Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Celeb vagyok, ments ki innen! 3x09 - Egy Jánossal kevesebben

2014. október 15. 06:30 - Chat Géza

celebvagyok2.5.png

Szomorú, kissé eseménytelen és semmilyen szinten se vicces összefoglaló volt a tegnapi. Miért? Mert Janira rájött a híg fosás és kórházba került – de holnap már remélhetőleg ereje teljében ott fog feszíteni Balázs mellett, hogy majd az átvezetőkbe viccesen eltoljon egy két beöntéses poént. Én ezért most el is mormolok egy miatánykot meg egy hiszekegyet, mert ugyan az adásmenet jóval gördülékenyebb volt, hogy Balázs szólóba vitte a hátán az egészet, de a viccfaktor még a saskabarés színvonalat sem ütötte meg.  Plusz szívfájdalom az is, hogy a köcsög torrentezők még nem rakták fel a tegnapi adást, így nem tudok hiánypótló animgifekkel szolgálni. Sajnálom. :(((

Tételesen csak annyi volt, hogy Aurélió visszatért a bátorságpróbáról, tudjuk arról, amikor általános műveltségi kérdésekkel, kígyókkal, békákkal, pókokkal és ledarált strucc agyvelővel bombázták szegény szerencsétlent, végül három csillagot zsákolt. Zsófi fogadja a fiút, akin látszik, hogy ki van, így a legnagyobb lelki terrort alkalmazva elmondja, hogy majd mondani fog valamit, de előtte fürödjön le, mert úgy bűzlik, mintha tarkón szarta volna magát. Madár megmossa Aurélió hátát. Meg is jegyzik, hogy ezt speciel egyikük se gondolta, hogy ez valaha meg fog történni. Sokan vagyunk ezzel így. Miután Auréliót kellően lecsutakolták Zsófi elárulja, hogy sunyiban megszavazták, hogy húzzon száműzetésbe, mert ő a tábor leghaszontalanabb tagja, értsd: három napig pucolta a vécét és még utána is szaros maradt. Aurélió fejében mit kattognak, egyenesen zakatolnak a fogaskerekek.

celebvagyok2.1.png

Nem üvölt, nem csinál semmit, csak néz. Zsófi meg egyből puncsolna, mert rájött, hogy mekkora vérgeci volt, hogy a próbáról visszatért embert küldte száműzetésbe. Kis moralizálgatás után Angéla mondja ki az áment, hogy na most aztán kurvára senki se kezdjen el itt álszenteskedni. Megszavaztuk, gecik voltunk/voltatok, kész, ennyi. Sajnálkozni lehet, de igazából minek. Innentől csak pár említésre méltó dolog történt, amik közé az nem tartozik, hogy Madár és Angéla ment el kincsvadászatra, tutajt építettek és úgy szerezték meg a ládát, amiben pár gyümölcs volt össz-vissz, de a táborlakók mégis a bőség szarutálját látták bele menten. Eközben Aurélió alszik, leszar mindent,  mivel övé a tábortól húsz lépésnyire lévő kis szigetecske. Este még kap ajándékokat is a többiektől. Lacitól egy igényesen összetákolt fejsátrat. Pontosan, egy sátor, hogy ne ázzon az ember feje, de a teste viszont kurvára. Remélem valaki már ügyködik a sorozatgyártáson. Auréliót felmentik, ennyi volt a nagy nélkülözés, visszamehet a többiek közé, sőt, jelzőket aggathat a többiekre. Laci itt egyből bekérdez és villan egyet:

Olyan (jelző) van, hogy dzsukker?

Nincs. Leülhetsz, egyes.  A lényeg: Zsófi a zsarnok jelzőt kapja. Ejha.

celebvagyok2.3.pngLaci büszkén mutogatja az úgynevezett fejsátrat, a túrázok legjobb barátját.

Történt olyan is, hogy a táborba beküldtek egy csirkét, abból a fajtából, amelyik még él, és meg kellett szavazniuk, hogy mi legyen a sorsa: éljen vagy főjön? Ettől függ a mai lakoma. Aurélió éhes, mint a picsa, két emberre ráerőszakolja akaratát, így a csirke megy a levesbe. Már feni a kést, de tényleg, elővette a szemeteszsákot és bekészült, mint Dexter, hogy most legyilkolja a tyúkot. Még mielőtt elkezdene folyni a vér és a Szulejmár rajongók után az állatvédők is bepipulnának, fénypostán jön az SOS levél, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, nem kell hentest játszani, nincs itt a Gáspár Győzi, aki anno az üveg dohányzóasztalon próbált meg  felbontani egy fél disznót, mindjárt jön a szépen feldolgozott bolti csirke. Megjön, meggrillezik, megeszik, ennyi.

celebvagyok2.4.pngFigyeld hogy ráhúzom a bagolyhuhogásra a kígyósziszegést. 

Zsófi megy bátorságpróbára, ami egy laza éjjeli őrség a vaksötétben. 5 óra, félóránként egy csillag, közben Jani és Balázs a háttérben keverik a Dzsungel Hangjai mixet, hogy Zsófi még szarabbul érezze magát. Jani inkább porkát nézne, mint a síró Zsófit, de azt most nem lehet. Vagyis mutatni nem mutatják. Zsófi, kicsit megzuhanva 5 óra virrasztás után, 10 csillaggal visszatér, de mindenki alszik, így az örömködés elmarad. És már ott is tartunk, hogy Balázs elárulja, hogy ki megy a legközelebbi bátorságpróbára. Nem laci, nem Aurélió, nem Tündi, nem is Bejjaasszony, hanem Sylvi. De jó lesz akkor élni.

