Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 2x10 - The Vartabedian Conundrum

2013. július 11. 13:00 - Szakee

Ez az epizód is bögyi-vöri szereplésével kezdődik, épp Sheldon fülét vizsgálgatja, aki saját bevallása szerint folyton valami hangot hall (reméljük, hogy a nem létező lelkiismerete az). Miután semmi külső jele nincs a hangnak, Sheldon agytumort feltételez, nyilván nem, de hát a srác sok más furcsaság mellett hipochonder is. Ezek után Sheldon gyorsan lerendez egy „gyűlést" is, mert hát most, hogy a bögyös-vörös itt lakik, változnak a szabályok. Leonard kézzel-lábbal kapálódzik, nem lakik itt a csaj – mondja, de a Sheldon-féle szabályok szerint itt lakik, ügy lezárva.

vlckép00001.png

Másnap reggelinél Sheldon egy prosztata vizsgálatot akar kikönyörögni magának bögyös-vöröstől Leonardon keresztül. Milyen jó, hogy ezt pont a reggeli elkészítése közben kell megvitatni. Ha a tapintatosság és Sheldon csatát vívnának, Sheldon most adta az utolsó tust, amikor bögyös-vöröst megkérdezi, hogy vajon elégedett volt-e Leo teljesítményével az ágyban. Penny beront, még a szokásosnál is kevesebb ruhában, megtörténik a találkozás közte és bögyös-vörös között. Leonard hamar „lebukik", ugyanis ő eddig próbálta elhallgatni Penny létezését, de azt tudjuk, hogy Penny-nek mindig beszámolt a legújabb fejleményekről az újdonsült barátnőjével kapcsolatban. Megy a magyarázkodás rendesen, mondjuk férfiként nehéz megérteni, miért zavarja bögyös-vöröst Penny jelenléte, nem egy ligában játszanak.

vlckép00002.png

Penny Leonard szobájában mutatja meg Leonardnak, hogy tényleg együtt élnek. A gardróbban megtalálja a ruháit, 1. pont. Virágos párnahuzat, 2. pont, képek ismeretlenekről 3. pont, ékszeres doboz 4. pont, saját cuccok eltüntetve, 5. pont. Ez 5/5 együtt élnek, most már Leonard is beismeri.

vlckép00003.png

Bent az egyetem ebédlőjében Raj és Howard kajálnak, amikor megérkezik Leonard, aki hihetetlenül vakarózik az új nadrág miatt, amit bögyös-vöröstől kapott. Leo az együttélés sztorit a srácoknak már saját ötletként adja elő, amin Howie megrökönyödik, mert hát annyi nő rohangál a világon, nem szabad megállapodni egynél. Elvesztegeti a lehetőséget, hogy csajozzon. Howie-t még mindig bántja, hogy bögyös-vörös nem lehetett az övé, ezért kell a keménykedés.

vlckép00004.png

Sheldon a kórházban várja bögyös-vöröst, már a beteglapot tölti ki, vérnyomást mér magának, csak azért kell neki bögyös-vörös segítsége, hogy egy-két vizsgálatot jóváhagyjon. A képzelt betegségeket rendesen ki kell vizsgálni.

vlckép00005.png

Leonard élve hazaért a nadrágban, épp a mosógépbe dobja, amikor megérkezik Penny. Mehet a beszélgetés a magánéleti problémákról. Penny segít lerázni bögyös-vöröst, ha kell, legalábbis a tanácsai ezt sugallják. Ja, és a nadrágot nem kellett volna mosógépbe mosni, kicsit tönkre fogja vágni.

vlckép00006.png

Délután Sheldon bögyös-vörös magánrendelésén is részt vesz. Végre kiderül a probléma, Sheldonnak gégegyulladása van, ami akkor fog csak meggyógyulni, ha nem beszél. Sheldon kivégezve, bögyös-vörösnek meg egy nagy plusz pont. Leo hozza a beszélnünk kell dumát, amiről a csaj rögtön levágja, hogy valami para van, próbálja menteni a helyzetet valahogy. Leonard próbálkozik valahogy elmondani a probléma forrását, sikertelenül, belelépett egy szexaknába, ebből nem lesz könnyen kiút, az már biztos.

vlckép00007.png

Miután kellőképp felfrissítette anatómiai ismereteit, Leo újra a mosóba megy, hogy az új nadrággal kezdjen valamit. Penny megint/még mindig itt van, hamar kiszagolja, hogy (making) love is in the air. Nagyon keményen harcol Penny azért, hogy végre lerázza Leonard bögyös-vöröst. Leo nem csak azt nem veszi észre, hogy valaki beköltözik hozzá, de sok minden mást sem.

vlckép00008.png

A következő beszélgetés se sül el jól, Leo újabb szexaknát talál, rendesen beletévedt az aknamezőbe, meglátjuk hogyan fog kikeveredni onnan. Próbálkozik rendesen, most az „én tényleg bírlak..." dumával nyit, de bögyi-vöri erről is levágja, hogy mi a helyzet (tuti nem először jár ebben a cipőben). A csaj végül elsírja magát, szóval Leonak most sem sikerül elmondania, hogy mi böki a csőrét.

vlckép00009.png

Tökéletes átkötés a csőrre, mert Leonard egy olyan pulcsiban érkezik az ebédlőbe, amit a Hollóhát ház akármelyik tagja megirigyelne. Leonard elsírja a bánatát, hogy nem tud bögyi-vörivel beszélgetni soha, mert akárhányszor próbálkozik, mindig szex lesz a vége. Ezzel se Howardot se Raj-t nem tudta meggyőzni. Howardnak megvannak a saját trükkjei a csajok lerázására: szakítsatok SMS-ben. Leonard meg is próbálja, de a válasz egy újabb körre invitálja bögyi-vörivel.

vlckép00010.png

Sheldon még mindig a kitalált gégegyulladás miatt nem beszélhet, nem gáz, telepített egy robotbeszélőt a gépére, azzal nyomatja. Tuti nem lenne egyszerűbb egy papírra leírni a dolgait. Az, hogy még kopogáskor is használnia kell, egyszerre vicces és bizarr is.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása