Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7099-7102 - Ádám nem mond le

2014. szeptember 25. 15:27 - julie0812

Huhh, Zsófi jól kialudta magát, biztos szépeket álmodott, alig bír magához térni amikor Tóbiás megérkezik reggel, biztos ütős kis cucc volt az az altató. Tóbi leviszi a szemetet és a borosüveget is, persze ez rögtön szemet szúr Nórának, Éliásunk meg szokás szerint nem bírja tartani a száját és elpletyizi, hogy Zsófi és Miki együtt borozgattak.

1.jpg

Nóra számon kéri Miklóst, mit borozgat itt válófélben levő feleségével, de állítja, nem féltékeny, csak mint ügyvéd zavarja kissé a dolog. Nem unja még, hogy mindig le van maradva egy lépéssel? Miki csak a lóvét kereste, amit Zsófi lenyúlt tőle, plusz a jegygyűrűért kapott pénzt, de nem találta meg. Nóra azért eléggé felcseszi az agyát és amikor összefut Zsófival, aki mosolyogva közli vele, hogy kibékültek Mikivel, nem bír magával és elmondja neki, hogy Miki átverte, a per folytatódik. Zsófi megköszöni Tóbiásnak, hogy a mélyhűtőbe rejtette a zsozsót, persze ezt is a gangon, hátha meghallja valaki.

2.jpg

Peti tárgyalást bonyolít egy önteteket szállító cég képviselőjével, a néni gyorsan túl lenne a szerződésen, öt százalék áremelés és minden frankó. Peti alá is írná, de Bendzsi közbelép, bekérdez párat a nőtől, aki csak hebeg-habog, majd végül simán belemegy, hogy marad a régi ár és még garanciát is belevesznek a szerződésbe. Peti meg csak pislog. Jön Hanna, neki is elmondják a jó hírt, majd amíg Bendzsi elvonul, Petivel arról beszélgetnek, hogy ki mire jutott az olasszal kapcsolatos nyomozással. Nagyjából megállapítják, hogy semmire, olyan mintha a srác nem is létezne. Persze Bendzsi mindezt kihallgatja. És nem tetszik neki.

3.jpg

KicsiSzabi benyújtja a felmondását, Zsolt annyira nem izgatja magát, Alíz viszont totál kiakad, de aztán NonStop megvigasztalja: így rendezhet most egy búcsúpartyt, fél év múlva meg egy welcome partyt. Szuper. Bözsike és Luca szomorúak, de megértőek. A party este lesz, mert Szabiék már aznap indulnak is. Összegyűlnek a vendégek, csak a szokásos banda, és befut Szabi is, de a buli öt percig se tart, mert megy a vonat. Úgyhogy szerencsére ezúttal nem kerül sor kornyikálásra, Szabi elköszön, ölelkezés, tipli. Hát nem lehet rá azt mondani, hogy nem hallgat a szívére. Ha már esze nincs…

4.jpg

Atikám már pont majdnem bevallja Julinak, hogy sumákolt egy ügyfél pénzével Vazul miatt, mert Mikitől úgyis megtudná, amikor csörög a telefon, Zoli az, jó híre van, hogy úgy néz ki, látták Vazult Szabadkán. Ja, mint a mesében, pont jellemző a magyar rendőrségre ez a fajta közlékenység. Atikám rongyol Mikihez, hívja, hogy tartson vele, meg kell találniuk Vazult még a rendőrök előtt, különben mindketten nyakig benne lesznek. De Miki nem hisz Attilának. Jó, akkor megy egyedül. De előtte még hót nyugodtan kávézgat Julival és azzal eteti, hogy sürgősen el kell utaznia – Németországba, Ágihoz, ja, a másik Berényi tesó. Szegény kórházba került és Atikámat kívánja látni.

5.jpg

Zsófi átmegy Mikihez ordibálni, amiért át lett verve, de Miki szerint nem kell ezt így felfújni. Zsófi elmondja, hogy Nórától tudja a dolgot, erre aztán már Miklós ideges lesz kidobja a lakásból és meg Nórához megy ordibálni. Hupsz, kicsúszott a számon, ne haragudj, de hát annyira élveztem – ismeri be Nóra, az elsőszámú ügyvéd. Igen, Miki megérti. Inkább megy is, megkeresi Dorogit és puhatolózik Vazulról. Zoli nem mond semmi konkrétat, de Miki félszavakból is vágja, hogy mégis csak jobb lesz felkerekedni Atikámmal és minél előbb befogni Vazul száját. Szóval ő is megy "Ágit látogatni", végtére ő is a testvére. Juli boldog, hogy ezek így összebékültek, Nóra viszont nem dől be a mesének.

6.jpg7.jpg

Petiben felcsillan a remény, hogy már Hanna is gyanakszik Bendzsivel kapcsolatban és ennek örömére szerez két jegyet valami giga-mega szupersztár együttes koncertjére, aznap estére. Hanna nincs otthon, úgyhogy az asztalon hagyja a jegyeket, Bendzsi pedig szépen learatja a babérokat és leveszi a lábáról Hannát. Pont indulnának, amikor Peti beugrik, de még mielőtt elmondhatná Hannának, hogy a jegyek tőle vannak, Bendzsi nyomatékosan felszólítja, hogy szálljon le a csajáról. Peti el, Hanna még visszaszalad a telójáért, jön egy szöszi és ráköszön az utcán ácsorgó Bendzsire: Szia Henrik, mit keresel te itt, puszi puszi??

8.jpg10.jpg

Géza rábeszéli Kingát, hogy béküljön ki Zsófival, végül is a legjobb barátnők voltak, meg egyáltalán, ki is emlékszik arra, hogy min vesztek össze. Kinga felmegy az irodába némi almalével és nasival és a végére már szent a béke és dúl az öribari. Kinga felkéri Zsófit keresztanyának, aki örömében azonnal átmegy Ádámhoz lelkendezni. Ádi épp a lemondó nyilatkozat fölött tipródik, amit Kinga vitt fel neki előzőleg, úgyhogy ő nem olyan happy, el is mondja Zsófinak szíve nagy bánatát: nem lehet a kislánya apja. Zsófi csak bámul nagy boci szemekkel, WTF? Végül Ádám közli Kingával, hogy mégsem írja alá a papírokat.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.09.25. 16:38:24

Szabadka nem Magyarország. Honnan tudja a pesti rendőr, hogy szerb területen látták Vazult? Ha másik rendőrtől tudja, aki történetesen szabadkai, akkor meg hogy nem fogták meg a rendőrök?
Logikátlan faszság ez az egész...igazából nem is nézem, csak a hogyvoltot olvasom el, hogy röhöghessek a történeten :D

julie0812 2014.09.26. 09:20:36

@Johnny336: én pedig azért nézem, hogy megírhassam... :) :)
süti beállítások módosítása