Napi képrejtvényünk:

Mire gondolhatott a szerző? Nyugodtan tessék a képhez feliratot gyártani, mert aki mer, az nyer.

celebvagyok2.1.png

Címkék: celeb vagyok
118 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.15. 12:55:56

@mézescsók: Ez igaz, bár Balázs nagyon nem bánta és az már majdnem közös akaratnak számít..:-)

Amúgy szerintem ez az ajándékgyártás feladat volt számukra, csak a levél beküldését nem láttuk. Au nem annyira lepődött meg az ajándékokon, a másodiknál vagy harmadiknál már mondta, hogy ...mit kapok?.. vagy valami ilyesmi, mint aki tudja, hogy mindenkitől kap valamit... Nem tűnt a dolog spontánnak.

ő-szinte 2014.10.15. 13:02:02

@Chat Géza: hát ja, akkor legalább történik vmi. még ha nem is egy showder klub ;-DDDDDDD (bár soxor az is khm... )

ő-szinte 2014.10.15. 13:04:11

@csiri bá: az m meg a c a mekdolalcc ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.15. 13:06:33

@hannamontanna: lehet, hogy balázs azt nem bánta, hogy jani nem lopja előle éppen a sóóóót... ;-))

mézescsók 2014.10.15. 13:07:50

@hannamontanna: Tény, hogy nem húzódozott túlságosan, csak a nézők miatt kérette magát!
Nem vagyok benne biztos, de mintha szó lett volna arról, hogy ajándékot kell készíteniük, szóval valóban nem spontán akció volt.

paranyuszi (törölt) 2014.10.15. 13:25:33

@aggyistenbrittudós: Kötve hiszem h Au-nak bármi fingja lenne róla h mi az az Oreo csoki.... :))))

DerBroCode 2014.10.15. 14:12:25

A képhez : akkor most Zsófi szopatott meg ?!?

Nagy Endre 2014.10.15. 14:23:26

Sziasztok! Még mindig Rélión röhögök amit az leművelt a telefonos feladatban:-)))))))))))) A kft az nem egy cég????:D
Zsófi szerintem leülte az 5 órát ezzel nincs gond.Nálam mínuszban van egy ideje, jó lenne ha valaki helyretenné olykor mint Réliót.Már azt histtem lassan mártír lesz a gyerekből, mert meindent eljátszott itt már éppúgy mint a villában is.Udvari bolondnak szerződtették úgyis.Tényleg csak angéla nem volt eddig bátorságpróbán?Benne pozitívan csalódtam, viszont nagyon meg van hízva.

lac64 2014.10.15. 14:34:22

@mézescsók: "Ám, ha a dolog másik oldalát nézzük, a srácnak igaza volt: kétszer volt bátorságpróbán, háromszor kincset keresni és sikerrel. ". Ok, csak ezek kötelező feladatok voltak, ezekre nem mondhatta, hogy nem csinálja. Ráadásul ezek a feladatok érdekesek és valahol kihívást is jelentenek nekik. A haszontalanságról annyit, hogy azt pont bevágták, amikor a két malacnak kellett karámot építeni. Ott duzzogott, hogy nehogy már dolgoznia kelljen, végül Madár ugatta le, akkor kezdett tessék-lássék valamit ügyködni. Az lehet, hogy Tünde, Bea, Angéla szürkébb a tévénéző szempontjából, de a tábor elviselhetőségéhez jobban hozzájárulnak valószínűleg (Tünde pl. az állandó kukta, ha jól értettem).
Bátorságpróbával kapcsolatban nagyjából egyezik a véleményünk, egy kicsit kiegészíteném: hiába tudja valaki, hogy a közelében a stáb, meg biztos nem raknák veszélyes helyre, attól még nem igazán könnyebb, hiszen felmerül az emberben, hogy mi van ha tévedett a stáb, és mire odaér a segítség, háromszor megették :)

Nagy Endre 2014.10.15. 14:36:39

@mézescsók: Szia!Tényleg nem volt jó ötlet ez a másik távollétében való ítélkezés, de erről nem ők hanem a stáb tehet.Direkt így lett megcsinálva.Szerintem még Aurelio kiválasztása a feladatra és az hogy eleve azt fogalmazták meg ki a leghaszontalanabb...Ilyen azért nincs.De mivel az is egy konfliktus forrás hogy az illető távollétében kell szavazni így szerintem megvolt a kellő feszkó és szarul érezték magukat.Smúzolást nem éreztem Au felé.Az hogy Angéla odaült gondolom el is mondta ő is rászavazott és szerintem joggal.Zsófi volt nekem a lécci hadd öleljelek meggel nagyon gáz.Ha a tábor életét nézzük és ott bizony Au az aki nem igazán közösségi ember.Tünde már sokat javult meg a lányok jobban alkalmazkodnak.

lac64 2014.10.15. 14:41:35

Vadon Jani gyomorrontásával kapcsolatban kicsit kárörvendő vagyok, végigröhögték Zé-ék bátorságpróbáját - pedig az is okozhatott volna szerintem komoly gyomorproblémát, most visszanyalt a fagyi.

Nagy Endre 2014.10.15. 14:45:39

@lac64: Hát igen...amennyit ezek a rohadékok röhögtek a hátuk mögött meg is érdemli.nekem már fáraztó ez a papagályos poén a gombokkal meg az egész.Ahogy a nézőket próbálják befolyásolni hogy ki menjen bátorság próbára és majd 90%-ban az megy akit mondtak.Szerintem a szavazás se sokat számít igazán.

