Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 139. - Hip hop densz off

2013. október 31. 11:00 - Zirowe

Első hogyvoltom, kéretik kesztyűs kézzel bánni. A rész máris Anikó merengő fejével kezd, amint éppen egy nagy tál görögdinnye felett filozofál. Szerintem csak próbálja számon tartani a lenyelt magokat, közben azon elmélkedik, hogy tegnap miért akarta a Marcselló gyerek őt megcsókolni. Miután megjön buldogképű Dia, Anikó sértődött hangon utasítja vissza a békülően felkínált túrós táskát, majd szépen a szemére hányja, hogy mint munkaerő bizony nulla, de lehet érezni, hogy itt a háttérben másról van szó, miután Anikó meggyőzi Diát, hogy majd azért valamicske igazság morzsát csepegtessen már ennek a Marci gyereknek.

kép01.jpg

Ezután Buldogképű benyögi, hogy bizony a következő castingoláson már dolgozni is fog (hiszem, ha látom!), és, hogy talált ingatlant is, ahol ezt majd végre lehet hajtani, de morcosképű Anikó szerint ezzel sem lesznek kvittek. Az álomhajón közben Tudjukki is felkelt, rögtön konfrontálva üzleti partnerét, hogy itt bizony nem megy a szekér, akarom mondani a katamarán, ezután megjön minden idők legjobban túlfizetett pincérnője, aki nem érti, miért kellett bejönnie a szabadnapján. No, nem mintha a munkanapjain olyan keményen dolgozna. Kócoska előadja a szomorú helyzetet: nincs marketing, ezért nincs vendég, szóval most újra szórólapozni kell, viszont nincs pénz újra, ezért a régit fogják átírni. A pincércsajnak büdös ez a munka, mert őt bizony pincérnek vették fel, ezért inkább elmegy napozni.

kép02.jpg

A háciendán csöppet sem kínos Dialukbarát gyülekezett volt az ajtóban, majd Diuska szépen elkamázza Marcikának, hogy itt bizony semmi para nincs, egy volt haverjával találkozott, Márcselló tudja, hogy Bulldogképű hazudik, de őt inkább az érdekli, hogy Anikó mondott-e valamit arról, hogy tegnap majdnem lekapta. Közben Hanna és Bori megpróbál tanulni, de a Sildes Peti miatt nem tudnak, mert hangos zenére szeretne táncolni. Kis feszkó után máris megvan az esti kihívás: este a két 18 év alatti fruska be fogja bizonyítani, hogy ők bizony be tudnak menni egy hip hop rendezvényre, mintha ez akkora mutatvány lenne manapság, és Hanna mind a három agysejtje rögtön ki is dolgozza a megoldást, miszerint az egyik barátnőjétől kérnek hip hopos cuccokat.

kép03.jpg

Marci, akinek az új öltözködése és kinézete egyre jobban emlékeztet egy hajléktalanra, Anikóval találkozik, hogy megnézzék az új helyet, amit Dia ajánlott. Meg is érkezik a nagyon profi ingatlanos, aki rögtön azzal kezd, hogy sajnálja a késést, de itt elég szar a parkolás, meg tudja, hogy az ingatlan nem túl barátságos elsőre. Nem valami profi a csávó, az már biztos. Mindeközben Tudjukki és Kócoska hiábavaló szórólapozással próbálnak estére embereket toborozni a katamaránra, de sajnos az olyan lányok, akiknek az iq-ja már meghaladja egy kavicsét, biztos nem fognak bedőlni az olyan szövegnek, mint „Este, van progi? Nem is szeretnétek, hogy legyen?”, Kócoska szerint azért nincs kapás már három órája, mert Tudjukki nem mosott reggel fogat.

kép04.jpg

Viszont Kristóf megmondja a tutit: nem a papír a lényeg, hanem a személyes varázs, és ezt bizonyítva le is szólít rögtön 3 lányt, akikről lerí, hogy csak az a fránya higgs-bozon miatt csúsztak le az idei nobelről, de Tudjukki szerint elég is hármójuknak egy szórólap és este várja őket. Közben megjön Redzsi, aki előtt Tudjukki szégyenli a szórólapjait, amiért jól meg is kapja az oltást a sikeres kávézó (vagy inkább redzsizó) tulajtól, aki alig várja már, hogy elmondja az egészet Lófejnek. Közben a profi ingatlanos valami lepattant ipari területet mutat a fiatal párnak, és igen, a 200 zsák sitt és a létra benne van az árban, nem kell aggódni, illetve prezentálná ő az ingatlan adatait, de sajnos a kocsijában felejtette a lapot. Mint mondjak erre, vérprofi a csávó.

