Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7059-7062 - Géza hazaugrik. Csak úgy.

2014. augusztus 28. 15:51 - julie0812

Csodák csodájára Zsófi mobilja nem szólal meg, úgyhogy az ágyon hentergő Mikiék mit sem sejtve akcióznak tovább. Zsófi sms-ben kér segítséget az ügyvédjétől, Gedeon rövidesen becsenget, bár addigra a menetnek már vége. Gedeon azt mondja Mikinek, hogy épp el akarják vontatni a kocsiját, úgyhogy Miki elrohan, Nórától pedig egy pohár vizet kér, így Zsófi ki tud surranni. Még szerencse, hogy a fehér felső makulátlan maradt, sehol egy folt vagy gyűrődés, nem tudom ki takarít Mikiéknél, de hozzánk is jöhetne.

1.jpg

Az enyhén feldúlt Zsófi összefut Mikivel az udvaron, arra jutnak, hogy jobb ha mostantól nem is beszélnek egymással, inkább az ügyvédeikre bízzák az eszmecserét. Zsófi megvárja Gedeont a ház előtt és átadja neki a Mikitől megszerzett pénzt. Na, ez már jó pont az ügyvédnél, megdicséri Zsófit, hogy milyen profin kiszökött és még hangfelvételt is készített, jól jön az majd. Közben Nóra elgondolkodik azon, amiket Gedeon mondott, igaz, hogy bűnözőket véd, de azok legalább jól fizetnek. Nóra rágódik, hogy miért is nem lett ő sztárügyvéd, majd közli Mikivel, hogy hiba volt ágyba bújni és amíg ki nem mondják a válást, addig legyen inkább csak szakmai a kapcsolatuk.

2.jpg

Tóbiáshoz bejelentkezik az anyja, akit hirtelen nagyon érdekel, hogy hol és kikkel lakik az ő piciny fiacskája. A kedves mama a hívástól számított öt percen belül már a Mátyás király téren van és nagyon hálás mindenkinek, hogy „befogadták” Tóbit és ilyen jól bánnak vele. Ezért gyorsan rittyent egy kis vacsorát Tóbiás lakásán, ahova meghívja Giziéket és NonStop-ot, Krisztiánt nem tudom hova rakták, de mindegy. A nő úgy kezeli Ádámot, mintha a menye lenne, pl. megtanítja neki, hogy kell szétválasztani a tojást. Ádi már majdnem rá is izgul a mamára, mire Tóbiás félre hívja és elmondja neki, hogy az anyja valószínűleg összeboronálta őket.

3.jpg

Kinga saját kezébe veszi a Magdi anyus gyűrűje utáni kutatómunkát, miután KicsiSzabi és Vilibá végigjárnak egy csomó zacit, de a gyűrűnek nyoma sincs. NonStoppal kinagyíttat egy régi fényképrészletet, majd megkéri Zsoltot, hogy vesse be az alvilági kapcsolatait, hátha így könnyebb lesz megtalálni. És hipp-hopp, Bartha egyik izomagyú cimborája elő is keríti a gyűrűt, Kinga nagy boldogan visszaviszi Vilibának. Az öreg Kingának adja a gyűrűt, hogy majd adja oda a kisunokájának ha nagy lesz. Erre Kinga sírva fakad, de azt nem mondja el Vilibának, hogy Magdika nem az ő unokája, csak azt, hogy Géza nincs is külföldön, hanem Nándi emberei elől bujkál valahol.

4.jpg

Bartha a legújabb mocskos akció részleteit dolgozza ki Nikollal, el kéne lopni a kábeleket Atikámék építkezéséről. Wow. Nikol nem lelkesedik az új melóért, de Zsolt meggyőzi, hogy sok lóvéról van szó. Zsolt utasítja Baltát is, hogy legyen ott este, mert nem bízik Nikol embereiben. Pedig szegény Balta pont az anyukájánál vacsorázna, de hát kit érdekel. Zsolt még a kabala nyakláncát is leszólja, jaj de érzéketlen.

5.jpg

Tóbiás anyja áldását adja a fiúkra, NonStop nem szól semmit, csak nyeldekel. Kicsit később Tóbi felvilágosítja a kedves mamát, hogy nincs köztük semmi Ádámmal, sőt, nem is az esete. A nő bocsánatot kér Ádámtól, jaj, pedig olyan jó lett volna egy ilyen rendes pasi a fiának, majd elbúcsúzik, de ottfelejti a pénztárcáját és visszajön. Pont belefut Gizibe és megtudja tőle, hogy a fia perre készül a Merkádó ellen. Na ettől kétségbe esik és megpróbálja lebeszélni Tóbit a pereskedésről, de Tóbi nem hagyja magát. És igaza is van, Nóra szerint is jók az esélyek a győzelemre.

6.jpg

Nikol felmegy Barthához, a közös sikerre isznak. Nikol rezzenéstelen arccal tolja a vodkát, ami Zsolt szerint dicséretes. Közben Kinga is végigvonul a lakáson a kislányával, gyilkos pillantásokkal illetve a gengszter ladyt. Zsolt megpendíti a Géza témát, de Nikol szerint mindent a maga idejében. Eközben Vilibához váratlan látogató érkezik, emlegetett Géza, úgy tűnik meghatódott Vilibá telefonhívásától.

7.jpg

Zita új laptopot akar, de azt nem lehet csak úgy, meg kell dolgozni érte. Kap apucitól egy kis munkát, annak ellenére, hogy VASÁRNAP van, ez nagyon fontos, mert kábé hatvanszor elmondja az összes szereplő. Szóval pár tervet kellene kinyomtatni, mert másnap reggel indul az építkezés. De Zitának nem sikerül teljesíteni ezt a rendkívül megterhelő feladatot, este meg is kapja érte a fejmosást, majd kihallgatja Atikámat és Julit, ahogy őt beszélik ki, hogy még erre sem képes. Erre úgy dönt, hogy inkább visszamegy az építkezésre, de ott meg Nikol egyik embere éppen a pénzkazettát készül lenyúlni, mert sose árt egy kis mellékes, Balta pedig ezt akarja megakadályozni. De jön Zita, úgyhogy a két símaszkos gyorsan fellöki a leányzót és lelépnek, Zita még az utolsó pillanatban meglátja Balta nyakában azt a bizonyos nyakláncot. Lebukás a küszöbön.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.09.01. 10:44:03

Sírok. Hull a könnyem, mint az őszi zápor. Én nem bírok ennyi izgalmat. Főleg hétfőn.

julie0812 2014.09.01. 11:24:12

@hannamontanna: És még mik lesznek.... XD Délutánra remélhetőleg elkészül a csüt.-péntek, úgyhogy tartalékold a könnyeket... :)

hannamontanna 2014.09.01. 11:46:00

@julie0812: Addigra előkészítek egy szamurájkardot is, mert elkerülhetetlen lesz. Kivételesen láttam a pénteki zárójelenetet. Akkor már kisírtam magam. Géza vajon előzetesbe kerül kiskorú gondatlan veszélyeztetése miatt?
süti beállítások módosítása