Nagy Endre 2014.10.15. 14:50:01

Madár, Szilvi és z az szerintem akik tényleg úgy állnak hozzá a dolgokhoz ahogy kell.Bea, Angéla, Zsófi a második vonal, a többiek elég hullámzóak.

mézescsók 2014.10.15. 15:09:21

@lac64: A bátorságpróbánál tényleg nem mondhatja, hogy nem megy, de azt megtehette volna, hogy visítozva és ordítozva elmenekül (ld. villa - pók), hogy fóbiája van, fél, undorító, kövezzék meg, stb., de nem csinálja. Akkor mi van? Semmi. Nem szerez csillagot. A többiek legfeljebb ferdén néznek rá, de egyszercsak rájuk is sor kerül. A kincskeresésnél a stáb határozza meg, hogy ki megy, aki visz magával valakit, de ezt a valakit Ő választja ki. Szóval ezt szerintem megbeszélik egymás között. Marha nagy facölöpöket cipelni naná, hogy nem az apró Zsófit hívja Madár, hanem a termetes Angélát. Kétlem, hogy nem tudnák előre, hogy a kincskeresésnél nem tudják előre, mi lesz a feladat. Pont azért, mert általában olyasvalakit választanak, akinek fekszik a feladat.
Egyébként a néző elég egyszerűen működik. A Bódi nő ugyan bevállalós, de nem olyan népszerű Ő itthon, hogy ne küldték volna bátorságpróbára eddig, ha nem hajtogatta volna folyton, hogy alig várja, hogy mehessen. Ez pont olyan, mint a tanár, aki nem azt a gyereket szólítja fel általában, aki jelentkezik.
Ami a sötétet illeti: nem félek a sötétségtől, de saját házam, saját kertjében, saját kutyámmal a lábamnál sem lebzselnék szívesen órákon át egyedül. Párosan jobban feltalálnám magam.. És karakánul megcsinálta, minden hiszti nélkül a Szabóék lánya.Nem néztem ki belőle. Minimum egy kis nyafogást vártam, súlyosabb esetben sikítozást, rettegést, jajgatást (ok vagy ürügy akad arrafelé elég: az oroszlánon, mérges kígyón kivül lehet rettegni még a bogaraktól, pókoktól, madaraktól, minden fittyfenétől.
Tegnap este konkrétan tűnődtem rajta, hol van Bea asszony és Tünde. Még csak nem is láttam őket egészen Balázs bevonulásáig. Angélát is csak Madárral. Ezért írtam azt, amit a hasznossággal kapcsolatban - szóval gőzöm nincs, hogy milyen nagy dolgot lehet ott produkálni, amitől hasznos az ember és jelen is van. Különben nem állítottam, hogy Au megismerné a munkát, ha az utcán belefutna, de vannak még akik csupán fikciók a táborban.

@Nagy Endre: Néhányan magyarázkodtak, hogy miért és mi történt. Madár pl. úgy emlékszem, rá szavazott - bár erre nem vennék mérget, de mintha Ő emlegette volna az ólépítést, WC-t -, aztán meg lelkesen mossa a hátát... Zsófinak nehéz lehetett elmondani a döntést, ráadásul úgy, hogy végül az Ő szavazata döntött, de nagyon úgy mondta, mintha mentegetőzne. Aztán szívecskét készít neki. Ha már muszáj, akkor lehetett volna egy nyaklánc is vagy karkötő, esetleg írjon egy verset vagy mit tudom én. És a többiek is. Zé és Angéla vállalta fel egyenesen. Ezért írtam a smúzolást.

lac64 2014.10.15. 15:25:04

@mézescsók: Au van a legjobban oda a gyomráért, ezért saját magának is fontos, hogy legyen csillag - kaja. A kincskereséseknél nagy részben a szerkesztők mondják meg, ki menjen, pl. Au legutóbbi kincskeresésénél is megnevezték Au-t és Szilvit, de az előtte lévőben is felsorolták a 4 embert, köztük Au-t.

malevil2050 2014.10.15. 15:29:42

Amikor rájöttem h ez már a 3.évad ,arra gondoltam dejó h kihagytam ez előzőket.Ugyanis ez az akármi ami most itt megy a nulla és a minusz végtelen tartományába esik.Se cselekmény,se szerkezet se satu sesemmi :) Elfuserált (vagy azzá váló) emberkék,köztük két élsportoló (nálam már múlt idő) - hátttt, ez már szinte művészet.Üdv néked pénzazisten rex! :)
Üdv néktek,utánnam a vízözön :) Annak a szőke dívának szóljatok ha kijön onnan,feleségül veszem de csak akkor ha nincsen kukija :)))))))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 15:34:16

@malevil2050: szevaaaaaaaaaaasz!!!!!!!!!!! hát afrikáig kell eltapicskolnom a mocsárban, hogy viszontláthassunk végre?????

hannamontanna 2014.10.15. 15:44:41

@mézescsók: Au nyakában volt egy brutál nyaklánc, csak nem tudhatni, kitől kapta. Feltételezem, hogy mindenki adott ajit, - azt talán Tünde mert ő is fűzögetett - nem hinném hogy ő maga fabrikálta a láncot.

A bátorságpróbával az van, hogy van ez a mondás, amit Laci igen gyorsan használt is. Szerintem Au igencsak legyőzte az iszonyodását mindkét próbán. Mondhatta volna ő is az első fülke után hogy Celeb vagyok ments ki stb. Nem mondta, még a harmadikba is bement. Ennyit a haszontalanságról.. Aztán meg az a helyzet, hogy még én is eltöprengtem egy másodpercig, ki játsza az Afrikát bent a meleg szobában. Úgy belegondoltam, hogy miközben kis krokodilok úszkálnak körülöttem eszembe jutott-e volna..? Neki is és Zsófinak is gratula .... a többiről nem is beszélve. Jó, nyilván tudják, hogy vigyáznak rájuk, hogy ne essen bajuk, de bármi történhet. Nem hinném, hogy Madár is örülne egy izomszakadásnak, miközben cölöpöket hurcol..... Kemény meló ez. .. és esik is.

