr színész.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.10. 07:52:44

@Száz stadiont ezeret:

Sorsa a kezünkben van, de amint rá kerülne a kendő olyan kisangyal lenne hogy Szűz Mária hozzá képest egy riherongy lenne.

Aharon 2014.12.10. 08:46:35

@nicu71: Így. Plusz, honnan tudjuk, hogy nem magyar állampolgár is, a kényszerromán útlevél mellett?

Azt a picsa Fannit is akkor akartam először Trondheimbe deportálni szoli nélkül, amikor bejövetel után két perccel megkérdezte, hogy te nem magyar vagy, ugye? Ja, és kérdezte ezt Novozánszki vezetéknévvel. (Nowozanski - lengyel)

Aharon 2014.12.10. 08:51:20

@Admiral_General_Aladeen: Ugyanezt mondtam az asszonynak... annyira kis cuki volt :)

Aharon 2014.12.10. 08:59:19

@Száz stadiont ezeret: Szépen összefoglaltad, szerintem is összeállt már neki, hogy mekkora hulladék volt végig, de most már szégyell kiállni a szerepből, és addig fogja ismételgetni önnön baromságait, amíg ő maga is elhiszi. Ritka egy szerencsétlen pancser az a nő.

Krétagarbó 2014.12.10. 09:34:10

@mosca.della.frutta: Ezer köszi, éppen vadászni akartam utána, így sikerült megnéznem.

Kandabula 2014.12.10. 14:40:45

Ezeknek a szerencsétleneknek még nem esett le, hogy egyikük kivételével mindenki ki lesz szavazva. Ha mindenkinél ilyen cirkuszt rendeznek, kellemesen fogunk szórakozni.

Granca 2014.12.10. 18:59:38

@Costanza:
nem, az nekem sem volt oké, hogy azt kibeszélte, nagyon nem. Féltem is a kiscsajt.
Csak az az egy mondat tetszett.
És pont az ilyen "vagány" pasikat nem is bírom, nála viszont néha bizonytalan vagyok, vajpon mennyire csak egy felvett szerep ez.
De a kibeszélés nagyon gáz volt, az tény.

Costanza 2014.12.11. 12:42:58

@egyemakisszíved:

''Ami a vallásos neveltetést illeti, ha jól emlékszem, Dórit láttuk eddig imádkozni, Reni meg talán a jó Istent emlegette, hogy nem tehet meg olyat, hogy nem jó embert küld vissza a villába. De erre nem esküszöm meg. Honnan tudjuk, hogy Edina vallásos? És mi köze a vallásnak ahhoz, hogy ki mennyire „jó” ember? Szerintem inkább az számít, hogy egy karakter mennyire érdekes, szerethető vagy szórakoztató."

Tisztessegre nevelesre gondoltam azok kapcsan (csak a kelet-europai hatarontuli orszagokbol szarmazo magyarokra gondolok most) akik szerenyebb helyekrol jottek.
Altalanossagban ertve normalisabb ertekrendjuk van, nem szall a fejukbe a penz-hatalom, kemenyen dolgoznak, tudjak es nem felejtik el hogy honnan jottek, es ugy altalaban az eletben jobban esznel vannak. Ez az en benyomasom, termeszetesen biztos ott is vannak rossz emberek is mint mindenhol, de akivel en kapcsolatba kerultem, azok ilyesmi erenyekkel birtak, es volt koztuk vallasos is, igen.
En veltem felfedezni pl a Miloban is annak idejen, hogy szereny es az Edina es annak tunik, ennek kapcsan irtam amit irtam. Emogott azt ertem, hogy vannak dolgok, amiket egy ember megtehetne ugyan, de nem tesz meg pl. mert nem etikus, mert van benne egy mihez tartas, egy belso tartas hogy valaki mit engedhet meg maganak es mit nem. Mi az ami ot szolgalja, de kozben nem gazol at masokon, csak hogy o elonyre tegyen szert, habar megtehetnem, de nem teszem, mert van ami szent. Valahogy ugy gondolom, hogy van bennuk valamilyen szinten egy egeszseges alazat, de egeszseges tartas is. Most altalanossagban beszeltem, de azert pl visszaterve szerintem Milon es Edinan ez szamomra erzodik is, hogy ok valoszinuleg nem fognak olyasmit elkovetni, amin itt mindenki felhordul. Es ez szamomra pozitiv. Bocs hogy kicsit kuszan fogalmazok, de biztos ertheto a lenyeg. :) (faradt vagyok)

@Granca:

en ilyen megnyilvanulasai utan attol felnek, hogy mi lenne ha a ferjem lenne, akkor hogy bantana meg, nemhogy igy tiz nap utan, vagy elso csok utan. jaaaaj.
Olyan messzire kell menekulni meg az elejen az ilyentol, amennyire Dori pl, mert csak akkor edi-bedi amikor nem magabiztos. Ha ugy erzi sinen van, akkor taplo mint a fold. En sosem sajnalom az ilyet...
süti beállítások módosítása