kép05.jpg

Anikó viszont hezitál, mert túl nagy és drága a hely neki, és az a két milla, amit kapott a biznic beindítására, már biztos elment tetoválásokra és dinnyére. És akkor jön Márcselló nagy ötlete: betársul ő is, mert bizony neki műhely kell a pólóinak! A nagy ölelkezés közepette Marci bevallja, hogy tegnap, amikor le akarta kapni Anikót, ő bizony nem volt részeg, és elcsattan egy csók, amit az ingatlanos szomorkodva konstatál, itt bizony nem lesz borravaló cumizás. A fiatalok disznóóljában Hanna szőke barátnője összekotor nekik pár régi hip hop ruhát és instant kirakodóvásárt és divatbemutatót rendeznek Karesz nagy örömére, aki először azt hiszi, hogy a lányok végre találtak valami munkát takaritőnőként, és már gazdagon megrakott frigót víziónál, amikor is a lányok leverik a képzelgését, hogy bizony itt semmilyen kétkezi munka nem lesz, főleg számára nem.

kép06.jpg

Persze a Kiskopasz rögtön átlát Hannán, hogy mind ezt a hip hoppos mókát csakis a Petike sildjéért csinálja, és nagyon nagy égés lesz a vége, de nem baj, ő, mint nagy barát, ott lesz, hogy jól kiröhögje őket. Mindeközben megérkezik a szorgos szórólapozókhoz Lófej, aki távolról el kezdi kamerázni a két szerencsétlent, majd odamegy jól kárörvendeni. Tudjukki kiborul teljesen, és ledobja az összes drága átírt papírost a földre, majd elviharzik. Lófej szépen kifejti, hogy ő mindezt azért csinálta, mert régebben Tudjukki folyamatosan szopatta őt a szórólapozás miatt, és lám, alig telt el egy kis idő, és, hogy megváltoztak a szerepek. A redzsizóban Fecó, aki a csak szotyi alapú diétájának 40. napjánál tart, éppen a mulatós rejtelmeiről vitatkozik Pumuklifejjel, aki a rossz behatás miatt, szintén rákapott a szotyira.

kép07.jpg

Fecó, egy ritka normális pillanatában ki akarja engesztelni Anikót a múltkori bunyesz viselkedése miatt, de sajnos Anikónak nem kő kóla. Ezután Anikó egy 5 évest meghazudtoló stílusban előadja Redzsinek, hogy Marci bizony megcsókolta őt, azóta pillangók repkednek a gyomrában (ez biztos vmi új tetkóra való utalás vagy csak romlott volt a reggeli dinnye) és nem tudja, hogy akkó most járnak, vagy nem járnak, meg hát persze ott van az egyenletben a Bulldogképű is. Redzsi adja a nagy tanácsot: most már fogd meg tényleg és ne ereszd el, bár lehet ez egy felvilágosító jellegű szexuális tanács volt. Az álomhajónak végre van egy törzsvendége is, Zsiga, aki szegényke alkoholista, hitelben iszik, és a pultra fekve alszik, de legalább iszik! Végre megjön a három csaj, akik csodálkoznak a sok vendég láttán, bár Kócosék mentéségül szolgáljon, még nincs is este, no nem mintha este annyian tolonganának a helyen.

kép08.jpg

A látványra Zsiga is felébred és elismerően horkant. Tudjukki előáll a csajoknak az estét megmentő ötletével: ha esetleg nem jön össze a buli, akkor a lenti kabinja elég nagy, mindnyájan elférnek ott. Az ötlet díjazásaként szépen ráöntik Kristófra az ingyen koktélt. Szegény Zsiga nem érti ezt a pazarlást. Anikó otthon ünnepi riszát tart és úgy vigyorog, mint egy fogyatékos, mert amióta Marci megcsókolta, azóta remeg a gyomra. Szerintem meg azért, mert a reggeli romlott dinnye óta nem evett semmit. De megjön közben Márcselló, aki már sajnálja, hogy megcsókolta, mert ő a Bulldogképűvel van, őt szereti és megbízik benne, nem is érti mi történt vele józanul. Mindeközben a két hajléktalannak öltözött tizenéves lány megérkezik a nagy hip hop buliba, ahová mindenkit szó nélkül beengednek, de őket sajnos nem, mert nincsenek rajta a listán, jól megkapják, kb mint Chris Rock a hump de bump című klipben.