egyemakisszíved 2014.10.15. 15:45:56

@mézescsók: Zé nem Au-ra szavazott, Angéla, Sylvi, Madár és Zsófi volt az, ha jól emlékszem, tehát a leginkább szemforgató, rongyrázó banda. Bírom, ahogy állandóan a közösségről papolnak meg a szabályokról. Amikor a srácok ettek egy kis malackaját, azt mondták, azért nem kellett volna, mert a szabályt a magasságos RTL hozta, és a szabályszegésért valószínűleg az egész közösséget büntetni fogja. Aztán amikor megjött a levél, amiben ezt a lehetőséget is felajánlották, hogy az egész csapat valóban közösségként bűnhődjön, együtt és rövid ideig, nem azt választották, hanem beálltak az uralkodó szerepe az RTL helyére és csak a két szabályszegőt büntették, hosszabb időre. Az is hihetetlen, hogy Angéla, ahhoz képest, hogy férfi létére nem bírt alkalmazkodni a saját testéhez, és inkább nőt csinált magából, ennyire kevéssé megértő és elfogadó tud lenni, rámászik azokra, akik kicsit mások, mit a többi, kilógnak a sorból, legyen az Au vagy Tünde.

hannamontanna 2014.10.15. 15:50:14

@malevil2050: " ... két élsportoló (nálam már múlt idő) .." hát ha Madárról nem beszélünk most hirtelen, Dudás Miki augusztusban nyert aranyat a moszkvai VB-n, ha jól emlékszem. Tény hogy múlt idő, de azért lenne mire felvágnia.... De gondolom már nem nézed a műsort, ha ennyire nem tetszik. Olvasd itt továbbra is, és szólj hozzá! :-D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 15:55:48

@egyemakisszíved: ne már, az messze nem ugyanaz a kategória, hogy valaki nemet vált, vagy eszik olyan kajából, ami tiltott, és büntetést von maga után. sokan nem a kollektív büntit választották volna más akaratgyengesége miatt.

Muffaló Billy 2014.10.15. 16:17:37

Nagyon jó műsor ez, gyerekek, csak kár, hogy unalmas.

egyemakisszíved 2014.10.15. 16:20:33

@aggyistenbrittudós: De a szörnyülködés tárgya az volt, hogy az egy banán meg az egy alma és két mogyi elfogyasztása közösségi büntetést fog maga után vonni, ezért akarták, hogy kérjenek bocsánatot a többiektől, akik biztonságát, jóllétét ez a tett veszélyeztetni fogja. De amikor megkaphatták volna a büntetést, kibújtak alóla. Akár röhöghettek volna ők is a csínytevésen, meg szidhatták volna az RTL-t, hogy minek banánnal eteti a malacokat az erdőben, mikor ők is éhesek. Vagy ehettek volna ők is a gyümölcsből, már úgyis mindegy alapon. Angéla a nemváltással fontosabb és mások számára megváltoztathatatlannak tűnő adottságokhoz, szerepekhez, szabályokhoz nem akart vagy tudott alkalmazkodni, ehhez képest az, hogy valaki egy csoportban nem talál magának valami célszerűnek látszó tevékenységet (mosogatás, főzés, takarítás stb.) tényleg semmiség, épp ezért paradox, hogy ennyire számonkérő tud lenni. Bár valószínűleg ezzel kompenzál.

Shoyu 2014.10.15. 16:20:55

Nem ismertem a Szabó Zsófit korábban, csak tudom, hogy a tv2-től lett megvásárolva, de hihetetlen undorító stílusa van, mondjuk csak egy részt láttam, abban szegény Krasznai Tündét oltotta azzal, hogy mi van az -ik-es igékkel. Én is szeretem a magyar nyelvtant, de azért ha valaki azt mondja pl, hogy "megyek, alszok kicsit" az nekem fel sem tűnik annyira általános, Szóval kákán is csomót kereső, társaságban viselkedni nem tudó, buta p.csa, aki fogalmam sincs, hogy miért így mutatkozik be a nézóknek az rtl-en, már most irritál a személyisége. A haja pedig egyszerűen borzalmas, nem tudom, hogy ki mondta neki, hogy az ilyen jellegű, fiús, rövid haj menő, de egy hajhosszabbítás nem ártana neki, mert így fiúnak nézem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 16:38:21

@egyemakisszíved: az egyik "csínytevés" egység javára a többség ellen történt, a másik viszont akármennyire is öncélú, senki nem szenved miatta. az mondjuk igaz, hogy mindkét esetben világosan lefektetett szabályok ellen játszottak kicsiben és nagyban, mindkét esetben a tettes szív.

egyemakisszíved 2014.10.15. 16:51:00

@aggyistenbrittudós: A malackaja megevése miatt ki szenvedett? A malacok nem, maradt még kajájuk, azt nem hozta fel senki. A többiek sem, mert nem akartak szenvedni, szenvedhettek volna, de nem azt választották. Azt volt a víziójuk, hogy ők egy közösség, de amikor közösségi büntetést is kaphattak volna, inkább átváltottak büntető parancsnok-alárendeltbe, és ők maguk ítélték el a fiúkat, nem az RTL. Csak egyének halmaza, ahol mindenki a maga bőrét menti. Csodálkoztam, hogy egy ember sem próbált mellettük érvelni, pedig Sylvi az egyik nap önként hagyta ki a vacsorát, Bea meg úgyis fogyni szeretne. A közösségi büntetés csak egy étkezés kihagyása lett volna.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 16:53:56

@egyemakisszíved: a tettes, az kapott büntetést nem? azt írtam, nem?

egyemakisszíved 2014.10.15. 17:06:39

@aggyistenbrittudós: Csak a többség ellen-t nem értettem, meg hogy ezzel másoknak szenvedést okoznak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:06:45

@egyemakisszíved: az elvről beszélek, az azért remélem megvan :) nem arról, hogy a szegény malackák megehessék a banánokat. és már bocs, de tökre megértem, hogy a csapat nem vállalta be a kollektív büntetést.

2014.10.15. 17:07:25

Biztos ebolás a Jani, attól szoktak elájulni.
Vagy még a terhességtől, de nyilván terhesnek nem terhes.
Bár ki tudja mire képes némelyik férfi...

2014.10.15. 17:09:03

@FŐNICICA: Én is arra gondoltam éppen, hogy beengedhetné az RTL klub a celebek közé a szomáliai kalózokat, hátha elrabolnak pár celebet és a műsor lehet hogy sokkal izgalmasabb lenne.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:10:08

@egyemakisszíved: áááá, rájöttem, szívatsz engem :))))))))))))) jól csináltad, mert beugrottam :)))))))

2014.10.15. 17:13:14

Eddig a legizgalmasabb jelenet az volt, amikor a papagáj leplasztikázta Balázs nyakáról az anyajegyet és lehetett látni, ahogy fröccsent valami a háttérben és a kis húscafat elszállt.
Az annyira undorító volt, hogy majdnem hánytam.
Több madarat kéne Balázsra küldeni , mint a Hitchcock filmben.

nandras01 2014.10.15. 17:14:17

nem mondjátok komolyan, hogy akad épeszű ember a földön, aki képes nézni ezt a szart- persze kivétel a posztírók, nekik ez munkaköri kötelesség :)
olvasni még szórakoztató is időnként, de nézni...

2014.10.15. 17:16:46

@nandras01: De nem érted a lényeget!
Ez annyira szar, hogy már attól jó az egész.

Krétagarbó 2014.10.15. 17:21:39

@aggyistenbrittudós: Mondjuk azt én is megértem, hogy nem vállalták a kollektív büntetést, viszont azt már kevésbé, hogy miért kellett egyik másik korántsem hibátlan celebnek erkölcsi prédikátorrá, rosszabb esetben már-már bv. tisztté változnia, amikor a büntetés kérdéséről döntöttek. Úgy csináltak, mintha valami oltári nagy bűnt követett volna el a két fiú, pedig nem is. Az pedig a büntetésről szóló levélből egyből kiderült, hogy nem kell attól tartaniuk, hogy az egész közösség meg lesz büntetve a két renitens miatt, hacsak maguk ezt nem vállalják be. Amikor ennek tudatában még tovább papoltak valami félreértelmezett erkölcsi magaslatokból - Gáspár szerencsétlen Laci már ott tartott, hogy szegény Mikit is AU vitte a rosszba (hahaha) - onnan már látszott, hogy AU miatt verik a palávert. Valamiért kipécézték maguknak, ki tudja, miért látják ellenfélnek. (Igaza lehet Pinkinek, AU ösztönösen - mert esze nem sok - érzi, hogyan kell magára vonni a kamerákat, a többieket ez persze háttérbe tolja, ezért is kapálózás ellene.)

Krétagarbó 2014.10.15. 17:22:57

@Diorella Queen: miért, elájult? Egyébként még egy csomó mindentől el lehet ájulni:)))

Krétagarbó 2014.10.15. 17:25:39

@aggyistenbrittudós: Baukótól én menekülnék. Lehet, hogy nem is fogom nézni, attól a nőtől kész vagyok.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:26:39

@nandras01: hagyján, de még kommenteljük is, nem is vagyunk épeszű emberek, sajnáljuk is nagyon. pillantsál már rá a hozzászólók avijára, kevés kivétellel mind állatos.

Krétagarbó 2014.10.15. 17:36:38

@aggyistenbrittudós: kikérem magamnak, én pl. már 24 éve halott vagyok!:) De azért néha visszajövök kísérteni, mer' azjó!

nandras01 2014.10.15. 17:38:00

@aggyistenbrittudós:
a kommenttel nincs semmi gond, hiszen -amint mondtam- olvasni róla kimondottan szórakoztató.
de akad, aki nézi is!
na, ezért tart itt az ország. ahelyett, hogy tarr béla, tarkovkij, esetleg eisenstein alkotásait nézné a jónép szakmányban, nekik aurelio kell.
megyek is londonba :)

Krétagarbó 2014.10.15. 17:41:41

@nandras01: miért, ott több Tarr Bélát vagy Tarkovszkijt ad a TV?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:42:36

@Krétagarbó: Krétus, ezt írtam ni : "kevés kivétellel" :) feltámadós halottakat meg külön kedveljük Dorotival, ehhh :))))

nandras01 2014.10.15. 17:45:09

@Krétagarbó:
nem tudom, de mostanában nagy divat arrafelé menekülni, mert ott a kerítés is kolbászból van :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:48:21

@nandras01: ott vígan élünk, hetente publikálunk tudományos köntösbe öltöztetett baromságot, zabálják a népek, gyere! :)

Krétagarbó 2014.10.15. 17:55:15

@aggyistenbrittudós: jóvanmánnna, egyszer hadd kérjek már én is ki valamit magamnak!:)))

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.10.15. 17:59:26

@Krétagarbó: jó de mi lenne, ha kivárnád, hogy beszóljanak neked, amit aztán kikérhetnél :)))))
részemről kapsz egy cicis ölelést, csakazértis :)

Krétagarbó 2014.10.15. 18:03:17

@nandras01: áhh, akkor nem megyek. Csak oda vagyok hajlandó költözni, ahol hetente x5 Tarkovszkij megy a TV-ben.

nandras01 2014.10.15. 18:05:55

@Krétagarbó:
én viszem magammal a dvd lejátszómat, és akkor és annyi tarkovszkijt nézek, amikor és amennyit csak akarok. szerintem ez neked is megoldás lehet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.15. 18:15:39

@Krétagarbó: nem vagy eléggé elvont. :-D

@aggyistenbrittudós: aha, bár még a végén azt hiszik, h ki is nyírjuk őket, vérem;-)

nandras01 2014.10.15. 18:27:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
nincs okostelóm, mert az olyan hipszteres izé. nekem még a jó öreg tekerős telon szolgál.
meg postagalamb.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.10.15. 18:37:08

@aggyistenbrittudós: nem vok kannibál, neked jól állna pediglen.

@nandras01: juj, sosem mondták rám, h hipszter vok. Hüpp.
Csak kütyü mániás vok, meg Gézu.

Gonosz törpe 2014.10.15. 20:33:26

@aggyistenbrittudós: igenis nézzük! Én például nagy érdeklődéssel. És nézzük majd Bárdos Andrást is, állítólag. De én nem hiszem.

Gia 2014.10.15. 21:19:05

Zsófi pont arról panaszkodott még itthon,hogy mi lesz majd ha nem lehet a dzsungelben eleget egyedül..Azt hiszem ez végül összejött neki.. :-)

ő-szinte 2014.10.15. 21:32:21

most télleg madarat kell nézni, hogy versel????? :-OOOOOOOOOOOOO
hát mijjjjjjér??????????????
ezt érdemlem én :-? :-((((
a jóságomérrrrrrr????? :-(((((((((((((((((((((((((((((((((
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.15. 21:33:31

jánosunk kicsit fosik de olvassa az sms-eket a wc-n :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.15. 21:37:47

angéla zsírsárkány volt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bolndok királyának nevezte au-t :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.15. 21:41:15

Balázs,ha Janival van,akkor vihog,ha Jani nélkül,akkor meg hadar,mintha sietne valahova.

ő-szinte 2014.10.15. 21:53:34

síííííííííííííííííííírok, gáspárlaci lecigányozta auréliót :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.15. 21:54:23

@Gia: hát siet is janihoz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.15. 21:59:11

@ő-szinte: Gáspár Laci mondata nem volt véletlen,hiszen Au félig az,az anyukája révén.

ő-szinte 2014.10.15. 22:01:08

sztem tünde maragggyon még :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.10.15. 22:06:05

átaludtam vagy tényleg nem mutatták még Sylvi bátorság próbáját??

Gia 2014.10.15. 22:08:30

@Mók_Ica: Nem volt bátorságpróba.. :-o

Mók_Ica 2014.10.15. 22:09:50

@Gia: köszi :) most néztem, még van kb. 40 perc...

Mók_Ica 2014.10.15. 22:31:28

két agyhalott beszélget.... fényezik egymást :)

Mók_Ica 2014.10.15. 22:31:28

két agyhalott beszélget.... fényezik egymást :)

ő-szinte 2014.10.15. 22:31:49

jájjjjjj laci hogy osztja bódultszilvit is :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
síííííííírokkkkkkkkkkkkk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.10.15. 22:39:17

@Mók_Ica: de, csak végre valaki ki is mondta ;-DDDDDDDDDD
az külön ciki neki, hogy a véééére tette ezt ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gia 2014.10.15. 22:40:10

Hát..Angélának nem sikerült a fogyókúra... :-)

Nagy Endre 2014.10.15. 22:57:15

Jó estét!

Én Mikit vagy Tündét küldtem volna haza igazábók Krasznai nem tudom mit keres ott.Akkor inkább a Danics.Miki klassz sportoló, jól néz ki de az aranyköpései most nem jutnak eszembe:)Angélát kicsit sajnáltam hogy elsőre szavazták haza.Tényleg a paródia verseny győztese ki lett?Elvileg másodmagával jár neki egy vacsi.

Nagy Endre 2014.10.15. 23:14:40

Olvasom itt hogy szemforgató banda lenne az aki Aura szavazott mint haszontalanra.A bennti teljesítményét értékelte mindenki amit a közösségért tett.Nyílván nem fog üres kézzel jönni mert vagy meglincselik hogy a pofád nagy de csillag semmi meg szerintem enni akart ő is ez a legfontosabb.Ettől persze még félhet ezektől a dögöktől.

@egyemakisszíved: Aki nemet vált az nem ennyire fekete és fehér és semmi köze ahhoz amit más tesz.Nem volt neki könnyű és tudta hogy nem lesz sétagalopp, de hogy így látszólag elfogadták nőnek mert az lennt is és fennt is.Nem kell szeretni és ő sem állította magáról hogy tökéletes, de az hogy van valaki a táborban aki nem tud viselkedni pedig mint kiderül márvány wc van náluk (!) az sokat elárul.

mézescsók 2014.10.16. 01:08:05

@hannamontanna: Kb. nekem is ez volt a véleményem a haszontalanságról és egyebekről. A bátorságpróbákról már nem is beszélve.

