Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x23 - Hangos nyögések és klikkesedés (18+)

2014. december 09. 08:17 - candyperfumegirl

723-01.png

Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk, ami rohadtul idegesítő, különösen mióta minden szegmens előtt ÉS után is kötelező jelleggel elsüti az „egészen elképesztő” szófordulatot, már szinte visszasírom Horváth Éva pajkos spontaneitását. Na de vágjunk is bele az események hihetetlen izgalmakat ígérő sodrába, vagyis Ádina nyelve hogyan találta meg az utat Basszájba mandulájához. (Fentebb a buli előtti készülődés egy jellegzetes momentuma)

723-02.png

723-03.png

Mikulássapkás bulika van napirenden, aminek a prológusában Ádina azon sír 12kernek, hogy nem kéne Laciba belehabarodnia, mert az árt a játékának, de a tetkós seggnek nehéz ellenállni. Még ezt is szívesebben hallgatom, mint azt, ahogy Jabba műkönnyeket erőltetve önsajnál, a nőknek ő nem kell, mert kövér és ronda. Ezúton is üzenem neki, hogy ennél sokkal nagyobb probléma vele, hogy egy creepy nyomulós fasz, ami százszor visszataszítóbb, mint a pluszkilói. Jöjjön a lényeg, némi pia meg ölelkezés után Basszájba és Ádina hirtelen egymásnak esnek, smárolnak a földön, a kanapén, a fotelban, Macin fekve, majd a vasalódeszkán, ami le is szakad alattuk. Persze lehet, hogy csak a Vikácsu elviselhetetlen vérnyogása keltette decibelt nem bírta a cucc, ami érthető is, aki hallja, az kényszeresen kárt tenne magában. Többiek eközben agyfaszt kapnak az irigységtől, de hogy miért, azt ők maguk sem nagyon tudják. Közben Ádina űbercuki riportjait vágják be, olyanokat mond, hogy „a Laci olyan vadul, férfiasan csókolt, a hajamat is megfogta.” Lámpaoltás után vízszintesben folytatódik a móka, tapogatózás megindul mindkét oldalról, és Ádina nem veszi észre, hogy olyan hangosan nyög, hogy senki nem bír tőle aludni, Ádám szemei előtt például lepereg az egész élete közben. És itt szabadul el a pokol.

723-04.png

Ádina ugyanis hirtelen kipattan az ágyból és kiront a nappaliba, el Basszájba farkától minél messzebbre, de pont a megfelelő két emberbe botlik, a talán éppen egy laza nyugiszobás kufircról visszatérő Kazalba és Komiszba. Fannika rögtönzött pöcökbizsergési szaktanácsadást tart, nem szégyen az, ha dugtatok - ő csak tudja. A hálóba visszatérve Ádina idegrohamot kap, mert a gyengeelméjűek a nyögéseit parodizálták, és egy olyan öt perc következik, amiben több a „faszomatbazdbeg”, mint a levegővétel. A baráti kurvaanyázás közben Plasztikból tör ki igazán az úrinő: „KI A FASZT ÉRDEKEL, KIVEL BASZOL BASZDMEG, CSAK MÁSOKRA BASZDMEG LEGYÉL MÁR TEKINTETTEL BASZDMEG!” Bármilyen hihetetlen, Kazal még erre is képes rádobni egy lapáttal, amikor a riportban azt mondja, hogy Ádina

olyan papírzacskós lány (WTF?!),

mert nem olyan szép, mint Dóri, de maradjunk annyiban, hogy ezen a ponton bukott meg végérvényesen ez az érvelés.

723-05.png

Térjünk rá a fontosabb vonulatra, a frontvonalak megrajzolására az első párban mentén, ugyanis this is the point of no return a VV7-ben. Ádina ma sziporkázik, párbaj előtt ölelkezős-barátnős stílben mindkét csajt biztosítja arról, hogy visszavárja, amiért persze le fogják kétszínűkurvázni, viszont jelenleg ő az egyetlen ember az egész villában, akinek biztosan nem lesz szopás a párbaj végkimenetele. Folytatást tudjuk, Vikácsu arcára ráfagy a „nemhiszemelbaszdmeg” kifejezés a stúdióban, Zsu beszambázik az ajtón, és a világ legalpáribb ugatása veszi kezdetét. Ordenáré Röné bebiztosítja, hogy ő legyen a következő kieső, mert elmeháborodott módon üvölt és az zsigeri gonoszsággal kurvaanyázik, és Kazal is kiveszi a részét a jóból, miközben Miss Kiskun tökéletes lelki nyugalommal hajtogatja a fejére a lila kendőt. Mert nem fogják fel ezek az egysejtűek, hogy ezt a párbajt ŐK vesztették el Vikácsuval, és nem az egyetlen értelmes mondat összerakására is képtelen Miss Kiskun volt olyan mérhetetlenül szimpatikus az applikációt nyomkodóknak.

723-06.png

A százalékok is elhangzanak, és ez elpusztítja a maradék agysejteket is Ordenáré és Kazal fejében. Fúriák elvonulnak, hogy Zsu ágyát felgyújtsák, Jabba és Komisz azt sem tudja, milyen rendezvényen van, sokkal érdekesebb viszont a Zsu mögött felsorakozó kis klikk, akik alig bírják visszafogni a vigyorgást. MILF párbaj előtt célzott rá, hogy Dani és Ádina mellé be lehet majd szervezni Ádámot és Lacit is, és már ott is nyüzsögnek körülötte, sőt, Robin is feltűnik a kép bal sarkában. De a legszebb az, hogy a következő snittben Plasztik siet csontig benyalni Kiskunnak, tiszta lap címén. Jabba, Komisz és Kazal tehetetlenül füstölög a nyugiban, Ordenárét nem látni, szerintem agyérgörcsöt kapott. Megalakult hát a MILFisták és az agyhalottak bandája, és köztük a demarkációs vonal, Vikácsu pedig szerintem még mindig ott ül abban a szűkre szabott székben, és azt hápogja, hogy „ezt nem hiszem el."

723-07.png

723-08.png

Címkék: 18+ vv7
760 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvbuzi 2014.12.09. 08:21:38

Na, végre, már nagyon vártam az olvasnivalót:)

városi fiú 2014.12.09. 08:36:01

Kimaradt a csend őrzője Dóri nénje, aki ágyból, párnák közt ordít, mint liszkai vadszamár.
Finom kis fülit bántya a nyögős hang Laci alól.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.09. 08:36:33

Képregény nincs? .-) Az kircsi szokott lenni.
Amúgy fasza lett a poszt és nem délben jött ez nyerő.

hannamontanna 2014.12.09. 08:46:25

Nem kéne egy mázsa szappant beküldeni, hogy kimossák a szájukat? Én ennyi lóf*szt és b+-ot életemben nem hallottam. Ha azt a szisztémát követnék a szerkik, hogy sípolnak, akkor kb. egy összefüggő sípolás lenne a közvetítés. Nem semmi. Nem vagyok álszent, nekem is elhagyják olykor a számat szóvirágok, de ez kicsit durva. De most tényleg, ezért kap büntit az rtl? Vagy ez már nem divat és nem is számít...?

tjunior 2014.12.09. 08:47:19

Az olyan részek miatt, mint a tegnapi volt találták ki ezt a műfajt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 08:49:17

Azt az ordenáré szöveget viszont beraknám ide is, csak h tanuljunk.

aaasssddd 2014.12.09. 09:00:06

Ha velem beszélnek így, sírva futottam volna ki a villából szerintem.

candyperfumegirl 2014.12.09. 09:06:04

@Majom1Parádé: gondoltam képregényre, mert volt hozzá bőven alapanyag, de akkor még holnap ilyenkor is azt csinálnám... :)

Warlimont 2014.12.09. 09:07:14

Ennek a Reninek lassan esedekes lenne egy alapos elmeorvosi vizsgalat... Remelem, a völegenye is figyelmesen nezi az adast, es ha esze van, mar a keleti nyitas jegyeben bulit szervez szombatra.
Fanni minösithetetlen, mocskosszaju kurva (ezt kb minden poszt kommentjeiben leirom :) ), szamomra ö az abszolut peklapat pozitiv, a többieket derus közönnyel szemlelem, de ez a nö rendkivul irrital. Ha parbajra megy, a kedveert meg az appot is telepiteni fogom.

Copfos Gizi 2014.12.09. 09:11:07

Már nagyon várom a kiválasztást :) Hány napot kell addig aludni? Mint gyerekkoromban :)
Igazán szívderítő lesz nézni, kire pakol kicsoda, és milyen indokkal :D

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.12.09. 09:13:29

Hehehe, férfifejű kazal és röné

weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/good-good-let-the-butthurt-flow-through-you.jpg

Tuti kiprovokálnék valami fizikai abúzust ettől a két elmeháborodott gyűlöletcsomótól, hamár lebaszni nem lehet nekik párat.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.09. 09:17:11

Engem ez a két lány, fannika és röné annyira emlékeztet valakikre:D
Főleg ez a kicsinállakbazmeg és a papírzacskós megnyilvánulás:D Érdekes:)

@Copfos Gizi: ha nagyon türelmetlen vagy, ingázd ki:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 09:21:46

@aaasssddd: én nem, halkan közöltem volna, h mindenki magából indul ki, bementem volna a nyugiba, oszt hagy üvöltsenek.

Caryon 2014.12.09. 09:29:10

PVC-hez mit szóltok? Épp néhány napja említettem, hogy a háttérben óvatosan pacsizik Zsuval. Mármint a kamera ráfókuszál egy-egy jelenetre, és a háttérben lehet látni, hogy ezalatt ki mit csinál. Bár hang nincs, de a testbeszéd az ugye nemzetközi, mindenki érti. Most akkor mi lesz a villabarátnőjével - ahogyan ő fogalmazott, Kazallal?

Cathcart_ezredes 2014.12.09. 09:29:53

A helyi csörgősipkás futóbolond még nem járt itt, hogy jelezze mennyire unalmas volt a hogyvolt, és candy mennyire szarul ír?!:)

Conchobar 2014.12.09. 09:30:14

Engem a mostani villalakók erősen emlékeztetnek 'A legyek ura' hajótörött gyerekeire. Igazából csak Fanni meg Reni gyűlöli a rivális Zsuzsát, Macit meg Dennist inkább valamiféle klikkszellem, vagy inkább a szekta szelleme hatja át (és idetartozik még Dóri is, noha ő mutat olykor más képet is magáról). Nemcsak Zsuzsát, hanem Edinát is kiátkozták már a sárga kendős árúlóként való megszégyenítésénél (noha Edina meg Vikcsu próbálta úgy szemlélni a dolgot, hogy Edinának így lesz jobb), meg utána különféle beszólásokkal. És ami azt illeti, maga Vikcsu is közel járt a kiátkozáshoz, mikor ránézett (!) Zsuzsára, és a mosdóban kérdőre vonta Reni (és tán Fanni jelenlétében). Jellemzően Reniék teljesen természetesnek látták ezt az óvodásokat, vagy féltékeny szerelmeseket idéző eljárást, csak Dóri látta másképp a dolgot. Viszont sokat levon a Dóri megítéléséből az, hogy a szektásság védelmében szerepet vállalt Edina sárga kendős megszégyenítésénél

Zsoofka 2014.12.09. 09:32:49

"olyan papírzacskós lány (WTF?!)," - biztos ő is ré volt cuppanva a KÉS/ALATT című örökbecsű sorozatra. Ez az első vicces beszólása Kócosnak! :)

Conchobar 2014.12.09. 09:33:56

@Conchobar: jav: És ami azt illeti, maga Vikcsu is közel járt a kiátkozáshoz, mikor ránézett (!) Zsuzsára, és a mosdóban Maci kérdőre vonta Reni (és tán Fanni jelenlétében).

csicserierika 2014.12.09. 09:35:30

@városi fiú: jaj, röhögök. Nénje szókincsének 80 százaléka ott virít a posztban kiemelt nagybetűkkel :)

candyperfumegirl 2014.12.09. 09:35:42

@mokamini: nekem is eszembe jutott.... :)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.09. 09:36:09

@mokamini: ugyehogy?? Nekem is a Kés/alatt ugrott be rögtön:)
Bár szerintem akkor ő még elég kicsi lehetett, h nézze:)

Zsoofka 2014.12.09. 09:36:39

Mellesleg le a kalappal Kiskun előtt. Nekem ritka ellenszenves egy nő és tényleg csak a bumeráng-effekt miatt nyerhette meg ez a párbajt, de ahogy ennek a két Fúriának a fröcsögését elviselte, sőt a szó jó értelmében lekezelte, hát az 10 pont. Respect.

Baresz83 2014.12.09. 09:38:01

Jó volt az összefoglaló, köszi! :)
Reni és Fanni stílusára nincsenek szavak... Kár, hogy egyszerre két embert nem lehet kiszavazni! A papírzacskó-hasonlat tette fel az i-re a pontot, úgy érzem... Innentől kezdve úgy gondolom, tök mindegy, hogy van megszerkesztve egy adás, mit akarnak velünk elhihetni a készítők, ezek a lányok akkor is csak sekélyes, mínuszos IQ-jú hülye p....k.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.09. 09:38:26

@candyperfumegirl: ott kimaxolták a jelenséget rendesen:)
Poszt jó volt, az Ádámos képen felröhögtem:)

Zsoofka 2014.12.09. 09:38:42

@foxwiththegloves:
Vicces ez a hv oldal. A múltkor a Fiúk a klubból című műalkotáson most meg a Kés/Alatton nosztalgiázom itt, mindkettőt a nemalvós szoptatós időkben néztem iccaka a Viasaton. Olyan jó rá visszagondolni. Az uram meg csak nézett nagyokat, milyen f.szságokra kattantam rá, pedig akkor mindkettő kellett az életbenmaradáshoz :)

karev 2014.12.09. 09:40:27

"creepy nyomulós fasz" :) köszi, candy :)

Sargabogre 2014.12.09. 09:41:26

Sínésznő pszichiátriai eset a hisztije alapján. ezen így felhergelni magát, mintha megtudta volna, hogy holnap világvége.

Zsoofka 2014.12.09. 09:43:08

@Sargabogre:
Ja. Mi lesz vele, ha ő lesz a kiválasztott és vagy egy hétig feszkóban kell élnie ott benn. Szerintem megtép valakit.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.09. 09:43:45

@mokamini: egyik sem könnyű darab:)
Kés/alattot csak az első 3 évadban szerettem, a papírzacskós rész még pont a fénykorhoz tartozott:)

Zsoofka 2014.12.09. 09:45:06

@foxwiththegloves: Nem könnyű, viszont egymás után ment a viasaton, éjfél után valamivel, mikor az én GYERMEKEM (sic) épp megéhezett.

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 09:46:11

Nos akkor a magam részéről a következőket mondanám csak röviden, a két elmebeteg nőstényállat vonatkozásában:
Üdvösnek azt tartanám, ha Bongyorringyó feji szőrzete benzinnel locsolódna kissé, majd szál gyufa, s amíg ímígyen világítva szaladgálna, láthatnánk, hogy reménytelen fekete lyukból is válhat lángelme. (Kis ideig legalábbis, és csak bizonyos vonatkozásban persze.)
Renyógenyó esetében maradnék a klasszikus (és már-már közhelyes, de igen megbízható) péklapátos megoldásnál, konkrétan az említett eszközzel úgy baszva tarkón, hogy vizenyős szemei üstöllést kiugorjanak, így többé azok forgatásának taszító ténye esélytelenné váljék.

Megemlékeznék még Éltes Guminőről, miként semmi perc elteltével már puncsolt is ezerrel, el kellene dönteni, hogy ez vajon szánalmasan gusztustalan, avagy gusztustalanul szánalmas.

Hendikepmedve tulajdonképpen kétmázsányi színtiszta szar. Minden értelemben.

Dénes a Rémes meg itt a legnagyobb gennyputtony, szép lassan kezdi kiforrni magát, kezdenek feltárulni a mélységei a büdös gyökérnek, és ami ottan látszik az minden, csak nem szép.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 09:49:57

Nem akarom megbántani a poszt írót (és az ő érezhetően női lelkét), de a mai poszt sztem-kivételesen- elmarad színvonalában a tegnapi tévés öfitől. Úgy vélem, hogy a magyar VV-k eddigi történetében a tegnapi, illetve vasárnap éjszakai események voltak a leghorrorisztikusabb thrillerbe illőek. Steven King, Joe Eszterhas írói munkássága innetől kezdve múltidőbe tehető, talán a groteszk humort is szerető Tarantinoban lehetnek még tartalékok, amennyiben rácuppan a VV7 szériájának rendszeres tanulmányozására a videokölcsönzőjében. Szóval csak azt akartam mondani, hogy a posztban leírtaknál összehasonlíthatatlanul izgalmasabb, drámaibb és mozgalmasabb volt a tegnapi műsor, tehát minden kedves érdeklődőnek ajánlom a jobb szórakozás, érthetőség és tanulságlevonása miatt a tegnapi anyagok kép és hangfájlokban történő tanulmányozását is!

Sargabogre 2014.12.09. 09:50:13

@mokamini: komolyan tátva maradt a szám, hogy ennyi indulat hogy lehet néhány emberbe. ez egy párbaj volt, egy ember, és mintha ő lenne az Antikrisztus kb úgy fújnak rá. a VV6 volt ehhez képest, rohadj meg meg büdös gci... szépen gyarapítják az ellenszavazatokat. de már a fiúknak is kezd elege lenni belőlük kivéve creepy Macit.

Sargabogre 2014.12.09. 09:52:05

amúgy lehetne csinálni nekik egy programot, amiben filmnézést ígérnek és csinálnak egy kisfilmet, amibe csak ezeket a hisztérikus dühöngéseket vágják be :D

Sargabogre 2014.12.09. 09:58:05

legjobb Fannika 'kiszavaznak egy ilyen CSUPASZÍV ember egy ilyen gonosz ember ellen' ezt azután, hogy hangosan kurvaanyázva ordibált Zsuzsával.

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 09:58:32

Azért ha nekem így integetne Fannika, tuti addig provokálom, míg kapok tőle egy szép sallert. Egy óra múlva meg már Reni is kint riportozna. :-)

Copfos Gizi 2014.12.09. 10:04:10

@Jozeph Pelikahn: Ez már nekem is eszembe jutott, hogy addig kéne provokálni őket, míg verekedéssé nem fajul, persze csak egyoldalúan a FanRen részről :) Tehát csak ütés, váltás nem.

Granca 2014.12.09. 10:08:10

Nekem a tegnapiból az egyik leggázabb Fanni "papírzacskós" elmefuttatása.
Annyira irritálnak az ilyen sekélyes nők, akik csak a külsőben látják az értékeket, és még abban is sekélyesek (szerintem Edina természetessége ezerszer szebb és vonzóbb, mint pl. Plasztik felfújt szája meg melle), és ilyen alapon ítélik meg, és rangsorolják a többi nőt ... ehh, grr ...

Persze, tök feleslegesen húzom ezen fel magam, a sekélyes nők sekélyes pasiknak is kellenek ...

karev 2014.12.09. 10:10:40

@Warlimont: sztem Rönének nincs vőlegénye, csak kamu. nem tudom elképzelni, hogy ez a nő valakinek kell. Fanni meg... nagyon vicces lesz majd, mikor kijön, ás szembesül, mennyire csipázzák ideki :)

karev 2014.12.09. 10:11:14

@Copfos Gizi: jobban várod, mint a karácsonyt :)

karev 2014.12.09. 10:13:25

@Caryon: arra talán már Plasztik is rájött a hangya agyával, hogy Kazal vállalhatatlan, és vele nem kéne barizni, ha benn akar lenni a fináléban.

Conchobar 2014.12.09. 10:14:38

@Copfos Gizi: "Ez már nekem is eszembe jutott, hogy addig kéne provokálni őket, míg verekedéssé nem fajul" - Nekünk nézőknek valahogy meg kellene őriznünk a mértéktartásunkat, higgadtságunkat és a méltóságunkat. Mi a bírák vagyunk, nekünk semmiképp nem kellene beszállnunk egyik villabeli klikkbe sem. Mindenesetre egyes nézők magatartása érthetővé teszi a villabeliek szektás magatartását, ha már a kintiek is indulatokat produkálnak, akkor ugyanez a bentiekre fokozottan igaz

Granca 2014.12.09. 10:15:30

@foxwiththegloves:
Kikre? Nagyon kíváncsi lettem ... :-)

karev 2014.12.09. 10:16:01

@Cathcart_ezredes: egyáltalán @foxwiththegloves: miért ne nézhette volna fél éve :)

Caryon 2014.12.09. 10:16:35

Kazal és Röné nem érti, hogy jöhetett vissza Zsu, mint ahogy azt sem, hogy miért tartanak ott ahol, vállalhatatlanok. Biztos vagyok benne, hogy az a tény, hogy befelé nem megy info, csak az igazi énjüket hozza ki egyre jobban. Ezek kint a valós életben ugyanezt a szintet hozzák, csak még nem szembesítették őket. Remek alkalom ez az életükben, hogy vv után pozitív változáson essenek át egy szakember segítségével.

karev 2014.12.09. 10:17:37

@karev: elkezdtem írni egy hozzászólást, de meggondoltam magam, csak elfelejtettem törölni, ezért ilyen béndzsa, bocs.

karev 2014.12.09. 10:19:57

@Baresz83: de emellett hogy néznek ki? azt gondolják magukról, hogy ők a suli szépei? az első képen az ott Fanni zsíros sgge? Reni is egy kis prizs. ugyan már. :))

Gia Gianea 2014.12.09. 10:20:32

Hopp,VVDóri 10-16 évesen egy bűnöző banda tagja volt,akik idősek otthonába törtek be... :-o

városi fiú 2014.12.09. 10:20:44

A papirzacskos lany jelentese:
hagyomanyos feherdobozos
12 1 tucat
mint a tobbi hulye picsa

hannamontanna 2014.12.09. 10:21:45

@Sargabogre: Támogatnám az ötletet. Annyira nézném a fejüket amikor megmutatnák nekik a rikácsolásukat. Aztán megkérdezném tőlük, hogy nézőként szavaznának-e magukra? Reménykedem, hogy majd a kiválasztás előtt azért bevágnak ebből valamit... :-DD

Caryon 2014.12.09. 10:22:41

@karev: Nem a tegnapi barátkozására gondolok, és nem is a műszempillás esetre. Hanem korábban. De igaza van, ő így játszik. Nem akar indulatokat kiváltani. Mérlegelnie kell, ki ellen van esélye. Ő is a nyereményért van itt és az első párbajig nem tudhatták, mi tetszik a nézőknek. És igazad van: ő legalább felfogta. Nem annyira buta, csak műveletlen és iskolázatlan.

Copfos Gizi 2014.12.09. 10:22:49

@Conchobar: Oké, megint nem voltam egyértelmű :) Újra:

Arra gondoltam, hogy én, mivel eléggé felzaklatott, hogy mit kapott Zsu a lányok részéről. Én nem bírtam volna, kötélből vannak az idegei. Tisztelet neki.

Én meg próbálnék megszabadulni tőlük, mint bántalmazóktól. Ugye a verbális is bántalmazás. Én, tuti addig hergelném, míg valami fizikai nem történik, hogy kizárják. Persze nem odaállnék, hogy üss, hanem valahogy másképp.

Bár lehet Zsunak ez a tökéletes passzivitása fogja majd kihozni belőlük az állatot, ahogy tegnap is írtam a másik posztnál. Fanni ugye valamit a földhöz vágott mérgében. Szerintem el sem jutott a tudatáig mit csinál. Félek nem csak narancsdobálás lesz, hanem tényleg elborul Fanni agya ( belőle sajna kinézem, hogy megkattan ), és valami mással fog... Támadni...
Hacsak le nem nyugtatják valamilyen módon. Betegnek tűnik a viselkedése. Vagy csak egyszerűen az unalom teszi ezt velük, ahogy mondtátok az ingerszegény környezet. Valahol ki kell engedni a fáradt gőzt..
Nehéz ügy.

Szóval én megpróbálnék megszabadulni tőlük, ha másképp nem, hát egy verés kiharcolással. De én ilyen kis szánalmas vagyok :)

karev 2014.12.09. 10:25:00

@VV Erőlegény: nem biztos, hogy nekem meg kéne néznem, mert lehet, kihajintanám a tv-t a másodikról. én nagyon ki tudok akadni az ilyen fostubáktól, akik jobbnak hiszik magukat csak azért, mert fsza csajnak érzik magukat, pedig nagyon nincs mire verniük magukat...

karev 2014.12.09. 10:25:51

@Sargabogre: meg innen 1-2 hozzászólást. :)

karev 2014.12.09. 10:26:34

@Sargabogre: azok a büdös bunkó apposok, akik szavaznak.

karev 2014.12.09. 10:28:31

@Conchobar: senki nem szállt be egyik klikkbe sem, de véleményünk lehet az egyes emberekről.

karev 2014.12.09. 10:30:48

@Caryon: "műveletlen és iskolázatlan" arról meg nem csak ő tehet.

Sargabogre 2014.12.09. 10:37:47

mondjuk ezen a lámpafelkapcsolós ordibáláson már hangosan röhögtem: szegény Ádiná, aki fel-alá rohangál mint egy gumimaci, Ádám feje meg a végén 'Fanni te most jötté' be, mé' ordibálsz?' :D jobb mint egy c kat vígjáték.

városi fiú 2014.12.09. 10:38:21

@Copfos Gizi:
Nem szánalmas, amit tennél, hanem alamuszi sunyiság, ami teljesen passzolna hozzá.

Zsu koleginát pont ezért utálják odabenn az őszinte kategóriások.

Azt láttad, amikor belépett a villába, és mindenki elment hányni ?
Na akkor a Danika a nyakába ugrott sírva-örülve, és közben Zsu kolegina arca a légylárvához volt hasonlatos.
Vagy belülről halott, vagy undorodik a legjobb barátjától.... na ezért utálják.

