Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6891-6894 - Nóra mindenhol ott van. De tényleg.

2014. április 18. 20:13 - julie0812

Végre történt is valami érdekes, úgyhogy most egy hétvégi extra hosszú összefoglaló következik, ahol Nóra ördögi játékot űz Zsófival, Enikő továbbra is az egész világ bűneiért vezekel, Linda pedig hiába próbálja meghódítani Balázst, úgy látszik, ő már továbblépett.

6891-6892. rész

1.jpg

Nóra egyszemélyes hadjáratba kezd, meg akarja leckéztetni a rá támadó cédákat, kezdve Zsófival. Már a kisboltban, ahol ezek szerint megint (vagy még mindig?) kisegít, felcseszi Zsófi agyát azzal, hogy Barthát kiszolgálja, de őt nem, mert épp ebédelni készül, így Zsófinak meg kell várnia, míg Gizi beáll Nóra helyett. Nóra jól szórakozik Zsófi puffogásán és ezután minden alkalmat kihasznál arra, hogy Zsófi idegeire menjen. A szőlőbirtokon Zsófi tiszta ideg, megint a régi szerelemes leveleket keresi, úgy látszik, ezek a levelek külön életet élnek. A jókedve exponenciálisan nő, amikor beállít Nóra lovaglószerkóban, vállra vetett sárgarépaköteggel és elhúznak Zalánnal lovagolni. Megjön Miki, de Zsófi elüldözi, átmegy pszichopatába és még mindig keresi a leveleket, mire Miki megígéri, hogy hazamegy körülnézni, hátha mégis ott vannak. Nóráék visszaérnek a lovaglásból, Nóra kicsit még flörtöl Zalánnal és beszól Zsófinak valami folt miatt a blúzán, majd mosolyogva lelép.

2.jpg

Nóra a birtokról egyenesen Miki lakására megy, közben valahol szert tett egy lapra szerelt íróasztalra, amit Timikének vett és azonnal össze kell szerelni, mert szegény gyerek nem tud házit írni. Nóra tényleg olyan, mint valami forgószél. Pont amikor a legjobban szórakoznak, mert sikerült rosszul összerakni az asztalt, hazaér Zsófi és persze nem örül neki, hogy már megint Nórába botlik. Nórának hirtelen sürgős dolga akad, de mielőtt lelép, még lehúzza a szoknyája cipzárját, majd kilibeg az ajtón. Zsófiból azonnal előbújik a hárpia, nekiesik Miklósnak, aki az egészből semmit sem ért. Miki valami elgurult csavart keres, és közben rátalál a szekrény alatt lapuló szerelmes levelekre, de Zsófit még így sem tudja kiengesztelni.

3.jpg

Marcell váltig állítja, hogy anno Enikő is benne volt a buliban, úgyhogy erőszakról szó sem volt. Enci kikéri magának, hogy ő csábította volna el a sógort, de még mielőtt megfordulna a fejében, hogy ezt elmondja a nővérének, Marcell megfenyegeti, hogy tartsa a száját, meg Teklának amúgy is gyenge a szíve, nem hiányzik neki az idegeskedés. Akkora hülye ez a csaj, már ezer éve elmondhatta volna, na mindegy. Ezután Enikő idegbeteggé válik, bár ez eddig se állt messze tőle, Krisztiánnal is bunkózik a Rózsában, majd később felmegy hozzá és szakít vele, csak úgy, no comment. Krisz meg csak ül és bámul maga elé.

4.jpg

Helyes takarítónéni fertőtleníti a táncrúdat, miközben Bartha eligazítást tart az új első emberének, Balázsnak. Bali nagyon lelkes, rengeteg ötlete van, hogyan lehetne felfuttatni a helyet, de Zsolt lenyugtatja, nem annyira fontos, hogy feltűnően megugorjon a bevétel. A fejtágítás az udvaron is folytatódik, így Gizi is megtudja, hogy Balázs Zsoltnak melózik. Rögtön tovább is adja Lindának az infót. Linda először az apjához megy, nem érti, hogy miért pont Balázst alkalmazta. Bartha nem mond semmit, ezután Linda elmegy Balázshoz a bárba, hogy megmentse a lelkét, húha, nem tudom hány miatyánkot kell majd elmondania emiatt.

5.jpg

A Szabó család (hahaha) megérkezik a vacsorára, amire elvileg Enikő is hivatalos. Enci játssza is a lelkes családtagot, majd amikor az ikrek és Tekla bemennek a Rózsába, utálkozó pillantással néz Marcellra, az meg odahajol hozzá és egy kis puszika kíséretében a fülébe suttogja, hogy jól van kicsim, ezt már szeretem. New Bartha ezt pont meglátja és így azt gondolja, Enci azért szakított vele, mert megint a sógorával kavar.