@egyemakisszíved: Arra már nem emlékszem, hogy kire szavazott Zé, de még kellett valaki, legalább öten voltak. Bár már mindegy.
A büntetés: szerintem nem tudták, hogy kollektív vagy egyéni büntetés lesz-e. Logikus az utóbbi, de volt már példa más játékokban (pl. Vv) az előbbire is. A tipp tehá akár be is jöhetett volna. Namármost: épeszű ember ugyan miért vállalta volna fel a büntit más helyett, ha nem muszáj? Én ezt nem tartom szemforgatásnak. Vagy nem értettem a mondanivalódat.
Angéla: képtelen vagyok beleérezni magam a helyébe. Tudom, hogy a heteroszexualitáson kívül léteznek másféle szexuális irányultságok, stb., esetleg aberrációk súlyosabb esetben, de képtelen vagyok megérteni. Igyekszem maximálisan toleráns lenni, mert az érintett embereknél ez nem választás kérdése, de annyira idegen tőlem a dolog, hogy el nem tudom mondani. Nem tudom beleélni magam abba a szituba, hogy nő vagyok, de férfinak érzem magam. Vagy fordítva. Ebből következően nem tudom, mennyi maradt Angéla férfiénjéből, sőt, egyáltalán volt-e neki valaha.Az orvosok nyilván mestermunkát végeztek rajta, de nem lett belőle nőies nő. Annak ellenére, hogy a X kromoszómások közül egyedül neki hiányzott a tükör, holott az egy csajos dolog. Vagy pont az ellenkezője érvényesül náluk? Fokozottabban élik meg az átalakulás utáni nemük jellemzőit? Szóval ott tartottam, hogy az orvosok jó munkát végeztek, mégis külsőleg ordít róla - legalábbis nekem -, hogy nemváltás történhetett, vagy ha nem akkor nincs valami rendben a kromoszómáival. Férfias nő lett külsőleg. De belsőleg mi van? Fogalmam sincs, hogy mennyire kellett volna nőiesen vagy férfiasan viselkednie.

Muffaló Billy 2014.10.16. 08:14:15

Na most már tudhatjuk, hogy Angélát szerették legjobban a nézők, tehát kimentették. Onnan.

malevil2050 2014.10.16. 09:14:48

@hannamontanna: Egy kicsit félre teccet érteni :) nem a sport miatt van a múlt idő,hanem....a többit rád bízom :)

malevil2050 2014.10.16. 09:18:45

@aggyistenbrittudós: Hát tulajdonképpen és is örülök Neked :) Az etikett az monnya h illik válaszolnom , megtettem :) De sztán ennyi és nem több,várom a jobb időket :)

malevil2050 2014.10.16. 09:23:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Hova? El. :) Most ismét megmérettettem és ehhez a fajsúlyos - (ha nem jók a jék,majd javítod) - műsorhoz túl könnyűnek találtattam :) Így marad a száműzetés rodostóba :)

2014.10.16. 10:27:09

@Krétagarbó: thx, a póresznél leragadtam

egyemakisszíved 2014.10.16. 10:45:28

@Nagy Endre: @mézescsók: Zé Mikire szavazott, azért nem Tündére, mert látta benne a javuló tendenciát, hogy próbál beszállni a mindennapi életet szervező szerepekbe, amit az RTL fogalmazott meg és a táborparancsnok oszt ki (pl. a tűzmester, konyhafőnök, mosogató, wc-felelős stb.) Az az érdekes szerintem, hogy nincs annyi szerep, ahány táborlakó, tehát aki nem tolakodik, hogy valami akar lenni, szerep nélkül marad. Vagy próbál jelentkezni, hogy segíthessen valakinek, ha már az ottlét egyik értékmérőjének ezt avatták, bár nyilvánvalóan nem tölti ki senkinek a 24 óráját. Zé elismeri, hogy a csoport szórakoztatásának nem felsőbb hatalom által kiosztott szerepe is létező szerep és hasznos. Ő egy kicsit olyan néha, mintha törekedne arra, hogy a kirekesztettek integrálója, megmentője legyen. Én azt reméltem, hogy többen is ilyenek lesznek. Tündének azzal, hogy maga mellett tartotta kuktának, lehetőséget nyújt arra, hogy a többiek is hasznosnak tartsák ottlétét, ne adjon több támadási felületet a kelleténél. Pedig Zsófi szívesen leváltotta volna és a paródia alapján úgy tűnt, kissé ügyetlen. Érdekes, hogy ebben a csapatban nincs becsülete a renitenskedésnek. Azzal, hogy elvették tőlük a személyes tárgyaikat, ruháikat és nincs mögöttük a megszokott környezetük, lakásuk, hanem Afrikában vannak, egyenruhában, némelyek mintha azzal akarnának kitűnni, hogy ők aztán mennyire jól alkalmazkodnak bármilyen szabályhoz, még akkor is, ha életidegen, felesleges, vagy direkt azért hozták őket, hogy lássák, hogy szegik meg. De a táborlakók nagy része nemcsak betartja, hanem még körbe is nyaldossa őket, mintha ők maguk hozták volna és létszükséglet lenne.

Nagy Endre 2014.10.16. 16:40:30

@mézescsók: Nehéz dolog tényleg annak elképzelni milyen aki nem ment át ezen a dolgon.Nekem az furcsa amikor valaki olyan dologhoz ért amihez nekem lövésem sincs és látom hogy a hétköznapi életben milyen praktikus vagy egyx kisfiú babázik és nem focizik vagy autókkal játszik.Nem vagyunk egyformák.Az összes csajnak hiányzott a tükör de nyílván Angéla volt az akinél ezt bevágták mert a munkájához tartozik hogy mindig pöpec legyen meg megszokta.Nyílván olyan embereket kerestek akik megfelelnek egyfajta skatulyának legyen az sportoló, modell háziasszony, nagyszájú, tréfamester, szakács stb.Angéla szerintem klasszul helytállt a többiek sem úgy néztek rá mint egy ufóra.Nem volt ciki a fiúknak sem megölelni pl.Jó látni hogy Beával meg Szilvivel milyen jó kapcsolatban lett.Ez a játék arra is jó hogy olyan emberekről is kiderüljöh hogy ugyanolyan mint mi mégha más "ruhát" is hord.Az ember számít leginkább pláne itt ilyen körülmények közt.

