Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6783-6784. rész

2014. január 31. 13:00 - julie0812

Miklós életveszélyesen megfenyegeti Claudiát kalapáccsal a kezében, Balázst meg kidobja a lakásból, mert egy áruló. Balázs azért még egy utolsót odaszúr neki: azért lettem ilyen, mert a legjobbtól tanultam.

1.jpg

Claudia és Juli is felajánlaná, hogy Balázs költözzön hozzájuk, csak ugye Claunál ott van Hanna, Julinál meg a Peti, Balázs pedig egyikkel sincs túl jóban. Azért az vicces volt, amikor Balázs oda akarta tolni a szekrényt az alaposan bedeszkázott ajtó elé, de meg sem bírta mozdítani. Nóra esedezik Mikinek, hogy ne legyen újra olyan mint régen, de Miklós kiröhögi. Zsófi vissza akarja kapni Mikit, de Hanna szerint ez nem lesz egyszerű.

2.jpg

Laci annyira kanos, hogy azonnal rávetné magát Gizire, de sajna várnia kell, mert Gizinek fontosabb elfoglaltságai vannak, például egész nap sasolni, hogy ki jön-megy az udvaron és mindent dokumentálni meg fotózni, hátha akad valami bizonyíték az ártatlanságára. Bartha Gorillájának is beszól, akinek nagyon nem tetszik a dolog és már szét is csapná Gizit, de Zsolt leállítja és azt mondja, majd inkább ő veszi kezelésbe. A Majom szerint Bartha kezd szétesni.

New Bartha romantikus esti kocogást tervez Enikővel, de nem meglepő, hogy megint nem jön össze a randi, mert Enci már megint orvososat játszik és egy szusszra feltesz Krisztiánnak vagy húsz kérdést a fülével kapcsolatban.

3.jpg

KicsiSzabi lelkesen érkezik a próbaéjszakára, úgy tűnik, egy kis közös zenélés is tervben volt, de végül nagyot koppan, mert Balázsnak már sikerült bevásárolnia magát a fiúkhoz, kifizetett előre három havi lakbért, na meg vett pár apróságot, többek között egy plazmatévét. De nem baj, majd buliznak együtt. Balázs mielőtt kicuccol Mikitől, kap egy új megbízást: másodállásban kémkednie kellene Claudia után. Minden visszatér a régi kerékvágásba.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2014.01.31. 13:40:24

Balázs plazmatévét vett? Azt hittem az a technológia már nem menő.

julie0812 2014.01.31. 13:44:41

@Tapmancs: :D Lehet hogy akciós volt
süti beállítások módosítása