kép09.jpg

De szerencsére megjön Petike, aki Hanna nyomására beengedi őket, de az a feltétele, hogy normálisan bulizzanak és ne verjenek szét mindent. Mondjuk arra a részre tényleg kíváncsi lennék, ahogy két 40 kilós lány szétver egy szórakozó helyet. Viszont Borinak kezd nagyon gyanús lenni ez a Hanna lány, hogy bizony neki bejön a Sildes gyerek, de csak erős tagadást kap válaszként és inkább mennek bulizni. Amúgy kemény a buli, vannak vagy 20-an a tánctéren, de legalább csak a két fruska van ízléstelenül felöltözve. Megkapjuk Hanna vallomását: gáz, hogy Bori így gyanakszik, de most ő mit csináljon, Peti biztosan nem engedte volna be őket, ha nem tetszene neki. Micsoda hibátlan levezetés! Mindig is tudtam, hogy ebben a Hanna lányban több van, mint amennyit mutat..

kép10.jpg

A katamaránon közben Tudjukki pénzt próbál szerezni sportfogadásokkal, amikor is megjelenik két cicababa társaságában Ádám, Kristóf volt főnöke, aki csak azért jött, hogy jól kinevesse a két „vállalkozót” és Kócost, aki megvette Kárlosztól a bukó részét, pedig pár epizóddal ezelőtt ő, és mindenki más, még látta a potenciált a helyben, de majd keres valami amerikás melót Kócosnak.A hip hop buli alatt Boriban továbbra is erősödik a gyanú, hogy itt bizony másról van szó a Hanna részéről, mintsem sima hip hop rajongás. Amúgy a Blahán nap közben nagyobb forgalom van, mint ezen a szórakozóhelyen, de nincs is már több idő ezen agyalni, hiszen következik a „sztárfellépő” Sildes Petike és a fiúbandája, akik valamilyen harmadik világbeli vérhasas vécé tánc rituálét adnak elő kemény 30 másodpercben, ami a fiatal lánykáknak nagyon imponál, nem hiába, biztos nem hallottak még az Backstreet Boysról..

kép11.jpg

Bori a stílusosan előadott párzási rituálé után már menne is haza az egyenleteihez, de Hannának sikerül maradásra bírnia azzal a felkiáltással, hogy vesz neki piát, csak tudnám milyen pénzből. Hanna viszont úgy érzi, végre eljött az ideje Sildessel, aki egyedül van, de pont ekkor oldalról becsúszik egy váratlan Karesz, akit persze bárhova beengednek, csak egy jól kibélelt cellába nem invitálták még. Hanna a kierőszakolt Karesszal való közös riszából csak egy kamu mosdós indokkal tud szabadulni, amikor is végre nagy vallomást tehet Sildesnek, hogy mekkora egy születet tánctehetség a srác. Szerintem másik performanszt nézett, de mindegy is, mert azonnal ott terem Sildes jánykája, aki leszereli Hannáról a csáveszt, pont jókor, mert Borinak végre leesett az, amit idáig csak röhögve állított: Hannának bizony bejön a Sildes, ezért Bori őrjöngve elrohan.

kép12.jpg

Hanna, pillanatnyi elmebajtól vezérelve, eldönti, hogy Run-DMC klipet megszégyenítő táncversenyben fogja lenyomni Sildes jánykáját, de az egészből az jön le, hogy egy fiatal lány elfelejtette bevenni a gyógyszerét és most rohama van, ezért rángatózik így. Sajnos Hannácska későn veszi észre, hogy mind a 20 partyface nem vele, hanem rajta röhög, de utána rögtön hazarohan. Pinalakban Márcselló és Bulldogképű békülően egymásnak vetkőznek, majd Dia kimegy trikó/bugyi kombóban, majd jön utána Marci talpig felöltözve, már ha ezeket a rongyokat ruhának lehet nevezni, szóval érdekes lehetett a hancúr. Anikó befeszít és megmondja Bulldognak, hogy bizony mondjon el mindent szerencsétlen Marcinak, hátha végre összeszedi magát és elmegy egy borbélyhoz. Kiborul a bili, kiderül, hogy Betty bizony a Dia ex csaja. Marci realizálja magában, hogy ennek a lánynak több csaja volt, mint neki az előző 3 életében összesen, ezért megsértődötten kiviharzik a lakásból. A szerelemhajón elfajult a helyzet, Tudjukki már órák óta Kócost szídja, amire csak egy fogyatékos vigyorgást kap válaszul, de végül csak összeszedi magát és jól visszaoltja Kristófot, mert hogy miatta nem jön egy vendég se, még véletlenül sem amiatt, hogy szakad az eső, nem hirdetik a placcot, meg a többi apróság.. A kellemes házastársi csevejt Zsiga zavarja meg, aki jól kialudva ébredt és már menne haza valamelyik híd alá, amikor is a pincércsaj végre talál magának feladatot, és segítő mankót nyújt Zsigának, de kiderül, hogy suttyomban az egyik szobába kísérte, amiért reggelivel együtt kapott Zsigától egy 10-est, amiből 5-öt rögtön le is vesz a lányka, elmaradt bér címen, de szerintem inkább a Zsigának nyújtott szolgáltatásért. Kérem szépen, van itt pénz! De valami nem lehet rendben a kiscsaj agyában, mert elege van abból, hogy egész nap nem csinál semmit napi 15 rongyért, ezért szépen felmond és egy szál melltartóban hazasétál az esőben.. Ennyi volt a móka mára.