6.jpg

Zsófi full sminkben, magassarkúban borozgat egymagában a tévé előtt, jön Zalán, elhozta az ottfelejtett telefonját. Zsófi panaszkodik neki Miki miatt, majd dühében nekiesik a szerelmes leveleknek, szar az egész élet, de Zalán megakadályozza, hogy széttépje őket és közben jó közel kerül a kicsit ittas Zsófikához.

6893-6894. rész

A majdnem csókokból nem szokott lenni semmi, Zsófi visszakozik, jaj hát nekem férjem van, jó lenne, ha a jövőben kizárólag csak a munkára korlátozódna a kapcsolat Zalánnal. Persze persze, Zalán lelép, csak még előtte elhinti, hogy szívesen elvinné Zsófit vacsizni, ha nem lenne férjnél.

7.jpg

Miki elkapja az udvaron Nórát és megkéri, hogy ne játszadozzon az ő kedves kis felesége idegeivel. Nóra adja a hülyét, majd megkéri Mikit, hogy ellenőrizze már, hogy még mindig le van-e csúszva a szoknyája cipzárja, pont amikor Alíz kijön az ajtón. Zseniális. Zsófi bosszantásának következő lépése: Nóra is megtudja, hogy Balázs Barthának dolgozik és küldetésének érzi, hogy ezt közölje Miklóssal. Persze úgy tesz, mintha valami bizalmas dologról lenne szó és mindenképp négyszemközt akar beszélni Mikivel, de végül csak elmondja Zsófi előtt, hogy mit akar. A Cár azonnal elrongyol Zsolthoz, arra kéri, hogy ne a gyerekét használja bosszúállás céljából. Zsolt kiröhögi, ahogy szokta.

8.jpg

Krisztián berángatja Enikőt az irodába és ordibál vele Marcell miatt. Enikő mindent tagad, de Krisztián nem hisz neki. Enci a konyhában pityereg, KicsiSzabinak azt mondja, hogy azért sír, mert látott egy patkányt és megijedt. Szabi beszerez pár csomag patkánymérget, amit odaad Enikőnek. Marcell és Tekla beülnek egy kávéra és Enikő elképzeli, hogy mérget önt a sógor kávéjába, az meg azonnal lefordul a székről.

Nóra a boltban ismét felcseszi Zsófi idegeit a ház kanjaira tett megjegyzéseivel: hát nem is tudom, hogy ma is lovagolok-e Zalánnal, délután Krisztiánnal megyek futni, satöbbi. Zsófi annyira szétesik lépcsőházban, hogy majdnem nekimegy Alíznak. A szöszi elmondja neki az udvaron látott cipzáras sztorit.

9.jpg

Linda győzködi Balázst, hogy ő igenis jó ember, ezért itt kell hagynia ezt a fertőt. Balázs elküldi Szeplőskét, majd beleveti magát a melóba. Érkezik egy futár csaj, aki eléggé bejön Balázsnak, rá akarja beszélni, hogy dolgozzon a bárban és megadja neki a számát. Bartha nagyon elégedett az aznapi bevétellel, ad néhány huszast Balázsnak és hazaküldi. Linda továbbra is úgy érzi, hogy meg kell mentenie Balázst, ezúttal otthon keresi meg, csakhogy Balázs épp a futár csajjal van elfoglalva, aki kissé alulöltözötten meg is jelenik az ajtóban, ahogy ez lenni szokott.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laresz 2014.04.18. 21:42:28

Annyira lapos, unalmas és szar már ez a sorozat, hogy le a kalappal előttetek, hogy valamit összehoztok belőle :-))

hannamontanna 2014.04.24. 10:28:31

Istenem de szarul áll Nórának ez a csábító sztori. Krisztiánt meg ki kéne már írni a sorozatból, szemmel láthatóan nincs szerepe, ő maga is unja - mármint színészként - nincs mit megformálnia, és ez nem tesz jót neki. ..És egyébként megjegyezném, hogy ezt a sz*rt a pucér mellek sem mentik meg, inkább csak felháborító és szánalmas.

julie0812 2014.04.24. 13:15:01

@hannamontanna: Hát a pucér mellek láttán én is sokkot kaptam :) De szerintem Vilibá is! Majd a következő öfibe mindenképp teszek be képet. Botrány.... :D
süti beállítások módosítása