Conchobar 2014.12.09. 10:41:19

@karev: "senki nem szállt be egyik klikkbe sem, de véleményünk lehet az egyes emberekről" - Necsak ismételgessed a leckét, cselekedj is aszerint. Ami meg az inkriminált mondatot illeti ("Ez már nekem is eszembe jutott, hogy addig kéne provokálni őket, míg verekedéssé nem fajul"), írója bizony beszállt a villabeli klikkek egyikébe, mégha csak gondolatban is

Gia Gianea 2014.12.09. 10:42:12

@városi fiú: Szerintem csak nem értette,hogy Dani miért bőg,mint a tehén és miért nem örül vele..

karev 2014.12.09. 10:43:23

@Conchobar: "Necsak ismételgessed a leckét, cselekedj is aszerint." bocsika, de ezt nem értem, nem érek fel hozzád ésszel. :)

adjatok_egy_szabad_nicket 2014.12.09. 10:43:24

Miért feredőzött PVC fazékból??? Elfogyott a melegvíz? Vagy nincs is?

karev 2014.12.09. 10:44:31

@Gia Gianea: sztem is. nem tudom, 8 (?) nap alatt nem lehet úgy megutálni senkit, hogy "elmenjek hányni". :)

városi fiú 2014.12.09. 10:44:36

@Gia Gianea: Senkise örült vele. A Dani egyedül örült, a Zsu meg ment tovább egyenest rezzenetlenül, mint egy gonosz robot.

szenes01 2014.12.09. 10:45:12

Annyira aranyos, ahogy ezek az agyhalottak komolyan veszik magukat :) Mondjuk akik a műsort komoylan veszik, azok sem teljesen százasok, de naponta így elolvasni nagyon szórakoztató :D

Conchobar 2014.12.09. 10:48:21

@Copfos Gizi: "Vagy csak egyszerűen az unalom teszi ezt velük, ahogy mondtátok az ingerszegény környezet. Valahol ki kell engedni a fáradt gőzt.." - Nem az unalom teszi, hanem a kissé elfajult, túlzásba vitt klikkesedés. Zsuzsa a másik klikk képviselője és élő szimbóluma (noha Fanni és Reni már a kezdetektől rühelli őt). Ez a VV7 'A legyek ura' c. könyv/film élő és felnőtt (?) változata

karev 2014.12.09. 10:48:32

@szenes01: az is aranyos, amikor valaki be-beír 1-1 hsz-t. :)

Conchobar 2014.12.09. 10:49:24

@karev: " bocsika, de ezt nem értem, nem érek fel hozzád ésszel." - Te mondtad

karev 2014.12.09. 10:50:34

@Conchobar: legalább beismerem. :)

Copfos Gizi 2014.12.09. 10:51:54

@városi fiú: Igen :) Mert alapvetően gyáva vagyok :) Sunyiskodnék? Lehet. Inkább igyekszek személyes konfliktust kerülni. Utálok veszekedni. Pedig itthon megteszem olykor.. Jáááá

Azt igen, észrevettem, az is szembetűnt, hogy míg Dani szorította magához, addig Zsu, olyan buksisimi szinten elintézte a dolgot.
Viszont Ádám arca Priceless volt :D Most néztem meg megint a belépő utáni pillanatokat :D

@Conchobar: Gondolatban, ha benn lennék, persze, hogy klikkesednék, de szerintem én Edina mellé állnék, nem Zsu mellé. Szóval ez már 3. klikk lenne, de nem vagyok benn, és csak eljátszottam a gondolattal ;-)

Lehet nem kéne néznem..túlságosan is képes vagyok beleélni magam... Maradok a meséknél... Nem nem az sem jobb... :D
Minden esetre, lesz még ilyen helyükben lennék dolog nálam, előre is bocsika, nekem nem megy a csupán kívülről szemlélem dolog.. :)

karev 2014.12.09. 10:53:39

@Copfos Gizi: nem baj, kapsz még Conchobartól 1-2 fikát :)

Conchobar 2014.12.09. 11:10:16

@Copfos Gizi: "Lehet nem kéne néznem..túlságosan is képes vagyok beleélni magam" - Ha te magad is ennyire beleéled magad, akkor miért tartod érthetetlennek a villabeliek magatartását? Ők voltaképp ugyanazt teszik, mint amit te tettél most idekint. A mi meg a "de szerintem én Edina mellé állnék, nem Zsu mellé" mondatodat illeti, jól fogalmaztál. Idekint, az összefoglalókat megnézve, mások véleményét is ismerve te Edina mellé állnál, ha most betennének téged a VV7-be. De ha üres lappal indulva a kezdetektől bent lettél volna, akkor számodra is csak a két klikk létezne, ahogyan Laci, Ádám és Edina számára is. Én kételkedek abban, hogy te erősebb egyéniség lennél, mint Laci, és ezért én kételkedek abban, hogy te 3.klikket alakítanál (kételkedek, de nem tudom kizárni, mivel nem ismerlek)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 11:10:18

@Gia Gianea: Dani sztem azért sírta el magát, mert egyrészt hatalmas feszültség és nyomás lehetett rajta is, és nagyon örült, hogy Zsu jött vissza, hiszen a nézők visszaigazolták az ő játékstratégiájukat. Zsu párbajfelkészítésben és kampányában a szívét és lelkét is adnia kellett az esze mellett, mindezt úgy, hogy neki is bele kellett állni a sértegetésekbe, és ez a feszültség az öröm pillanatában kibukott belőle. Nekem ez egy rendkívül megható, hiteles, és őszinte pillanat volt! Ott hirtelen Zsu nem értette (de sztem ezekben a másodpercekben ő sem volt magánál), azonban néhány pillanatban később a villaléte során talán első alkalommal egy őszinte félmosolyt is megeresztett Dani irányába amikor a 72:28-as győzelem bejelentésekor egy pacsizásra szólította fel "Apukát". A Zsu-Dani szövetségesi viszonyának mélyülését azért sokkal jobban meg lehet ítélni, a párbaj előtti két (kinnmaradásomesetérekezeketatanácsokatadomnektek) négyszemközti beszélgetésére Zsunak Lacival és Edinával, ahol mindkettőnek azt a tanácsot adta, hogy szövetkezzenek jobban Danival.

Conchobar 2014.12.09. 11:11:39

@karev: "nem baj, kapsz még Conchobartól 1-2 fikát" - Ha már a VV7-el kapcsolatban nem jut eszedbe semmi, akkor legalább engem hajigálj meg szarságokkal

karev 2014.12.09. 11:15:11

@Conchobar: azt teszem, amit írtál :)

Copfos Gizi 2014.12.09. 11:15:39

@Conchobar: feltételes klikkre gondoltam. Én nem alkotok sajátot, nem tartom magam erős személyiségnek.
Aztán, lehet én is egy ilyen szutyok panna lennék, aki fikáz mindenkit és mindent. Nem tudom mit hozna ki belőlem a villalét, noha kollégista voltam már. De az más azt hiszem. Akkor is megvoltam a kis világomban, néha nyitottam, voltak barátaim, akik még 10 év távlatában is azok, talán nem vagyok annyira rossz ember :D

De én most nem kerülnék be oda közéjük. Nincs az a pénz.. Vagy de. :D De úgysem fognak behívni, nem tudjuk meg, hogy milyen lennék odabenn :)

karev 2014.12.09. 11:17:59

@Conchobar: egyébként írtam azzal kapcs is, az, hogy te bunkó módon leszólsz valakit azért, mert nem e te vélményedet osztja, téged minősít. sztem még senkit nem bántottunk azért, mert nem csak vv7-tel kapcs írt ide, de ha téged ennyire zavar, hát nem írok, aztán légy büszke magadra. :)

Conchobar 2014.12.09. 11:18:40

@VV Erőlegény: "Nekem ez egy rendkívül megható, hiteles, és őszinte pillanat volt!" - Mikor egy férfi a feszültség múltán a katarzis résznél elsírja magát, az számodra hiteles és őszinte dolog? (még Zsuzsa is ledöbbent a látványra, és valami olyasmit mondott Daninak, hogy 'ne csináld már!')

Conchobar 2014.12.09. 11:21:48

@karev: "de ha téged ennyire zavar, hát nem írok" - Hát már hogyne zavarna, a VV7-el kapcsolatban már semmi nem jut eszed, pusztán csak engem akarsz szóval tartani

edics 2014.12.09. 11:23:18

Egyre jobb... Lássuk a Medvét! :)

Álon Dálon a tesztoszteronoskezű 2014.12.09. 11:25:25

Na, látom kazalröné szelleme ide is betette büdös száját.

városi fiú 2014.12.09. 11:27:56

@Conchobar: Igen. Nagyon fura egy páros ez a kettő.
Mintha a világtól elvonult Frankenstein professzor és az életre keltett szörnyetege lennének.
Dani úgy istápolja.
Az biztos, hogy nem egy fiú-lány viszony. És nem is baráti.

malevil2050 2014.12.09. 11:29:11

Akárhogy is fáj dina a sztár.Stanicli ide v stanicli oda.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 11:32:43

@Conchobar: Egyrészt, miért ne lehetne egy férfinak is sírnia, nem ok nélkül, hanem hirtelen nagy emóciók hatása alatt? Másrészt, gondolom, hogy azt te is észreveszed, hogy 12Ker amikor bement inkább még egy késői kamasz karaktervonásait hordozta magával. Előttünk fog az elkövetkezendő néhány hétben egy érett férfivé érni. Harmadrészt, nagy összegben le merném fogadni, hogy nem fogod őt olyan sokszor sírni látni, mint pl. a Nagymedvét, vagy Robint, esetleg Lacit, de még Ádámban sem vagyok biztos, ha egy kicsit ingoványosabb területre tévedne a jelenlegi szuper passzivitásából, sőt, lehet, hogy először és utoljára láttad őt sírni (a mostani ismétléseit nem számolva).

CsóróésCsúnya (törölt) 2014.12.09. 11:34:31

Kár hogy kimaradg a posztból Jabba nagy monológja :/

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 11:35:41

@városi fiú: Ez nagyon érdekes megfigyelés. Van benne valami...

megamosoly 2014.12.09. 11:36:24

@foxwiththegloves: "Engem ez a két lány, fannika és röné annyira emlékeztet valakikre:D
Főleg ez a kicsinállakbazmeg és a papírzacskós megnyilvánulás:" VV Kinga üvöltözte Verának , majd Eszternek , tán még Seherezádé felé is , ugye ?

városi fiú 2014.12.09. 11:36:39

@VV Erőlegény: A magánakvaló Alekosszal előfordult, hogy a közutálatnak örvendő Éváját látta viszont az ajtóban, de olyankor vidáman karonfogva ellejtettek meginni egy pezsit...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 11:37:17

@Lúzerarc: Rengeteg minden kimaradt ebből a posztból sajnos, ezért mondtam feljebb, hogy a tegnapi történésekhez képest laposra sikeredett.

városi fiú 2014.12.09. 11:38:40

@VV Erőlegény: Ugye látod lelki szemeiddel, ahogy jönnek a falusiak a kiegyenesített kaszáikkal, de Frankenstein bebugyolálja és testével védelmezi a művét...?

Caryon 2014.12.09. 11:38:53

Ha valaki a tv-ben szerepel, akkor vállalja azt, hogy a nézők kritikával fogják illetni és véleményezni. Az hogy mi lenne ha, és mi lett volna ha.... Lady Lavender (Csengetett, Mylord?) jut mindig eszembe: Ha az osztrák trónörököst rizspudinggal dobálják meg, nem tör ki a világháború. Szóval kár itt egymásnak esni, mert ez kevésbé szórakoztató, mint az hogy bent ölik egymást.

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 11:42:53

@Copfos Gizi: Messze nem játszanak annyira a provokáció kártyával, mint amennyire lehetne. Fanni és Reni is annyira kilépett a játékból és annyira érzelemből tolja, hogy észre se vennének egy ilyen csapdát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 11:46:44

@városi fiú: Azt azért nem. Nem hinném, hogy 12 Ker önszántából beáldozná magát Kiskun miatt, hiszen ő is meg akarja nyerni a játékot, tehát taktikázik, de a jelenlegi kapcsolatukra valóban ez a Frankensteini analógia ráhúzható. Mindenesetre egy nem mindennnapos kapcsolat és kíváncsian várhatjuk, hogy hova fejlődik. Még bármi kialakulhat belőle.....

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 11:47:06

@Conchobar: Ha valaki nem az általad képzelt szabványok szerint cselekszik, akkor az szerinted már nem őszinte? Elég egysíkú gondolkodásmód.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.09. 11:50:17

Ha sokat olvassák ezt a blogot, lehet lecserélik valamelyik csajt Rád. .-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 11:52:08

"...Ádina nem veszi észre, hogy olyan hangosan nyög, hogy senki nem bír tőle aludni, Ádám szemei előtt például lepereg az egész élete közben. És itt szabadul el a pokol..." :D:D:D

Én még mindig annak a pár percnek a hatása alatt vagyok a vasalódeszkától a nappaliban jujjgatva futkosáson keresztül majomházi/hálószobai üvöltözésig bezárólag. :D

városi fiú 2014.12.09. 11:52:10

@Jozeph Pelikahn: Hát, én nem értettem kristálytisztán, hogy miért is kell Zsu néninek befeküdni Reni ágyába éjszakára, de provokációnak nevezném ebben a szituban.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.09. 11:58:45

@VV Erőlegény: Szerintem az egy téves sztereotípia, hogy egy pasi nem sírhat, szóval ebben igazad van. Dani nem válik férfivá a villalét alatt és szerintem biztosan fog még sírni, mondjuk amikor Zsu kiesik.

mézescsók 2014.12.09. 11:59:55

Megtudható valahonnan, hogy miért rontott ki elmeháborodottan Tanya a hálóból, amikor végre ott volt, ahova vágyakozott? Miért akart menekülni, mint egy tébolyodott?
A párbaj óta ez volt a legemlítésre méltóbb akció az egész villában, ti meg ott tartotok, ahol kb. két hete. Nekem meg nincs annyi eszem és képzelőerőm, hogy kitaláljam. Segitség!!!

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 12:00:06

@városi fiú: Már miért is kellene befeküdnie Reni ágyába? Vikcsu megüresedett ágyába "kell" befeküdnie, teljesen logikus módon.

városi fiú 2014.12.09. 12:02:11

@Jozeph Pelikahn:

Miért logikus, a banyának eddig nem volt ágya ?

városi fiú 2014.12.09. 12:04:15

@mézescsók: A sok falusi gyökér közül melyik az a Tanya ?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 12:05:22

@mézescsók: mert nem akart szexelni kamerák előtt. neki még eszébe jutott, hogy idekint látjuk :D és nem csak mi, a közeli családtagjai is.

Granca 2014.12.09. 12:06:08

@VV Erőlegény:
+1 Nagyon egyetértek Danival kapcsolatban!
Szerintem is a feszültség jött ki belőle, belegondolok, nehéz lehetett neki is ez a pár nap, 10-en 2 ellen (najó, Edina nem volt ellenük, de akkor is), rá is "hullott" a gyűlölködés, szerintem tök érthető, hogy félt, hogy egyedül marad, ha nem Zsu jön vissza. És hát az öröm, hogy bejött a stratégiájuk.
Velem is van, hogy valami nagy örömtől elbőgöm magam hirtelen, jó, én nő vagyok, de szerintem férfinak sem tilos, sőt. (én pl. pont szeretem, ha látom az érzelmeiket. :-) )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 12:08:08

@mokamini: jól csinálta, pontosan azzal hozta ki egyre jobban a sodrukból a HP-kat, hogy látszólag tök nyugodtan, mosolyogva hallgatta őket, ők meg annál inkább visítottak. Jól ki is fáradtak belé aztán. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 12:11:42

@városi fiú: Nem mintha védeném, nem kedvelem Zs.-,t de alighanem rendesen be volt fosva a párbaj után, hogy mi várja odabenn. Ha nagyon örvendezik, tán még meg is verik.... kicsit le lehetett fagyva. Később már oldottabbnak tűnt.

kis.herceg 2014.12.09. 12:16:42

én azt nem értettem miért nem ugatja le senki ezt a kis kurvát hogy vegyen már vissza? Szinte csak hallgatták. Az is nagy volt hogy kb. lenézte Edinát a Lacis ügy miatt, miközben õt már kétszer megdugták. Reni is végtelenül buta, nem százas.

kis.herceg 2014.12.09. 12:19:21

Egyébként én Zsu helyében lehet kihoztam volna egy pofont Fanniból, aztán tegnap este mehetett volna haza.

kamilla123 2014.12.09. 12:26:49

@VV Erőlegény: pontosan! :-) nekem is az jött le, hogy Daniból egyszerre kijött a feszkó. Mivel ő nem üvöltözik torkaszakadtából egész nap, hogy így adja ki. Ennyi. Röné már attól sírógörcsöt kapott, hogy Maci átállt egy játék során a másik csapatba, MAci attól, hogy mozognia kéne, LAci meg, hogy nem kap szilikoncsöcst markolászni.

Dani nem gyávaságból, vagy hisztiből sírt, hanem egy fizikai reakció volt nála. Nekem teljesen átjött, miért sír.

városi fiú 2014.12.09. 12:28:37

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Amikor kilépett a villából a közönség elé, akkor fakadt sírva... márha nem csak Atilka tanácsára tette.
Szóval lehet, hogy tényleg retteg.

kamilla123 2014.12.09. 12:29:42

@városi fiú: azért, mert ő volt az egyetlen, akinek nem volt ágya, mivel 12-nek jött be a villába. Ha nem vetted volna észre, Danival együtt aludtak egy egyszemélyes ágyban. Végre neki is lehetett volna saját ágya, mint a többieknek, és ez Vikcsué persze, mert ő esett ki.

városi fiú 2014.12.09. 12:34:05

@kamilla123: Ja, köszi. Ezt nem tudtam. De elég bosszantó, ha egy ágyba kell feküdni két ellenségnek. Nem csoda, ha a Reni kibukott tőle. Végül ágyat cseréltek ?

kamilla123 2014.12.09. 12:38:22

@városi fiú: nem kellett volna együtt aludniuk. Reninek teljesen külön ágya van, csak hozzá a legközelebb Vikcsu ágya volt. De külön egyszemélyes, széthúzott ágyakról van szó. Lehetett volna kulturáltan is megoldani, hogy mondjuk "nem szeretnék tőled egy méterre sem aludni egy teljesen különálló ágyban, úgyhogy akkor nem tudjuk megoldani, hogy a szoba másik sarkában lakjunk?" Vagy Fannika is odaköltözhetne Reni mellé, amúgy is mindig a nyugiban lóg Denisszel. De nehogy már megtiltsa egy teljes jogú lakónak, hogy egy üres ágyba ne feküdhessen be.

kamilla123 2014.12.09. 12:39:35

@kamilla123: helyesen: hogy egy üres ágyba befeküdjön :-)

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 12:40:07

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, én is erre gondoltam, hogy csak egy kicsit intenzívebb örvendezés és két játékosnak viszlát! Csak aztán rájöttem, hogy taktika szempontjából az hibás lett volna, mert az így kiesők helyett jönnek be újak, és azok a nézőknél nem mínuszról indulnak (mint Fanni és Reni a viselkedésüknek köszönhetően).

kamilla123 2014.12.09. 12:41:29

@Jozeph Pelikahn: hű, Te mindenkinél előrébb jársz már :-) ez nekem eszembe sem jutott :-)

városi fiú 2014.12.09. 12:42:58

@kamilla123: Nahát a Fannika helyett a Zsuzsika, .... ahhoz már a Denisznek is lett volna szava.

Én Reni helyében inkább a Danival egyezkedtem volna, hogy cserélje el velem az ágyát, mert nem akarnám, hogy elszakadjanak egymástól, ha már olyan jóban vannak...

kamilla123 2014.12.09. 12:45:08

@városi fiú: Fanni Dórival alszik, de sokszor bemegy Denisszel a nyugiba. :-) Sztem nézz meg pár részt, hogy eligazodj ezen ;-))

városi fiú 2014.12.09. 12:46:40

@Jozeph Pelikahn: Nálam az intenzív viselkedés nem negatív. ... Inkább elvárom, hogy legyen.

Minek nézném, ahogy 0-24-ben vajaskenyeret kenegetnek félálomban...?

Zsoofka 2014.12.09. 12:48:54

@sepörd:
Ja, meg folyamatosan "kurvázza" Zsuzsát - aki valósíznűleg az is, de ő meg biztosan, hisz láttuk :)

városi fiú 2014.12.09. 12:49:21

@kamilla123: Nézem én, csak az ágyakra valahogy nem tudok koncentrálni.

verkli 2014.12.09. 12:55:47

@mézescsók: Huh, igazán szürreális jelenet volt. Egyik fele benne volt a dologban, a másik fele pedig nem, ezért teljesen leblokkolt a tudatos Ádina. Ilyen esetben a cselekvéskényszer miatt aktivizálódik egy, a helyzethez nem feltétlenül illő, de jól bedrótozott viselkedési minta. Akár halottnak is tetethette volna magát, vagy énekelni kezd, de nála a pont a menekülési reflex indult el. Nagyon cuki volt.

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 12:59:29

@városi fiú: Szerintem is teljesen így van. Pédául Fanni remélem a döntőig marad.

De attól még a többség nem így szavaz (pléne hogy én nem is szavazok, az a része nem érdekel).

Krétagarbó 2014.12.09. 12:59:44

@aaasssddd: dehogy. egy 78%-kal megnyert párbaj után? Ne hülyéskedj, halál nyugodtan a képükbe vigyorogtál volna.

városi fiú 2014.12.09. 13:11:32

@Jozeph Pelikahn: Volt már olyan realiti, ami végül alvásba fulladt, de ez szerintem nem arrafele tart. Elég erős mezőny.

kamilla123 2014.12.09. 13:12:04

amúgy vki írta, h Fannikát péklapáttal kéne fejbe nyomni. Én meg úgy látom,h már most olyan, mintha valaki hátulról "meg-péklapározta" volna. A tegnapi ordibálásnál tűnt fel, hogy valahogy neki csak elölről néz ki olyan rendezett oroszlánsörénynek a haja. Hátul meg valahogy olyan ronda lapos, sokszor olyan loncsos, vagy nem is tudom. sztem nem egyértelműen szép az a haj.

Krétagarbó 2014.12.09. 13:13:59

@városi fiú: annyiban igazad van, hogy Zsu nem lesz attól jobb, hogy Fanniék szarok. Még 78%-kal sem. Az érdekes az lesz, hogy hogyan tud ezzel a for-ral élni.

Conchobar 2014.12.09. 13:16:11

@Jozeph Pelikahn: "Ha valaki nem az általad képzelt szabványok szerint cselekszik, akkor az szerinted már nem őszinte?" - Csakhogy azokat a bizonyos 'általam elképzelt szabványokat' már egészen kisgyerekkorban megtanuljuk. Fiú az apjától (és a többi felnőtt férfitól), leány az anyjától (és a többi felnőtt nőtől). Hogy az öröm pillanataiban sírjon, az a nők jellemzője. Én azt készséggel elismerem, hogy Dani számára streszes volt a várakozás. Ami meg az őszinteségét illeti, élek a gyanúperrel, hogy vagy tudatosan tolta túl (a sírással) a szerepét, vagy önön nemi identitása tekintetében nem őszinte. Esetleg még az lehet, hogy az ő életéből kizáródtak azok a férfiak (apja, nagyapja rokonok stb.), akiktől példát tudott volna venni

RockSolid 2014.12.09. 13:20:11

Pocokfejű Plasztik, aki szerintem egy nőbe oltott Louis Litt, hamar lezsírozta a továbbéléshez való esélyét Főállású Anyával , amit szerintem nagyon jól tett, mert Ázott Kazal egyre inkább vállalhatatlan. Mivel mostanra teljesen átrendeződtek az erőviszonyok, nagy a valószínűsége,hogy Röné lesz a kiválasztott és szinte mindegy kit fog párbajra hívni, mehet haza a kis sápatag (almost Corpse Bride) rikács királylány a talmi völegényéhez. Na, az lesz majd a kemény időszak Ázott Kazal számára. Asszem' azt imádni fogom. :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.09. 13:25:31

@Krétagarbó: A lélektani fórral? Mert ugye a 78% csak Vikcsu ellen volt, más ellen nem annyi lett volna. Persze a jelenlegi kinézet szerint 2 hétig nyugi van neki, meg most azér a Fanni-Reni tengely is megrogyott.

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 13:26:20

@kamilla123:

Én speciel Renyógenyó viszonylatában fogalmaztam meg a péklapáttal való tarkónbaszás kívánalmát, De Bongyorringyó vonatkozásában is megengedő vagyok.

városi fiú 2014.12.09. 13:26:53

@Krétagarbó: Nem szarok, csak élénken csinálják a műsort.

Például én azt is el tudom képzelni, hogy Fanninak és Reninek is megvan az oka, hogy rátegyen egy-két lapáttal az ellenségeskedésre.
A Fanni nem akar beragadni a Denisz szolizó játékbabája szerepbe, mert az kevés lenne ...

...a Reninek meg még eddig ennyi se jött össze. Neki eddig az egyetlen akciója ez a zsuellenes szövetség, amiben vezérürü lett, úgyhogy kihozza belőle azt, amit csak lehet.

kamilla123 2014.12.09. 13:27:08

@RockSolid: az a baj, h Kazal sztem nem fog ebből ügyet csinálni. Nézd meg Pockot, elintézte ennyivel, hogy "kezdjük tiszta lappal, hello". Azt, h előző nap még sértegette Zsu-t, meg hogy nem bánja-e meg, hogy nem lesznek együtt karácsonykor stb, a legszemetebb kérdéseket ő tette fel a síjtótájékoztatón, meg a többeikkel röhögött, h Vikcsu legyökerezte Zsu-t, az neki smafu. Sztem Zsu túl könnyen bocsátott meg neki, bár valszeg örült, h végre vége van ennek is. Szerintem Kazal másfél perc alatt átvált cukimukiba és le van rendezve. Ezeknek semmi lelkiismeretük nincs, a pillanatnyi érdekeik vezérlik őket.

Krétagarbó 2014.12.09. 13:27:40

@városi fiú: ezt megértem, én sem tudnám, hogy ki hol alszik.

Conchobar 2014.12.09. 13:27:43

@kamilla123: "Nekem teljesen átjött, miért sír." - Meg másoknak is. És talán pont ez késztette őt sírásra. Dani amúgy szerepet játszik, de ezt a szerepet önmaga (öntudata/becsvágya) számára játsza (az igazság bajnoka, aki kiáll egy nő becsületéért, kiáll a gonoszak által igaztalanul támadott nő mellett), mert komolyan nem gondolhatjuk azt, hogy benne nagy-nagy szimpátiákat ébresztett Zsuzsa (egy-két megnyilvánulása pl.mikor a vállcirógatás miatt Zsuzsa nyersen ráförmedt). Innen már nincs messze az, hogy beletoljon a kamerákba is a nézőknek is némi szerepjátékot

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 13:29:56

@RockSolid:

"Na, az lesz majd a kemény időszak Ázott Kazal számára. Asszem' azt imádni fogom. :)"

Magam is óvatos, de határozott optimizmussal nézek eme szép jövőbe.

kamilla123 2014.12.09. 13:30:01

@Conchobar: értem mit mondasz, és Daniban persze van nagy adag taktika is a Zsu-hoz fűződő kapcsolatában, de az a sírás sztem őszinte volt. De persze nem muszáj ugyanúgy látnunk a dolgokat :-)

verkli 2014.12.09. 13:30:41

@Conchobar: Szerintem ott tévedsz, hogy nem örömöt érzett, hanem diadalt. Megnyerte az aranyérmet világcsúccsal, sokéves kemény felkészülés gyümölcse érett be abban a pillanatban (hahaha). Kemény férfiak is ejtettek néhány könnyet a dobogón.

Krétagarbó 2014.12.09. 13:31:15

@Majom1Parádé: persze, nem valós az, mi tudjuk. De akkor, a visszatérés pillanatában azért még tart az eufória annyira, hogy leperegnek rólad a Fanni-Reni-féle megnyilvánulások.

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 13:33:08

@Conchobar: Szerintem az egy feltörő sírás volt (amit ha képes lett volna rá, elnyomott volna), okai:
- még nem felnőtt,
- Zsu mellett átment kutyába,
- felgyülemlett, nem kiadott feszültség,
- erősen függött az eredménytől a további játéka.

Ha ezek nálam is együtt állnának, tuti én is felsírok. Őszintén. :-)

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 13:35:03

@kamilla123:

"Nézd meg Pockot, elintézte ennyivel, hogy "kezdjük tiszta lappal, hello"."

