Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6899-6900 - Vilibá és a csöcsök (18+)

2014. április 25. 10:00 - julie0812

Fergeteges legénybúcsú szilikoncsöcsökkel és Vilibával, Nóra és Ádám első szerelmi civódása, Miklós féltékenykedése, ez mind a mai részben sok sok képpel megspékelve.

1.jpg

Juli, Hanna és Linda tipródnak Peti miatt, nehogy valami baja essen a legénybúcsún. Linda azon aggódik, hogy Balázs nehogy a sztriptízbárba vigye Petit. Dehogyis, Balázsnak több esze van ennél – nyugtatja meg Hanna. Hát mint kiderül, nincs, a legénybúcsús banda beleveti magát a buliba a Baba bárban, jönnek a csinos lányok és a koktélok, Petinek persze szigorúan csak alkoholmentes.

2.jpg

Nóra átmegy Ádámhoz, aki még mindig be van sértődve kicsit, mert Nórika nem akarja felvállalni a viszonyukat. Nóra azt mondja, csak Ádámot féltette, méghozzá Miklóstól, mert lám lám, az Atikámmal való kapcsolata is tönkrement Miki féltékenykedése miatt. Mondjuk azért Julinak is volt hozzá némi köze, de mindegy, NonStop szerint Attila egy barom, hogy dobta Nórát és a szerelmesek nyilvános smárolásba kezdenek a gangon, what a surprise. Nórán lehet, hogy egy pöttyöt sok az alapozó.

3.jpg

Ezalatt Zsófi arra kíváncsi, hogy érinti ez az Ádám dolog Miklóst. Miki azt állítja, hogy nem zavarja, ugyan már, hiszen itt van neki a csodálatos felesége, de borozgatás közben hirtelen felpattan, jaj, rajta hagytam a világítást a kocsin. Zsófi gyorsan lecsekkolja az ablakból, minden oké, nem ég a lámpa. De Miklós azért lelép és átmegy Nórához méltatlankodni, nem ám majd pont ezzel a kölyökkel akar új életet kezdeni. Nóra közli vele, hogy de és elzavarja Mikit.

4.jpg

Alíz a sárga földig leitta magát a Rózsában szerelmi bánatában, folyton azt hajtogatja, hogy Ádám hogy tehette ezt vele. KicsiSzabi kitessékeli ittas nővérét a bisztróból és rábízza Lucára meg Timikére. A lányok segítenek neki hazatántorogni. Otthon Alíz bömbölve kiabál a tévé előtt a szappanopera szereplőkkel és szerelmi tanácsokat osztogat, ne higgyetek a férfiaknak, mindegyik hazudik. Troll Timike moziba menne, azt mondja Lucának, hogy lépjenek le, Alíz úgysem venné észre. De Luca nem akarja ilyen állapotban magára hagyni anyucit és miután Timike arról kérdezgeti, hogy mi is az oka a nagy sírás-rívásnak, elmondja neki, hogy Ádám Nórával kamatyol, ez fáj Alíznak. Meg most már Timinek is.

5.jpg

Timike totál kiakad a tényen, hogy milyen kis pelyhes bajszú kisfiúval jár az anyukája és olyan hangon kiabál Nórával, hogy Nóra helyében biztos kiosztanék neki néhány maflást. Nóra viszont higgadtan közli a trollal, hogy nyugodjon bele, hogy Ádám néha átjön majd vacsizni meg ilyenek. Timike persze nem az a belenyugvós típus és átmegy Juliékhoz, önként vállalva egy kis bébiszitterkedést. Juli persze örül a lehetőségnek és gyorsan lelép otthonról, Timike pedig kézen fogja Mátét és hazaviszi, majd bejelenti az anyjának, hogy járnak és ne lepődjön meg, ha Máté néha átjön majd vacsizni, satöbbi.

6.jpg

Bözsike nem bírja tovább nézni Laci kínszenvedését az elhullott hajszálak miatt és elárulja neki, hogy csak Vilibá akart poénkodni. Novák nem kap röhögőgörcsöt és kitiltja Vilibát a kisboltból. A ház kanjai mind hivatalosak Peti legénybúcsújára, kivéve persze Miklóst, ezt Bartha jól az orra alá is dörgöli az udvaron, amikor épp a bárba indulnak Lacival. A sztriptízbárban forrósodik a hangulat, lányok vonaglanak, a férfiak pedig élvezik a műsort, főképp Vilibá. Laci felbéreli az egyik csajt, hogy kicsit kedveskedjen az öregnek. A szöszi le is kapja a melltartót és éktelen csöcsrázásba kezd, Vilibá meg azt se tudja, hogy teljen be a szilikon látványával. Novák persze meg is örökíti Vilmost és a csöcsöket.

7.jpg

Váratlanul beállít a bárba Miklós, Balázs közli vele, hogy nem kívánatos vendég, de a Cár nagyvonalúan meghív mindenkit egy körre, úgyhogy máris hatalmas népszerűségre tesz szert, látod fiam, így kell ezt. Majd a mosdóban épp összefut NonStop-pal, pont jó, úgyis beszélni akart vele – Nóráról. Ádám máris maga alá csinál, még jó, hogy közel az illemhely.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murva 2014.04.25. 10:38:59

a faszom.......:-)

hannamontanna 2014.04.25. 10:43:01

Szánalmas. A legénybúcsú, Alíz, Ádám, Nóra, Peti hezitálása azon a nászon, amit ő csikart ki, a szilikoncsöcs és úgy zusammen alles...... Szá-na-lom.

mkrumpli 2014.04.28. 12:11:44

Valaki magyarázza már meg, miért bőg Alíz. Tudom, nem ebben a sorozatban kell a logikát keresni, de ezt már annyira nem értem.. :D

julie0812 2014.04.29. 13:25:00

@mkrumpli: Elvileg szerelmes Ádámba. Még a ruháját is ledobta neki, meg minden :)

mkrumpli 2014.04.29. 13:34:09

@julie0812: hmmm. köszi! :) bár nekem inkább az jött le, hogy jobb híján dobta le neki, mert épp azt hitte, hogy szereti, akkor meg miért ne. De valóban lehet, hogy őszinte szerelem volt :D
süti beállítások módosítása