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.31. 11:22:46

jáááájjjjj de jó! látom Sixx-nél bejött az írásod mégis :) pont ma jutott eszembe, hogy rákérdezek Birire, hogy mi történt az ÉNB-ben, erre van hv!!!

Köszi érte! :)

nah megyek is olvasni. :D

Zirowe 2013.10.31. 11:24:31

@bukott madonna két nagy didivel: igen, igen. :)

Elvileg ezután heti összefoglalók lesznek.

bukott madonna két nagy didivel 2013.10.31. 11:37:31

@Zirowe: Szuper! várom! :) köszi.

jó volt az írás, csak így tovább!:D

butschq 2013.10.31. 17:17:45

Jupádé-jupádá :D

Nekem is tetszett az írás, csak így tovább :)

dorothea10 2013.10.31. 19:11:39

Építő jellegű kritika: kicsit túl sokszor használod azt a szót, hogy "bizony". Ha átolvasod poszt előtt, te is észreveszed. Ettől eltekintve jó, csak így tovább, örülök a hogyvoltnak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.31. 19:18:16

Jöttem örömködni. Nem kell betojni, jó kis írás lett ez! Csak aztán nehogy te is feladd, ne okozz nekünk csalódást!

Pácsó Ármándó 2013.10.31. 19:36:47

És főleg ne érezd, hogy hatalmas nyomás van rajtad :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.31. 19:43:36

@Pácsó Ármándó: DE!!!

@bukott madonna két nagy didivel: Szevasz, Cicis! Megint van heti betevő ÉNB-nk! Pacsit! ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.10.31. 22:03:56

És a történéseket nem fogjuk megrágni, miután kiörömködtük magunkat?
Tele volt új infóval, mert nem minden részt láttam mostanság, hiánypótló volt az összefoglaló.

Akármi Áron 2013.11.01. 09:26:47

Óvatosan szellemes és klassz volt, köszi, megy ez:) Aprócska megjegyzés mehet,előremutatóan?:D
A többsoros körmondatokat nyugodtan válaszd ketté,hogy jobban emlékezzünk a mondat elején lévő sziporkákra is.
Gratu, várjuk a következőt, még szép!:)

Zirowe 2013.11.01. 10:39:24

Köszönöm a pozitív kritikákat, a következőnél észben fogom tartani.

Viszont miután azokban elég sok részt kell sűríteni, ezért nem lesznek túl részletesek, csak a fő "heppeningek" lesznek kiemelve időrendi sorrendben.

Zirowe 2013.11.01. 12:49:36

Illetve majd lesznek további új nevek részemről, mindenhol jelölve a használat előtt.

histrionic 2013.11.01. 22:12:24

ÁÁ de boldog lettem, már teljesen lemondtam ÉNBP hogyvoltról :)
A luksógoros poén ütött. Jó vagy, okés vagy, csak aztán tényleg csináld nekem hetente :)

bukott madonna két nagy didivel 2013.11.02. 08:15:59

@aggyistenbiri: Szia Biri! Pacsi ment! :)

jah tényleg meg is kéne dumálni! :D mondjuk én most annyira nem tudok hozzászólni, mert nagyon rég láttam belőle részeket, nekem ebben nagyon sok új info volt és néha nem tudtam ki kicsoda.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.02. 10:20:17

@bukott madonna két nagy didivel: Egyelőre úgy tűnik, hogy a komment-csapat, beleértve engem is, nem tud túllépni Zirowe fejének simizésén, miután hetekig elhanyagoltak minket :D
Esélyes, hogy a sztorik kidumálása marad a következő posztra. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.11.04. 21:32:43

Nézi valaki rajtam kívül a mai részt? Akkorát röhögtem: Redzsi+Zsófi vekeng Kristófon, megállapodnak,hogy ezentúl "Legyen-Ő-Az-A Fiú, Akinek-A-Nevét-Sem Fogják-Kiejteni". Mire Zsófi: A Tudjukki? És elröhögték :D Nagyon bírtam ezt a jelenetet, olvasták a HV írókat, tuti :D

Zirowe 2013.11.04. 21:56:28

@aggyistenbiri: igen, mókás volt, de az a baj, hogy pont tegnap változtattam a nevén az új hv-ben.
No de majd holnap meglátjátok.
süti beállítások módosítása