Nyilván nem csak a csöcse meg a pofája, de a gerince is szilikon. Ennyi telik tőle.

városi fiú 2014.12.09. 13:36:03

@Krétagarbó:
Ja, és ha innen nézzük, akkor ez a Zsu ... kezet is csókolhatna a két ordító leánynak, akik foglalkoznak vele,
mert nélkülük még a zuhanyozása se került volna bele a válogatásba, mert annyira érdektelen lenne.

csincsilla72 2014.12.09. 13:36:54

Nekem tetszik az öfi, a tegnap estét leírni úgysem lehet. Azt látni kell, no.:-)
Edina haláli volt, az a műsor mindent vitt. Ahogy pattogott, mint a nikkelbolha, hatalmas.
Bezzeg a két cafat. Bárki is lesz a kiválasztott, ezeket kinn hagyja. Beleértve a tujákat is az udvarban.
Dani sírása cseppet sem lepett meg. Ha nem Zsuzsa jön vissza, rá is szar világ vár, mert ezek az agyhalott fúriák nem hagyták volna élni. Óriási feszültség lehetett benne. Zsuzsa meg is kérdezte, hogy ennyire izgult? Őt is meglepte a dolog.

Krétagarbó 2014.12.09. 13:37:24

@városi fiú: Renivel kapcsolatban egyetértek, szerintem is tudatosan vállalja fel ezt a genyő szerepet, nagy színpadi jelenet volt az a vernyákolás is tegnap, amit előadott, amikor Zsu visszatért. Mondjuk sztem ezzel a szereppel nem hogy a döntőig, de szilveszterig sem marad a villában. A valamiért, valamiben (ha csak kicsit is) szerethetőség nagyon fontos a nézői szavazatok megszerzése szempontjából.

Fanni szerintem egyáltalán nem tudatos, ő egy ilyen elbaszott neveltetésű (pontosabban neveletlen) hülye, hisztis kis picsa, akit majd megtanít az élet. Vagy nem.

csincsilla72 2014.12.09. 13:39:14

@városi fiú: Miért kellene kezet csókolnia? Hagyta a két baromarc, hogy kicsit is normálisan éljen vagy viselkedjen? Lehetett egyetlen természetes megnyilvánulása? Az első naptól kezdve védekező helyzetbe került, ennek meg ez az eredménye.

Caryon 2014.12.09. 13:39:27

@Száz stadiont ezeret: És ha a messzi jövőt nézzük Fannit tekintve, csak vessünk egy pillantást a H&M reklám arcaira Lady Gaga és Tony Benett.
ladygaga.hu/tag/unnepi/
Lássuk be, ennyit kihozhat még, de többet nem érdemel.

kamilla123 2014.12.09. 13:41:56

@csincsilla72: meg már egyszer látni lehetett, h Fannika mindenki előtt kóstolgatta is, hogy "na Dani, Vikcsu jön vissza és teljesen egyedül maradsz, senki nem fog hozzád szólni"

Szóval valszeg kapott azért ő is rendesen. Meg tegnap is láttátok, hogy Reni őt is elmondta minden szar alaknak.

kamilla123 2014.12.09. 13:43:14

Ez a Reni egyébként nagyon boldogtalan lehet a kinti életben. Ha valaki ilyen undorral és gyűlölettel néz két csókolózó embert, annak nem lehet boldog a magánélete.

Krétagarbó 2014.12.09. 13:44:57

@városi fiú: Persze, Zsu unalmas lenne a feszkó nélkül, a feszkót pedig - többek között - Fanni és reni generálta körülötte. Ebben egyetértünk.
Ezért is írtam, hogy most derül majd ki, hogy mi van Zsu-ban. Tud e élni egy olyan aduásszal, ami a kezében van, vagy tényleg egy olyan igazi semmilyen kis nulla, mint amilyennek látszódott az első időszakban.
(Engem a mérhetetlen butasága nagyon taszít, erre írtam, hogy attól nem lesz jobb a megítélése számomra, mert Fanniék is olyanok, amilyenek.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 13:50:29

@Caryon: Ó, én eddig azt hittem, hogy a reklámban az ott Cher. :D

RockSolid 2014.12.09. 13:51:22

@kamilla123: Ha Kazal Pált fog fordulni , akkor a maradék emberei is elfordulnak tőle és nem 360°-ot, ahogy Éva mondaná.
Más:
Én ezt az Üszőmedanszié mestert nem értem, minek jött ez be a vellába? Valaki homályosítson fel legyenszives ! Ja, tudom, Ő a kötelező tőkesúly.
Szerintem olyan a feje mint egy madáré. Úgy is pislog mint egy brojler csirke, aki a maradék agysejtjeit kapirgálja össze a tyúkudvaron.Bocs, de nekem nagyon nem jön be a srác.

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 13:51:51

@Caryon:

Én szívesen belátok bármit is, amíg a fejemből kilátok - bár erről most az jutott eszembe, hogy milyen mókás lenne egy nullásgéppel megviccelni ezt az egysejtű pöcöklényt.

kamilla123 2014.12.09. 13:52:52

Bírom Maci picsogását azon, hogy a szemét nők nem nézik a belső értékeket. Elég ha jól néz ki, aztán lehet bunkó is a pasi. Mondjuk ő sem Edinka belső értékei után rohangászott, hanem Kazalt próbálta becserkészni. Akinek meg tudjuk, milyen szépséges a lelke.

kamilla123 2014.12.09. 13:54:44

@RockSolid: én is attól tartok,h ha Rönét jelölik, akkor Ádámot fogja kihívni. és őellene meg Sintérke is visszamegy. És ettől majd azt hiszi, h ő egy erős játékos. Persze lehet,h Kazal majd hat rá, h ne Mr Medansziét vigye ki.

mézescsók 2014.12.09. 13:56:54

@városi fiú: Edina, a vadregényes Kárpátokból.
Kiskun retteg? Mitől? Hogy megcsapják? Akkor kizárják őket és ez neki csak jó! Egy sallerért megéri.
@ミラ: Felnőtt, normális ember ezt simán le tudja kezelni és nem rohangál összevissza, hadd tudja meg az is, aki eddig nem tudta volna. Meg nekünk is prezentálni kellett valamit. Hogy itt kint látjuk? Azt nem hallottuk, amikor a riportszobában kifejtette, hogy ő szereti nézegetni az ilyesmit? Nem annyira kis ártatlanka ő, mint amit a pofánkba tol élénk arcjáték és szemforgatás közepette esténként.
@verkli: Erdélyben ez a szokás? Nem tudtam, pedig évente járok oda, van úgy, hogy többször is. Na, majd legközelebb rákérdezek.
@Conchobar: Daninak Zsuzsa volt az egyetlen igazi szövetségese odabenn. Az elején lett volna Fanni, rá is telepedett eléggé, de Dóri és Laci átdumálta Dennis ágyába és akkor borult az addig felállított papírforma. A jelenlegiek közül Ádám említésre sem méltó, Laci is sanszos, hol itt van, hol ott, Edinát meg mára már hagyom, mert pokolian unom a kisbékát, de Dani nem hülye, érezheti, hogy ő a kis kétkulacsos. Egyelőre van neki Zsuzsa. A legtöbbet ő veszthetett volna, ha kiesik. Danit nem (sem) kedvelem, de nagyon győztest látok benne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 13:57:11

@Krétagarbó: Ha Renyó tényleg szerepet játszik, akkor -Fannival egyetemben-, egyfajta baukóévás téveszmében tévelyegnek, miszerint ők csak a show-t csinálják, nélkülük unalmas lenne a műsor, stb. blabla. Ezzel viszont menthetetlenül belekerülnek egy olyan nemszeretős skatulyába (tapló, bunkó, paréj, stbstb), amiből Éva sem tud kitörni, Belevaló ide vagy oda.
És ezzel nem is lehet megnyerni a vv-t, viszont kurva sokat kell majd kaparniuk, hogy ismét (már akit) normálisember-számba vegyék őket...

Zs.-nak tényleg esélye se volt megmutatni, hogy tkp. milyen is lehet v. tud lenni, jól írtad (v. valaki más), hogy az első pillanattól kezdve védekezésben kellett léteznie. De ő még jöhet jól ki ebből a szituból, Fanniék már soha.

Conchobar 2014.12.09. 13:59:20

@verkli: "Megnyerte az aranyérmet világcsúccsal, sokéves kemény felkészülés gyümölcse érett" - Hogy értve? Dani nem nyert meg semmit. Nem emlékszek arra, hogy (Attilával ellentétben) ő különösebben felkészítette volna Zsuzsát, pontosabban Zsuzsa hagyta volna neki

Warlimont 2014.12.09. 14:00:00

@városi fiú: "Dani sírása cseppet sem lepett meg. Ha nem Zsuzsa jön vissza, rá is szar világ vár, mert ezek az agyhalott fúriák nem hagyták volna élni. Óriási feszültség lehetett benne. Zsuzsa meg is kérdezte, hogy ennyire izgult? Őt is meglepte a dolog."

Nekem öszintenek tunt, es jo jelenet volt. A sracbol iszonyu mennyisegu feszultseg jött ki, nyilvan ha Zsut kicsaptak volna, akkor par nap pszicho horror utan kapna az összes jelet, es ha Zsu kint maradt, akkor ö is vesztene, igy akar Vikcsu felbukkanasa eseten a nyitott ajton akar egyböl ki is mehetett volna. Igy viszont nyilik egy esely neki emberek köze kerulni, es visszajönni a jatekba.

Caryon 2014.12.09. 14:01:08

@Száz stadiont ezeret: A hajnyírást már tegnap én is felvetettem. Belátáson Fanni jövőképére gondoltam, amint egy összeaszott trotty ölelgeti, és az illető nem a nagypapája.

mézescsók 2014.12.09. 14:02:00

@Száz stadiont ezeret: Volt ma már a haj felgyújtása, péklapát, nullásgép, remélem, nem hagytam ki semmit. Várjuk a további ötleteket. Mindig elkápráztat embertársaim kultúráltsága, fantáziavilága, ezerszínű ötletelése. Lécci: még, még, még!

verkli 2014.12.09. 14:02:23

@mézescsók: asszem nem értetted amit írtam, a reakció teljesen spontán, nem erdélyi, hanem állati eredetű.

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 14:03:01

@kamilla123:

Hendikepmedve belső értékeit (khm...) nem látom sokkal fényesebbnek az azt takaró külcsínnél.
Vicces, ahogy azzal próbálja biztatni magát, hogy a (természetesen önhibáján kívül) randa szétfolyt korpusza milyen remek embert takar valójában.
Hát az apja faszát, ahogy azt ő maga köpködte volt (remek emberi mivoltában, természetesen) Bambafejű Dani felé az estve.

Warlimont 2014.12.09. 14:04:02

@Conchobar: "Hogy értve? Dani nem nyert meg semmit. Nem emlékszek arra, hogy (Attilával ellentétben) ő különösebben felkészítette volna Zsuzsát, pontosabban Zsuzsa hagyta volna neki"

Nekem Attila jotanacsai (az összefoglalo alapjan) kb Yoda mester sztereotip altalanossagainak szintjen mozogtak, persze a körites es misztifikalas nagy volt Attila körul is. Ennyit Dani is tudott volna mondani, de sajnos Zsunak Dani csak addig fog kelleni, amig nem talal jobbat, ha egyszer bemaszott mar David melle az agyba, fogjuk meg latni takaro alatt, Dani meg mehet a dolgara... Lehet, kameran kivul Attila mondott valoban hasznos dolgokat is, de ez a higgy magadban, ovakodj a Sötet Oldal csabitasatol, meg engedd aramolni az Eröt szintu dolgok.... :)

csincsilla72 2014.12.09. 14:05:40

@Warlimont: Ezt én írtam, de igen, így látom én is. Daninak sokkal jobban kellett Zsuzsa visszatérése, mint azt a csaj gondolná.

Warlimont 2014.12.09. 14:05:42

@mézescsók: Mezes, csakis a te kedvedert!! :) Fanni bent szokott helyen a szoliban, erre valami zarlat, a gep fustölni kezd, es vegul........................

Conchobar 2014.12.09. 14:05:46

@mézescsók: "Daninak Zsuzsa volt az egyetlen igazi szövetségese odabenn." - Hát éppen amiatt húzódtak el Danitól az addigi cimborái, mert ő teljesen Zsuzsa mellé állt. Danit nem piszkálták (azonkívül, hogy egyszer összeszólalkozott Lacival, meg egyszer Dennis) egészen Zsuzsa visszajöveteléig. Daninak semmi szüksége Zsuzsa támogatására, olyasmit igazából Zsuzsa nem is tud adni neki. Zsuzsa azt a tudatot tudja csak nyújtani Daninak, hogy Dani a hős lovag, aki kiáll a gonoszak ellen egy védtelen és ártatlan nő védelmében

Krétagarbó 2014.12.09. 14:06:10

@kamilla123: Ezt már akartam kicsit boncolgatni. Én mindig jókat vigyorgok, amikor valamelyik kommentelő PC-ből kiemeli, hogy nem a Maci kinézete, de... Vagy idézhetném a mai posztírót is: "Ezúton is üzenem neki, hogy ennél sokkal nagyobb probléma vele, hogy egy creepy nyomulós fasz, ami százszor visszataszítóbb, mint a pluszkilói."
Persze, a lelke sem kívánatos ennek az embernek, de a teste sem. Gondolom, ha egy kigyúrt felsőtesttel rendelkező, szép szál legény (kinek mi tetszik) nyomulna, az nem lenne annyira nagy baj. Ne hazudjunk már itt mi legalább egymásnak, Jabba kívül belül csúnya. És még annyi esze sincs, hogy a saját köreiben keresgéljen, ahogy írod is, lehet, hogy egy ilyen embernek nem feltétlenül a csinos, vaságyastól is 40 kilós lányok között kellene kóricálni, mert az nem lesz annyira sikeres. Vagy csak igen ritkán, de akkor pedig valami olyan kompenzációval (akár észben, akár humorban, akár anyagiakban) ami Macinak nem adatott meg.

verkli 2014.12.09. 14:06:11

@Conchobar: úgy értem, hogy megnyerte az aranyérmet világcsúccsal, sokéves felkészülés gyümölcse érett be tegnap este. mi nem világos ezen?

Costanza 2014.12.09. 14:06:30

@kamilla123: Mert mindenki abban a medenceben akar uszkalni, amelyikbe nem fel bele, lol. Maci Beyonceval akar jarni, es kesz. Ha ez nincs meg, akkor meg sir, es csunya gonosz a vilag. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:06:58

@mézescsók:"Felnőtt, normális ember ezt simán le tudja kezelni és nem rohangál összevissza, hadd tudja meg az is, aki eddig nem tudta volna."
Nem úgy mint a laza, jófej, őszinte Fanni, akinek a pecke simán kiiktatja a józan eszét(?), de kultúremberek között teljesen elfogadható az, hogy kamerák előtt szekszel valaki, mert hát egészséges, fiatal ember, miért ne tehetné bármikor, bárkivel, bárhol. (kb. idéztelek).

Nem, te nem unod Edinát, hanem valamiért egyszerűen ellenszenves neked, ezért rugózol folyamatosan rajta, amivel persze csak hergeled magad, pont úgy, mint Renáta v. Fanni Zsuzsával. Nincs ezzel gond. :D

Conchobar 2014.12.09. 14:07:44

@Costanza: "úgy értem, hogy megnyerte az aranyérmet világcsúccsal, sokéves felkészülés gyümölcse érett be tegnap este" - Ja vagy úgy, csak ironizáltál

Post Modern Prometheus 2014.12.09. 14:07:52

Párbaj eredmény (már-már elfelejtettem :D):
kepfeltoltes.hu/view/141209/1.P_rbaj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új szavazás:
www.poll-maker.com/poll190548xbE924EBa-7
(szerintem jobb kérdés is lehetett volna :D)

edics 2014.12.09. 14:08:54

Fannikának nem nullásgép, nem olló...Hanem! Beküldenék egy levelet: Fanni amit kint találsz a garázsban azt hozd be és a leírás szerint alkalmazd magadon... :D :D :D (Pedex)

mézescsók 2014.12.09. 14:09:39

@Warlimont: Tűz, illetve tüzes tipp már volt. Valami fantáziadúsabbat, ha lehetne. Kérem szépen.
Ja, Attilával kapcsolatos véleményeddel (nagy általánosságokat mondott) egyetértek. Azzal is, hogy hacsak nem kamerán kívül mondott valami érdemlegeseket. Mert különben órijjjjjjásssssi frázisokat puffogtatott.

edics 2014.12.09. 14:11:27

@mézescsók: remélem eléggé fantáziadús amit írtam fentebb :)

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 14:13:14

@Caryon:

Ezer bocsánat akkor a smittpalis plagiért, kolléga úr, részemről valóban nem szándékos volt a sérótlanítós eszme lenyúlása, valószínűleg elkerülte a figyelmemet a kommentáradatban. Készséggel elismerem az Ön szellemi elsőbbségét e téren, ugyanakkor szívesen csatlakozom a gondolathoz.
Ami Bongyorringyó jövőképét illeti, valami ilyesmit festett fel Kokós Kokkiza számára valamelyik másik játékos (előző széria), tehát idősebb bácsik fütyikéjének szopkodása, valahogy így fogalmazott, ha jól emlékszem.
Nincs új a Nap alatt, nem kizárt hogy a szépségipar meg a ruházati osztály eme karrier megelőző grádicsai.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:13:49

@mézescsók: @mézescsók: Én nem bántanám. Simán csak leültetném egy kényelmes fotelbe (teljes ellátást biztosítva számára) egy hívogatóan tárogató, otthonos fényekben fürdő szolárium elé.
De közéjük tennék egy olyan törhetetlen plexifalat, mint Hannibal Lecter celláján volt. Lyukakkal, hogy a szagát is érezze.
És ott hagynám addig, amíg ki nem fehéredik.

Krétagarbó 2014.12.09. 14:14:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem venném egy kalap alá Fannit és Renit. Sztem Reni szerepet játszik, és ahogy írod ez egy baukós-vesztes szerep lesz, Fanni viszont csak önmagát adja.
Fanninál kár, hogy nem maradt meg a kezdetekben látható, kicsit butuska, kicsit mindenbe belelocsogó cukiság faktor, lehetne gyűjtögetni a napi fanni idézeteket, nekem még a szexelése is belefért volna az imidzsbe akár egy Dennis-es seveledsenélküled sztorival. De ez a gyűlölködő őrjöngés, ez semennyire nem. Ezzel együtt már nagyon nem okés a csaj.

verkli 2014.12.09. 14:14:45

ma valahogy mindenki értetlen, el is megyek valami gyerekkönyvblogba trollkodni

Krétagarbó 2014.12.09. 14:17:27

@mézescsók: Ugye azért nem gondolod, hogy ezeket komolyan is gondolják? Tavaly is voltak péklapátos beszólások, akkor sem történt semmi véres jelenet, nyilván ezek a reakciók most a tavalyi kollektíva emlékeit is idézik...

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 14:19:22

@Warlimont:

Azon töprengek, lenne-e annak valami módja, hogy Pöcökállatkának adagolni (kajában, vagy valahogy) olyan szert, amitől Michael Jackson (állítólag) kifehéredett...
;-)

Granca 2014.12.09. 14:19:43

Na, visszanéztem az első részt. :-D

Hát ez az Edina-Laci dolog valahogy nagyon aranyos volt, főleg Edina benne irtó cuki volt szerintem. Meg tényleg, mintha olyan kis tüzes típus volna, csak ugye nem a nyomulós, de szerintem az ilyen lányokhoz nagyon tudnak vonzódni, ha egyszercsak megnyilvánul ez a latinos vér, nem? (Nem tudom, elég értelmesen fejezem ki magam ..??) Meg végül nagyon lehet őket szeretni.
Kicsit féltem Lacitól, de rajta meg nem tudok még elmenni, néha egy taplónak tűnik, máskor meg mintha lenne neki nagy szíve. szóval szerintem tényleg benne van még akár valami szerelemszerűség is, kölcsönösen, csak idő kérdése.
De lehet, most nagyon mellélövök, de láttam már olyat, hogy a kívülről macsó beleszeret egy nem éppen feltűnő, de izgalmas lányba.
Jah, Edina szerintem sokkal izgalmasabb, mint a bent levő "jócsajok".
Akiknek az irigy fejét nagy élvezet volt látni!
De nem épp azért voltak irigyek, mert tényleg valami olyat érzékeltek, ami velük nem igazán volt még ...?
Röné iszonyat fárasztó már ezzel a sok leszólással, irigykedéssel, gonoszkodással, még egy kedves, pozitív megnyilvánulása nem volt senkihez. Valaki írta, hogy még nem örült semminek, én is ezt vettem észre. Hosszú távon nagyon rossz élmény ilyen ember közelében lenni, persze tudom, hogy most az alapján ítélkezem, amit összevágnak nekünk.

Macit viszont csöppet sem tudtam sajnálni. Egyrészt, mert semmit nem tesz azért, hogy vonzóbb legyen.
Másrészt nem éreztem ezt most itt elég őszintének.
Meg nagyon unom ezt a dumát, hogy "a nőknek csak olyan pasi kell, aki kigyúrt, meg jóképű, meg kocsija van, meg tetoválása". Ez egész egyszerűen nem igaz.
Persze kérdés, hogy milyen nőknek?
Jah, hogy te is csak a felszínes, szolizó, csak a szépség és ruha körül gondolkodó, "megcsinált" nőkre buksz, az egyszerűen helyesek nem kellenek..?
Én kérek elnézést.
Meg azért van némi átmenet a gusztustalanul ronda meg a kigyúrt bradpitt között ...

Na, Edina-Laci párosnak szurkolok úgy, hogy jó legyen mindkettőjüknek, illetve inkább Edinának, bármit jelentsen is ez. :-)

kamilla123 2014.12.09. 14:20:12

amúgy a tegnap éjszakaiban már felvetettem, hogy akkor most a nyugiszobát Fannika és Denisz privát hálószobának használja? Mert mondjuk ha nem fészkelődtek volna be oda állandóra, akkor Edinkáék sem nagyközönség előtt nyögdécseltek volna.

Granca 2014.12.09. 14:23:02

Jah, a Fanni beszólása, hogy "kis f˙˙al is lehet dugni" milyen alpári volt már? Meg úgy az egész hozzászólása, fujj, undorító volt.
Nem tudom, szerették-e már őt igazán, hogy ennyire gonosz-irigy tud lenni ...
Viszont Laci válasza frappáns volt erre. :-D

kamilla123 2014.12.09. 14:23:52

Amin a tegnapi Edina-Lacis jelenet végén tök jót nevettem, az LAci volt. Sztem nagyon aranyos volt, amikor Edina azon aggódott, h mit fog szólni az anyukája, erre Laci benyögi: Csókolom! Ebben valahogy benne volt a kedvesség. Sztem Laci őszintén kedveli Edinát és nem tűnik olyan rossz arcnak, bár ezzel a tujasággal, ahogy Ádámmal sunnyogtak a nagypofájú brigád nyomában az elmúlt időszakban, kissé csökkent a szememben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:23:54

@Krétagarbó: igen, Fanni talán nem tudatosan teszi mindezt. Én is kedveltem az elején, vicces kis naivának tűnt... és nem a dugásai miatt változott meg a véleményem róla, hanem ezek miatt a kontrollálatlan dühkitörések miatt.

Amúgy az tényleg érdekes, hogy egy Danin kívül egy fiú sem volt, nincs, aki ilyenkor kicsit csitította v. visszafogta volna, már csak a látszat kedvéért legalább, nem is értem.

Krétagarbó 2014.12.09. 14:25:31

@verkli: ott lehet a legjobban veszekedni. sztem. anyák-baba-mama, ajajajjj:)

városi fiú 2014.12.09. 14:26:20

@mézescsók: ...Kiskun retteg, vagyis a Zsu ... ja.

Eddig úgy néz ki, mint egér a kígyóveremben.

Nem tudom, miért, csak tippelni tudok.

Lehet, hogy nem látott még ennyi embört életében, mer egy tanyán nűtt föl.
Lehet, hogy igaz a bemutatkozó filmje, és eddig mindent megkapott a férfiaktól, csak megrázta a seggét és kész. Hát itt meg bottal se piszkálják meg.
Lehet, hogy úgy képzelte, beugrik egy-két faszi ágyába, aztán népszerű lesz, de a lánycsapat leszólt, hogy ilyet anyukák ne csináljanak már,
úgyhogy ezzel föltűzték a falra, mint egy csúnya bogarat...
Lehet, hogy valami volt a szerződésében, amit ilyen ellenséges légkörben nem tud teljesíteni.
Lehet, hogy Danival aludni és beszélgetni egész nap, akkora undort okoz neki, hogy sokkolja.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 14:26:22

@mézescsók: félre ne értsd, baromira nem kedvelem a lányt (én nem leszek soha rajongói klubtag :) ), csak mondtam, mint egyetlen "magyarázatot". szerintem is felnőtt embernek kellene tudnia kezelni a helyzetet. khm és szerintem se ártatlanka :)

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.09. 14:27:28

@Jozeph Pelikahn:
" Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 12:59:29
@városi fiú: Szerintem is teljesen így van. Pédául Fanni remélem a döntőig marad.

De attól még a többség nem így szavaz (pléne hogy én nem is szavazok, az a része nem érdekel). "

Inga eleinte hozott, karakterére nagy szüksége van a szerkesztőknek, a műsornak és szerintem is kell sóhoz , de ha így folytatja (Ordenáré üvöltözés Kiskunnal + Egyre unalmasabb nyugiszobás jelenetek Denisszel a kopasszal), szavazatoktól függetlenül is kipottyanhat a sztárcsinálók pixiséből.
Sanszosabb, hogy a felejthető kategóriába tartozó Sínésznőtől szabadulnak meg akinek nagy szerepe van abban, hogy a cukibuti Fannika már csak nyomokban van jelen.

kamilla123 2014.12.09. 14:28:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amikor Zsu visszajött, Robin mondta Fanninak, h fogja vissza magát. amikor az üvölteni kezdett, de semmit nem ért.

A másik, ami nekem furcsa, hogy Fanni anyja sírva nyilatkozik, h a lánya hogy viselkedik a vv-ben, mert mindenki előtt szexel. Azt hittem, rosszul olvasok, min borult ki a kedves mama. Szóval itt tartunk értékrendileg, hogy gázabb dolognak számít takaró alatt szexelni, mint az, hogy valakiből fröcsög a gonoszság és a rosszindulat. Ez igen!! Micsoda képmutatás!!