Nagy Endre 2014.10.16. 16:50:46

@egyemakisszíved: Tünde belátta hogy szél ellen nem tud ő sem...nem biztos hogy annyira renitens volt inkább nem mindig akarta azt és úgy csinálni mint a többiek.
Ha egy olyan helyen vagy összezárva másokkal ahol van meleg víz, tele a hűtő megvan minden ami a civilizált élethez kell nyílván jobban lehet a szabályokat áthágni.Viszont itt a mostohább körülmények miatt az hogy nem fogsz össze a többiekkel mert sok mindenben hiányt szenvedtek és egymásra vagytok utalva persze hogy alkalmazkodsz.Jó példa a tűzrakás.Ha senki nem csinálja és hideg van akkor fázni fognak.Vagy ha kell valamit építeni mert nincs akkor közösen kell összefogni vagy tüzifát se egy ember keresgéljen az erdőben bármi baja lehet pl.

mézescsók 2014.10.16. 17:05:07

@egyemakisszíved: Írtam pár nappal ez előtt - Aurélió hasznossága kapcsán -, hogy nincs olyan sok tennivaló, ami alapján meg megítélhető, bár ha nagyon akarnának, több feladatot is kitalálhatnának (fagyűjtés, mosás, tököm tudja, mi).
Zét én is rendes pasasnak tartom, kicsit csodálkoztam, hogy került a csapatba, Sajnálnám, ha lesüllyedne az igazi celebek szintjére.
Renitenskedés: talán azért kerülik a szabályszegést, mert láttak már sok realityt és tudják, hogy a nézőknek nem mindig jönnek be a renitenskedők.Ráadásul, ha jól meggondoljuk, Aurélión kívül a többiek nem tartoznak a celebvilág kirívóbb személyiségei közé.Én a szabálykövetéet nem tartom feltétlenül nyalásnak a csatorna felé.

egyemakisszíved 2014.10.16. 20:27:50

@Nagy Endre: @mézescsók: Nekem az a meglepő, hogy mindenki elfogadta a dresszúrát, a VV-ben sokszor két csoportra szokott szakadni a társaság, az egyik buzgón takarít, főz, mos, sikál, és reméli, hogy megkapja majd érte a jutalmát, a másik meg a pillanatnak él, jól érzi magát, szeret szerepelni, játszani. Afrikában meg a normakövetők jutottak uralomra, mintha még a sorból kilógók, a bohémek is elfogadnák a hasznosságelvű megközelítést, ami kijelöli az emberek helyét, rangját a közösségben. Leghaszontalanabb játékosnak Miki és Tünde is saját magát jelölte. Miért ne lehetne egy közösség értékes és hasznos tagja az is, akin lehet nevetni?

Nagy Endre 2014.10.16. 21:40:28

@egyemakisszíved: Mert ez a forgatókönyv.Az RTL nyílván nem teszi közzé a műsorban hogy a játékosoknak mit kell megcsinálni, instruálva vannak mint a vv-ben a riportban itt is elmondják épp amit kell.Itt most nem az volt a kérdés hogy akin lehet nevetni az hasznos tagja egy vagy sem a csapatnak.

egyemakisszíved 2014.10.16. 23:14:55

@Nagy Endre: Ez valóságshow, itt nincs forgatókönyv, az az Éjjel-nappal Budapest, ahol van. Itt mindenki önmagát adja, a tévések által megteremtett helyzetekben. Amit persze a szerkesztők irányítanak, és ha nincs elég esemény magától vagy nem elég érdekes, adhatnak olyan feladatokat, hogy konfliktusokat generáljon, kapcsolatokat segítsen vagy gátoljon. Most pl. pont azt segítették Au táborfőnökségével és segédválasztási lehetőségével, amit eddig hiányoltam, a deviánsok csoporttá alakulását. Hatalomátvétel! Végre! Végre! Pont a szabálytalanok, a bolondosok lettek vezérek (Au, Tünde, Laci), meg Zé, aki mindkét oldalon helyt tud állni. Ha nem is teljesen lökött, de tud gyönyörködni azokban, akik olyanok, el tudja őket fogadni. Még Beát érzem hasonlónak. Már Lacival is kezdek megbékélni, mióta nem akarja Au-t lenyomni.

mézescsók 2014.10.17. 11:23:44

@egyemakisszíved: Én nem dresszúrának tartom. A táborlakók zöme rég kipróbált celeb, több műsorban szerepeltek már, melyikőjükkel szemben mi az elvárás. Szóval ismerik a játékszabályokat. Azt már nem is említem, hogy tulajdonképpen nem is várnak el tőlük semmi különöset: próbáljanak meg olyanok lenni, mint amilyenek eddig voltak. A 10 emberből Miki, Angéla és Zé nem agyonhasznált arc. A többi a celebvilág kellős közepe, tudják, mi az ábra és asszisztálnak szépen Au legújabb károlyságához.
Ezek "bolondos" vezérek? Az egyiknek a nagy pofájától, a másiknak az összeférhetetlenségétől, a harmadiknak a tudálékosságától és hadarásától hányok. Ugyanazt nézzük valószínúleg, csak másként látjuk.

@Nagy Endre: Nem értettem egyet a lakókkal, amikor Au-t kiáltották ki a leghaszontalabbnak, de nem azért, mert humorosnak tartom, hanem mert a többiek sem tettek hozzá sokkal többet - sőt, van aki még annyit sem - a közösség életéhez.És itt a konkrét munkára gondolok, nem arra, amit a szerkesztők mulatságosnak tartanak.

.

Paré Piroska 2014.10.17. 21:32:35

HAT AURELIO NÉLKÜL NEM LENNE IJEN JO EZ A MUSOR !

Gia 2014.10.18. 05:57:20

Cirkusz kell a népnek...
IJEN. :-D
süti beállítások módosítása