Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 207. - Álmaimban Ámerika nem mondhat nemet.

2014. január 31. 15:00 - Zirowe

Záróra a szimbolban, de Gaben még mindig Morocco Mole-nak képzeli magát, ezért a budiban hallgatózik Ádám után, mert tuti seftel ürítés helyett. Közben a fiatalok is korán keltek, viszik vissza az üres üvegeket a boltba abban reménykedve, hogy majd ebből meggazdagszanak, útközben pedig összefutnak szomorkás Hűségessel (akit lehet inkább Ámerikának kellett volna elnevezni), aki még mindig a ribanc barátnője miatt búskomor. Jön rögtön a nagy ötlet, este csináljunk usák majmoló bulit sok hulladék étellel, ez majd biztos felvidítja! Anikó reggelivel lepné meg urát, aki viszont ideges, mert a sok elszippantott üres festékes flakon közt nem találja a fontos ügyfél névjegyét, Anikó ezért el is megy gyorsan gyúrni egyet levezetésképpen.

02.jpg

A személyi tréner szerepében Profi legalább olyan hiteles, mint amilyen ingatlanosként volt, remélem jövő héten már kukás lesz. Mindesetre a közeledését egy ismételt hangos leoltással jutalmazza Anikó, jól idomított egysejtűként pedig Profi továbbra sem veszi a lapot, hogy ő ennek a lánynak nem kell. Elmés jánykánk véletlenül az edzőterembe hagyja a tárcáját, amit Profi visz utána kedvesen farok csóválás kíséretében az üzletbe, de csak egy kiláncolt habzó szájú Márcselló köszönetét kapja cserébe. Profi ennek örül, mert szerinte ezzel a srác csak az ő malmára hajtja a vizet, gondolom már molnárnak is tanul közben, Anikó pedig inkább elköltözik az álomhajóra, úgyis annyi szabad szoba van ott, mert érthetetlen módon Barbika is visszaköltözött, legalább együtt tudnak picsogni, lassan ez lesz a hivatalos hácienda B site, belépés csak könnyek közt.

03.jpg

Legszívesebben az éj leple alatt eloldoznám a köteleket és elvágnám a vasmacskát, hadd sodródjanak a Fekete-tengerig! Gaben továbbra is bizonyítani akar a funkcióját tekintve teljesen haszontalan Cincoginak, ezért amíg durmol egyet elküldi féleszű barátját, Lallert, hogy kémkedjen Ádám után. Amikor a két észlény már azt hinné, hogy találtak valami fogáspontot, kiderül, hogy a kompromittáló képeken nem Ádám szeretője, hanem a dögös könyvelője szerepel, akit nyilván azért nem ismertek fel, mert még életükbe nem fizettek adót, nem, hogy könyvelőt alkalmaztak volna. Bár nem tudom, hogy a rejtélyes alvilági szálból hogyan korlátozódtunk megcsaló detektívesdire, de ez se nagyon megy Gabennak. Újabb konfrontálódás Ádámmal, aki viszont érthetetlen módon továbbra is az alkalmazásában tartja a melák szerelmest.

04.jpg

A fiatalok buliját egy üvöltő Bori zavarja meg, akit sajnos beengednek. Rossz lépés, mert azért jött, hogy beoltson mindenkit és kiosszon még egy pár pofont. Állítólag Kanna egy hazug kis ribanc, míg Bori pedig a kerület legnagyobb ribanca. Az oltást és becenevesdit még gyakorolni kéne, mert ez nagyon halovány, gyerekek, olvassatok több hv-t!! Hűséges viszont túlissza magát és elkeseredettségében megpróbál rámászni Kannára, aki meglepő módon életébe először visszautasítja a részeg dugást!!! Következő lépés vajon mi lesz ebben a hiteltelen pálfordulásosdiban, nem akar majd szexet házasság előtt?! Hűséges nem is érti ezt az egészet, ezért inkább kimegy aludni a lépcsőházba.

16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2014.01.31. 16:56:32

@Zirowe: gratula, kívánok még 100 Énbp hogyvoltot =D

wakondok 2014.01.31. 17:17:45

egyébként Profinak nem kellene egy új nevet találni, most hogy az ingatlanszakma kivetette? lehetne Edző, vagy valami hasonló =D

histrionic 2014.01.31. 17:24:40

Az utóbbi időben Marci egyetlen élvezhető pillanata a "Dugd meg előttem!" című felszólítás volt.

Zirowe 2014.01.31. 17:29:19

@wakondok: végül is még mindig Profi, a trénerkedéshez is kb annyira ért szerintem, mint az ingatlanoskodáshoz.

histrionic 2014.01.31. 18:00:18

Ja és a tegnapi rész megint noooormálisvagy??? rekordot döntött :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 18:01:38

Horpadt gyomorral, halál éhesen értem haza, aztán megláttam az első képet. Már nem vagyok az.

@Zirowe: Gratu!

Zirowe 2014.01.31. 20:07:59

Lassan kene mar csinalnom egy kulon listat a huszadrangu, felevente egyszer szereplo suttyok neverol, mert ma is Ámerikának kezdtem el irni borika exet (innen a cim), mire a vegen rajottem, hogy mar volt neve..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 21:21:37

@Zirowe: Szerintem meg nem.

Jajanyám, megláttam Laller rajongótáborát. Most már mindent értek.

Zirowe 2014.01.31. 21:36:17

@ExBiri Árnyékmacska: ma vegre jegyzeteltem a resz alatt, mert elegem volt abbol, hogy a pillanatnyi jo otletek masnapra mar nincsenek meg..

Baszki, ennyi szenvedes, hogy aztan Profi Ritat huzza meg?! :S

Meg a masik kurva idegesito, amikor boribi 6-7x kerdezte, hogy mi ez a sal..
Nem mintha elozo nap nem latta volna azt, hogy ott a faszija.
De legalabb Kanna megint rapacsalt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.31. 21:48:46

Nem tudom, ki ellen mit követhettem el, de engem most nagyon gyűlölnek a Vandál Isteneim: először Lalit tolják az arcomba, majd Hannuli alázza szénné Borikámat, most pedig Anikókácska érkezik a Zoltán utcai ügynökségbe vekengeni.

Loki tesóm nagyon megrázta az Yggdrasil fát, hogy rohadjon meg.

karev 2014.02.02. 18:51:39

"ezért inkább kimegy aludni a lépcsőházba." hát ez jó :))

karev 2014.02.02. 18:52:35

@histrionic: Marci szánalmasabb, mit valaha. nem tom ki harapott Karmival...

karev 2014.02.02. 18:53:36

@histrionic: kibebszott idegesítő Cincogihangon...

histrionic 2014.02.02. 19:25:37

@karev: Nekem valahogy Marci már groteszk. A fent említett hozzászólásán kívül a legutóbbi "vicces" (vagy úgy mondom szánalmasan vicces) megnyilvánulása a pénteki részben volt, mikoris Anikó táskájával mutatta Anikónak melyik út megyen Budára (vagyis kitessékelte barinőjét az üzletből).
süti beállítások módosítása