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 14:30:29

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Én értem (érteni vélem) hogy nem csitítják, hiszen (rajta és Renyógenyón kívül) mindenkinek nyilvánvaló, hogy full lejáratja magát, az meg a többi versenytársnak csak jó. Asszem a Dani gyerek is csak azért, tessék-lássék, mert a szerepéből-helyzetéből ez következett.
Gondolom én.

mézescsók 2014.12.09. 14:31:23

@verkli: Az még rosszabb.
@Conchobar: Így van. Danit egyébként eléggé magányosnak látom a villában, és szerintem tudatosan ilyen. Egyelőre. Mert ahogy megy előre a játék, egyre inkább szüksége lesz a többiekre. Még nagyon az elején vagyunk, nem is nagyon konfrontálódik, szépen átengedi a terepet másoknak, hadd essenek egymásnak és kapargassák neki a gesztenyét.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Kedves, ha bekapcsolod a tv-t, kinyitod valamelyik bulvárújságot, akkor jó eséllyel minimum egy órán belül belekeveredsz pár genitáliába. Mármint látványilag. Ha ennyi műsor után - amiben mindketten kommenteltünk -, neked belőlem az jön le, hogy imádom a szexjeleneteket és élvezkedek rajtuk, akkor valamilyen szinten csalódtam benned, mert kedveltelek és tiszteltelek akkor is, ha nem értettünk egyet. Picit értetlenül ücsörgök most éppen, de túllendülök rajta. Na, akkor még egyszer: nem telik el a szívem csordultig boldogsággal, ha szeretkeznek a képernyőn (ha igazán velőset akarnék látni, akkor egyébként sem a Vv-t kéne néznem), de nem is kapok a szívemhez, mert az élet velejárójának tekintem. Nem, azt nem tekintem az élet velejárójának, hogy a képernyőn csinálják, de ha a villának az volt a célja, hogy az életet prezentálja, akkor fiatal, egészséges emberek között ez bizony megesik. És nem, nem tartom kötelezőnek, hogy aki a villába költözik, az feltétlenül csinálja, de ha valaki bevallja, hogy régen volt pasija, szereti nézni a pornót, hogy őt ez a dolog feltétlenül érdekli, és végre hajlandó foglalkozni vele az a pasi, akibe kb. annyira belezúgott, mint egy nagyágyú, attól nem tartom normálisnak, hogy akkora patáliát csapjon, mintha a vesztőhelyre vinnék.
És még egy tévedés: én tényleg nem szeretem Edinát, de nem is utálom. Én az elvakult imádatot és az elvakult gyűlöletet utálom, de nagyon. És ez volt kettőnk utóirata.
@edics: A fenébe! Rá kellett gugliznom, hogy mi az a pedex. Nem jó, mert nem árt. Valami ártalmasabbat. Szépen kérem.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.09. 14:32:02

@Jozeph Pelikahn:
"
"@városi fiú: Szerintem is teljesen így van. Pédául Fanni remélem a döntőig marad.

De attól még a többség nem így szavaz (pléne hogy én nem is szavazok, az a része nem érdekel). "

Inga eleinte hozott, karakterére nagy szüksége van a szerkesztőknek, a műsornak és szerintem is kell sóhoz , de ha így folytatja (Ordenáré üvöltözés Kiskunnal + Egyre unalmasabb nyugiszobás jelenetek Denisszel a kopasszal), szavazatoktól függetlenül is kipottyanhat a sztárcsinálók pixiséből.
Sanszosabb, hogy a felejthető kategóriába tartozó Sínésznőtől szabadulnak meg akinek nagy szerepe van abban, hogy a cukibuti Fannika már csak nyomokban van jelen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:32:44

@kamilla123: akkor párdon, én ezt (Robin) nem hallottam.
Bár mondjuk azon a helyzeten csak egy jólirányzott vödör hidegvíz segített volna...

Anyukát mostanában nem hallottam nyilatkozni, a dugások után volt szerencsém meghallgatni őt, azóta nem tudom miket mondott.

Conchobar 2014.12.09. 14:33:33

@mézescsók: "Mert különben órijjjjjjásssssi frázisokat puffogtatott." - Pl.azt mondta neki, hogy Vikcsu jó választás volt. Aztán azt is mondta neki, hogy ne ő kezdeményezzen, ne ő lépjen fel támadólag (Zsuzsa úgy is tett), ergo áttételesen kivülről-jöttként megerősítette azt, hogy Zsuzsa addigi magatartása elnyerte a nézők szimpátiáját. Attila nagyon burkoltan azt közölte Zsuzsával, hogy 'nyugi, te fogsz nyerni. Ez biztos'

városi fiú 2014.12.09. 14:35:48

@verkli: Szerintem is.
Danikáról a villa népe azt szavazta, hogy okos, úgyhogy oltári nagy égés lett volna, ha a mesterkedése kudarcot vall.
És annyira azért nem volt biztos magában, hogy ez a zsus terve jól fog elsülni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:36:47

@mézescsók: Nem, nekem nem az jön le, de nem is utaltam arra, hogy te a vv-s szekszjeleneteken "élvezkednél". És többször is leírtuk már egy páran, hogy nem a szekszelés a legnagyobb probléma Fannival (lassan már nem is emlékszünk rá), hanem az egyéb megnyilvánulásai.
Ami engem zavar, az az, hogy te kifogásolod a szerinted gyűlöletből fakadó Fanni ellenes megnyilvánulásokat, miközben hárítod azt, hogy a te írásaid nem értelmezhetőek ugyanilyennek, Edinával kapcsolatban.

kamilla123 2014.12.09. 14:36:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát sztem azért nem hallottad, mert ez is csak egyszer és halkan történt meg, de már ennek is örülni kell, mert a többiek még ezt sem tették meg. Amúgy Robinnak még azért is jár a piros pont, mert mert Fannikára tenni és neki adta a legbutább jelet is.

Sargabogre 2014.12.09. 14:39:52

'Ezúton is üzenem neki, hogy ennél sokkal nagyobb probléma vele, hogy egy creepy nyomulós fasz, ami százszor visszataszítóbb, mint a pluszkilói. ' +1, perverz kéjenc, hogy tudnak a lányok hozzáérni egyáltalán?

csincsilla72 2014.12.09. 14:40:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mondhatott ott Robin bármit, sem a nézők, sem Kazal nem hallotta.

Warlimont 2014.12.09. 14:40:29

@mézescsók: "Tűz, illetve tüzes tipp már volt. Valami fantáziadúsabbat, ha lehetne. Kérem szépen."

Mezes, Te, kielegithetetlen jogasznö.... :) (remelem, nem kevertelek össze, es jol emlekszem, hogy jogi vonalon vagy)
Na, akkor elöbb nezessuk meg vele a Hofeherke es a het kisfarku törpe cimu filmopuszt, majd amikor Hofeherke fehersege mar kellöen lesokkolta Fannikat, akkor varatlanul berohan het latexruhas törpenövesu ember a villaba, es körbetancoljak, megatkozzak, majd ritualisan felgyujtak a szolariumot

edics 2014.12.09. 14:45:33

@mézescsók: Összetett ez csak gondold tovább. Fanni összeomlik aki "imidzsébe" ez nem fér bele. A többiek szétszedik persze a háta mögött mert a szemébe jöna "mindenkivel előfordulhat" szöveg. Gondolj bele Deniszke menne fertőtleníteni magát és stb. és stb.... :)

verkli 2014.12.09. 14:47:54

@mézescsók: Nem rosszabb, sőt. Minden természetes reakció onnan ered. Amiket ekézünk például Fanninál, na azok az emberi tulajdonságok.

kamilla123 2014.12.09. 14:48:22

Amúgy Zsu-nak rendszeresen felróják, hogy ha nem foglalkoznának vele a csajok, meg sem jelenne a képernyőn. Lehet, nemtom. De hogy Reni nem jelenne meg, ha Zsu-t nem lehetne ekézni, az tuti. Még egy ilyen besavanyodott p..t én még nem láttam. Tegnapi öfiben volt, hogy na jó, táncolok veled (Vikcsunak), de csak a te kedvedért. És aztán miss pofával lépegetett egyet jobbra-egyet balra. A buli maradék részében Edinát bámulta irigy fejjel. És aztán elmondta a riportszobában, h ez volt élete legjobb bulija. Azt mondja meg vki, h ebben a nőben mi az érdekes?

verkli 2014.12.09. 14:50:38

@Krétagarbó: visszajöttem, azt mondták, hogy Micimackó hermafrodita, a Kis Herceg meg metroszexuális.

Warlimont 2014.12.09. 14:53:49

@Conchobar: "Attila nagyon burkoltan azt közölte Zsuzsával, hogy 'nyugi, te fogsz nyerni. Ez biztos'"

Attila csak homalyos celzasokat tett. De ha tenyleg felkeszites volt, akkor remelem, kameran kivul elmondta neki, hogy a parbaj lenyege nem a parbaj, hanem az oda vezetö ut, es nem az szamit, hogy hanyan allnak mögötted, hanem hogy mennyire erdekes a figurad a nezök szemeben nap mint nap. Nem a studioban döl el a dolog, mint egy boxmeccsen, a parbaj szo valojaban felrevezetö kifejezes. Epp ezert Attila szerepe is teves, mint parbajfelkeszitö, mert nincs parbaj, hanem egy karakterröl mondanak velemenyt, aki az utolso napokban nyilvan sokkal többet kerul az összefoglalokba, igy fokozottan figyelnie kell minden szavara es tettere ezalatt. Es a Vikcsu valasztasa is mindegy, mert azzal az erövel, ahogy összefogtak mind a Zsu ellen, es martirt csinaltak belöle a nezök szemeben, a Renit is kint hagyta volna pont ugyanigy. Az elvesztett feladaton (pl. kezben tartott suly) sem kell bosszankodni, mert ha a nezök szemeben szimpatikusan vagy erdekesen veszt, akkor valojaban ö nyerte a feladatot.

Conchobar 2014.12.09. 14:55:44

@kamilla123: "Azt mondja meg vki, h ebben a nőben mi az érdekes?" - Nem akarok Renivel kapcsolatban prognosztizálni, csak kérdem: a kiállhatatlan, örökösen rikácsoló és (Sarlottal kapcsolatban) gyűlölködő Izában mi volt az érdekes (a pöttyös-csíkos hétig)?

városi fiú 2014.12.09. 14:56:17

@verkli: A Fanni lány egy fergeteges jelenség, amilyen a haja is.

Nem tudom, hogy miért várják el, hogy szolídan kevergesse a teáscsészéjét, mint a saját öreganyja.

Aki ilyet akar nézni, az kapcsoljon a közszolgálatin a Jakupcsek Gabriellára.

mézescsók 2014.12.09. 14:56:23

@kamilla123: A nyugiszoba tömegszállás. A múlt héten ott aludt Dennisen és Fannin kívül Dóra, Jabba, és még valamikor Vikcsu is. Szóval ott mostanában kavarás legfeljebb kedves olvasótársaim élénk fantáziájában létezik, a csatorna meg úgy sem hagyná ki, hogy közvetítse: pfujjj, mecccccoda erkölcsi fertő - mondaná Lilu. Lassan kiürül a háló. Aztán szépen lehet visszaköltözni.
@városi fiú: A bent lévő csajok egytől egyig nehéz esetek. Hogy Zsuzsa rosszul indított, az tény, nem is részletezném inkább. De: kellett ott más valaminek is történnie, ami miatt nem kedvelték meg sem a lányok, sem a fiúk (hiába csatlakoztak hozzá most többen is, ezt én inkább valamilyen fajta taktika részének érzem) és amit mi nem láttunk. A csordaszellem persze működik, de sem Reni, sem Fanni nem annyira meghatározó személyiség a villában, hogy ennyire befolyásolni bírt volna 9 embert. A másik: a kapcsolatok többoldalúak, ezért kapcsolatok. Sok minden múlik a fogadókészségen, de az eddigi Vv-kben is voltak később beköltözők. Ennyire tömény utálat még nem övezett senkit. Simán, egyszerűen kirakhatták volna, ha nincs körülötte ez a hepaj (és persze, ha nem választ ennyire jól), tény, hogy ezt a párbajt megnyerték neki, de kellett ott lennie valaminek Zsuzsa részéről is, ami miatt ennyire kiközösítették.
@ミラ: NEM alapítottam klubot, remélem, nem érted félre te is. Nincs a világon az az épeszű manifesztum, amihez csatlakoznék az állatvédelmet kivéve, nemhogy egy hebrencs villalakónak klubot alapítsak!!! A másik lányka ártatlansága, őszintesége, romlatlansága meg majd kiderül. Esetleg tévedtem. Na, ez legyen a legnagyobb tévedésem az életben.

Más - az ötletekhez:
Nem kell túlbonyolítani a kifehérítéses dolgot- olyan költséges ötleteitek vannak! -, egyszerűen: Zsuzsának kell adni a képességet. Mondta Attilának (a próbapárbajon), hogy inkább kifehéredne, nem? Jackson sem jó - Jabba ajánlotta? -, mert mint mondta, nem tud énekelni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 14:57:42

@Warlimont: Minek a fáradságos körítés? Szimpla szolielvonás és kész. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 15:01:43

@mézescsók: nem te, mások csináltak egyet :) jójó, csak viccből, de van.

Krétagarbó 2014.12.09. 15:03:15

@verkli: én szóltam, itt jobb:)

(Tényleg, PVC tranzveszti vajon?:))))

Conchobar 2014.12.09. 15:04:01

@Warlimont: "De ha tenyleg felkeszites volt, akkor remelem, kameran kivul elmondta neki, hogy a parbaj lenyege nem a parbaj" - Attila két dolgot nem tehetett meg, egyrészt bennfentes információkkal nem nyúlhatott bele a játékba, másrészt nem rombolhatta az RTLklub előre beharangozott műsorának nézettségét (úgy, hogy az egyik szereplőt lebeszéli a nagyobb erőbedobásról). A 7.VV után már mindenkinek tudnia kell, hogy a párbaj aktusáig (ritka kivételtől eltekintve) már minden lényeges eldől (a mostani párbaj előtt 70.3% volt a párbaj végén 72.66% volt Zsuzsa aránya)

kamilla123 2014.12.09. 15:05:54

Azért Vikacsunak az még búcsúzásképp egy jó kis mellbevágás volt, hogy "még" Edina is csókolózik bent, neki meg abszolút semmi nem jött össze, csak Maci fanyalodott rá, ő is csak végső elkeseredésében.

verkli 2014.12.09. 15:06:03

@Krétagarbó: hát ja, senkiháziak kezében a trollszakma.

Ne bántsuk ezzel, annyira nő akar lenni, hogy az már becsülendő.

edics 2014.12.09. 15:08:49

@Krétagarbó: :D Én is gondoltam már erre... :)

mézescsók 2014.12.09. 15:09:35

@Conchobar: Pont ezeket tartottam frázisoknak: csak nyugodtan, győzni fogsz, nem belemenni a savazásba, stb.
@edics: Na, így már jobb. (Maragjon köztünk: irigylem a haját, mert az enyém rövid és barna. Egyszer volt hosszú hajam tinikoromban, akkor is csak azért növesztettem a barátnőmmel együtt, hogy majd milyen jól fog kinézni, ha fújja szél. Hátközépig bírtam.)
@verkli: Ezek szerint amiket én ekézek a kicsi lánynál, azok az ő állati tulajdonságai?
ÁM: ma már részemről egyetlen nyikkanás sem kisbékával kapcsolatban, mert az ÁFK még a keblére ölel, hogy mennyire népszerűsítem őket!)
@Warlimont: Ja. Jogi vonalon vagyok, de ma szüneteltetem, mert szabit vettem ki: beteg a kutya. Különben nem érnék rá ennyi időt elcseszni itt.
Az eddigi statisztika szerint a kifehérítés a legnagyobb bünti. A variánsok közül még a hét kisfarkú törpe priceless. Nem viszi a pálmát, de dobogós.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 15:12:16

@Conchobar: hogy ez mennyire így van…

maci tegnap este az öfiben táncolt, egészen tudott mozogni. eddig azt hittem, sokkal nehezebben megy neki. simán tornázhatna valami keveset napközben, szerintem mutatnák az rtl-esek.

Jozeph Pelikahn 2014.12.09. 15:12:17

Az külön vicces, hogy itt páran úgy ugranak neki Fannikának, mint ahogy ő bent Zsuzsának. :-)

kamilla123 2014.12.09. 15:16:06

@Krétagarbó: csak és kizárólag a hangja miatt mondanám, h nem az. a többi miatt simán lehetne

Costanza 2014.12.09. 15:16:14

@Granca:
Muszaj megjegyeznem, hogy amugy nem ertem hogy miert kell vedeni az ilyen laci tipusu suttyo kreteneket :D
Az hogy o kibeszeli, egy percel aktus utan hogy az Edina pinajaban hogy nyulkal, az mennyivel tiszteletremeltobb mint amit Fannika mond? Pontosan az ilyen Laci tipusu luzerek utan loholo hulyepicsak ismerve, hogy jaj de frappansat mond, es milyen vagany, huu de szexi a sok tetkoja, ja. Amig nem kezd el az orszagos tv csatornan a te izedrol beszelni. De ha maskeppen gondolod, akkor elnezest.

verkli 2014.12.09. 15:16:47

@mézescsók: Igen és Nem. Megkérdezted, hogy miért viselkedett úgy mint egy bolond, én meg válaszoltam, hogy szerintem miért. Az ÁBK továbbra is engedélyezi, hogy Ádina emberi tulajdonságait tetszésed szerint véleményezd. Ezért vagyunk itt.

mézescsók 2014.12.09. 15:17:37

@ミラ: Van? Egek! Ilyenkor hiszem el, hogy gyűjtöttek Isaurának!

Krétagarbó 2014.12.09. 15:18:08

@mézescsók: neked frázisok, Zsunak feltehetően tudott ezzel újat mondani.

mézescsók 2014.12.09. 15:19:30

@verkli: Kösz, inkább máskor élnél a lehetőséggel, mert tényleg unom, de piszkosul.

Lonka7 2014.12.09. 15:20:56

Most néztem meg a tegnapi összefoglalót, hááát... az állam leesett Fanni alakításán! Nehéz összekombinálni fejben, hogy hogyan lehet valaki egyszerre ilyen gyönyörű és ilyen közönségesen útszéli. pffff....

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.09. 15:25:23

@ミラ:
"maci tegnap este az öfiben táncolt, egészen tudott mozogni. eddig azt hittem, sokkal nehezebben megy neki. simán tornázhatna valami keveset napközben, szerintem mutatnák az rtl-esek. "

Ez nekem is feltűnt.Valahol mélyen egy kis Fred Aster, vagy/és Szilveszter gazda lappanghat a barlangjában :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 15:29:26

én úgy vagyok fannival, hogy mérhetetlenül mulattat az egyszerű énje, amikor kis butus. olyan, mint egy kölyökkutya, aki rácsodálkozik a világ dolgaira. a szexelő énje nem érdekel, nem az én testem, nem az én pasim, egészségére. nem is láttunk igazából semmit. amit meg aztán azzal kapcsolatban mind a kettő előadott, az se volt semmi műsor (a pöcköm meg godzilla). kint életben az ilyen godzillás dumák rettentőek taszítanak, de itt röhögtem rajta. de ezt az utálkozást nagyon utálom. renitől is, vikcsutól is szar volt, fannitól is az. utálom, ha ez tölti ki a képernyőt. most jövök rá, hogy éva is benne volt abban, hogy azt az évadot nem néztem, nem csak alekosz. ilyen dühre és haragra nem vagyok vevő, pont elég van kint a világban. nyilván ne rózsát szagolgassanak bent meg fonják be a fiúk szemöldökét, de ennyire ne legyenek már dögök.

szerintem laci meg edina esti izéje aranyos volt. lehetett volna normálisan is szólni nekik, erre ez a sok biodíszlet elkezd gúnyolódni rajtuk, mindegyik megy utána a nappaliba, kiabálnak velük. miért? jó, dórinak csípte a szemét a dolog, de a többiek? fanni miért ugatott rá? reni előtte este miért volt ilyen féltékeny? rendben, hiányzik neki a pasija (szegény pasi), de ezért mástól nem kellene irigyelni, ő döntött úgy, hogy bemegy. csupa irigység, harag, féltékenység. ha ilyen marad ez a széria, ez is leszoktat magáról.

kolbászmustárral (törölt) 2014.12.09. 15:33:55

Maci csak örüljön neki, hogy a bájos "Maci" becenéven emlegetik bent, előző szériából a jóval "vékonyabb" Vikit mennyit zsírdisznózták a súlya miatt...

városi fiú 2014.12.09. 15:34:11

@ミラ:

Dehát ezt a keserűséget a nézők idézték elő.

A játékosok megmondták, egy emberként nem akarnak együtt élni ezzel a Zsuval.

A nézők meg rájuk küldték azért is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 15:37:30

@Conchobar:"... Mi a bírák vagyunk, nekünk semmiképp nem kellene beszállnunk..."

?D Igen Atyám, feloldozna?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 15:37:58

@városi fiú: ha normálisan v. elfogadható módon MEGMONDTÁK volna, tán kinn is maradt volna Zsé.
De AHOGY ezt megpróbálták a nézők tudomására hozni, na azzal, a miatt nyalt vissza a fagyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 15:39:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bár a nézők szenyák, valszeg akkor is visszaküldték volna Zs.-t, csakazértis. :D

csincsilla72 2014.12.09. 15:43:53

@Krétagarbó: Sixx már kikockázta és betette valamelyik öfibe Plasztik csúnyáját. Lemaradtál róla?:-)

csincsilla72 2014.12.09. 15:46:09

@városi fiú: Nézd, a játékosok bohócnak és bazári majomnak szerződtek némi jutalom és ellátás fejében. Innentől kezdve pedig úgy ugrálnak, ahogy mi fütyülünk. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit akarnak. A nézők Zsuzsát óhajtják látni mindennapjaiban és nem Viktóriát. Zsuzsa ment vissza.

Exike 2014.12.09. 15:50:06

Dennisben csalódok amúgy, tőle elvárnék annyi agykapacitást h átlássa a szitut, és visszafogja a csajokat, mert így nem lehet Zsutól megszabadulni, sőt.

Nekem Ádám, Zsu és Maci nem hiányozna a villából (és most már Dóri is egyre idegesítőbb).

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 15:52:17

@csincsilla72:

Pontosan.
Ehhez nincs is mit hozzátenni.

nnnnnnnn 2014.12.09. 15:55:38

@ミラ: Szegény Dóri nem szereti ha csendes nyugalmas álmából felébresztik. Szerintem egyáltalán nem csípte a szemét a Laci-Edina viszony csak aludni akart.

Lonka7 2014.12.09. 15:56:59

@városi fiú: csakhogy egy ilyen kukkolós műsorban nem az történik, amit a játékosok szeretnének, hanem az amit a nézők akarnak látni, mert a nézők hozzák a pénzt. Ha az történne, amit a bentiek akarnak, akkor mindenki mehetne haza a saját ágyikójába zsebében fejenként minumum egy lakással, kocsival, havimillával. De mivel ilyen juttatásokat nem adnak ingyen, kénytelenek elviselni azt, ami jön. Versenyzők ezek, nem puszipajtások, fogják föl kihívásnak, hogy mégis együtt kell élniük Zsuval még valameddig. Azért annyira nem borzalmas a helyzet, nem a baltás gyilkossal kell egy fedél alatt aluszkálni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 15:58:00

@városi fiú: ",,,Miért logikus, a banyának eddig nem volt ágya ?..."

Az ellenség/ellenfél ágyába való befekvés, annak birtokba vétele nem érthető? Szimbóleum gyanánt? Humor téren? (Mikor nyertél meg egy háborút? Ha a gyalogságod elfoglalta a területet). Gyakorlati és elvi jelentősége van. A többieket hurcolkodásra kényszerítette. Teljes siker - ezen a téren.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.12.09. 16:00:46

@$$$=$$$: ahogy laci szemét is csípte dóri játékflörtölése, úgy szerintem valamennyire dóriét is laciék mókája. ráadásul nő is, részeg is volt, nem is kicsit. egyrészt aludni akart, másrészt szerintem az egóját azért karcolászta a dolog, hogy mással jól elvan, ő meg már nem kell neki (akkor se, ha korábban dórinak nem kellett).

verkli 2014.12.09. 16:03:30

@csincsilla72: Azért pontosítanék. Senki senki mellett nem szavazok, én magyar nemes vagyok. Viktória ellen viszont szívesen.

nnnnnnnn 2014.12.09. 16:05:13

@ミラ: sztem nem, de lehet. ezen ne vesszünk össze. nálam még mindig edina és dóri a két legszimpibb a nők közül.

Caryon 2014.12.09. 16:05:26

@Száz stadiont ezeret: Nem burkolt figyelmeztetésnek szántam a "sérótlanítós eszme" témát. Inkább azt érzem, mint azok a géniuszok, akik világrengető elméletüket a nagy kollektív tudatból egyszerre szakajtják le. Igazolásként.

csincsilla72 2014.12.09. 16:07:14

@verkli: Nekem sem szívem csücske a Zsuzsika. De a két lehetőség közül még mindig ő az elviselhetőbb. Ordenáréból van benn még kettő, pont elég őket hallgatni.

verkli 2014.12.09. 16:10:24

@csincsilla72: Nézni jó, csinos arca van. Párszor észrevettem rajta, hogy valaki mozog a szemei mögött, de aztán hamar eltűnt, és jött a végtelenített gyermekem szalag.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:13:39

@Krétagarbó: "...Zsu ... Az érdekes az lesz, hogy hogyan tud ezzel a for-ral élni...."

Pontosan ez a kérdés. Ezzel a csoportos gyűlölet szituval sztm olyan lehetőséget kapott, amit egyébként nem kapott volna. Ha tud szimpibe váltani, akkor előnyt kovácsolhat belőle. Arra is kíváncsi vagyok, hogy bedől-e PVC-nek, vagy megfogant az agyában nagyon is, amit Ati mondott neki.

Caryon 2014.12.09. 16:17:50

@Száz stadiont ezeret: Kihívás előtt a szaunában Zsu megemlítette, hogy Fanni is esélyes nála, hogy megkendőzze. Mire Dani azt mondta, hogy inkább még ne, hagyja, hadd járassa le magát még jobban. És tessék. Nem annyira ostoba ez a Dani. Szerintem ő az, aki minden pillanatban tisztában van azzal, hogy ő most egy játékban van.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.09. 16:20:15

@Száz stadiont ezeret:

Maci is a Lee Strasberg színitanodába járt, próbál élni a lehetőséggel amit a vv ad, nunát kint.
De ha nem vigyáz ,és ezt az alja ,szexéhes, rosszindulatú énjét adja, és nem a Micimackóst amitől a bulák megzuhannak, akkor kint se talál magának kedves nedvest.

Fannika diktátor énje ismét kijött, mindenki menjen be a picsába !
Mussolíni hozzá képest egy angyalcukorselyemmajmocska.

csincsilla72 2014.12.09. 16:20:24

@verkli: Szerencsétlen feloldódni sem tudott. Vagy ha igen, akkor azt nem láttuk. Tegnap, amikor végre elmosolyodott és kijelentette, hogy cinkostárs bt. élesítve, látható volt egy sokkal kellemesebb arca is.
Meglátjuk, mire viszi. Ő azért nem Knap Attila, annyi esze nincs, de hátha okoz még kellemes meglepetést. Az össztüzet azért elég jól állja.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:22:15

@kamilla123: "...Sztem Zsu túl könnyen bocsátott meg neki, ..."

Lehet, hogy nekem kimaradt valami. Úgy látszott, hogy megbocsátott PVC-nek? Vagy mondott ilyesmit? Mert én csak valami meghatározhatatlan dünnyögésre emlékszem, ami ugye nem kötelezi el az embert.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.09. 16:24:10

Ebből a Renikéből kezdek teljesen kiábrándulni, akkora seggfej lett szegény, ráadásul nem veszi észre hogy a második legnagyobb segfej a barátnője (FényevőFannika)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:30:36

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "... Renikéből kezdek teljesen kiábrándulni, akkora seggfej lett..."

Úgy emlékeszem, nem lett, hanem kezdettől az volt. Kezdte a Katz Dáviddal, folytatta egyből a suttogós, szarkeverős, gyűlölettel. Azóta csak kiteljesedett. A szememben.

verkli 2014.12.09. 16:32:30

@csincsilla72: Nem tudom, próbálom megszeretni, de nem megy. Mindig megijedek, mikor üveges szemmel random dolgokat mond. Gondolod, hogy ha feloldódik, akkor bekapcsol a processzora? Szerintem a NAV hamarosan bevonja a bt. adószámát.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.09. 16:33:29

@ミラ:

Szerintem egy Edina - Fannikah párbajból Edina jönne ki jobban pont ilyen százalékkal mint Zsu.
Taszító az ilyen utálkozás, és az sem érv rá, hogy 3 hete be vannak zárva.
És essen már le nekik hogy védett a csaj és 70%-al jött vissza !
Lassan a Basszájbával fogok szimpatizálni :)))

kamilla123 2014.12.09. 16:33:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kezet ráztak, hogy kezdjünk mindent tiszta lappal. Én azért mondjuk annyit mondtam volna neki, hogy rendben, ha ezt most mindenki előtt megismétled kint.

dRm 2014.12.09. 16:35:32

Szegény Vikcsu... Miért mindig a legjobbak mennek el?:((
Hajrá Fanni, Reni, ne adjátok fel!!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:41:10

@Conchobar: "...Dani...Esetleg még az lehet, hogy az ő életéből kizáródtak azok a férfiak (apja, nagyapja rokonok stb.), akiktől példát tudott volna venni..."

Esetleg olyan családban nőtt fel, ahol a férfiaknak nem csak nemi identitásuk van, hanem társadalmi is. Például nem átallották pelenkázni a gyereküket, talán még meg is etették, ha a mama dolgozott (horribile dictu), esetleg főzni is megtanították. Azt is elmondták/megmutatták, hogy nem szégyen kimutatni az érzéseket. Micsoda család!

Krétagarbó 2014.12.09. 16:42:22

@verkli: "Mindig megijedek, mikor üveges szemmel random dolgokat mond." +1 :)

Azért én várom, hátha most teljesedik ki. Vagy nem.

dRm 2014.12.09. 16:42:35

@kamilla123: Dori nagyon nagy kedvenc. Ilyen mellekkel ne lenne??!

csincsilla72 2014.12.09. 16:43:52

@verkli: lehet.:-)
Hát, nem kell őt szeretni. De Vikcsu csúnyán alulmúlta Kisskunt minden tekintetben.
Ebben a szériában az egyszem Edinát bírom, de őt is csak azért, mert a megfogalmazásai elszórakoztatnak. Van az erdélyi magyaroknak egyfajta jellegzetes hanghordozása és szóhasználata, de ő ezen messze túlmutat. Egyszerűen vicces és kellemes kis jelenség.

Krétagarbó 2014.12.09. 16:44:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na neked is +1
bár ez parttalan vitára vezethet:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:45:56

@csincsilla72: "...Egyszerűen vicces és kellemes kis jelenség...."

Humor téren :)

verkli 2014.12.09. 16:46:59

@dRm: A boltban kettőhúszért adják párját, vehetsz bármikor. Tessék másért rajongani.

Baresz83 2014.12.09. 16:48:50

Majd elfelejtettem Vikcsu utolsó (egyetlen?) aranyköpését, mikor Fanni búcsúzóul befújta parfümmel: "Köszi, nekem úgyis csak ilyen tojletes van!" :D Remélem valaki egyszer márványtáblára vési!!

Dani fájóan okos a többiekhez képest...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:50:10

@Krétagarbó:
Igazad van, csak mindig kihullik a hajam ettől a "kislánynak főzőkanál, kisfiúnak mozdony jár" feudalista kismiska, kispistától :(

csincsilla72 2014.12.09. 16:51:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: humor téren nagyokat kacag. És ez jó:-)

A péklapát-pozitívak csak gúny és szemétkedés téren bírnak kacagni. Vagy inkább vihogni.

2014.12.09. 16:52:40

Oké. Lehet, hogy Fanni nem rosszindulatú, hanem szellemi fogyatékos.

Aharon 2014.12.09. 16:52:43

@Granca: Ahogy írod. Én már régóta mantrázom itt, hogy ezerszer többet látok a kiscsajban pasiként, mint az összes többiben együttvéve, és ékesen bizonyította is... vad és nagyon érzi a játékot.... azt ugyan nem vágom, miért pont ez a sittes majom jön be neki.... de gustibus non est disputandum (Mézecsók kedvéért :) de akkor sem értem.... nekem taszító a figura, de úgy látom, a kiscsaj határozottan a vadságra gerjed (lásd amikor elkapta a nyakát és megcsókolta) és ugye mondta is neki, hogy ez tetszik... és az a kirohanós jelent, az nagyon cuki volt, én is azt hittem, hogy a zuhany alá szalad, és megnyitja a hideg vizet, annyira forrt a vére.... nagyon is tetszik..... ha a nyugi akkor szabad, és ők vannak ott, szerintem nem állja meg... de a nyugiban ugye nyilván Dénes heggesztette Pöcköt.... szóval le a kalappal, kevesekben lett volna erő ehhez, az eksön abban a fázisában, ahova eljutottak. Kemény kiscsaj. :)

Falusi Liba 2014.12.09. 16:53:52

Szevasz, Röné!
Ebből a gödörből már nem mászol ki.

Fanni legalább valamilyen a trágár pszichopatasága mellett, szépen passzol Penniszhez. Röné a szimplán pszicho, ill. pszicha.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 16:57:47

@Aharon: "...kiscsaj határozottan a vadságra gerjed..."

+1:)
És megfogta a haját is...Nekem egyből beugrott az az ősemberes kép, mikor az asszonyt a hajánál fogva húzza haza mint zsákmányt, a húzott nőszemély meg rebegtetve pillázik.

Gia 2014.12.09. 16:59:09

@Falusi Liba: Tetszik Dennis új neve. :-D
Pszicha?Egészségedre! :-D

Caryon 2014.12.09. 16:59:43

@csincsilla72: Nekem Edina olyan, mint Ábel a rengetegben, csak Ádiná a vv-ben. Egyértelmű kedvenc. Egyenes, bár sokak szerint pont kétszínű. Ettől függetlenül, remélem a következő párbaj Röné-Edina lesz.

Gia 2014.12.09. 17:01:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Zsuzsa kezet fogott Dórival és azt mondta rendben,tehát elfogadta a bocsánatkérését.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:01:42

@Baresz83: "...Vikcsu...úgyis csak ilyen tojletes van..."

Jaaaj, ez nekem is :D:D. Ami nem tartós, az tojletes :D:D

verkli 2014.12.09. 17:02:02

@Falusi Liba: Fanni olyan, amilyen, de legalább van benne KRAFT. Rönében én látok semmit, ami érdekessé tenné.

Gia 2014.12.09. 17:04:08

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bár most látom,hogy Kamilla is válaszolt neked..

Falusi Liba 2014.12.09. 17:04:24

@verkli:
Nevezzük bárhogy, nem szimplán olyan amilyen.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:04:27

@Gia: "...Zsuzsa...elfogadta a bocsánatkérését...."
@kamilla123:

Azt jósolom, hogy ezt még meg fogja bánni. Én bizakodom, hogy csak MONDTA, de nem gondolta.

Gia 2014.12.09. 17:05:19

Na,Dóri is kapni fog pár jelet,mert csalódtak benne páran,amiért szóba áll Zsuzsával.

csincsilla72 2014.12.09. 17:08:13

@Caryon: Igazából nem tudom, hogyan lehetne normálisabban kezelni azt, amikor mindkét szekértáborral jó a kapcsolatod. Edinában van valami terézanyus, Medve helyett ő lett a gyengék védelmezője. Meghallgatja a másikat, próbál tanácsokat adni és vállalja, hogy bejárása van mindkét táborba akkor is, ha ezért megalázzák. Kapott már ő is eleget, ráadásul szemtől-szembe.
Ez pont, hogy nem kétszínűség. Ráadásul nagyon határozottan kijelentette, hogy herótja van Kazalék stílusától és indokolatlannak tartja Zsuzsa ekézését. (Hoppá, szóval mégsem arról van szó, hogy Kiskun csinált valamit offline, hanem zsigerből irigyek rá, pl. a dekoratív megjelenése miatt.)

Aharon 2014.12.09. 17:08:44

@dRm: Tréfli műanyag mellek. Nem is túl szépek. Akkor már sokkal inkább Fanni kicsi, de formás és szép melle, vagy pláne Ádiná kifejezetten formás és aranyos melle, de ez a két fél dinnye, ugyancsak a Fiastyúké, hát ha választanom lehet, inkább nem, kösz. Plusz a popsija is optikai tunningos, meg még ki tudja mi.

SzexcentrikusAnyacsavarBecsavarodása · http://www.youtube.com/watch?v=2RiEy4es6lU 2014.12.09. 17:09:07

Pöcöknek a legnagyobb büntetés az lenne, ha egy erényövet kapna kettő hétre.

Aharon 2014.12.09. 17:09:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Okkal, vagy okvetlenül, de humor téren messze viszi a prímet, és kb. fogalma sincs róla szerintem, mennyire szórakoztató jelenség.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:12:44

@Lonka7: "...Nehéz összekombinálni fejben, hogy hogyan lehet valaki egyszerre ilyen gyönyörű és ilyen közönségesen útszéli..."

Ezzel én is így vagyok. Bár...mióta kitette az asztalra a stílusát, valahogy már nem látom olyan mutatósnak.

Aharon 2014.12.09. 17:16:13

@Caryon: Én azt tippelem. És azt is, hogy hasonló aránnyal jön vissza... na akkor fognak csak Zsuval egymásba borulni :) a két győztes, és sok erejük lesz... (egyébként én ott tegnap még egy szolid homoerotikus vonalat is véltem felfedezni, de alapból piszkos a fantáziám) és egy pillanatig sem volt kétszínű, őrlődött, mint a fene, de tartotta magát az adott szóhoz. Respect.

Caryon 2014.12.09. 17:16:52

@csincsilla72: Egyetértek. Ezért is szeretném párbajon látni, amiből mondjuk egy 80-20 aránnyal térne vissza. Ez megerősítené, mert azért lelkizik rajta, hozzáteszem jogosan, hogy kétszínűséggel vádolják. Persze amit Robin, vagy Plasztik csinál, az tök oké. Mármint nekik, nem nekem. Én Edina párti vagyok, remélem döntős lesz.

Caryon 2014.12.09. 17:19:01

@Aharon: Látom egy rugóra jár az ágyunk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:21:02

@Aharon:"... tegnap még egy szolid homoerotikus vonalat is véltem felfedezni,..."

So do I. De télleg, már megrontott engem is az a sok atom meg repülőgép :(

Aharon 2014.12.09. 17:27:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

Nos, kiderül... :) vagy nem, de határozottan éreztem ott valami vibrációt... és mindketten csókolóztak már azonos neművel, saját bevallásuk szerint is, tehát ez nem egy hullarészegen diszkóban elkövetett 5 másodperces smár volt, akkor benne lehet a történetben egy ilyen vonal.... de ha Lacival nem ment bele egy kis kölcsönös örömszerzésbe, akkor gyanítom, ezt az ajtót sem fogja kinyitni.

perszepolisz 2014.12.09. 17:27:24

Továbbra is tartom a Robin párbajt következőnek, csak most már nem Dennis ellen, hanem Fannika ellen és kinn is marad. Így mindkét tábor nyert egyet, és a nemek aránya is megmarad. Mindenki boldog. Csak Dóri nem :DD

Gia 2014.12.09. 17:28:38

Mikor lesz a következő kiválasztás?

Akármi Áron 2014.12.09. 17:29:05

@Caryon: "Nekem Edina olyan, mint Ábel a rengetegben."
+1 és bólintottam (Tamási Áron módján):)))

Éééés hajrá Edina!

Aharon 2014.12.09. 17:31:36

@Akármi Áron: Ezek az Áronok már csak ilyen Edinára bólintósak, vö. jómagam :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:31:42

@mézescsók: "...Ennyire tömény utálat még nem övezett senkit..."

Háát, volt egy Vera is..

Falusi Liba 2014.12.09. 17:33:22

Szerintem Röné és Maci esélyes a jelekre (Maci főleg azért, amiket a következő napokban művel majd). Rőné bárki ellen kiesik.
Maci szerintem a villa fele ellen kikapna.

perszepolisz 2014.12.09. 17:33:51

Egyébként sokan írják, hogy az a tegnapi öfi volt a legdurvább amit ebben a műfajban itthon lehetett látni.
Nos a VV4-ben mikor Béci kinnhagyta Olivér az ennél sokkal keményebb volt. s

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:34:20

@Aharon: "...gyanítom, ezt az ajtót sem fogja kinyitni...."

Arra tippelek én is, hogy zárva marad - bár, ha valaki nagyon sokáig bent van, akkor lazulnak a kinti szálak (jaj remélem Anya nem csalódott bennem).

Akármi Áron 2014.12.09. 17:36:11

@Aharon: Naná:))) Nem napraforgózunk, végig visszük:)

Aharon 2014.12.09. 17:40:01

@Akármi Áron: Egyértelmű, adásról adásra jobban csípem, de, nota bene, ebben a brigádban nem is lenne kire forogni... talán a Robin gyerek, de még sült hal.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Picit sajnálom azért, kellemes látvány lenne.... de szegény Dani a dzsakuba folytaná magát, az kurvaélet. Mindenesetre akármilyen ostoba tyúk Miss Kiskun, lehet, erre rárepül, ha a vesztét érzi majd... egy ki nem bontott, de megengedett ilyen típusú szár vissza is juttathatná egy Fannival szemben pl. (ha Fannikát addig nem ejti ki Edina a francba).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:41:57

@Falusi Liba: "...Szerintem Röné és Maci esélyes a jelekre..."

A falka 4 tagból áll. Ők Edinára tesznek sztm, összebeszélve, egységesen. Az a kérdés, hogy a másik csapat összeáll-e, hogy ellensúlyozzák azzal, hogy mondjuk mindenki a Sinesre tegyen. Még nem láttam, hogy ennél a csapatnál szóba került volna a "csapatdöntéses" jelrakás. Ha különválnak, Edina mindenképp párbajozik. Vajon tudja, hogy Sinest kell kihívnia? Atilla mennyire mutatott előre?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:44:51

@Aharon: "...ha Fannikát addig nem ejti ki Edina a francba..."

Szerinted Ádina nem Sinest fogja kihívni, hanem Kazalt?

perszepolisz 2014.12.09. 17:48:02

A a baj, hogy annyi minden szokott még történni két kiválasztás között, hogy mág az is elképzelhető, hogy Röné, meg Miss Kinkun együtt ejt ki Fannikát, vagy ilyesmi.
Azt is jósolom, hogy a Dóri, René, Fannika trióból valaki a végső döntőben lesz. (a legjobb háromban). Ezt azért benn is tudnia kéne leginkább Edinának és Daninak.

Falusi Liba 2014.12.09. 17:48:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Igen, nagyban függ a jelesedés attól, hogy összebeszélnek-e. Ha a mocsáriak összebúgnak akkor DaniDóriEdina az esélyes, ha a cinkosok, akkor FanniReniMaci.
Ha egyénileg pakolnak Dóri veszélybe kerülhet.
Dóri, ha elkezdi az igazodást, akkor nagyot szívhat a két bosszúálló barátnő, Laci és pl. Edina által.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.09. 17:50:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
"És megfogta a haját is...Nekem egyből beugrott az az ősemberes kép, mikor az asszonyt a hajánál fogva húzza haza mint zsákmányt, a húzott nőszemély meg rebegtetve pillázik. "

+1 :)

Flintstone család rulez
Basszájba a végén még Frédi lesz a névhatározóban, mer' olyan vad ....és az asszony még a felét sem látta.Na, de majd ha a kőbunkó is előkerül mint ahogy az az ökör-körben szokás akkor hág tetőfokára a kőkorszaki szerelem:
"A kőkorszak az esetem,
A kőkorszaki szerelem.
Megbecsül a törzsi népség,
Ha mellékes a testi épség."

Falusi Liba 2014.12.09. 17:50:40

Titeketa RönéFanni páros nem emlékeztet a Muppet show két morgó öregemberére?:)

csincsilla72 2014.12.09. 17:50:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Edina nem vak, Dani támogatja (és mi tudjuk, hogy Dani az egyetlen, aki vissza tud emlékezni a korábbi eseményekre), remélhetőleg emlékezteti Edinát, ha szükséges, hogy a Renike jelen pillanatban igen alkalmas jelölt. Bár szerintem most mindenkivel szemben visszajönne.
Én Dönizben nem érzek több kraftot. A szex-kártyát már kijátszotta, bactatás és genyóskodás is megvolt, a feje meg olyan üres, hogy agyrák is éhen halna benne, mehetne haza.

csincsilla72 2014.12.09. 17:51:32

@Falusi Liba: Ugyan már! mikor voltak azok ilyen bunkók?:-)

Aharon 2014.12.09. 17:53:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De, most Rönét. Fanni szerintem sokáig benn lesz, de később nem zárok ki egy Edina-Pöcök párbajt, ha Röné kiesése után Fannika nem kapcsol vissza a cukimuki tündérke üzemmódba, és folytatja a gyűlölködést, akár egyszemélyes hadseregként is (mert Ádinának addig lesznek bent látványosan ellenségei, amíg a szerintük ki tudja, miért, de brutálisan erősnek tartott Sínész ellen vissza nem megy olyan 80-20-al.

rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-ki-foglak-csinalni-te-budos-ku-rva

Elmerengvén azon, nem vagyok-e bolond, visszanéztem gyorsan a videót, és 8:48 és 9:18 között nagyon erőteljes vonzalmat (testi, lelki, mindkettő?) véltem szikrázni köztük. Láttam ilyesmit élőben jó párszor, nekem egyértelműnek tűnik... meglátjuk :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 17:58:57

@Falusi Liba: "...nem emlékeztet a Muppet show..."

Okl Breki :D:D

Falusi Liba 2014.12.09. 18:01:52

@csincsilla72:
Fú, elképesztően kifejezéstelen a tekintete a mi Penniszünknek.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 18:03:20

@Csókolom nagymama,bukta van?: "...Flintstone család rulez ..."

:D :D:D minnyá kiköpöm a piköpöm /üdv a mikrobarázdabillegtő/

Caryon 2014.12.09. 18:09:03

@Falusi Liba: Nem. Intelligens, vicces. Ezzel jellemezném a két öreget, és ennek pont híján vannak mindketten. De ha már Muppet show, akkor Röné feje Miss Röfire emlékeztet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 18:10:58

@csincsilla72:"... Dani az egyetlen, aki vissza tud emlékezni a korábbi eseményekre..."

+1
:D

Komiszban én sem érzek többet, de hát a női szavazóknál sose tudni. Mert a néző is amnéziás (Komisz szakítása élőben)

verkli 2014.12.09. 18:14:42

@csincsilla72: Azért vigyázz Komisszal. Az igaz, hogy mindenhová fasszal előre próbál bejutni, de azért van ott fifika. Például rendszeresen önkritikát gyakorol, azért ez ritka a bentlakóknál. Nálam dobogós a képességei alapján.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 18:16:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Sztem kiválasztottnak lenni ebben a nagy csapatos felállásban jelentős helyzeti előnyt jelent a kihívottal szemben. Ha másért nem, akkor azért, mert három nappal több áll rendelkezésére, hogy szimpatikusabbá tegye magát a nézők irányába a párbaj előtt. A következő párbajt vagy a két klikknek a bentiek által megítélt leggyengébbike fog megvívni egymással (és még egyszer hangsúlyozom, hogy ez nem a nézők hanem a villalakók véleménye), vagy a kiválasztott cselezni fog és a színtelen-szagtalan semlegesek közül fog valakit kihívni (ez legnagyobb eséllyel Ádám lehetne)! Szóval azt gondolom, hogy a Denisz-Maci-Reni- Fannika brigád Edinára fog tenni, A Zsu-Daniék brigádja megosztja majd a szavazatokat Reni és Maci és Fanni között. Így Edina lesz a kiválasztott és ő Renit fogja kiválasztani és fölényesen kinn hagyja.

mosca.della.frutta 2014.12.09. 18:23:43

jó volt a hv candy!!!!! köszcsi ;) tegnapi öfi amúgy is priceless volt, még csak fel sem dühítettek az örjöngő fenevadak, egyszerűen röhejesek voltak, ahogy vergődtek kínjukban, ki-ki intelligenciája (?) és vérmérséklete szerint, én élveztem, édes volt az elégtétel érzése :PP

de, mindenek előtt MissKiskun higgadtsága előtt álltam leesett állal, irigylésre méltó nyugalommal viselte az agyhalottak újabb eszetlen kirohanásait, nem tudom, én bírtam-e volna így... kötélidegzete van a csajszinak? vagy Attis felkészítése volt ennyire hatékony? csak mert mintha mára tökprofi lenne a csajszi, már nem megy bele elviselhetetlen kutyagumi-takony módra nyúlós hosszú és zavaros fejtegetésekbe, komolyan mondom, mintha határozottan értelmesebbnek tűnne...

mindegy, lényeg az, hogy számomra elviselhetőre fazonírozta Morpheus-mester, nekem így már nem hogy bajom nincs vele, kezdem megkedvelni ;) Ádina meg teljesen kisajátította magának a cukiság-faktort, jól áll neki, áldásom rá (aka: örvendezem neki;))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 18:26:19

@VV Erőlegény: "... Renit fogja kiválasztani..."

Szerintem ez az egyik tökéletes prognózis (tele van a város szerelemmel :)).
Ádinánál valószínűleg felmerülhet az "indoklás korrekt legyen" szindróma. Ádámra mit mondhatna, a legócskább :velenincskapcsolatom-on kívül? Ádinát legjobban PVC fúrta, nem Sines. Mivel indokolja Sinest?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 18:27:47

@mosca.della.frutta: Anyuka tényleg jól állta a kirohanásokat, de amikor egy pillanatra egyedül maradt a hálószobában, akkor nála is eltört a mécses....

2014.12.09. 18:32:42

A tegnapi adás állat volt, ez a poszt nem az.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 18:32:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Indokolni sok mindennel lehet. A legegyszerűbb, és legkorrektebb: Reni úgy gondolom, hogy közöttünk te vagy a leggyengébb láncszem. A másik: hogy tapló módon és megállás nélkül bántod a szövetségeseimet (Dani és Zsu), de biztos lenne még ezernyi indok, ha nincs indok, akkor lesz ürügy...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 18:35:20

@VV Erőlegény: Bazz már megint félreértettem a kérdést, elnézést! Ádámra azt, mondaná, hogy Reni, téged meghagylak Zsunak, mivel úgy is vele akarsz párbajozni fightoljátok le, Ádám, te vagy a második leggyengébb láncszem a villában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.09. 18:37:35

@VV Erőlegény: De az Ádám verzióra sokkal kisebb esélyt látok, és sok függ attól is, hogy mit mutat meg magából a következő napokban....?

Aharon 2014.12.09. 18:44:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Kétpercenként lekétszínűgecikurvázza, hol Pöcök előtt, hol Pocok után. Nem elég?

Tanya Jóska 2014.12.09. 19:04:02

@Caryon: Azt olvastam valahol, hogy kazalnak a kinti életben egy barátja sincs, és azért költözött be a villába, hogy bebizonyítsa, hogy ő egy jó ember. Hát, izé...

tvbuzi 2014.12.09. 19:10:55

Dóra átáll a másik oldalra (?), vajon mit szól majd hozzá Fancsa és Renocs..?

Kapitány_1 2014.12.09. 19:14:07

Jézus, ennyit foglalkozni szellemi alultápláltak, ribancok, utolsó senkik viselt dolgaival, a nézőket minősíti. Hogy a francba kerültem én ide?:)

Onereality 2014.12.09. 19:28:44

candylany, ez roppant gyenge poszt volt, a tegnapi adas VV epic valosagahoz kepest. szamtalan ziccert hagytal ki, neztel, de nem lattal ajjaj.

Onereality 2014.12.09. 19:38:29

Dori: az hogy bazdmeg ki a faszt erdekel, hogy ki mit csinal, fogja be a pofajat, oszt kesz.
Adam: hat ha kurni akarnak, kurjanak, nem?
Dori: ki a gecit erdekel, csak kussoljon bazzmeg, mert en tomom be.
Adam: jo ejszakat.
lol.

verkli 2014.12.09. 19:39:11

@Kapitány_1: Ahogy elnézem a tevékenységedet, a többi blogról. Beugrottál ide is és aszoba közepére szartál, egészségedre. Dobok egy mailt, ha megint szükség lesz rád.
Senkiháziak kezében a trollszakma!

Costanza 2014.12.09. 19:45:12

@Kapitány_1: Joool van naaa, nincs is kocka fejed Pistike. ◻◻◻ :DDD

Baresz83 2014.12.09. 19:59:55

@Gia: Most vasárnap. Aztán jövő hét szerda kihívás, majd utána vasárnap párbaj.
Legalábbis a korábbi szériákban így volt.

Onereality 2014.12.09. 20:02:06

Edina tegnap dramai magaslatokba emelte a nemi vagyat :)
nagyon-nagyon-nagyon kivanta a futykost vs. kontroll/erkolcs/felelem/szemerem/szegyenerzet.
azert biztos ami ziher, megmarkolta :)
epic volt, a szuzkurvasag a leheto legjobb oldalarol mutatkozott meg. respect kicsi lany :)

csincsilla72 2014.12.09. 20:03:02

@verkli: :-)))

Na, kit fognak megszórni a lemmingek? Van egy gyanúm, hogy Plasztikot.

dr. sziszi 2014.12.09. 20:04:03

Ádinának nem "szófordulatai " vannak , hanem fogalmazási és mondatösszetételi problémái. Annyira szeretne valami frappáns kifejezést használni , hogy az erölködéstől helytelenűl használja a szavakat,helytelenűl építi fel a mondatait.

filina 2014.12.09. 20:04:49

Most azt látom ,hogy Kiskun és a köré gyűltek éppen kezdenek abba a hibába esni mint amiben emezek voltak eddig.Hacsak 12 kernek nem lesz annyi esze hogy erre vigyázzanak.A kiválasztás elég zürzavaros lesz most.Még egy hét van addig ,lesz itt még sok anyázás ,árulózás,napraforgózás addig. Na és a képességeket is fel tudják még használni -ezt ne feledjük-amik elég sokban befolyásolhatják a párbajra menő páros kilétét.Szerintem Maci lesz az egyik .Elég jellegtelen figura .Nagy valószínűséggel bárki megy vele kint is hagyja.

dr. sziszi 2014.12.09. 20:05:39

@Kapitány_1: Tényleg, hogy a francba kerültél ide?????????????????

Akármi Áron 2014.12.09. 20:07:01

@dr. sziszi: :))) valószínű, ment az esze után....:D

Onereality 2014.12.09. 20:07:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
hehe, olyan volt a hangja, mint egy lepukkant, redves, alja ciganykurvanak :)

Bujumburi 2014.12.09. 20:09:55

Dóri már pár nappal ezelőtt is próbálta békíteni Zsuzsát és Fannit, kissé spiccesen, így nem is igazán jött össze.. + ő a jelét se Zsuzsára rakta. Sajnálom, hogy sokan ezt akkora pálfordulásnak érzékelték, szerintem ő kevésbé gyűlölködő típus, mint Reni, Fanni, Vikcsu.

csincsilla72 2014.12.09. 20:14:23

@dr. sziszi: Ehh, ő még ezzel is cuki. Nem észkombájn és meg kell szokni a tájszólását, de ezerszer inkább a helytelenül használt kifejezések és mondatösszetételek, mint Kazal és Sintér idegösszeomlással párosuló bazmegolása.

mézescsók 2014.12.09. 20:27:30

@Aharon: Ingenti honore.
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tényleg. Verát elfelejtettem. Mondjuk ő hosszabb idő után érdemelte ki, nem kapásból, a bejövelete pillanatában.

Mirocska 2014.12.09. 20:36:26

A tegnapi öfi olyan volt, mint a bakterház... :-D

Mirocska 2014.12.09. 20:38:56

@dr. sziszi: Milyen jókat dumcsizhatnak Zsuval! :-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 20:41:08

@Onereality: hááát, nem tudom, h mennyire jó egy pasit húzni....

Gia 2014.12.09. 20:49:40

@Mirocska: :-)))))))))) Tényleg.

Onereality 2014.12.09. 20:50:39

@Admiral_General_Aladeen:
megneztem. volt egy pillanat, mikor azt gondoltam, hogy annak ellenere, hogy sixx nem erzi magat komfortosan, (idovel lazult) nem o a zavaro, hanem kaszanak az erolkodese, hogy mindenaron nagyot kell szolni, szinten kell tartani, es ezzel tulporgi, tultolja, amiben nincs tobb. Folyamatosan nagy levegot vesz, es var valami utos hatast, ami nem jon meg, a nezok meg indokolatlanul tapsikolnak. na ennyi eleg is volt a kaszasobol :)

Gia 2014.12.09. 20:51:01

@Baresz83: Köszönöm szépen!Addig lerágom a műkörmöm..

Gia 2014.12.09. 20:52:51

@Mirocska: Szegény Dóri... :-(

beacska 2014.12.09. 21:26:53

tudjuk, h Zsu végül is hol aludt?

Costanza 2014.12.09. 21:28:18

@Onereality:

Rola miert nem feltetelezi senki hogy tudatosan csinalja amit csinal? Azert mert cukiban adja elo? Nincs vele bajom, szimpatikus, csak kerdezem.... Azert mert finomabbak a modszerei? Mert ha tenyleg okos mint ahogy sokan allitjak, akkor nagyon is jol tudja, hogy az artatlansagat, de pajkossagat mennyire elnezoen kajaljuk.. Tudja vagy nem tudja, ez itt a kerdes. :) Valaki velemeny? Nem akartam a taktika szot irni, mert az elront mindent.. :)

verkli 2014.12.09. 21:32:52

@Costanza: Kérdésedben benne volt a válasz:)
Azert mert cukiban adja elo. Nincs vele bajom, szimpatikus. Azert mert finomabbak a modszerei. Mert ha tenyleg okos mint ahogy sokan allitjak, akkor nagyon is jol tudja, hogy az artatlansagat, de pajkossagat mennyire elnezoen kajaljuk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.09. 21:35:23

@Onereality: biztos létezik, aki ezt kedveli, nem ismerek ilyet. Többször nem szabad ezt eljátszani.

beacska 2014.12.09. 21:36:13

nnna, örömmel látom, h rendeződni látszanak a viszonyok a villában.
Macinak lassan leesik, h "egyedül" maradtak.
Nagyon fura, ahogy a birkaszellem elragad mindenkit, aztán látszólag helyre billennek a dolgok.

Én leginkább Lacit, Ádámot és Robint érzem gáznak. Dóri nem is szavazott Zsura, amíg nem volt kiválasztás, még próbált Zsuval egyenesbe kerülni (nagy félni valója nem volt, nem hinném, h számításból), aztán döntenie kellett,"becsületből" állt Vikcsu mellé, de tény és való, h aztán elvitte az ár őt is. Ádina meg Svejc.

Szóval, nem bánom, h végre 2 csapat lett...ez így van jól

Costanza 2014.12.09. 21:41:50

@verkli: Jo basszus, ezzel en is igy vagyok, ezert nem is elek otthon. Masodik kerdesem hogy a magyaroknak fog egyszer egy amugy hasonlo otthonelo magyar tokeletesen megfelelni? Mert pl ez az aranyos kislany azert olyan, amilyen, mert nem otthon el. Pont emiatt ilyen izes es fincsi. Mielott meg barki felhergelne magat, en Fanni fan vagyok, szoval tudom gaz, es az is amugy, de nekem bejon a rendbonto enje, es nem Szent Johannakra szavazok, habar latom az erteket-legertekesebb emberi tulajdonsagokat Szent Edinaban. Csak az a baj, hogy egy db magyart nem ismerek, aki olyan lenne mint Edina, legalabbis Magyarorszagon nem. Velemeny? Legyszi ne kovezzetek.. Kosziiiii. :) No offends.

verkli 2014.12.09. 21:51:05

@Costanza: Én biztos nem kövezlek meg azért, mert határozottan állást foglalsz, sőt. Nem látom szentnek, csak a legvállalhatóbbnak. Arról nem ő tehet, hogy a többiek nagy része kevés olyan tulajdonságot mutat, ami szerethető.

beacska 2014.12.09. 21:55:24

nézi majd vki? kérek beszámolót!

egyemakisszíved 2014.12.09. 21:58:05

@Costanza: Szerintem élhetne akár itthon is, talán akkor más hangsúllyal, szófordulatokkal beszélne. Sokszor voltak már idegen gyökérrel, más kultúrából származók a VV-ben, de ez nem jelent feltétlenül népszerűséget, sokáig nem jutottak a játékban. Aureliot kivéve. Mindenki különleges szeretne lenni és senki nem egyforma, még ha első látásra annak látszik is.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:01:57

Uramatyám! Most látom hogy a túlzott alkoholfogyasztás,súlyosan károsítja az egészséget! Mámmeg mi lesz?
Am Bence van,Lilu lemondott..... Remèlem ;-)

perszepolisz 2014.12.09. 22:02:43

tavaly a munkahét megfeküdte a gyomrát az egyik játékosnak. Lássuk idén bírja-e mindenki?

Costanza 2014.12.09. 22:03:04

@verkli:
Oh koszi. Szerintem aki trash, de szorakoztato, annak van itt letjogosultsaga, viszont aki trash- es csak es kizarolag proszto, de nem szorakoztat az ahogy itt mondani szokas- mondjon le.
Edina meg valoszinu tenyleg szent (na ja, egy tvmusorban), es pont olyan mint amilyennek sokan szeretnenek lenni, pedig olyan kevesen tudjak, hogy sokkal jobb egyutt rossznak es jonak lenni. :) Mint ahogy egeszen irralis egy trash tv musorban a jot keresni megveszekedetten, talan a jo szo ambivalens.

Mirocska 2014.12.09. 22:03:15

A halotti tor folytatódik... Még mécses is van! :-D

perszepolisz 2014.12.09. 22:03:39

Vikcsu tényleg meghalt? Lemaradtam valamiről?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:03:40

Mintha Vikcsu az égi vadászmezőkre költözött volna. Bmeg, még temetői gyertya is van. :D

Mirocska 2014.12.09. 22:04:44

Mécses és UBORKA!!! :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:05:28

Nem hiszem el, még mindig a telibevert Rikácstehenet siratják

Costanza 2014.12.09. 22:05:29

@egyemakisszíved: Ha engem kerdezel, elso gondolatom, hogy azert masok mert vallasosabb kornyezetbol jottek pl az orszaghatari magyarok, es jobb becsuletesebb-vallasosabb neveltetest kaptak, de ez maganvelemeny.. Nekem ez a benyomasom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:07:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: az. És Vikcsu levelében egy bazmeg sincs ... eddig. :D

Na, mire leirtam lett egy kabbe azért.

Jemi 2014.12.09. 22:07:22

Láttátok?a végrendelet géppel van írva!:)azt meg hogyan?ezek nem tudnak kézzel írni?:)))

fran7 2014.12.09. 22:07:30

Reni, ne maradj ilyen!
Aláírás
Norbi
fiktív, de valós tartalmú levél.

Mirocska 2014.12.09. 22:07:56

Renire hagyta a képességét, ez Fannikának azért annyira nem tetszik, a képéből ítélve.

Skyline79 2014.12.09. 22:08:30

Ahhoz képest, hogy minden " barátjával" volt konfliktusa.... úgy siratják mintha szerették volna....

pomac 2014.12.09. 22:08:42

tisztára ugy csinálnak mintha évek ota ismerték volna egymást és soha többé nem talákoznának

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:08:43

Azért 3 hét után elvesziteni egy ELLENFELET, aki szintén a havi 1 millára és a nem csekély értékű járulékos ingóságokra pályázott, biztos kurva szar lehet, érthető az őszinte gyász.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:08:44

Reninek szar kedve van. Nocsak,volt már jó kedve is?

Mirocska 2014.12.09. 22:09:30

Fannika méltóságteljesen és sportszerűen fog játszani! Azt meg hogy??? :-D

fran7 2014.12.09. 22:11:17

@Mirocska: A szűziességről is elég furcsa elképzelései voltak.

Zsoofka 2014.12.09. 22:11:24

@Mirocska: Szerinted ismeri ezeknek a szavaknak az értelmét? :)

perszepolisz 2014.12.09. 22:11:34

Fannika meg Reni megbeszélik, hogy Zsu lehet, hogy valójában jó fej. :DDDDDDDD

Mirocska 2014.12.09. 22:11:44

Óóóó, azzal irritálja őket Zsu, hogy műsorvezető! Hát, ez volt a baj! :-D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:12:01

Reninél az az állandó szemforgatás....

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:12:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: szerbusz nyuszifalat, felejthetlen volt az első nap, két bigmac szakos bölcsésszel nyomtuk a hámozón. A só ingyen van, nyaltam is egész nap.

Zsoofka 2014.12.09. 22:13:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen. Meg Denisz is Vikcsut sajnálta. Ja, nem. Végig saját magáról beszélt.

mosca.della.frutta 2014.12.09. 22:13:36

@Aharon: pontosan, de ha ez nem elég, ott van maga a tény, hogy iszonyatmód rosszindulatú, szüntelen fröcsög valakire, mindenütt kavarja a sz.../ azt; gyakorlatilag mérgezi odabent a közhangulatot az alattomos ténykedésével... tényleg, nemigen emlékszem olyanra, amikor ne valami kavarással lett volna képernyőn... vagy ez, vagy semmi, mintha egyébre nem is lenne hitelesítve, mint a folyamatos kaffogásra... a legnegatívabb figura számomra mindük közül, talán a medve közelíti egyedül még /az ázott kutyát csak azért nem sorolom az elsők közé ebből az aspektusból nézve, mert ő alapvetően nem gonosz vsz, csupán a csalódásait kezeli ezzel a minősíthetetlen megkűzdési stratégiával; amikor támad, eszelősen örjöng, engem első blikkre a sarokba szorított állatra emlékeztetett, aki képtelen másként viselkedni, mert ösztönvezérelt (aka: alacsony az intelligencia-szintje), ezt tudja, ezt tanulta, gondolom, ebben nőtt fel...

szóval indoklás.... sztem bőven elég az, hogy a sínész lehetetlenné teszi a nyugodt, békés együttélést, ezért jobb ha megy - vagy,: ha ő is ráteszi a jelét, akkor még ennyi sem kell, bőven elég az alapindok, miszerint sínész rátette a jelét, hogy nem akar vele egy levegőt szívni - vagyis egyiküknek mennie kell, ő pedig megadja neki a sanszot rá, és ennyi/ke ;)

beacska 2014.12.09. 22:14:09

@Jemi: KÉZZEL írottan adják le, aztán a Villa Nővér legépeli ;)

Commodore 2014.12.09. 22:14:30

Ma még nem volt konfliktusom, de, lemegyek a trafikba, és kiállok az igazamér!

Gia 2014.12.09. 22:14:36

Hm.Edina 4 évig lakott Pesten,a villától nem messze volt az általános iskolája.

perszepolisz 2014.12.09. 22:14:44

2014 - Laci szövetséget köt Zsuval és viszi magával Ádámot is.

Mók_Ica 2014.12.09. 22:15:21

@beacska: vagy kakkantós dorka :)

Mirocska 2014.12.09. 22:15:50

Reni szerint Zsu még azt sem érdemli meg, hogy kiabáljon vele, mert undorítóan jött vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:16:17

Reni feje... és az a pirositó már megint.

Nekem nem tűnt nagyképűnek Zsé, ahogy bement a párbaj után. De biztos volt rajta sapka. Vagy nem.

perszepolisz 2014.12.09. 22:16:57

Mit össze röhöghetnek Renin a vallatószobában a szerkik.

fran7 2014.12.09. 22:16:58

Már megint az első benyomás emlegetése. Ez amúgy nem valami ősi román szokás, még mikor ószlávul beszéltek. Másik ösi román szokás: én nem fogok megváltozni hangoztatása. Az miért is jó?

verkli 2014.12.09. 22:17:06

Fanni: mi van ha Zsuzsa nem is műsorvezető, hanem, hanem, hanem mondjuk pszihológus?

Hahaha, eddig ez volt a legjobb

Mirocska 2014.12.09. 22:17:31

@perszepolisz: Kazal sem. Nincs közös témájuk...

perszepolisz 2014.12.09. 22:17:32

Fannika még mindig nem érti.

fran7 2014.12.09. 22:18:10

A szavaknak súlya van, csak ennél a két nőnél értelmük és öszzefügésük nincs.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:18:34

"Én magamat adom". :D Jájistenem, Éva ostoba szelleme ott lebeg a vellában rendesen.

perszepolisz 2014.12.09. 22:19:03

Maci kemény Túltolja..

Mirocska 2014.12.09. 22:19:03

Maci végig sem hallgatja...

szmoti 2014.12.09. 22:19:19

Reni, milyen morci fejjel figyelt és mekkora gyűlölet van benne....Zsu, most szimpi, ahogy Fanniak és Zsunak is elmondja a véleményét végre, Maci meg egy igazi bunkó :D

Gia 2014.12.09. 22:19:22

Maci kötsög.....

Jemi 2014.12.09. 22:19:25

@beacska: szegény villanővér..:)))) nem irigylem..:)

Mirocska 2014.12.09. 22:19:58

Dóri dörgölődzik...

beacska 2014.12.09. 22:20:02

@Mók_Ica: :D Ő idén a Villa Nővér ;)

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:20:13

Sötét ez a Pecek, ha az én lányom lenne sírva kaparnám a tapétát a falról

Mirocska 2014.12.09. 22:20:32

@Jemi: Dupla gázsi jár neki! :-))

perszepolisz 2014.12.09. 22:21:10

Á Maci erősíti a két gonosz mostohát, mert azt hiszi valamelyikkel dughat.

beacska 2014.12.09. 22:21:25

mit csinált Maci mánmegint?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:21:47

Na, lesz nagy ajvékolás, ha Dóri átáll Zsuzsához.

Maci meg tényleg egy rosszindulatú köcsög. De lehet, hogy csak be akar vágódni Fanninál, hátha egy gyenge pillanatában enged neki a hónalján túl mást is megpeckelni.

Mók_Ica 2014.12.09. 22:22:33

@beacska: jaaaaa, vagy úgy :)))) akkor jól felvitte isten az ő dolgát....... :))))

Baresz83 2014.12.09. 22:22:56

Fanni nem hetyeg, önmagát adja, de Zsu a qrva... Ez már fájt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:23:02

@perszepolisz: :D én is ezt irtam, ezek szerint lehet a dologban valami...

perszepolisz 2014.12.09. 22:23:31

@beacska: Mackó nem hallgatta végig Zsut és utána eldicsekedett vele a két gonosz mostohának. Körülbelül a nem létező 14 éves unokahugom szintjén kezelte a szitut.

fran7 2014.12.09. 22:24:01

@perszepolisz: Szerintem pusztán élvezi, hogy ilyen nők társaságában van és azok bólogatnak arra, amit mond. Nem sok ilyen eset lehet az életében.

Costanza 2014.12.09. 22:24:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akik eddig a showban szerepeltek es magyarul beszelnek, de nem magyarok :)

Gia 2014.12.09. 22:24:08

@Schlomo Goldberg: Én nem kívánok Fanninak semmit.És ebbe a levegő is beletartozik.. :-D

szabinaW 2014.12.09. 22:24:13

Fanni egyre inkább unszimpatikusabb. A VV elején olyan volt mint Pinki aranyos, butuska de jóindulatú, de most egy rosszindulatú gonosz picsaként viselkedik, aki ráadásul BUTA is. Ha a két rossz közül kéne választani akkor inkább lenne manipulátor, sz*r kavaró de OKOS :D

Mók_Ica 2014.12.09. 22:24:24

@perszepolisz: hónaljat vagy igazit? :)))

vajon plasztik feladja? kíváncsi vagyok......

éljen a szimpatikus munkavezető ismét :))) mellesleg ez a figura szerepelt az éjjelnappal budapestben is :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:24:32

Jaj, már megint ez a cukrosbácsi lesz?!

Costanza 2014.12.09. 22:24:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akik eddig a showban szerepeltek es magyarul beszelnek, de nem magyarok :) siettem de erted nem?

Mirocska 2014.12.09. 22:24:59

Maci egyre szánalmasabb...

Gia 2014.12.09. 22:25:20

@Baresz83: Fannikának mindent szabad.Másnak semmit.Nem tudtad? :-D

Baresz83 2014.12.09. 22:25:26

@Gia: Ez nagyon tetszett! :D

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:25:47

Medve úgy tűnik mindenkit utál akit nem tud megdugni, szóval jó sok embert. Vajon ez a mitugrász főnök volt -e valaha valahol vezető beosztásban?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:26:23

@Costanza: most már igen. :)
Csak azt hittem, hogy ez valami olyan, egyéb mögöttes tartalommal biró kifejezés, amit eddig nem ismertem, de kellene.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:26:36

@Baresz83: ez az érvelés,mindent elmond Kazal értelmi szintjéről,és önkritikájáról.

Gia 2014.12.09. 22:26:39

@szabinaW: Az Viki volt a VV6-ban :-))

szmoti 2014.12.09. 22:26:50

@Baresz83: Zsunak is, legalábbis ő is valami ilyesmit mondott :) azon gondolkodtam, hogy nincs is még igazán kedvencem ebből a szériából, mondjuk tv-ben nem is igazán követem, háttérzajként megy mindig, hvt, mindig olvasom, meg ha valami érdekesebbről írtok akkor azt megpróbálom visszanézni, néha, ha nem alszom el, kukkolok kicsit, de még senkit nem tartok annyira szimpinek, hogy kedvenc legyen, vagyis akinek szurkolni tudnék...fura. A négyet néztem végig, ott pár hét után már volt akit bírtam, az öt kimaradt, a hatot is néztem ott is hamar megvolt, akinek tudtam kicsit szurkolni, bár inkább ott azt mondanám, hogy volt aki szórakoztatott.

perszepolisz 2014.12.09. 22:27:06

@Mók_Ica: Komoly? Milyen karaktert játszott?

Baresz83 2014.12.09. 22:27:14

@Gia: Én kérek elnézést! :DDD
Tetszett, ahogy Zsu fogta a fejét! Ez már tényleg no comment-kategória.

Commodore 2014.12.09. 22:28:24

@Schlomo Goldberg: Tecso! Áruátvétel. Ott van a nagy károjság, (portás).

Mirocska 2014.12.09. 22:34:48

Na, lehet, hogy Maci mégis fogyni fog? :-D

Mók_Ica 2014.12.09. 22:35:17

tavaly az eldugott cuccokat is kivitte a stáb, ugye?

Mók_Ica 2014.12.09. 22:35:49

@Mirocska: a napi 1 óra munkától???? dehogyis....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:36:12

Az előbb beszart valami szerver? Az index és ez is totál le volt állva nálam... más nem.

Gia 2014.12.09. 22:36:56

Laccci de hüle..Eltékozolja a Jokert...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:37:02

Lacinál van a szupererőelvételi lehetőség, vagy mije van, miről beszélt?

nicu71 2014.12.09. 22:37:30

@Costanza: magyar nemzetiségű de román állampolgár Edina. Ez olyan mint pl Kolompár Géza aki roma nemzetiségű de magyar állampolgár.Tegyük helyére a dolgokat .

Mók_Ica 2014.12.09. 22:38:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az ő szuperképessége az, hogy bárkitől el tudja venni a szuperképességét... és most ezt akarja felhasználni és elvenni macitól a pénzt :))

Mirocska 2014.12.09. 22:38:44

@Mók_Ica: Amilyen szorgalmasak, semmi kajájuk nem lesz!

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:39:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: most hogy jobban belegondolok, lehet hogy egy kicsit benéztem a dolgot, de a matek soha nem volt az erősségem.

perszepolisz 2014.12.09. 22:39:40

na végre valami taktika körvonalazódik. És ezt Laci találta ki.

malevil2050 2014.12.09. 22:40:14

Megjött az öreg bagaméri,nahh már csak ő hiányzott , hehhe

Mók_Ica 2014.12.09. 22:40:46

robin még bent van :) láttam egy pillanatra... :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:40:57

Váááá.... amikor Viki kilopta az öreg szemét is a múltkor... :D

Mók_Ica 2014.12.09. 22:41:51

@Mirocska: se kaja, se pia, se cigi.... :)és sztem még az eldugott cuccot is elveszik tőlük.... :)))

Mók_Ica 2014.12.09. 22:42:24

állás interjúk .... wáóóóó :))))

Costanza 2014.12.09. 22:42:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja, ez is ilyen magyar-kulfoldi betegseg, mint az okkal vagy okvetlenul. :D hatarontulit akartam mondani, csak epp rohantam kozben.

malevil2050 2014.12.09. 22:42:37

Nahh röné de balzac lesz a kiválasztott és kiviszi dinát és bukovári ucca 100

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:42:52

Már várom a beszélgetést Fannival. :D

És tényleg ő jön! :D

Mirocska 2014.12.09. 22:43:07

Fanni még a főnökre is rá fog mászni!

Costanza 2014.12.09. 22:44:24

@nicu71: nekem mindegy, a lenyeg hogy 7 szeriabol mar volt egy Milo, egy Aurelio, es egy Edina most nagyon alakul.

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:45:02

Laci a joker képességével elveszi Hendikepmedve 20 ezer villakrajcárát, hogy ő lehessen a pénztáros és tudja nyomás alatt tartani az ellent. Csak akkor csinálja meg, ha mindenki a Renire tesz. (5-en összesen)

Commodore 2014.12.09. 22:45:03

Szappan száríccsa a bőrt! Csak tiszta víz!

Mók_Ica 2014.12.09. 22:45:19

péter finoman lehülyézi plasztikot :))) hihihihihihi

perszepolisz 2014.12.09. 22:45:42

Ez a rész most nem vicces, nem kedves és nem kiborító.

Commodore 2014.12.09. 22:45:57

@Mirocska: csak dógozni ne kelljen!

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:47:14

Istenem! Megzabálom Edinát!! Sztem most nyerte meg.

szabinaW 2014.12.09. 22:47:23

Edina még pár ilyen jelenetet szerez a VV-ben és megnyerte

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:47:36

@Costanza: és neked, nekem, nekünk, nem teljesen mindegy?

mervinjminky (törölt) 2014.12.09. 22:47:37

edina most nyerte meg a vv7-et

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:48:13

@perszepolisz: hát, látszik, hogy kiesett Vikcsu, a mókamester.

nicu71 2014.12.09. 22:48:43

@Admiral_General_Aladeen: bassza meg ,meg is könnyeztem.Bárcsak megnyerné.

Mirocska 2014.12.09. 22:48:51

Maci sokkot kapott! Nincs kaja!

Commodore 2014.12.09. 22:50:26

Prognózis - Hajsza közben...

Vigyázz jól, mert a hajsza közben
Minden a mélybe húz.
Át kell jutni az álca-hídon,
Nincs már visszaút.

R. Én az időt nem sajnálom;
Csak élni szeretnék! (Hagyjatok élni!)
Mert minden, ami volt
Az éjbe hullik szét.

Mirocska 2014.12.09. 22:50:57

Fanni kiesett a szépségiparból!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 22:52:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: aha, majd jól megmondom, mi? :D
De bevallom, leginkább csak hobbitrollkodni járok oda, amikor már nagyon komolyan vesznek mindent az ámberek. :)

Gia 2014.12.09. 22:52:53

Hülye Bence,hülye kérdésekkel...

nicu71 2014.12.09. 22:52:57

@Costanza: Milo őshonos magyarországi ,szerb nemzetiségű/magyar állampolgár ,megint mellélőttél/nem kötekedés,csak nagyon nagy itt a kavarodás.

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:53:58

Milyen gusztustalan Plasztik nagymamájának a halálából is show elemet csinálni.

Gia 2014.12.09. 22:54:13

Dórinak nem kéne a nagyi kérésére hivatkozni.Ilyet biztos nem mondott a nagyi.

tjunior 2014.12.09. 22:54:16

a fasznak kell kínozni, büdös paraszt bencusnak, ehhez senkinek semmi köze

Mók_Ica 2014.12.09. 22:55:00

@Commodore: nagyijának az volt az utsó üzenete, hogy ne adja fel...így marad...

nem láttam, hogy lacci felhasználná a jokert....

szabinaW 2014.12.09. 22:55:13

Fannikát hánynom kell undorító

perszepolisz 2014.12.09. 22:55:39

Kimaradta taganpi előzetes, amiben a Maci csalódott Dóriban, mert az átállált Zsuhoz?

barakka 2014.12.09. 22:55:55

Jaj, mit csinalt Edina, valaki elmondja, lecci !!

Gia 2014.12.09. 22:56:07

@Mók_Ica: Szerintem szóltak Lacinak,hogy feladatnál nem használhatja fel.

perszepolisz 2014.12.09. 22:56:42

@barakka: Megnyerte a játékot valszeg.

Schlomo Goldberg 2014.12.09. 22:57:06

Fannika drága megmasszírozná Hendikepmedve zsákját, de az nagyon sok pénzbe fog kerülni, tudtuk meg.

Mók_Ica 2014.12.09. 22:57:24

@tjunior: @Schlomo Goldberg: megtehették volna, hogy a ezt a riportszobában kérdezik meg tőle 4 szemközt..... és úgy dönt... mondjuk adhattak volna rá neki fél napot... nekünk elég lett volna utólag megmondani, hogy plasztik miért nincs a villában....

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 22:57:33

Kazal mos bevallottan hivatásos kurva lett: megmasszírozza zsíragy zsákját,de sokba fog kerülni.

tvbuzi 2014.12.09. 22:57:42

Edina ezzel talán megnyeri.

Amúgy dolgoztatni kéne őket végig.

Gia 2014.12.09. 22:57:53

@Schlomo Goldberg: Medve ábrázata egyből ki is virult..

Mók_Ica 2014.12.09. 22:58:36

@Gia: utólag és menet közben módosítanak.... ez milyen már???

Gia 2014.12.09. 22:59:16

@Mók_Ica: Lehet,hogy a nagyi miatt..

malevil2050 2014.12.09. 22:59:18

Fáncsi új jelmondata: szopok,nyalok,b@szok,lakásra dzsalok csak legyen egy ki szappany.

perszepolisz 2014.12.09. 22:59:46

@Admiral_General_Aladeen: Ez azért baj neki, mert most ugye a normális emberek utálják, míg a Fannika félék akkor akkor utálják meg ha összeáll egy kurvára nem szép emberrel bevallottan pénzért. Merthogy a Fanni félék elvileg csak magukfajta rendes emberekkel dugnak pénzért.

malevil2050 2014.12.09. 23:00:28

@beacska: hhh mi lett? hát tündérkirálynő

kamilla123 2014.12.09. 23:01:03

@Mirocska: pontosan, nekem is az indul a bakterház jutott eszembe :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 23:01:36

Vajon mit gondolhatnak a vv nézőkről, hogy a vv és a belevaló előtt is figyelmeztetnek az alkoholfogyasztás ártalmairól... ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.09. 23:02:17

Évának milyen kiélt feje van most... biztos másnapos.

Gia 2014.12.09. 23:02:21

@beacska: A főnök mindenkivel egyesével elbeszélgetett és Edina nagyon őszintén,egyszerűen válaszolt neki.Azt mondta,hogy ő nem akar gazdag és híres lenni,ő csak egy normális életet szeretne élni és támogatni az édesanyját.És elmorzsolt pár könnycseppet.

perszepolisz 2014.12.09. 23:02:52

Péter Úr a Belevalóban.

perszepolisz 2014.12.09. 23:04:00

@Gia: És eléggé őszintének tűnt. Úgy tűnt mintha valóban igen szerény körülmények között élnének/éltek volna.

Mók_Ica 2014.12.09. 23:04:03

@Gia: @beacska: meg be szeretné fejezni a tanulmányait és apukája álmait :)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:06:43

@beacska: ecsetelte a főnöknek hogybő nem akar híres lenni,nem akar rivaldafényben élni,csak be akarja fejezni az apukája álmát. Belátta hogy nem ostoba,csupán a lexikális tudása kevés,mert családi problémák,és anyagi háttér miatt,nem tudta befejezni az iskolát. A nyereménybő tovább szeretne tanulni,és segíteni az Édesanyját
De ezt látnod kellett volna megható volt. Sztem Főni segített megnyerni neki ezt a szériát :-)

perszepolisz 2014.12.09. 23:06:56

@Gia: Én elhittem az biztos.

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 23:06:59

@Caryon:

"Nem annyira ostoba ez a Dani."
Nem hát. Csak a fejszerkezete kissé megtévesztő ilyen szempontból, erről persze nem tehet, nem azért mondom.

tvbuzi 2014.12.09. 23:07:10

A belevalóban ugyanazt leadják?? :O

szmoti 2014.12.09. 23:07:47

nekem ez a Főni ez egyre ijesztőbb, komolyan, ahogy ott vigyorgott a nyugiban, szinte megrémültem tőle :)

Gia 2014.12.09. 23:07:51

Most olvastam egy mondást,a Fanni jutott róla az eszembe. :-) "Ahol hiányzik az értelem,ott a lárma foglalja el a helyét."

Nem Penny hajója 2014.12.09. 23:08:45

Én már előre röhögök azon, amikor majd Reni nagy arccal kiviszi Ádinát párbajra. :)

perszepolisz 2014.12.09. 23:08:58

@szmoti: Á nem kell félni tőle csak egy vén kujon.

Jemi 2014.12.09. 23:09:20

Vajon Éva tudja hogy miről szólhat ez a beszélgetés?:)ez a sok idegen szó..

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:09:37

@beacska: Bocsi a helyesírási hibákért,mobilon nem mindig jó betűt nyomolk le,de remélem kikódoltad a lényeget ;-)

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 23:10:12

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

"Fannika diktátor énje ismét kijött, mindenki menjen be a picsába !
Mussolíni hozzá képest egy angyalcukorselyemmajmocska."

A Duce ugyebár köztudomásúlag elég csúnyán végezte, remélem az analógia ez irányban is működni fog.

Jemi 2014.12.09. 23:10:17

"lesokkolódik" Atya Úr Isten..

Gia 2014.12.09. 23:10:24

Évából kitört a kultúra... :-D

beacska 2014.12.09. 23:10:38

@Admiral_General_Aladeen: no problem. nálam legalábbis. én meg sötétben írok ;)

verkli 2014.12.09. 23:10:54

@beacska: a:) könnyek között elmondta, hogy mit kezdene a nyereménnyel vagy
b:) lenyomott egy akkora kamut, amire Röné is büszke lenne.
Szerintem a.) lehetőség, de tévedhetek is

beacska 2014.12.09. 23:11:51

@Nem Penny hajója: én kinézem Reniből, h idővel simulékonyabb lesz

mosca.della.frutta 2014.12.09. 23:11:58

@Admiral_General_Aladeen: nekem is ez volt az első gondolatom, innen már nemigen lehet őt legyőzni, aranyos volt :)

Gia 2014.12.09. 23:12:14

@Admiral_General_Aladeen: Akkor Rönének is címzek egyet:"Ha vesztettél ne veszítsd el a tanulságot."Azt hiszem erre ő nem fog rájönni.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:13:33

@beacska: nekem meg közel vannak a betűk :-)... Meg néha nem is az a betű jelenik meg,amit akarok. Akinek androidja van,tudna mesélni... ;-)

Gia 2014.12.09. 23:14:41

Dórinak:"Nincs evolució,csupán azoknak az élőlényeknek a listája,akiket Chuck Norris élni hagyott." :-D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:15:06

@Gia: megforgatja kétszer a szemeit,és el van felejtve :-D

Gia 2014.12.09. 23:17:00

@Admiral_General_Aladeen: Rosszul vagyok attól,amikor Röné megfogja két oldalt a homlokát és úgy magyaráz,kigúvadó szemekkel...

beacska 2014.12.09. 23:17:16

@Admiral_General_Aladeen: én tableten nem is tudok írni...okostelón meg pláne nem...ideges leszek tőle

Costanza 2014.12.09. 23:17:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hat nekem nem, mert nem ertem miert nem jon be senkinek senki Magyarorszagon, aki magyar. Engem ez foglalkozgtat de kurvara. De nem terhellek vele, csak hogy ertsd. :)

bobby.ewing 2014.12.09. 23:18:10

homo ludens - na ezt nehogy bent mondja a villában

Mirocska 2014.12.09. 23:18:27

Vikcsu Skype-on Edinát fikázza...

Costanza 2014.12.09. 23:18:49

@nicu71: nemtom elkaptad e a lenyeget, de az a hapsi se ugy volt szocializalva, tok mindegy mi van az utlevelebe irva, en lattam tok szereny volt. Azert is nyert.

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:18:49

Vikcsu pofája,betölti a képernyőt,és ekézi Edinát.

perszepolisz 2014.12.09. 23:20:42

Beszéltünk itt arról, hogy Vikcsu majd elolvassa a róla írt kommenteket és akkor rájön. De nem. Még mindig nem érti. :D

pomac 2014.12.09. 23:22:34

amugy azt nyilatkozta a szerkesztő, hogy kiengedik dorit a bucsuztatora

Commodore 2014.12.09. 23:22:57

Na! Krapulax megmondóember! EZmegkiez? És mennyit keres? :-)

Gia 2014.12.09. 23:23:34

@pomac: Há' még szép,hogy elmehet a temetésre..Minimum.

mosca.della.frutta 2014.12.09. 23:24:01

@Caryon: ne hülyéskedj, elejétől fogva észnél van teljesen a fickó, szerintem egyértelműen a legtaktikusabb (tudom, szitokszó;) játékos, még Ádinát is ő tartja egyenesben, ez több beszélgetésükből is lejött nekem, szumma: nagyon ott van agyban, ezért is ő nálam az első számú kedvenc (Ádinka is csak utána jön ;)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.09. 23:24:28

Azért jó lenne,ha Zsírvikcsu felfogná,mi volt a szitu: Edinának ő szimpi volt,miatta állt oda,nem a többiek miatt,azoktól tart.
De Edinának Zsu is szimpi volt,nem tett különbséget. Mivel Zsírvikcsu kiesett,így nekem logikus,hogy Zsu-nál kötött ki.

Azért Zsírvikcsunak,jár az atommeghajtású szívlapát! Nehéz lenne nem eltalálni a hatalmas arcát. Ekkora hülyét!

Gia 2014.12.09. 23:24:28

Edina népmesei hős. :-)

Commodore 2014.12.09. 23:24:35

@Gia: akkor meg mi volt a kérdés?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.09. 23:27:04

@Costanza: "...es jobb becsuletesebb-vallasosabb neveltetest kaptak..."

Ez kb annyira igaz, mint bármely - megalapozatlan (bocs) - általánosítás

Morcz 2014.12.09. 23:30:43

Sziasztok!

Részvétem Dórinak, mekkora bunkó volt Bence, hogy ezen a témán lovagolt élő adásban...
A mai interjúk után egyre inkább erősebb bennem a gondolat, hogy NE Ádina nyerjen, nem szép dolog ahogy a csatorna tolja a szekerét....

Morcz 2014.12.09. 23:31:29

Ja, és remélem jókat fogunk röhögni a munakahéten, és hogy a cinkostárs Bt megszívja...:D
Laci képessége egy alkalomra szól?

beacska 2014.12.09. 23:33:31

@Commodore: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: volt idő, amikor Vörös Pisti volt a Zisten...aztán pár éve elmentem egy Vörös István és a prognózis koncertre...hááááát, még egy olyan lelombozó dolgot....tán a tavalyi alterrábás Quimby koncerttel vetekedett

kamilla123 2014.12.09. 23:35:06

Basszus, ez a Baukó ANNYIRA SZAR műsorvezető, hogy az nem igaz. Nem azért,mert nyökög, meg tiszta görcs, meg ötvenszer belegabalyodik mindenbe, hanem mert egyszerűen szarokat kérdez. Soha senkitől nem az érdekes dolgokat kérdezi meg. Most is bejött Vikcsu, elkezdi mondani kit lát most másként, erre az első mondata után Évike átveszi a szót, és elkezdni mondani, hogy Ő hogy látja a dolgokat, meg hogy Zsu lopta a cinkostárs BT-t. Nyal ezerrel ez a hülye p..a, amit egyrészt nem is tehetne meg, mint semleges műsorvezető, másrészt, ki a tökömet érdekli, mit gondol Alkesz Évike?? mondjunk én tök szívesen végighallgattam volna, h Vikcsu a többieket hogy ítéli most meg. Pl Dórit.

nicu71 2014.12.09. 23:35:08

@Morcz: ahogy eddig tolta/?/ úgyanúgy le is veheti a kezét.Még túl korai ezt így kijelenteni!

kamilla123 2014.12.09. 23:36:50

Amúgy érdekes volt nagyon hallgatni ezt a fickót. Ő az egyik villapszichológus amúgy, vagy mi??

beacska 2014.12.09. 23:37:13

@Morcz: kolléga, miért szurkolsz ellenük? nekem nagyon nem volt bejövős a múlt hét...én eddig Zsut sem láttam bőrkorbácsos feminának. szar volt az antréja, aztán annyi. Dani azért még mindig okosabb, mint Zsu...és a negatív oldalt ne is említsük.

nekem vannak kolléganőim, akik ugyanígy árasztják magukból a negatív energiát, mint Reni, Fanny és Maci...NAGYON fárasztó

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 23:37:54

@Admiral_General_Aladeen:

"Azért jó lenne,ha Zsírvikcsu felfogná,mi volt a szitu..."
Kezdem azt gondolni, hogy már nem csak Rikácstehén (alias Szegecselt Röfi) mérhetetlen ostobasága játszik, de befigyelhet ott bizony a kognitív disszonancia iskolapéldája is. Lehet (nem biztos, de LEHET) hogy a túlméretes istenbarmának dereng már valahol mélyen, hogy mekkora egy agyatlan lúzer valójában, de ha engedné ezt a felismerést teljesen tudatos szintre kerülni, akkor megreccsenne, oszt gyufát inna.
Önvédelemből inkább szajkózza a már ismert debil faszságait.

Gia 2014.12.09. 23:39:16

@Száz stadiont ezeret: Kitart a hülyeség mellett.Megalázó lenne számára ha belátná a hibáit..

Morcz 2014.12.09. 23:43:53

@beacska: Fanny nem negatív csak kicsit kibukott szerintem. Reni kérdőjel, bár van vicces oldala de valamiért szerintem nem mutatják, kár hogy nem 0-24 az on mint a VV1-nél, szerintem egészen másképp látnánk a szereplőket. :)
Azt nem értem, hogy a mi a frászért kell mindig a feszkót generálni a szerkesztőknek, miért nem próbálnak sokkal több humoros, vicces stb. szitut teremteni....
Maci szerintem semleges....
Nekem az a véleményem, hogy Laci, és Dani +Zsu aki a negatív energiát árasztja meg Ádina, aki folyton csak sajnáltatja magát a körülményei miatt. Most őszintén, hányan csinálhatnánk ugyanezt, de mi nem picsogunk, hanem cselekszünk... Ha meg nem akar híres lenni mi a frászért jött a műsorba, meg minek játssza a szűzk...-t (pardon)
Ja és örülök, hogy előkerültél. :)

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 23:44:00

@Gia:

Úgy van, pont erre céloztam, csak valamivel bonyolultabban, rég rossz szokásom.
Azt viszont, hogy Rikács számára a "megalázó" fogalomkörébe mi tartozhat, még csak elképzelni sem tudom, valahogy egy teljesen idegen életforma számomra.
UFO.

Morcz 2014.12.09. 23:46:22

@Száz stadiont ezeret: Rikács= Vikcsu vagy Röné? :D

mosca.della.frutta 2014.12.09. 23:47:20

picike off / Szily a Propagandában! / ha valaki nem látta vasárnap /on

Száz stadiont ezeret 2014.12.09. 23:48:25

@Morcz:

Viktória őalpárisága természetesen. Rikácstehén a teljes nick, csak most rövidítettem. Lám, nem kellett volna.

beacska 2014.12.09. 23:49:31

@Morcz: ;)...én itt voltam már ezelőtt is, csak nem bírom az éjszakai műszakot.

sajnálom, h kivételesen két különböző oldalra kerültünk :(

Zsu nekem semleges, Dani szimpi, Ádina helyzeteit át tudom érezni, viszont Fannyt és a Aut majmoló Denist nem nagyon bírom elviselni: ha beszélgetnek, pörgetek...Laccci néha bejövős, Dóri kifejezetten az, Maci taszít. Ádám és Robin semleges, de inkább nulla...és Reni? hát egy nagy negatív fekete lyuk, aki beszippantja azt, aki közel kerül hozzá, bár néha értelmet vélek benne felfedezni, csak nem értem, miért leplezi gyűlölettel (mindegy, ki ellen)

kamilla123 2014.12.09. 23:49:50

@Morcz: én bírom Edinát, Dani után a második kedvenc, de ez a mai - bár nekem megható volt - kicsit igazságtalan bejátszó volt vele kapcsolatban. Sztem teljesen őszinte volt a csaj, csak ezzel tényleg félig megnyerették vele a VV 7-t. Még pár ilyen, és felesleges végignéznünk a négy hónapot. Az a helyzet,h Dani bármilyen jól nyomja, ilyen típusú előnnyel szemben nem tud nyerni sztem.

egyemakisszíved 2014.12.09. 23:51:08

@Costanza: Ami a vallásos neveltetést illeti, ha jól emlékszem, Dórit láttuk eddig imádkozni, Reni meg talán a jó Istent emlegette, hogy nem tehet meg olyat, hogy nem jó embert küld vissza a villába. De erre nem esküszöm meg. Honnan tudjuk, hogy Edina vallásos? És mi köze a vallásnak ahhoz, hogy ki mennyire „jó” ember? Szerintem inkább az számít, hogy egy karakter mennyire érdekes, szerethető vagy szórakoztató.

Mirocska 2014.12.09. 23:54:03

@beacska: Én is szinte ugyanígy látok mindenkit! :-)) Kivéve Dóri, nekem ő még semleges, Robint az elején bírtam, most olyan semmilyen lett.
Elejétől kezdve Danit bírom legjobban.

beacska 2014.12.09. 23:54:36

@kamilla123: szerintem még nagyon korán van győztest hirdetni.

a múltkoriban pl. Au végtelen sokszor elmondta, h ő milyen tehetős, osztand mégis ő nyerte meg. (ami amúgy nekem a mai napig rejtély, ill. összesküvés-elméleteim vannak róla)

lukacstoncsi 2014.12.09. 23:55:07

Kiváncsi vagyok Zsu-ban van e több mint a kisgyerekes anyuka akit meg kell sajnálni mert mártír lett címszó.Nyerni nem fog az tuti.

Szoktam nézegetni a VV-sek profiljait ki miket ír ki.
A facebookon Krix Bata azaz Bata Krisztián a VV6-ból megint kiakadt rendesen, hogyaszongya:
Biztos király dolog lenne ez a celebség,csak kár,hogy a drága RTL szart se segít...
Legalább vizes fiúnak vennétek fel...

Mi van ezzel?Nemrég még Aureliot szidta hogy ő ment a Dzsungelbe szinte helyette, a VV6-ot is az nyerte sőt még a Belevalót is ő vezeti.Neki semmi nem maradt...Így múlik el a világ dicsősége, vége a bennti kánaánnak ugye.Jönnek a szürke hétköznapok.Miért gondolják emnberek hogy szerepeltek egy műsorban és onnan kezdve sínen van az életük?Nincs ilyen igéret most mondom.Röhej:D

Gia 2014.12.09. 23:55:10

Na Sixx is kapott egy mondást odaát:"A Kaszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el." :-D :-D Azt hiszem el kellene mennem aludni. :-)

Morcz 2014.12.09. 23:55:47

@beacska: "sajnálom, h kivételesen két különböző oldalra kerültünk :("
Attól még fogunk összeveszni, tudod volt amiben a VV6 kapcsán sem értettünk egyet mégsem lett belőle perpatvar. :)

Fanni: szimpi, jókat tudok rajta röhögni, és szerintem sokkal több van benne mint amit most megmutat magából, és van egy olyan sejtésem, hogy a külsőségesekkel törődő szolibuzi énje csak egy álca

Dóri: pozitív csalódás, szimpi

Reni: amikor nem fröcsö9g annyit szimpi, meg jót tett neki hogy a maiban kicsit visszavett.

Ádina: a bemutatkozó filmje óta nem szimpi, több ok miatt is

Zsu: baromira nem szimpi, gerinctelennek és sunyinak érzem VV5 Vera-2

Dennis: bírom, különösen akkor amikor nem majmolja auréliót

Maci: valamilyen szinten szimpi, de inkább semleges

Lacci: nem szimpi, egy műmacsó

Robin: egy nagy metro/bi? nulla

Ádám: detto

Dani: nem szimpi

@kamilla123: egyetértek, valamiért nagyon tolják akárcsak Zsu-t ezért nem kéne nyerniük, nem volna fair.

mosca.della.frutta 2014.12.09. 23:55:49

@Száz stadiont ezeret: és az nem lehet, hogy Rikácsteheny szimplán csak ostoba ahhoz, hogy túllásson a maga kicsinyes kis univerzumán, azért nem látja be, hogy mennyire benézték ott bent a helyzetet?

amúgy az csak engem zavar, hogy a sutyerák Baunkó már másodszorra kutyázza a Cinkostárs Bt ötletét, hogy "Attistól lopták" - Rikácstehén meg azonnal betolta a kontrát, hogy még ennyire se képes MILF, holott világosan elmondta a riportban - amikor a teheny már bőven kint volt! - hogy Attila maga hagyományozta rá a Bt-t.... istenem, az irigység, már megint! / vagy inkább még mindig...

beacska 2014.12.09. 23:56:17

@Mirocska: Dóri nagyon ügyesen igyekszik semleges maradni. én pl. mérleg vagyok, lehet, h ezért is szimpi nekem (és ezért volt az Ádina-bár az elvakultakon kívül, gyanítom, sokaknak az volt)

beacska 2014.12.09. 23:57:42

@lukacstoncsi: Krisztiánt félre értetted. Nem erről van szó. ő csak DOLGOZNI akar, nem celeb lenni. nem egyszerű Nyírségből

Morcz 2014.12.09. 23:57:52

Elvileg három perc és kezdődnie kéne az on-nak....

Morcz 2014.12.09. 23:58:50

@beacska: igaz, annak viszont örülök, hogy még együtt vannak Izával. :)

verkli 2014.12.09. 23:59:06

@egyemakisszíved: Azért az Urat Fanni szólítja meg legtöbbször.
Ezt a vallás dolgot meg nem kéne itt erőltetni (nem neked mondom, hanem annak, aki eredetileg felhozta)

Morcz 2014.12.10. 00:00:48

elkezdődött a "folytatjuk..." innen is gratulálok a szerkesztőknek...
Istenem de jó is volt amikor a VV1-t 0-24 lehetett nézni és több kameráról....

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:01:15

@kamilla123: pacsit! ;) nálam is Dani van a toppon, és rögtön utána Ádina, és aranyos is volt ez a mai, meg szívhez szóló, de mégis egyet kell értsek veled, igazságtalan ez a többiekkel szemben, mert ilyen - szociális alapon - MILF is jó okkal van bent, de ez a játék nem erről kellene hogy szóljon, semmiképpen - mármint, senki ne jusson sportszerűtlen előnyhöz, és ha próbálkozik is ezzel valaki - mint ma Ádina - a szerkiknek kéne figyelniük az egyensúlyra, és NEM betenni az öfibe /ezt egy kicsit nehezményezem/.

egyemakisszíved 2014.12.10. 00:01:26

@verkli: Az Ingát vagy az Urat? Nem mindegy. :)

kamilla123 2014.12.10. 00:01:59

@Morcz: ennek még egyszer nem dőlök be :-S már tegnap és azelőtt is alig aludtam, mert vártam, hátha lesz vmi. Most megyek aludni, majd vki közvetítsen please:-)

beacska 2014.12.10. 00:02:13

@Morcz: csak Fannyval vitatkozom (a többiven nem feltétlen értek egyet, de nem akarlak meggyőzni)...vhogy anno Iza is ilyen karakternek indult anno, én mégis kb. 10. napon érzetem benne vmi többet. amiben azóta sem csalódtam, egy szerethető kislánynak tartom...ezzel szemben Fanny nagyon sodródik az árral. Persze lehetne a fiatal korára fogni, de az én szememben egy ostoba punci az egész lány...amiből persze millió futkos a világban, de nekem nem bejövős. én egy sznob értelmiségi vagyok ;)

Mirocska 2014.12.10. 00:02:15

@Morcz: Isten ments! Mikor aludnánk? :-DD

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:02:49

@beacska: Dolgozott valami sörözőben Pesten nem?Vagy már otthagyta?Feketén is lehet melózni és is meg más is csinálta ezt amíg nincs valami.Emberek ezrei élnek rosszabb körülmények közt betegen segélyen közmunkán,Soroljam?Ő meg itt....Minek itt sajnáltatni magát?

beacska 2014.12.10. 00:03:15

@Morcz: ugyeee? olyan édesek ;)

csincsilla72 2014.12.10. 00:04:04

@beacska: hasonlóan érzek én is.
Zsuzsa és Dóri nekem is semleges, Dani és Edina nagyon bejön, Fannit és Renátát a mentőben is ütném, Denisz és Maci egyszerűen csak végtelenül antipatikus, utóbbi engem is taszít. Laci inkább nem bejövős, Ádám és Robin nálam is nulla.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:05:35

@mosca.della.frutta:

Dehogyisnem, abszolút előfordulhat, hogy tényleg ennyire sötét, magam is úgy fogalmaztam, feltételesen, hogy esetleg lehet ilyesmi is. De ez már feltételezne valami minimális, a papucsállatka szellemi színvonalát legalább elérő (ha meg nem is haladó) intellektust, amivel tudna belül, pszichésen konfrontálódni. Úgy is mondhatnám, hogy megengedőleg, esetlegesen - mint lehetőség, csupán - számításba vettem Rikács vonatkozásában, mert ilyen jó fej vagyok amúgy.

hogy a sutyerák Baukónak meg minemű fosféleség ömlik ki aktuálisan az etetőjén, azt jómagam pont leszarom, és ezt is tanácsolnám a kedves egybegyűlteknek.

beacska 2014.12.10. 00:05:37

@lukacstoncsi: közmunkán??? vicces kedvedben vagy mámmma???

Igen, lehet feketén is melózni, maradjunk ennyiben... HA télvíz idején a vendéglátásban vki bizalmat előlegez neked. HA....

Juan Cuadrado gyönyörű haja 2014.12.10. 00:06:47

Szavazás

Egyetértesz Zsu csapatával, miszerint Renire kell tenni közösen a kiválasztó jelet?

vote.pollcode.com/67318672

Gia 2014.12.10. 00:08:21

@Szgege: De ezzel Zsuzsáék sem értenek egyet,ha jól vettem ki...

Mirocska 2014.12.10. 00:09:54

Szerintem nyugodtan megszórhatják Renit, őt nem fogják a nézők megsajnálni.

Morcz 2014.12.10. 00:09:57

@kamilla123: jó éjt!

@beacska: a sznob értelmiségin felröhögtem. Én is úgy érzek vele mint Izával kapcsolatban, ezt jól látod. :) Pl egyes riportszobai stb. megnyilvánulásai nagyon is összeszedettek és jópofák, amikor nem zsigerből tolja. További pozitívum, hogy nem dohányzik.

"ugyeee? olyan édesek ;) "

Igen! A múltkori BV-t is csak miatta+Éva miatt néztem. tök jó műsorvezető páros lennének. :D

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:09:57

@beacska: nem vicc kérdése.annyi a követője majd segít neki valaki ha ennyire szeretik nem?mindenesetre én nem tenném ki az ablakba a nyomorom már bocsánat.max a barátoknak szólnék de nem a facebookon ís nem így.és talpalni kell vidéken és pesten is.egyébként hajdúsági, nem nyírségi.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:10:29

@csincsilla72:

"...Fannit és Renátát a mentőben is ütném,"

Jáááájjj, ilyet csak nagyon óvatosan ám, mert jön az az epéspuszi, vagy mézescsók, vagy kiafaxom terézanyapótlékutánzatse, és csúnyán fog nézni.
Az meg maga a borzalom.

csincsilla72 2014.12.10. 00:10:39

@Szgege: Sintért ki a halál sajnálná meg?

verkli 2014.12.10. 00:11:25

Jogos. Azért én vettem pár Ádina részvényt gyorsan, még nyomott áron.

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:13:23

Amúgy Teó és Alexa is vendéglátózik.Nekik miért sikerült?Az ő arcuk is ismert.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:13:29

@bobby.ewing: még fel találnák venni a káromkodás repertoárba, gondolván, hogy ez is valami kutyázás xDDDDD

Mók_Ica 2014.12.10. 00:13:40

@kamilla123: @Gia: nem tudom, hogy amatőr színész vagy sem, mindenesetre legalább két retek produkcióban már játszott hasonló karaktert... a gyanú árnyékában (vagy vmi ilyesmi) és az éjjel-nappal budapestben...

nem mellesleg jókat és érdekeseket mondott a lakókról és a munkájukról.... sajnos nem volt idő, hogy mindenkit végig vegyenek....

baukó éva elég mereven ül a műsorvezetői székben, az az érzésem, hogy úgy érzi ebből a szögből a legelőnyösebb a kinézete és nem mer mozdulni :))) nem való neki ez a műfaj....

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:15:27

@Mirocska: egyetértek, ő lesz majd - ha meglépik a cinkosok - a szabályt erősítő kivétel, amitől aztán végképp összezavarodnának az agyhalottak :PP

Morcz 2014.12.10. 00:15:30

@Mók_Ica: lehet hogy Évának csak bele kellene jönnie, egyébként szerintem fejlődik, jó értelemben. Pár pozitív megerősítés vagy tanács segítene neki.

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:17:00

@csincsilla72:

Tőlem felesleges, mert én enyhén szólva nem haragszom, a savanyúsmár vagy büdipusszancs vagy kicsoda hülye dumáját meg majd elrakod magad ahová való (gondolom).

Amúgy meg én is ütném őket ambulánsan, naná. :-)))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:18:52

@Morcz: Innia kéne megint akkor nem lenne ilyen merev biztos:D Bár mattrészegen ordenáré.Igaz józanul is ha kicsit kilengetik az ingát nála(ami nem nehéz).Csak egyszer kell mondani neki Andi mennyivel nyerte a Celebvagyokat tuti szétveri a stúdiót :-))))))))))))

Mók_Ica 2014.12.10. 00:19:07

@Morcz: lehet, hogy igazad van.... kicsit az egojából kellene még kevesebb.... túlságosan előtérbe nyomja a saját véleményét, ami itt nem kellene.... mondjuk au is ezt csinálja, csak lazábban :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:19:35

@mosca.della.frutta: Kamillával eddig is teljesen egy húron járt az agyunk, már-már azt hittem néha az ő kommentjeire, hogy azokat én írtam, most már két véleményegyező komment társam van. Annyit mondanék még, hogy sztem a szerkik több favorit vasat is tartanak a tűzben jelenleg négy darab, a hármas döntőbe jutásra esélyes karaktert látok (Dani, Edina, Laci és Dóri), mögöttük a show felelősök jönnek (Denisz, Fannika és Zsu). A töltelék karakterek Vikcsu (már kiesett), Reni, Ádám, Maci és Robin. Sztem a nép hamar felejt, Edinát most azért hozták helyzetbe, mert sanszos a következő fordulós párbaj résztvevése, és nem akarják a véletlenre bízni a döntést....

Mók_Ica 2014.12.10. 00:20:18

@lukacstoncsi: ha erre készülsz, be kell készíteni jó előre a nyugi-páleszt :))))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:21:24

@VV Erőlegény: Zsu mint show felelős?Ez ugye vicc?Egy mísz picsa akiből az RTL mártírt csinált.Jelenleg ezt hozza.

Mók_Ica 2014.12.10. 00:21:58

@VV Erőlegény: szerintem nem olyan rossz, hogy még nincs egyértelmű favorit, ilyen szempontból a vv7 jobb, mint a vv6 :)))

lukacstoncsi 2014.12.10. 00:22:33

@Mók_Ica: Én nem készülök semmire, valamit félreolvastál Ica:D

Morcz 2014.12.10. 00:22:57

@Mók_Ica: szerintem bele fog jönni, én drukkolok neki.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:24:56

@lukacstoncsi: Zsu azért show felelős, mert puszta jelenlétével motiválja a show felelősöket! :-)

Morcz 2014.12.10. 00:25:06

most direkt nincsen on...?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:26:42

@Mók_Ica: A VV6 nálam teljesen kimaradt, a VV7-el visszatérő vok! :-)

Száz stadiont ezeret 2014.12.10. 00:27:18

@lukacstoncsi:

Aha, szóval maga a RTL csinálta, nem pedig a benti véglények, akik kalákában öntötték rá a szart. Lehet hogy nem ugyanazt az adást nézzük.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:28:19

@csincsilla72: baszki :) majdnem szó szerint így gondolom én is, egyetlen kivétellel - nekem PVC az elképesztő (by Lila;) mértékű ordenárésága miatt inkább ellenszenves, mintsem neutrális, és ebben csak megerősített az is, amikor szinte azonnal elkezdett puncsolni Kiskunnak, amint visszatért a győztes párbajból...

Morcz 2014.12.10. 00:29:35

@mosca.della.frutta: nem puncsolt, felmérte az ellent. :D

SugarPigLia 2014.12.10. 00:29:35

@Morcz + 1 ( a lakók listàjàra).
Vhogy èn is így èrzem Zsút. Nem utàlom csak nem szimpi ès kész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:32:37

@mosca.della.frutta: Ma a Főnök is Dórit nevezte meg főesélyesnek a Belevalóban, pedig ő számomra nyílvánvaló, hogy nem egy vidéki színész, hanem valamilyen pszichológus lehet.

SugarPigLia 2014.12.10. 00:35:04

Nem azt kellene mondania mindig, hogy "te mèg nem vagy èdesanya", hanem inkàbb a felelőssèget kellene hangsúlyoznia. Amúgy az èdesanyasàgot ki kell èrdemelni a gyerektől-erre nem ez a megfelelő terep...

Morcz 2014.12.10. 00:35:34

Asszem én mára feladom, jó éjt.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 00:36:32

@SugarPigLia: Zsut elárulja a metakommunikációja, de ha stílust vált és kitart mellette, akkor eljuthat ugy a hatodik-hetedik helyig, és ott pont azért fog kiesni, mert beleszürkült a töltelékszereplők szintjébe. Ha viszont vált, és újra bevállalós lesz, akkor a népharag fogja kivinni.

SugarPigLia 2014.12.10. 00:39:29

@VV Erőlegény: Azt vhogy nem szeretnèm, ha újabb pàrbajról visszajönne.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:43:51

@Morcz: eh, dehogy, egyszerűen tehetségtelen ehhez és kész, rajta nem segítene az égvilágon semmi, ha inna, képtelen lenne egyszerre az adásmenetre, a vendégre, a szkájpolókra, és a fejében duruzsoló hangra koncentrálni - jelzem, ez szemmel láthatóan még színjózanul se nagyon megy neki.

tudomásul kéne venni végre, hogy ez egy szakma, ahová nem elegendő egy dekoratívabb külső megjelenés, lásd Kiskun esetét a helyi zsebtévével: ő is pontosan olyan merev, mint a Baukó, hiába tud olvasni a súgógépről, attól az még simán sz@r, amit csinál, mert nincs hozzá tehetsége, ahogyan Baukónak, és anno az Anikónak sem volt (szinte fájt nézni!)

aztán ott volt pl még a VV5 idején a számomra cseppet nem szimpatikus Valkó Eszter, akit sokan nem kedveltek, de tény, teljesen profin és pörgősen letolta a Belevalót, vágta kit, hogyan kell lereagálni, hogy ne üljön le a műsor, szórakoztató is legyen, de meg se bántson senkit, satöbbi - rajta aztán percig nem érződött ki az erőlködés, a szerencsétlenkedés, lerítt róla, hogy neki nincs ugyan csini külseje, de tehetsége a szakmához, na az megvan! később Olivérrel együtt is vezették a kiesése utáni Belevalókat, nah, nekem azok voltak a kedvenceim, azokon legalább lehetett röhögni, voltak jó kis poénjaik, gegjeik... (sóhaj)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:45:41

@Morcz: hát, úgy is mondhassuk - ezek szerint legalább kevésbé agyhalott, mint a gengje :P

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:47:01

@VV Erőlegény: dettó :) még ebben is egyezünk (csak azt ne mondd Kamilla, hogy te is!;)

SugarPigLia 2014.12.10. 00:47:41

Daniról nem ugrik be senkinek ÈdenHotel Broki?

egyemakisszíved 2014.12.10. 00:52:57

@VV Erőlegény: A Főnök urat én inkább egy nyugdíjas hivatalnoknak, vagy üzletembernek nézem, aki sok marhaságot látott már életében, aki fiatalon színész szeretett volna lenni, és most kiélheti magát az RTL műsoraiba kerülve. A VV-be beküldött „idegeneknek” úgy rémlik, tényleg van közük ahhoz, amit játszanak a villában (katona, rendőr, sportoló, színész stb.). A Főnök úr a legjobb munkásnak is Dórit látta, ez inkább csak az ő szimpátialistája, nem is nagyon akart mondani senkit.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 00:56:44

@VV Erőlegény: ez nekem is feltűnt már, akarom mondani, Kamilla és te szinte mindig azb én gondolataimat írjátok ("szinte" nem is kell oda;), sokszor azért nem is kommentelek, mert már mindent leírtatok helyettem ;) nem mondom, kényelmes ;) de mindenek előtt nem rossz ez a kis pozitív megerősítés, hogy többen vagyunk hasonló meglátásokkal (értékítélettel?) itt, aminek - mondhatni - nagyon "örvendezem" ;) na de tényleg :)

többivel is egyetértek, valszeg Ádinát gondolják következő kiválasztottnak, és ráerősítenek kicsit, nehogy kiessen (persze nem fog, enélkül sem), és szerintem nem is ő lesz megszórva jelekkel, mert ahhoz már kevesen vannak a feketék, szerintem Sintér lesz az, vagy valamelyik töltelék fickó... de még erősen kérdéses, hogy megmernek-e egyáltalán szórni valakit a fehérek, mert ők belülről simán félhetnek, hogy majd az is visszajön, mint Kiskun (pedig nem!)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:01:13

@SugarPigLia: az ki is volt? ott annyian voltak egyszerre játékban, hogy a folytonos rotálás miatt csak az alaparcok maradtak meg nekem, és azok is leginkább az első szériából...

Veder1 2014.12.10. 01:01:33

Úgy látszik Laccci megvette a bótot.

mr sleepy 2014.12.10. 01:04:52

@Vödör: jabba inkább beáldozta a szuperképeségét csak azért hogy ne keljen dolgozni nem hiszem el szánalom

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:05:22

elszámolás napja van, azaz mindenért fizetni kell!
konyha Ádám, Zsuzsa, Dani, Laci
számolnak ez így 500 forint szól Zsuzsa
ami ezren felül van az mind ide
Ádám "consiléz"i Danit? Lacit?
Zsuzsa nem evett, de kibírja
nap végére marad 9700 forint, villakrajcár - tér észhez Ádám
figyeljük, hogy mennyit kapnak a többiek Zsuzsa konspirál
kizárt hogy összegyűjtik - mondja Dani
ha megvan a 20.000 akkor feltétel nélkül csatlakozhatunk
maffiafilm hangulat van Laci szájában talán van is egy fogpiszkáló, az image végett és úgy is néz ki mint a cosa nostra egyik behajtólegénye alsó Szicília alsó részén

SugarPigLia 2014.12.10. 01:07:40

@mosca.della.frutta: A 2. szèriàban Edinàval alkottak egy pàrt. Persze össze is jöttek estènkènt, ès inkàbb a leànyzó szerelmesedett Brokiba, mint fordítva. Ők nyertek vègül. Semmi èrzelem nem làtszott az arcàn SSKK.

Onereality 2014.12.10. 01:10:40

most nezem a mostot
jujjj, az a tanar a legrosszabb iskolai elmenyeimet idezi, az a pedo-josagos-negedes hang brrrrrrr

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:16:56

@SugarPigLia: ó basszus, nem hiszed el, de pont azt akartam még beírni neked, mielőtt megláttam a kommented, hogy bár a Broki fedőnevű édenes nem ugrik be most így, de arra az értelmiségi fickóra viszont rohadtul emlékeztet 12ker, aki megnyerte a 2. szériát a hosszú barna hajú lánnyal... xDDD na szóval, igazad van, tényleg van némi hasonlóság, de még a szövetségese is stimmel, eléggé kiskunos.... csak a szerelmi szál hiányzik - még! - könnyen lehet, hogy azt későbbre tartogatják, amikorra már Zsu karaktere beszürkülne (vagy nem;)

Onereality 2014.12.10. 01:17:09

bucsu vikkancstol:
edina: meg mindig szabadkozik, meg hogy milyen nagyszeru ember volt... - nem egy musort nezunk
denis: hatalmas erot adtal, meg konnyezik - wtf???

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:18:16

ehető és túléljük
nem veszekedhetünk, csapatmunkáról van szó, Robin ha szarul vagyunk, akkor néz rám, néz rám szól Zsuzsa, akinek a győzelem nem csak esélyt adott, hanem arcmimikát és metakommunikációt is
pénteken pizzanapot tartanak - egyezik meg a banda
száztizenhét alatt sikerült azért összeeszkábálni ugyanennyi másodperces streamet, óriási siker ez a streamkészítők világában, berkeiben, között

SugarPigLia 2014.12.10. 01:21:27

@mosca.della.frutta: Vajon MissKiskun kèpes lenne èrzelmeket színèszkedni? A kèrdèsem termèszetesen költői :D. (Bàr most kimondottan aszexuàlisnak tűnik anyasàg.)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:22:59

@Onereality: hát, én meg azt hittem, hogy ilyesmi figurák csak a rendszerváltás előtti időkben léteztek, a földrajz tanárom volt ilyesmi retró arc,, de ő már akkoriban is annak számított; nem gondoltam, hogy ilyesmi emberkék még ma is futkosnak szerte az országban... (6-os szériát mondom, kihagytam, így engem a látvány kissé sokkolt elsőre, "úgymond";)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:35:27

@SugarPigLia: a kérdésed rejt némi ellentmondást, ha színészkedik, akkor képesnek kell lennie, különben nem színészkedik - ahogy odabent kommunikálják a feketék -, amúgy, miért ne? ez játék - mondjuk erezegyedszerre -, ahol bármi eszköz belefér a taktikai (tudom, szitokszó;) repertoárba, pont ez ne férne bele, ha pl. Ázott Eb alap-eszköztárában a "digidugi" (szájmunka és egyebek) simán benne van? mérjünk már azonos mércével! amúgy jah, aszexuálisnak tűnik, gondolom azért, mert a számára szexuálisan vonzó pasi már kívül van a vella falain, és mert a szakadatlan lek*rvázása miatt olyannyira ráfeszült a "tiszta erkölcsű" anyuka imidzsre, hogy ha esetleg a későbbiekben mégis ráfanyalodna Danira, akkor is csak jó idő elteltével engedne neki - mondjuk, taktikából? mondjuk, mert miért is ne? - ahogy Ádina, Ázott, és az elején PVC megtehette, úgy ő is, simán.

Onereality 2014.12.10. 01:37:33

Dori: en nem vagyok a munka hose, az az igazsag... :)
ez egy prostinal hogy realizalodik vajon?

Ay Mama, Que paso 2014.12.10. 01:37:52

Nos én eddig bírtam, DDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEE
megosztok veletek egy titkot, amit a VVben hallottam és ha elpusztul a Föld még megmentheti az élteteket szeretteitekével egyetemben. Tehát ha látod, látjátok, hogy pusztul a föld irány a piramisok
"ha az egész föld elpusztulna a piramisok megmaradnának"
ezt Dr. Mitudomén és Dr. Vanegynőakisokatkutat Ezutánia is megerősítette, valamint Dr. Izé is publikált a témában.Ha nekem nem hisztek. Hallgassátok meg:

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-tortenelem-kamu-a-piramisokat-a-foldonkivuliek-epitettek

látható hogy ilyen fair tanácsot nem kaphattunk volna, ha nincs Dóri életem, életem dob ki a régi életem, köszi!

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:38:43

@SugarPigLia: pont most köszönsz el? nemá! ;) de akkor jó éjt neked is, majd holnap folyt. köv. ;)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:40:55

@Ay Mama, Que paso: "szól Zsuzsa, akinek a győzelem nem csak esélyt adott, hanem arcmimikát és metakommunikációt is..." LOL ez nagyon-nagyon..... xDDDD (vonyítok)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 01:44:47

@Onereality: hát hogy ő a passzív fél (mondjuk, ez nem feltétlen lehet előny ebben az üzletágban, gondolom... de aztán az is lehet, hogy ennyi műanyaggal az ember testében már aktívkodnia sem kell, elég csak odatartania a technika csodáit az ügyfélnek..?) :P

Onereality 2014.12.10. 01:46:10

@mosca.della.frutta: :)
a Zsu tenyleg nem eros erzelmek kommunikalasa, mimika, gesztusok teren :)
engem megteveszt, hogy ugyanazt a bamba, kisse ijedt arcot vagja, akar kurvazzak, akar udvarolnak neki, ezt igazan meg nem fejtettem meg, hogy korrelal ez az ertelmi kepessegeivel :)

SugarPigLia 2014.12.10. 01:47:17

@mosca.della.frutta: Csak vicceltem :). Szerintem is jàtèk, ahol majdnem minden megengedett. Tudom, hogy Dani nem vonzó szàmàra, ès nagyon màssal nincs is olyan viszonyban, amiből kalakulhatna vmi. Viszont Edina esetèben sem gondoltam, hogy mèg lesz a plàtói szerelemnek folytatàsa. Nem köveznèk meg senkit, de a mostani szèriàhoz kèpest mindegyikben kevesebb szerelmi/szexuàlis szàl volt.

SugarPigLia 2014.12.10. 01:52:39

@Onereality: Lehet, hogy nèmi botox nehezíti a mimikàjàt. Annyira nem mozgatja a felső ajkàt, mintha pici szilikon oda is jutott volna.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:12:17

@beacska: "...Vörös István és a prognózis..."

Értem, miről beszélsz ( Sic transit gloria mundi) Most meg már úgy hívták az új zenekart, hogy Redless. Ezzel együtt CSAK ÉLNI SZERETNÉK (amúgy Ádinánk is ezt mondta), meg A lámpát, ha gyújtok és társai - mondjuk ez már más súlycsoport. És koncert ide vagy oda, a klasszikusok örökké élnek. Bennem legalábbis.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:22:40

@kamilla123: "... teljesen őszinte volt a csaj, csak ezzel tényleg félig megnyerették vele a VV 7-t..."

Szerintem nagyon előreszaladtunk. Hosszú ám az út. Amit érdekesnek találtam, az az volt, hogy hiába beszélték meg hárman, hogy milyen taktika lesz, jött a Ba@sz..ba, és félresöpört mindent, átvette a kezdeményezést. Először is azonnal maga alá sorolta a cinkos bt-t, mintha ő találta volna ki és az övé lenne. Másodszor nyomást gyakorol, hogy tegyenek egységesen Sinesre. Ez egész más, mint a mit megbeszéltek, Őt nem fogják olyan könnyen tologatni a sakktáblán, mint ahogy képzelték. Kíváncsi leszek...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:40:46

@beacska: "...Dóri nagyon ügyesen igyekszik semleges maradni...."

A bűnözés és a szexipar között húzódó keskeny mezsgyén lavírozó prostik mindig rafináltak, megvan a magukhoz való eszük - PVC szó szerint ezt mondta a Főnöknek - és mindig a rövidtávú érdekeiket nézik. (muszáj nekik, létkérdés). Nem mennék lovat lopni velük.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:44:44

@Onereality: szerintem csak ráfeszül arra, hogy ne hozzák ki a sodrából, én még ennyire se bírnám, pedig azt gondolom magamról (simán, naná!;) hogy önkontroll terén jó vagyok, de amit vele leműveltek az elmúlt hetek alatt, az egy öszvérnek is sok lenne.

de aztán könnyen megeshet, hogy SugarPigLia mondta meg a tutit, és tényleg machináltak nála is valamit a szája környékén - bár, ilyen alig látható töltésnek nem szoktak ilyen utóhatásai lenni, még az is lehet, hogy születetten ilyen :P nekem amúgy az a legfurább benne, hogy a megjelenése alapján (főként, mikor szépen meg van csinálva az arca, meg nem trógerül van felöltözve, mert ebben is olyan kis ... hogy is mondjam, egyszerű ízlése van), szal mindig várom, hogy intellektuálisabban nyilvánul meg, amikor kinyitja a száját, és olyankor mindig (MÉG mindig!) visszahőkölök, hogy olyan lassan forog a nyelve, vagy az agya, nem tudom, de nekem nem lenne beszélgető partner az biztos, mert két mondat után az agyamra mászna, valahogy nem bírom a lassú felfogást... nem sznobkodom itt, csak idegesít, és disszonáns hatást kelt valahogy bennem beszéde és a megjelenése (kb olyan érzésem van tőle, mint amikor lát az ember egy minden szempontból top pasit, és megszólal valami fertelem tájszólással... hát, tiszteletem a vidéken élőknek, de, ez nekem illúzióromboló; vagy mikor egy szép lányból dől a trágárság... kognitív disszonancia;)

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:49:43

@SugarPigLia: igen, de mindegyikben volt, és azokban egy közös jellegzetesség biztosan megvolt, hogy minimum egy közülük azt a tipikusan idegörlő, rétestészta nyúlósságú nagy közös nyűglődést hozta, heteken-hónapokon át, amitől én spec a falat kapatram (Ági/Lorenzo, Ágica/Leo, Gigi/Jerzy, Sittes/Sehi)... ebben legalább ez nincs, hallelúja!! xD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 02:51:02

@beacska:
Nekem senki nem tudja bebeszélni, hogy ma, Budapesten egy huszonéves fiú nem talál munkát - ha : tényleg dolgozni akar. De ha a retek büfében vagy a Parlamentben akar vízhordó lenni, akkor nehéz lesz neki. Ha meg nézték a vendéglátósok a VV6-ot, akkor kétlem, hogy az éttermükbe bevásárolnának egy ilyen probléma-forrást, aki alig tud uralkodni magán.

mosca.della.frutta 2014.12.10. 02:54:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ezt mondta? elismerésem a nyíltságáért; amúgy miközben olvastam, nagyban bólogattam magamban, hogy milyen jól látod... :D komolyan ő mondta?? ilyen választékosan, kerek mondatban, és semmi bammeg? nem tudom elhinni ;)

ő-szinte 2014.12.10. 02:57:26

szakadok, jó a poszt ;-)))))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mosca.della.frutta 2014.12.10. 03:00:49

na de most én köszönök el, lejárt a műszakom (nem, csak álmos vagyok), további jó szórakozást minden jelenlevőnek! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 03:12:30

@mosca.della.frutta: "...mindig várom, hogy intellektuálisabban nyilvánul meg..."

Ezt érzem én is, mikor megszólal. Olyan, mintha az énektanárom akarna valamit előénekelni, és hamis lenne. És ez úgy fáj az ember gerincében. Vagy amikor egy nagydarab férfi megszólal magas, sipákoló hangon. Szvl, hogy nem adekvát - legalábbis a várakozásnak. Lehet, hogy a többiekben is ez kelti a hamisság, őszintétlenség érzését?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.10. 03:17:34

@mosca.della.frutta:
Ha PVC-re gondolsz, ebből ő csak annyit mondott, hogy nem túl okos, de megvan a magához való esze. Erre mondta a főnök, hogy tehát az Akadémia rendes tagja nem lehetne, de LEVELEZŐ TAGJA igen. Mire PVC : Hát, igen. Csak azért nem dobtam el az agyam, mert sztm PVC nem tudja, hogy mit jelent az, ha valaki az Akadémia levelező tagja. Gondolta, egy levelet ő is meg tud írni :D:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.10. 06:53:46

@verkli: Aham, köszi. Tehát nem pszichológus, hanem RTL amatőr színész.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.10. 07:52:44

@Száz stadiont ezeret:

Sorsa a kezünkben van, de amint rá kerülne a kendő olyan kisangyal lenne hogy Szűz Mária hozzá képest egy riherongy lenne.

Aharon 2014.12.10. 08:46:35

@nicu71: Így. Plusz, honnan tudjuk, hogy nem magyar állampolgár is, a kényszerromán útlevél mellett?

Azt a picsa Fannit is akkor akartam először Trondheimbe deportálni szoli nélkül, amikor bejövetel után két perccel megkérdezte, hogy te nem magyar vagy, ugye? Ja, és kérdezte ezt Novozánszki vezetéknévvel. (Nowozanski - lengyel)

Aharon 2014.12.10. 08:51:20

@Admiral_General_Aladeen: Ugyanezt mondtam az asszonynak... annyira kis cuki volt :)

Aharon 2014.12.10. 08:59:19

@Száz stadiont ezeret: Szépen összefoglaltad, szerintem is összeállt már neki, hogy mekkora hulladék volt végig, de most már szégyell kiállni a szerepből, és addig fogja ismételgetni önnön baromságait, amíg ő maga is elhiszi. Ritka egy szerencsétlen pancser az a nő.

Krétagarbó 2014.12.10. 09:34:10

@mosca.della.frutta: Ezer köszi, éppen vadászni akartam utána, így sikerült megnéznem.

Kandabula 2014.12.10. 14:40:45

Ezeknek a szerencsétleneknek még nem esett le, hogy egyikük kivételével mindenki ki lesz szavazva. Ha mindenkinél ilyen cirkuszt rendeznek, kellemesen fogunk szórakozni.

Granca 2014.12.10. 18:59:38

@Costanza:
nem, az nekem sem volt oké, hogy azt kibeszélte, nagyon nem. Féltem is a kiscsajt.
Csak az az egy mondat tetszett.
És pont az ilyen "vagány" pasikat nem is bírom, nála viszont néha bizonytalan vagyok, vajpon mennyire csak egy felvett szerep ez.
De a kibeszélés nagyon gáz volt, az tény.

Costanza 2014.12.11. 12:42:58

@egyemakisszíved:

''Ami a vallásos neveltetést illeti, ha jól emlékszem, Dórit láttuk eddig imádkozni, Reni meg talán a jó Istent emlegette, hogy nem tehet meg olyat, hogy nem jó embert küld vissza a villába. De erre nem esküszöm meg. Honnan tudjuk, hogy Edina vallásos? És mi köze a vallásnak ahhoz, hogy ki mennyire „jó” ember? Szerintem inkább az számít, hogy egy karakter mennyire érdekes, szerethető vagy szórakoztató."

Tisztessegre nevelesre gondoltam azok kapcsan (csak a kelet-europai hatarontuli orszagokbol szarmazo magyarokra gondolok most) akik szerenyebb helyekrol jottek.
Altalanossagban ertve normalisabb ertekrendjuk van, nem szall a fejukbe a penz-hatalom, kemenyen dolgoznak, tudjak es nem felejtik el hogy honnan jottek, es ugy altalaban az eletben jobban esznel vannak. Ez az en benyomasom, termeszetesen biztos ott is vannak rossz emberek is mint mindenhol, de akivel en kapcsolatba kerultem, azok ilyesmi erenyekkel birtak, es volt koztuk vallasos is, igen.
En veltem felfedezni pl a Miloban is annak idejen, hogy szereny es az Edina es annak tunik, ennek kapcsan irtam amit irtam. Emogott azt ertem, hogy vannak dolgok, amiket egy ember megtehetne ugyan, de nem tesz meg pl. mert nem etikus, mert van benne egy mihez tartas, egy belso tartas hogy valaki mit engedhet meg maganak es mit nem. Mi az ami ot szolgalja, de kozben nem gazol at masokon, csak hogy o elonyre tegyen szert, habar megtehetnem, de nem teszem, mert van ami szent. Valahogy ugy gondolom, hogy van bennuk valamilyen szinten egy egeszseges alazat, de egeszseges tartas is. Most altalanossagban beszeltem, de azert pl visszaterve szerintem Milon es Edinan ez szamomra erzodik is, hogy ok valoszinuleg nem fognak olyasmit elkovetni, amin itt mindenki felhordul. Es ez szamomra pozitiv. Bocs hogy kicsit kuszan fogalmazok, de biztos ertheto a lenyeg. :) (faradt vagyok)

@Granca:

en ilyen megnyilvanulasai utan attol felnek, hogy mi lenne ha a ferjem lenne, akkor hogy bantana meg, nemhogy igy tiz nap utan, vagy elso csok utan. jaaaaj.
Olyan messzire kell menekulni meg az elejen az ilyentol, amennyire Dori pl, mert csak akkor edi-bedi amikor nem magabiztos. Ha ugy erzi sinen van, akkor taplo mint a fold. En sosem sajnalom az ilyet...
süti beállítások módosítása